- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
Yalnız teyze azimliymiş her defasında aynı yemek yapılır mı. emziren ve hamile bir bayana bile bile yapıyorsa yukarda Allah var hesabını sorar. Çok gıcık oldum teyzeyeİşin kötü yani biliyor ve sofra kurulurken de söylüyor sen yiyemeyeceksin şimdi değil mi diye
Eşim kaç defa tartıştı, ben bir keresinde aç gitmiştim emziriyordum söylendim hatvan bile yapmaz senin bu yaptığını kaç oldu diye sonuç aynı işte
Üzülüyorum eşim adına çok utanıyor böyle olunca
Ben krem sürmüyorum baya saldım çayıra. Bazıları son aylarda Bir anda olduğunu söylüyor .benim halihazırda çatlağım var bacaklarım da göbekte yok olacağını sanmıyorum .Selülit olabiliyor eee sen çikolatacısın normaldirKizlar catlak olusan var mi ne zaman olur bu catlaklar olursa egerr. Benim catlak degilde selulit mi artmis ne
teşekkürler canım
sorma kasık ve bel ağrısından ölüyorum şu an. ama sıcak su iyi geliyor yaa. neden çok sıcak iyi gelmez tansiyon falan düşer diye mi?
ya inan bende karşımdakine aynısını söylerim, hepsini aynı gün yapma yorma kendini vs ama olmuyo canım yabu oda da kalsın yarına diyemiyosun, her şeyi bitirip yıkanıp çıkayım diyosun. öyle yaptım bende malum, şimdi kasık ve bel ağrım var ama yarına geçer
Begümü göndermedim bugün, pzt başlasın dedim. bir de o var tabii, anne acıktım anne sıkıldım anne şunu getir vs ona da ayrı yoruluyor insan. bazen de yardım ediyor güya, eğilmeli işleri sen yapma ben yaparım anne diyor
sorma ya hamilelikte şeker problemi yoksa insan istediğini yiyebiliyor ama emzirmenin ilk aylarında o gaz yapar şu gaz yapar diye diye yiyecek bi şey kalmıyodu.
ahh ne rezeneler ne çaylar tükettim de biz de 3 ay her akşam saatlerce kolik krizi yaşadık. bu koliğin bence valla yediklerimizle alakası yok ya. bebekten bebeğe değişiyor. o kadar dikkat ettim de ne oldu. belki seninki de tesadüf olmuştur. tabii yediklerimiz çocukta gaz yapabilir ama kolik krizi çok başka bişey bence.
bu sefer allah ne verdiyse yesek mi acaba bi de böyle deneyelim
Ziyareti haketmiyor o zamanİşin kötü yani biliyor ve sofra kurulurken de söylüyor sen yiyemeyeceksin şimdi değil mi diye
Eşim kaç defa tartıştı, ben bir keresinde aç gitmiştim emziriyordum söylendim hatvan bile yapmaz senin bu yaptığını kaç oldu diye sonuç aynı işte
Üzülüyorum eşim adına çok utanıyor böyle olunca
Yağlı güreşçi gibi gezmeme rağmen 5-6 tane olduKizlar catlak olusan var mi ne zaman olur bu catlaklar olursa egerr. Benim catlak degilde selulit mi artmis ne
Günaydın kızlaraçlık 97 diğer günlere nazaran sevindirici. 31. HaftAdan selamlar
Yağlı güreşçi gibi gezmeme rağmen 5-6 tane olduinşallah cok olmaz.
Yağ krem bi sürü şey sürüyorum ama nafile
Bende surmuyorum hicbisey caniiimmmm surmucem de kararliyimBen krem sürmüyorum baya saldım çayıra. Bazıları son aylarda Bir anda olduğunu söylüyor .benim halihazırda çatlağım var bacaklarım da göbekte yok olacağını sanmıyorum .Selülit olabiliyor eee sen çikolatacısın normaldir
Biz de bugün 31.haftayı bitirdik 32ye girdik.
Son bikaç gündür hareketleri daha az ama daha güçlü. Kafama takmıyorum çünkü yerinin daraldığını hissediyorum. Hareketler artık daha çok gerinme şeklinde. Tekme filan atmıyo ayağını dayayıp ittiriyo artık :)
Tam ayağının olduğu yere dokununca kaydırıyo başka yere çekiyo
Benimde basenlerde selilitler cosmus arkalardaa ozellikleYağlı güreşçi gibi gezmeme rağmen 5-6 tane olduinşallah cok olmaz.
31.haftamızdan günaydınlar40 cm, 1596 gr lik bir bebek olduk biz dün
Kizlar catlak olayi genetik bende suruyorum ama biz kiloyu kalca ve ust bacaktan aliriz annemle anneminde gobeginde hic catlagi yoktur ama ust bacaginda var benimde ust bacaklarim catlamis durumda elden gelen bir sey yok ama maaleseffYağlı güreşçi gibi gezmeme rağmen 5-6 tane olduinşallah cok olmaz.
31.haftamızdan günaydınlar40 cm, 1596 gr lik bir bebek olduk biz dün
Selam kizlar.
Pazartesi olan kontrolume bugun gittik.
Normalde c.tesileri olmuyor dr um.
Nadirde olsa geliyor ve bu firsati degerlendirelim dedik,bombostu
1 saat bile surmedi toplamda git gel :)
Herşey yolunda dedi dr
1520 gr olmuş.
Boyunu soylemedi ama fl ye gore 39 cm.
En önemlisi suyu gayet iyiymis
Yüzünü yine goremedik, resmimiz yok.
Kafasi tamamen damarin oldugu yerde oldugu icin damara bakamadı ama kordondan da anlarim dedi, sesini de dinledi kordon kan akisi gayet iyi etkilenme yok dedi
Ölçümleri de haftasiyla uyumlu kuzumun.
2 haftada 1 gel dedi bundan sonra.
Önce nts ye girip oyle yanima gelirsin doğuma kadar bu sekil ilerlicez dedi.
Ama benim aklimdaki kontrol suremi de değerlendirmek.
10 gun,15 gun seklinde ilerlersem kâr kârdir
Genel anestesi olayini konustum.
Ilk dogumda zor ayildim cok sistim narkozu atana kadar ve ayilirken asiri sacmaladim halen bakamiyorum videoma dedim.
Guldu
Spinal yapalim dedi, merak etme o esnada hafif sakinlestirici veririm heyecan yapmazsin dedi
Korkumdan bahsedince de dedi ki, bi hastam vardi panik atak hastasi 3 tane genel anestezili sezeryan sonrasi ben ona spinal uyguladim cunku geneli kaldiramazdi saglik nedeni ile dedi o bile gule oynaya olduysa sen rahat cikarsin merak etme dedi, cesaret verdi bu konusma
Kasilmalarimi sordum, surekli belli araliklarla olursa hemen gel, oteki gerdirme olaylari duzensizse korkma dedi.
Bu defa ne cabuk gecti hamileligin dedi bana :)))))))
Ben de aynen hic anlamadim ne ara 30 u gectim diye dedim.
Boyle iste kizlar.
Cok mutluyum, Allah ima şükür
Darısı kontrol gununu bekleyenlere olsun, aminnnn
Selam kizlar.
Pazartesi olan kontrolume bugun gittik.
Normalde c.tesileri olmuyor dr um.
Nadirde olsa geliyor ve bu firsati degerlendirelim dedik,bombostu
1 saat bile surmedi toplamda git gel :)
Herşey yolunda dedi dr
1520 gr olmuş.
Boyunu soylemedi ama fl ye gore 39 cm.
En önemlisi suyu gayet iyiymis
Yüzünü yine goremedik, resmimiz yok.
Kafasi tamamen damarin oldugu yerde oldugu icin damara bakamadı ama kordondan da anlarim dedi, sesini de dinledi kordon kan akisi gayet iyi etkilenme yok dedi
Ölçümleri de haftasiyla uyumlu kuzumun.
2 haftada 1 gel dedi bundan sonra.
Önce nts ye girip oyle yanima gelirsin doğuma kadar bu sekil ilerlicez dedi.
Ama benim aklimdaki kontrol suremi de değerlendirmek.
10 gun,15 gun seklinde ilerlersem kâr kârdir
Genel anestesi olayini konustum.
Ilk dogumda zor ayildim cok sistim narkozu atana kadar ve ayilirken asiri sacmaladim halen bakamiyorum videoma dedim.
Guldu
Spinal yapalim dedi, merak etme o esnada hafif sakinlestirici veririm heyecan yapmazsin dedi
Korkumdan bahsedince de dedi ki, bi hastam vardi panik atak hastasi 3 tane genel anestezili sezeryan sonrasi ben ona spinal uyguladim cunku geneli kaldiramazdi saglik nedeni ile dedi o bile gule oynaya olduysa sen rahat cikarsin merak etme dedi, cesaret verdi bu konusma
Kasilmalarimi sordum, surekli belli araliklarla olursa hemen gel, oteki gerdirme olaylari duzensizse korkma dedi.
Bu defa ne cabuk gecti hamileligin dedi bana :)))))))
Ben de aynen hic anlamadim ne ara 30 u gectim diye dedim.
Boyle iste kizlar.
Cok mutluyum, Allah ima şükür
Darısı kontrol gununu bekleyenlere olsun, aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?