2020 Şubat Anneleri

Yalnız teyze azimliymiş her defasında aynı yemek yapılır mı. emziren ve hamile bir bayana bile bile yapıyorsa yukarda Allah var hesabını sorar. Çok gıcık oldum teyzeye

Kizlar catlak olusan var mi ne zaman olur bu catlaklar olursa egerr. Benim catlak degilde selulit mi artmis ne
Ben krem sürmüyorum baya saldım çayıra. Bazıları son aylarda Bir anda olduğunu söylüyor .benim halihazırda çatlağım var bacaklarım da göbekte yok olacağını sanmıyorum .Selülit olabiliyor eee sen çikolatacısın normaldir

Kuzucuk yaa çok düşünceliler

Busefer ıkıncılerde bizde daha deneyımlı ve rahat olucaz ya ınsallah bebeklerde daha huzurlu ve sakın olurlar dıye düşünuyorum

Ziyareti haketmiyor o zaman

Günaydın kızlar açlık 97 diğer günlere nazaran sevindirici. 31. HaftAdan selamlar

Günaydıın

Ne güzel diyet işe yarıyor demek ki Bende bir haftayı bitirdim. Ay çok heyecanlı artık süreç, giderek bebişlerimizi kollarımıza alacağımız süre yaklaşıyor

Biz de bugün 31.haftayı bitirdik 32ye girdik.
Son bikaç gündür hareketleri daha az ama daha güçlü. Kafama takmıyorum çünkü yerinin daraldığını hissediyorum. Hareketler artık daha çok gerinme şeklinde. Tekme filan atmıyo ayağını dayayıp ittiriyo artık :)
Tam ayağının olduğu yere dokununca kaydırıyo başka yere çekiyo

Bende surmuyorum hicbisey caniiimmmm surmucem de kararliyim

Senin sesine tepki vermeyede başlar ,müzik sesine flnda öyle , benimki ablasının sesıne cok tepkı verıyor

Yağlı güreşçi gibi gezmeme rağmen 5-6 tane oldu inşallah cok olmaz.
Yağ krem bi sürü şey sürüyorum ama nafile
Kizlar catlak olayi genetik bende suruyorum ama biz kiloyu kalca ve ust bacaktan aliriz annemle anneminde gobeginde hic catlagi yoktur ama ust bacaginda var benimde ust bacaklarim catlamis durumda elden gelen bir sey yok ama maaleseff

Selam kizlar.
Pazartesi olan kontrolume bugun gittik.
Normalde c.tesileri olmuyor dr um.
Nadirde olsa geliyor ve bu firsati degerlendirelim dedik,bombostu
1 saat bile surmedi toplamda git gel :)

Herşey yolunda dedi dr
1520 gr olmuş.
Boyunu soylemedi ama fl ye gore 39 cm.
En önemlisi suyu gayet iyiymis
Yüzünü yine goremedik, resmimiz yok.
Kafasi tamamen damarin oldugu yerde oldugu icin damara bakamadı ama kordondan da anlarim dedi, sesini de dinledi kordon kan akisi gayet iyi etkilenme yok dedi
Ölçümleri de haftasiyla uyumlu kuzumun.

2 haftada 1 gel dedi bundan sonra.
Önce nts ye girip oyle yanima gelirsin doğuma kadar bu sekil ilerlicez dedi.
Ama benim aklimdaki kontrol suremi de değerlendirmek.
10 gun,15 gun seklinde ilerlersem kâr kârdir
Genel anestesi olayini konustum.
Ilk dogumda zor ayildim cok sistim narkozu atana kadar ve ayilirken asiri sacmaladim halen bakamiyorum videoma dedim.
Guldu
Spinal yapalim dedi, merak etme o esnada hafif sakinlestirici veririm heyecan yapmazsin dedi
Korkumdan bahsedince de dedi ki, bi hastam vardi panik atak hastasi 3 tane genel anestezili sezeryan sonrasi ben ona spinal uyguladim cunku geneli kaldiramazdi saglik nedeni ile dedi o bile gule oynaya olduysa sen rahat cikarsin merak etme dedi, cesaret verdi bu konusma
Kasilmalarimi sordum, surekli belli araliklarla olursa hemen gel, oteki gerdirme olaylari duzensizse korkma dedi.

Bu defa ne cabuk gecti hamileligin dedi bana :)))))))
Ben de aynen hic anlamadim ne ara 30 u gectim diye dedim.
Boyle iste kizlar.

Cok mutluyum, Allah ima şükür

Darısı kontrol gununu bekleyenlere olsun, aminnnn

31.haftamızdan günaydınlar 40 cm, 1596 gr lik bir bebek olduk biz dün

Maşallah

Ne mutlu canım. Maşallah Her kontrolde güzel haberler alırsın inşallah.

Çook sevindim cnmm maşaAllah bebişinde iyimiş kontrolünde güzel geçmiş Bende önümüzdeki cuma değil sonraki cuma 32+0 da gideceğim kontrole biran önce geçse zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…