Tatli gaz yapmaz sanirim ben onu gebelik sekerinden dolayi yiyemeyen arkadaslar icin soylemistimAsıl bebişler dogunca yiyemicez
Herşey gaz yapıyor herşey , ben birgün dayanamayıp gittigimiz bir misafirlikte kısırdan cok az yemiştim gaz sancısından sabahı sabah etmiştik ,
Şerbetli tatlıdan bişey olmaz ama
Rezene çayı flnda hikaye , içmesigim şey kalmamıstı ya ilk kızım kolikti 8 ay çektik gaz sancısı , nezaman emzırmeyı bıraktım ondan 2 ay sonra tamamen kurtulduk
Evet dışarda kahvaltı vs. Bayadır gitmiyorum orda kendimi tutamam diyeTabi canım aktarırım söylediklerini ama anladığım kadarıyla endokrincinin ne diyeceği daha önemli, umarım en kısa sürede randevu alabilirim o bölüme. Şeker ölçümü içinde diyetisyenim şöyle önermişti, haftanın 2 günü (mesela pztsi ve perşembe) 3 ana öğünden önceki açlık ve 1 saat sonraki tokluğunu ölçüp yaz demişti. Koşuşturmacadan gerçi 2 ana öğün yapıp yazabildim şimdiye kadar 2 günümü, birde işte patates yediğimde ve dışarıda kahvaltı yaptığımda ölçtüm ek olarak diyet dışına çıktığım için. Diyet dışına çıkmak yaramıyormuş gerçi onuda gördüm :) Gerçekten çok zor dengede tutmak..
Canim yanlis bilgi paylasip seni paniklettirmeyim diye o zamanki degerlerimi paylasmak istedim.
Aynen su sekildeymis
Tahlilde
4-5 lökosit
8-10 epidel hucresi yaziyor,
Dr da bana
Aksef 500mg Antibiyotik
Monurol toz içecek vermis notuma göre.
Tatli gaz yapmaz sanirim ben onu gebelik sekerinden dolayi yiyemeyen arkadaslar icin soylemistim
Allah akıl fikir versin kvneYa siz burda aklınıza gelmiyor konuşuyorsunuz benim kv kızımda hamileyken emzirirken üstüste 6 defa yemeğe çağırıp etlisini yemediğim yemeği yaptı ki yemediğim tek yemektir etsizini de çok severim. Her seferinde üzüntümden ağlamıştım canım istemişti çünkü. O zaman bu zaman yemeğe gitmeyiz doğru düzgün kvye. Dün de yemeğe çağırıp aynı yemeği yaptı erkek çocuğu bu konuda hassastır diye tadına baktım ama midem altüst oldu. Hakkımı helal etmiyorum o kadına. İçime doğmuş gibi okuldan sonra bişiler yeyip karnımı doyurup gitmiştim allahtan.
Çok üzüldüm yazınca rahatladım belki dedim
Daha çok vicdan diye dua ediyorum ben aklı fikri var ve kötü niyete çalışıyor maalesefAllah akıl fikir versin kvne
teşekkürler canımEvine hoş geldin canım. Tertemiz oturursun ne güzel. Enerjim var diye çok yüklenme birazdan oram buram ağrıyor diye yazmaya başlarsınsu da çok kaynar olmasın malum bize iyi gelmez.
ya inan bende karşımdakine aynısını söylerim, hepsini aynı gün yapma yorma kendini vs ama olmuyo canım yaAnnende enerjiyi topladın tabi şekerim birden yorma kendını , begumde okuldayken bütün işleri bitiriyim diye gaza geldin dimi
Bunlar kıyafet aldıkça zamanla birikiyor canım ben çöpe attım hepKızlar bu askıların bi adı var mi?
Ben google da ariyorum bulamiyorum bunlardan.
Magazalarda oluyor bu tipler.
Alt ust olarak takim takim asmak istiyorum dolabina ama nereden bulacağım bunlardan.
Anne bana öbüründen yap desen yapmaz mı senin yemediğini görünce ye kızım niye yemiyorsun demiyor muYa siz burda aklınıza gelmiyor konuşuyorsunuz benim kv kızımda hamileyken emzirirken üstüste 6 defa yemeğe çağırıp etlisini yemediğim yemeği yaptı ki yemediğim tek yemektir etsizini de çok severim. Her seferinde üzüntümden ağlamıştım canım istemişti çünkü. O zaman bu zaman yemeğe gitmeyiz doğru düzgün kvye. Dün de yemeğe çağırıp aynı yemeği yaptı erkek çocuğu bu konuda hassastır diye tadına baktım ama midem altüst oldu. Hakkımı helal etmiyorum o kadına. İçime doğmuş gibi okuldan sonra bişiler yeyip karnımı doyurup gitmiştim allahtan.
Çok üzüldüm yazınca rahatladım belki dedim
Asıl bebişler dogunca yiyemicez
Herşey gaz yapıyor herşey , ben birgün dayanamayıp gittigimiz bir misafirlikte kısırdan cok az yemiştim gaz sancısından sabahı sabah etmiştik ,
Şerbetli tatlıdan bişey olmaz ama
Rezene çayı flnda hikaye , içmesigim şey kalmamıstı ya ilk kızım kolikti 8 ay çektik gaz sancısı , nezaman emzırmeyı bıraktım ondan 2 ay sonra tamamen kurtulduk
Aşırı kaynar su doğumu tetikler diye biliyorum. Çünkü normal Doğum bekleyen annelere son zamanlarında tavsiye ediliyor.teşekkürler canım
sorma kasık ve bel ağrısından ölüyorum şu an. ama sıcak su iyi geliyor yaa. neden çok sıcak iyi gelmez tansiyon falan düşer diye mi?
ya inan bende karşımdakine aynısını söylerim, hepsini aynı gün yapma yorma kendini vs ama olmuyo canım yabu oda da kalsın yarına diyemiyosun, her şeyi bitirip yıkanıp çıkayım diyosun. öyle yaptım bende malum, şimdi kasık ve bel ağrım var ama yarına geçer
Begümü göndermedim bugün, pzt başlasın dedim. bir de o var tabii, anne acıktım anne sıkıldım anne şunu getir vs ona da ayrı yoruluyor insan. bazen de yardım ediyor güya, eğilmeli işleri sen yapma ben yaparım anne diyor
Benim eşim aşırı açık sözlü. Geldiğinde yüzüne söylerdi. Hatta gelmeden hatırlatırdı. İlla o dediklerini yaptırırdı. Bu tarzına bende alıştım hatta ona benzedim bende söylüyorum şaşırıyorAy kizlar benimde eltim surekli yemektan bahsediyor. Gecen karnabahar yapcam esim yemiyor sana da veriyim biraz faydali dedi bende olur dedim Evler cok yakin sonra ses yok canim cekti tabi o gun dersim de vardi ertesi gun yaptim. Ondan sonra p.... isimli bir tatli yapmis anlatmisti size bu hafta gelmeyi dusunuyoruz gelirsem yapip getiririm de dedi ama geldiginde birsey yok bu tarz cok oluyor. Bende pastaneden aldim o ara canim cekti gene. Normalde canim istemez ama biri ozellikle soyleyince canim cekiyor soylemedim ona da alingan biraz
İşin kötü yani biliyor ve sofra kurulurken de söylüyor sen yiyemeyeceksin şimdi değil mi diyeAnne bana öbüründen yap desen yapmaz mı senin yemediğini görünce ye kızım niye yemiyorsun demiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?