2020 Şubat Anneleri

Ben bu şekerden bir şey anlamadım diyete uyuyorum sabah yediğim
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
5 zeytin
Küçük dilim peynir
Ve açlık 101 tokluk 210
Yemek yemeye korkuyorum resmen

Gozun aydin canim ne guzel haberler bunlar ya bu nst ye bende girmek istiyorum cok hosuma gidiyo benim kalp atislarini sesli bi sekilde dinlemek huzur veriyoo

Bizim de kontrol günümüzdü bugün 38 cm 1290 gr olmuş benim oğluş dönmek için uğraşıyormuş o yüzden yüzünü net göremedik .çalışabilir raporu için 31+0da çağırdı 32+0da almam gerekmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum? O zaman 36+0da mi işten ayrılmam gerekiyor?

Gözünaydın canım

Ben bu şekerden bir şey anlamadım diyete uyuyorum sabah yediğim
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
5 zeytin
Küçük dilim peynir
Ve açlık 101 tokluk 210
Yemek yemeye korkuyorum resmen
Cok sinir bozucu dimi benim bugun açlık 97 iyidi tokluk ölçmedimm hergün ölçmek beni strese sokuyor diyetime uyup haftada bir ölçmeyi denicem zaten doktorum haftada 1 ölç dedi .
Dün @KARABATAK_ 2. Saat daha önemli demiş doktoru öyle demişti 2. Saat kaç çıkıyor senin
Bide kaçamak oluyomu hiç arada ? Kaçamak yapınca maalesef yaptıgımız boşa gidiyor benim 90 larda cıkan açlık şekerim bi ara yaptıgım kaçamaklar yüzünden 108 fln çıkıyodu çok şükür 10 gün diyetle 97 ye düştü doktorum 95 cıvarı olsun açlık dedi.
Bide iki akşamdr tarçınlı süt içiyorum açlık düşük çıksın dye sanırım işe yarıyor

Hemde nasıl sinir bozucu. Bana doktor takip için ölç dedi bir hafta boyunca . Mecbur olcuyorum. Bugün doktor demediği halde ikinci saat de ölçtüm 210 dan 140 a düşmüş hala yüksek haftaya endokrin doktoru kontrolü var bakalım ne diyecek tarçınlı sütü bende deneyeyim. Hiç kaçamak yapmıyorum yasak denilen hiç bir şeyi ağzıma sürmüyorum o yüzden belki kontrol altına alabilirim. Aksilik bu ya her şey de canım istiyor

Selamlar 870gr olmuşuz her şey yolunda çok şükür:) şeker için kan verdim tam kan demir ve d ye de bakacakmış.. az biraz suyun fazla dedi şeker testinden sonra konuşuruz dedi..
Gözün aydın. Şeker yüklemesinden bi randevu öncesi bana da suyu birazcık fazla demişti. Sonraki haftalarda hep çok iyi dedi.

Haberler çok güzel, çok sevindim
Şiştim derken nasıl? Şişme de mi oluyo? :/

Benim kırmzı çizgi şeklinde alt katında çıktı çatlak mı onlar ve çoğalıyor gittikçe çizgiler

Benim kırmzı çizgi şeklinde alt katında çıktı çatlak mı onlar ve çoğalıyor gittikçe çizgiler
Evet önce mor-kırmızı renkte olup sonra beyazlaşırmış.
Bende şimdilik yok, ama memelerimde mor damar gibi bişiler var incecik,kılcal damarlar mı çatlıyo neyin nesi bilmiyorum. Belki sadece damar belirginleşmesidir. 3.aydan beri öyleler. Bunu bilen var mı?

Bende de var canım göğüslerde belirgin damar oluşumu , kalın hatta

Aşırı kaynar su doğumu tetikler diye biliyorum. Çünkü normal Doğum bekleyen annelere son zamanlarında tavsiye ediliyor.
Belime tutuyorum genelde canım, fıtığa çok iyi geliyor sıcak. dayanılmaz oluyor yorulunca ağrılar

Busefer ıkıncılerde bizde daha deneyımlı ve rahat olucaz ya ınsallah bebeklerde daha huzurlu ve sakın olurlar dıye düşünuyorum
inşallah canım
ben çok stres yaşadım, bazen hala aklıma geldikçe geriliyorum doktora gitme zamanı yaklaştıkça özellikle. doğum yaklaştıkça bu sefer daha çok stres yapıcam gibi geliyor. bir rahat olabilsem şu konuda

çok sevindim
gözün aydın canım, harika haberler
inşallah bundan sonra da hep böyle olur

Benim de göğüslerim öyle canım damar bence de çatlak değil

Tam yerine tutuyorsun canım belime ilk gebeliğimde sıcak su torbası koyuyordum. Bunu da İş yerinde 50 kusur yaşında bir abla vardı ona anlattım. Oda beni bir güzel paraladı . Sakıncasından bahsetti. daha masaj da dahil belime hiçbir yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…