Ben çok takıyorum galibaÇok teşekkürler kızlar
Canım patates yükseltiyor ya Dün kaçamak yapıp kumpir yanına yoğurt yedim ( kumpirde de malzeme olarak sadece haydari ve kısır vardı) 146 çıktı ilk saat değerimpatatese dayanamıyorum
Haklisin canim ben her istedigimi yiyebildigim halde mesela kalkip yapmaya usendigim icin canimin cekmesiyle kaliyorum mesela illa tatli olmasina gerek yok diger seyler icinde gecerli
Herkesin kolayca ulaşabileceği ve sağlıklı olan bişeyi konuşmakta zarar yok ama kimse de lahana yemiyo ki baklavalar filan havada uçuşuyoEvet canim, benim makarna pilav normal ölçülerde yedigimde cikarmiyor sekerimi.
1.saat 138 cikti
2.saat 129 gayet guzel bi rakam makarnaya gore.(kizim uyandi geri sallamak zorunda kaldigim icin 2.saat degerini 20 dk erken olctum)
Makina bozuk değil senin sinirlerin bozuk ki ben de senin gibiydim ne zaman ki kabullendim ve strese sokmadim kendimi o zaman normallesti.
Senin 1. Ve 2. Saat degerlerinin yakin hatta ayni olmasinin sebebi patates canim. Patates sadece seker diyeyim kisaca (diyabette asla onerilmiyor) kimisinde 1.saat atiyorum 135 diyelim 2.saat 150 dahi cikabilir bi tarz sekeri zorlayan gidalar soz konusu oldugunda. Mesela bende de tatli da bu olay oluyor. Ayrica senin değerinde de hiiiccc biseycik yok emin olabilirsin. Dr um 2.saatin 140 ve altinda olmasi bebek icin kafi dedi bana ( benim dr uma yazdigim mesaja istinaden bu aciklamayi yapti bana) sen azıcık abla sözü dinle ve aglama üzülme strese asla girme 2 ay kaldi emin ol sag salim kucagina alacaksin minigini.
Benzer bir mesaj yazacaktim bende.
Ozellikle serbetli tatli ile alakali isim vererek yazilmasa
Yiyenler yiyemeyenlerin ne derece zorlandigini tahmin dahi edemez. Cok ama cok zor bisey kizlar. Deli gibi istediğin seyi yiyememek ama yiyen birileri okumak, hemde isim vererek
Kaldi surda 2 ay, eger bu ricami ben ve benim gibi tatliyi sevdiği halde gebelik sekeri yuzunden yiyemeyen arkadalarim adina yaparsaniz cok sevinirim. Boyle bi hakkimiz da yok herkes özgür istedigini yazmakta ama iste nacizane bi talep benimki.
Cok yakin arkadasim seker hastasi insulin kullaniyo (kendisi bekar) sekeri cok ciktiginda dusmesi icin ceviz , kabak cekirdegi , tarcinli sut ya da yogurt , dogal maden suyu iciyo kizlar aklinizda bulunsun gebelik sekeri cikan arkadaslarin olcumleriniz yuksek ciktiginda bunlarla dengeleyebilirsinizValla iyiki varsınız ya
Cidden gözlerim doldu ağlıycaktım o rakamı görünce
Benim korkum şu kontrol altına alamayıp insülin kullanmak gerekiyoya o evreye gelmek istemiyorum
Bebeğimin etkilenmesini istemiyorum şekerden.
Patatese özellikle dikkat edicem bundan sonra
İnşallah sorunsuz tamamlarız hepimiz şu son 2 ayı
Benim bugun mesela canim cok kisir cekti ama usendigim icin kalkip yapip yiyemedim ki bayilirim o nimete canimin cektigiylede kaldim ama ozellikle tatli yiyemeyen arkadaslari cok daha iyi anliyorum onlarda insaAllah bebisler dogduktan sonra yiyeceklerHerkesin kolayca ulaşabileceği ve sağlıklı olan bişeyi konuşmakta zarar yok ama kimse de lahana yemiyo ki baklavalar filan havada uçuşuyogerçi lahanayı da tiroidi olan yiyemez, en iyisi hiiç bahsetmemek.
Sadece tatlı değil mesela bazılarımız hem tatlı hem tuzlu yiyemiyoruz, zaten geri de pek yiycek bişey kalmıyo.
Ben çok takıyorum galiba
Açlık şekerimde yüksek cıkıyorya.
En iyisi 1 hafta falan ölçmemek hergün ölçmek strese sokuyor
Hakkını helal et canım valla hiç aklıma gelmedi kısırın can çekileceğiBenim bugun mesela canim cok kisir cekti ama usendigim icin kalkip yapip yiyemedim ki bayilirim o nimete canimin cektigiylede kaldim ama ozellikle tatli yiyemeyen arkadaslari cok daha iyi anliyorum onlarda insaAllah bebisler dogduktan sonra yiyecekler
Yapıverseydin 10 dakikanı alır, üzme kırmızı pabucu :)Benim bugun mesela canim cok kisir cekti ama usendigim icin kalkip yapip yiyemedim ki bayilirim o nimete canimin cektigiylede kaldim ama ozellikle tatli yiyemeyen arkadaslari cok daha iyi anliyorum onlarda insaAllah bebisler dogduktan sonra yiyecekler
Helal olsun canim sorun degilHakkını helal et canım valla hiç aklıma gelmedi kısırın can çekileceği
Nar eksimi dun bitirdim sadece limonlada sevmedigim icin yapmadim valla benlik sorun yok yaa uzulmesin kirmizi pabucummYapıverseydin 10 dakikanı alır, üzme kırmızı pabucu :)
Anaaaa sustukk valla kizz limon da miHala konuşuyorsunuz ama heee nar ekşisi limon falannn kızlaaarr
Evet doktor ileriki haftalarda şeker cok dengesizleşiyor dedi banada.Canım böyle dediğime bakma, bende çok takıyorum, yükseldiğinden beri hiç tatlı yemedim mesela. Patateside bayadır yemiyordum, gebelik ilerleyip şeker olayı dengesizleşmeden hadi onu da deneyim dedim ve bu sonuçtan sonra bir daha diyetime sokmayacağım, belki dışarıdaysam 1-2 tane masadan otlanırım70 güncük birşey kalmış yemeyivereyim de, doğurduktan sonra kocana şöyle gebelikte istediğin herşeyin bir listesini diziver, moralini yüksek tut :) Benimde en büyük korkum şuan asıl diyette yediklerimde dengesizleşme durumu Aç kalmadan nasıl durumu yöneteceğimi çözmeye çalışıyorum şuan
tarcınlı süt bende deniyorum iki gündür tesekkurler.Cok yakin arkadasim seker hastasi insulin kullaniyo (kendisi bekar) sekeri cok ciktiginda dusmesi icin ceviz , kabak cekirdegi , tarcinli sut ya da yogurt , dogal maden suyu iciyo kizlar aklinizda bulunsun gebelik sekeri cikan arkadaslarin olcumleriniz yuksek ciktiginda bunlarla dengeleyebilirsiniz
Şifa olsun canimtarcınlı süt bende deniyorum iki gündür tesekkurler.
EveeetAnaaaa sustukk valla kizz limon da miben gidiyoommmm
Gittim benEveeetdeyince 5 harfli k ile başlayan aklımıza geliyo ve ağzımız sulanıyo
Tatlı de hiiiç umrumda olmaz ama onu da canı çekenler var
Evet doktor ileriki haftalarda şeker cok dengesizleşiyor dedi banada.
Neyse biz elimizden geleni yapıcaz gerisi allahtan
Bende bidaha patates yemicem sinirim bozuldu cok .
Bide hergün ölçüm yapmıycam.
Diyetime uyup haftada 1 ölçcem cidden stres oluyormuş insan
Senin bi sonraki doktor randevun ne zaman sana ne dicek doktor bakalım bebek ne durumdaa falan
İnşallah sağ salim alırız hepimiz kucagımıza
Benimde aynı kontrol günü çalışamaz raporu alacağım hem güzel haberlerle inşallahKontrolun ne zaman peki Canım? Benim 2 hafta sonra 32 artı 1 de olacak. Hem o zamana çalışamaz raporumu da alacağım Allah nasip ederse.
Benim bugun mesela canim cok kisir cekti ama usendigim icin kalkip yapip yiyemedim ki bayilirim o nimete canimin cektigiylede kaldim ama ozellikle tatli yiyemeyen arkadaslari cok daha iyi anliyorum onlarda insaAllah bebisler dogduktan sonra yiyecekler
Canim yanlis bilgi paylasip seni paniklettirmeyim diye o zamanki degerlerimi paylasmak istedim.Gerçektenmicumaya gelmesi kötü oldu tahlilin, doktorumda haftaiçi çalışıyor sadece haftasonu çalışan bir kadın doğumcu bulmam lazım antibiyotik yazdırmak için, çok teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?