2020 Şubat Anneleri

Tatli gaz yapmaz sanirim ben onu gebelik sekerinden dolayi yiyemeyen arkadaslar icin soylemistim

Evet dışarda kahvaltı vs. Bayadır gitmiyorum orda kendimi tutamam diye
Hayırlısı hakkımızda bende pazartesi belki bi endokrine giderim

Çok teşekkürler canım. Hiç belirtide yok enfeksiyon olduğuna dair, ilk başta önemsememiştim bu nedenle. Doktor yarın antibiyotiğe başla derse acilden girip yazdırırım olmadı.

Kızlar bu askıların bi adı var mi?
Ben google da ariyorum bulamiyorum bunlardan.
Magazalarda oluyor bu tipler.
Alt ust olarak takim takim asmak istiyorum dolabina ama nereden bulacağım bunlardan.

Eklentiler

• 20191129_231813.webp
    6 KB · Görüntüleme: 30
Ya siz burda aklınıza gelmiyor konuşuyorsunuz benim kv kızımda hamileyken emzirirken üstüste 6 defa yemeğe çağırıp etlisini yemediğim yemeği yaptı ki yemediğim tek yemektir etsizini de çok severim. Her seferinde üzüntümden ağlamıştım canım istemişti çünkü. O zaman bu zaman yemeğe gitmeyiz doğru düzgün kvye. Dün de yemeğe çağırıp aynı yemeği yaptı erkek çocuğu bu konuda hassastır diye tadına baktım ama midem altüst oldu. Hakkımı helal etmiyorum o kadına. İçime doğmuş gibi okuldan sonra bişiler yeyip karnımı doyurup gitmiştim allahtan.

Çok üzüldüm yazınca rahatladım belki dedim

Allah akıl fikir versin kvne

Evine hoş geldin canım. Tertemiz oturursun ne güzel. Enerjim var diye çok yüklenme birazdan oram buram ağrıyor diye yazmaya başlarsın su da çok kaynar olmasın malum bize iyi gelmez.
teşekkürler canım
sorma kasık ve bel ağrısından ölüyorum şu an. ama sıcak su iyi geliyor yaa. neden çok sıcak iyi gelmez tansiyon falan düşer diye mi?

Annende enerjiyi topladın tabi şekerim birden yorma kendını , begumde okuldayken bütün işleri bitiriyim diye gaza geldin dimi
ya inan bende karşımdakine aynısını söylerim, hepsini aynı gün yapma yorma kendini vs ama olmuyo canım ya bu oda da kalsın yarına diyemiyosun, her şeyi bitirip yıkanıp çıkayım diyosun. öyle yaptım bende malum, şimdi kasık ve bel ağrım var ama yarına geçer

Begümü göndermedim bugün, pzt başlasın dedim. bir de o var tabii, anne acıktım anne sıkıldım anne şunu getir vs ona da ayrı yoruluyor insan. bazen de yardım ediyor güya, eğilmeli işleri sen yapma ben yaparım anne diyor

Kızlar bu askıların bi adı var mi?
Ben google da ariyorum bulamiyorum bunlardan.
Magazalarda oluyor bu tipler.
Alt ust olarak takim takim asmak istiyorum dolabina ama nereden bulacağım bunlardan.
Bunlar kıyafet aldıkça zamanla birikiyor canım ben çöpe attım hep 3. Çocuk olunca

Anne bana öbüründen yap desen yapmaz mı senin yemediğini görünce ye kızım niye yemiyorsun demiyor mu

sorma ya hamilelikte şeker problemi yoksa insan istediğini yiyebiliyor ama emzirmenin ilk aylarında o gaz yapar şu gaz yapar diye diye yiyecek bi şey kalmıyodu.

ahh ne rezeneler ne çaylar tükettim de biz de 3 ay her akşam saatlerce kolik krizi yaşadık. bu koliğin bence valla yediklerimizle alakası yok ya. bebekten bebeğe değişiyor. o kadar dikkat ettim de ne oldu. belki seninki de tesadüf olmuştur. tabii yediklerimiz çocukta gaz yapabilir ama kolik krizi çok başka bişey bence.

bu sefer allah ne verdiyse yesek mi acaba bi de böyle deneyelim

Kizlar catlak olusan var mi ne zaman olur bu catlaklar olursa egerr. Benim catlak degilde selulit mi artmis ne

Ay kizlar benimde eltim surekli yemektan bahsediyor. Gecen karnabahar yapcam esim yemiyor sana da veriyim biraz faydali dedi bende olur dedim Evler cok yakin sonra ses yok canim cekti tabi o gun dersim de vardi ertesi gun yaptim . Ondan sonra p.... isimli bir tatli yapmis anlatmisti size bu hafta gelmeyi dusunuyoruz gelirsem yapip getiririm de dedi ama geldiginde birsey yok bu tarz cok oluyor. Bende pastaneden aldim o ara canim cekti gene. Normalde canim istemez ama biri ozellikle soyleyince canim cekiyor soylemedim ona da alingan biraz

Aşırı kaynar su doğumu tetikler diye biliyorum. Çünkü normal Doğum bekleyen annelere son zamanlarında tavsiye ediliyor.

Benim eşim aşırı açık sözlü. Geldiğinde yüzüne söylerdi. Hatta gelmeden hatırlatırdı. İlla o dediklerini yaptırırdı. Bu tarzına bende alıştım hatta ona benzedim bende söylüyorum şaşırıyor eee kır atın yanında dura dura benzedik haliyle.

Anne bana öbüründen yap desen yapmaz mı senin yemediğini görünce ye kızım niye yemiyorsun demiyor mu
İşin kötü yani biliyor ve sofra kurulurken de söylüyor sen yiyemeyeceksin şimdi değil mi diye
Eşim kaç defa tartıştı, ben bir keresinde aç gitmiştim emziriyordum söylendim hatvan bile yapmaz senin bu yaptığını kaç oldu diye sonuç aynı işte

Üzülüyorum eşim adına çok utanıyor böyle olunca

Günaydın
Kızım gece altına yapar oldu 1 haftadır ona kalktım uyuyamadım bir daha ama çok uykum var
Oğluşum rahat dursa uyusam ablası durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…