2020 Şubat Anneleri

Nolur azıcık yesen? Gün ortası, o günki ara öğünü atlayıp bi iki çatalcık alınır yani. Olmaz mı? Hemen yükselir mi?
Yok o kadardan yukselmez normalde ama o kadarcik yersem biyerim siser hic yememek daha iyi canim o yuzden.
Ben zaten eskisi kadar kati ilerlemiyorum 1.saati hic olcmuyorum bile, onemli olan 2.saat benin gözümde. Örnek vereyim, bugun sabah sadece azicik bal ekledim kahvaltiya
1.saat 165
2.saat 110
Yani o bali yemesem 140-150 cikardi kesin.
Ama ben 2.saati baz aldigim için umursamadim bile 165 i .

Suanda yemekte ispanak ve makarna yedim mesela :) 21 de olcup yazarim buraya

Tamam ben de hiç yiyemiyosun sandım, o kadar katı diyet yapmak psikolojiyi zorlar yani.
Bence sen de gayet iyi gidiyosun, prblem edilecek değerler değil. Akşam tokluğu da iyi çıkacak bence, zaten denemiştin sanki makarna yiyince pek yükselmiyodu?

Gayet normal bi deger neden uzuldun?
2.saati de yaZ, ve 145 için kendini ASLA uzme...
Doktorun sana 1. Ve 2.saat kaç olmalı dedi?
Değerin fena değil ki, hem patates yemişsin.
Kızlar ağlayabilirim şuan varya cok moralim bozuk. Cok geriyor beni bu şekrr ölçme işi.
Bide kaçamak yapmadıgım halde yüksek cıkınca iyice sinirleniyorum
Doktorum açlığı 95 civarı tokluğu 140 alttında tutalım dedi.
Cihazmı bozuk ben anlamadım 1. Saat 145 2. Saat yine 144 bidaha ölçtüm bu sefer 138 anlamadım yaa sizinde kafanızı şişirdim neyse ama cok moralim bozuldu şu 2 ay sağ salim bi geçse yaa

Tamam ama ağlayacak hiçbşey yok.
Bebeğin zarar görmüyo korkma, 140 ona zarar verecek bi değer değil. Ama sen böyle üzülüp durursan onun da keyfi kaçar :)

Stres de yükseltir canım sakin ol biraz

Annende enerjiyi topladın tabi şekerim birden yorma kendını , begumde okuldayken bütün işleri bitiriyim diye gaza geldin dimi

Selam kızlar , bugün cocukların odasını düzenledim , ece için dolaplarda bayagı bir yer açtım , elanın küçülmüşlerini 0-3 , 3-6 aylıklara göre ayırdım , birtek yıkayıp ütülemesi kaldı oda artık son haftalarda halledılır , ancak şimdi bakabıldım buraya necok yemek konusmussunuz
Şekerı olan arkadaslarda var yıyemeyenlerde var benım gibi her okudugunu gördüğünü canı isteyende var oyüzden bence yemek muhabbetını artık açmayalım

Ben beğendim değişik olmuş
Bayildimmm ben bile yatarim burda cok guzel olmuss

Çok teşekkürler kızlar

Canım patates yükseltiyor ya Dün kaçamak yapıp kumpir yanına yoğurt yedim ( kumpirde de malzeme olarak sadece haydari ve kısır vardı) 146 çıktı ilk saat değerim patatese dayanamıyorum

Kızlar idrar tahlilinden anlayan var mı? Lökosit sayısı artmış ama acil antibiyotiklik bir durummudur sizce Salı günü doktor randevum beklesemmi bilemedim

Evet canim, benim makarna pilav normal ölçülerde yedigimde cikarmiyor sekerimi.
1.saat 138 cikti
2.saat 129 gayet guzel bi rakam makarnaya gore.(kizim uyandi geri sallamak zorunda kaldigim icin 2.saat degerini 20 dk erken olctum)
Makina bozuk değil senin sinirlerin bozuk ki ben de senin gibiydim ne zaman ki kabullendim ve strese sokmadim kendimi o zaman normallesti.
Senin 1. Ve 2. Saat degerlerinin yakin hatta ayni olmasinin sebebi patates canim. Patates sadece seker diyeyim kisaca (diyabette asla onerilmiyor) kimisinde 1.saat atiyorum 135 diyelim 2.saat 150 dahi cikabilir bi tarz sekeri zorlayan gidalar soz konusu oldugunda. Mesela bende de tatli da bu olay oluyor. Ayrica senin değerinde de hiiiccc biseycik yok emin olabilirsin. Dr um 2.saatin 140 ve altinda olmasi bebek icin kafi dedi bana ( benim dr uma yazdigim mesaja istinaden bu aciklamayi yapti bana) sen azıcık abla sözü dinle ve aglama üzülme strese asla girme 2 ay kaldi emin ol sag salim kucagina alacaksin minigini.
Benzer bir mesaj yazacaktim bende.
Ozellikle serbetli tatli ile alakali isim vererek yazilmasa
Yiyenler yiyemeyenlerin ne derece zorlandigini tahmin dahi edemez. Cok ama cok zor bisey kizlar. Deli gibi istediğin seyi yiyememek ama yiyen birileri okumak, hemde isim vererek
Kaldi surda 2 ay, eger bu ricami ben ve benim gibi tatliyi sevdiği halde gebelik sekeri yuzunden yiyemeyen arkadalarim adina yaparsaniz cok sevinirim. Boyle bi hakkimiz da yok herkes özgür istedigini yazmakta ama iste nacizane bi talep benimki.

Yogurta tarcin serpip yiyin kizlar, sekeri cidden dengeliyor.
Kızlar idrar tahlilinden anlayan var mı? Lökosit sayısı artmış ama acil antibiyotiklik bir durummudur sizce Salı günü doktor randevum beklesemmi bilemedim
Eki Görüntüle 2560136
[/QUOT
20 bayagi cok. Benim ilk gebelikte 10 kusurdu ilac vermisti suya katılıp icilenlerden. Dr una yarin sor muhakkak canim.
(Ben olsam saliyi beklemezdim)

Haklisin canim ben her istedigimi yiyebildigim halde mesela kalkip yapmaya usendigim icin canimin cekmesiyle kaliyorum mesela illa tatli olmasina gerek yok diger seyler icinde gecerli

Valla iyiki varsınız ya
Cidden gözlerim doldu ağlıycaktım o rakamı görünce
Benim korkum şu kontrol altına alamayıp insülin kullanmak gerekiyoya o evreye gelmek istemiyorum
Bebeğimin etkilenmesini istemiyorum şekerden.
Patatese özellikle dikkat edicem bundan sonra
İnşallah sorunsuz tamamlarız hepimiz şu son 2 ayı

Yogurta tarcin serpip yiyin kizlar, sekeri cidden dengeliyor.

20 bayagi cok. Benim ilk gebelikte 10 kusurdu ilac vermisti suya katılıp icilenlerden. Dr una yarin sor muhakkak canim.
(Ben olsam saliyi beklemezdim)

Gerçektenmi cumaya gelmesi kötü oldu tahlilin, doktorumda haftaiçi çalışıyor sadece haftasonu çalışan bir kadın doğumcu bulmam lazım antibiyotik yazdırmak için, çok teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…