Sağol canım. Ben de endişe etmedim iyiyiz inşallahGözün aydın. Şeker yüklemesinden bi randevu öncesi bana da suyu birazcık fazla demişti. Sonraki haftalarda hep çok iyi dedi.
ay doğru aslında sancı da belden geliyo sonuçtaTam yerine tutuyorsun canımbelime ilk gebeliğimde sıcak su torbası koyuyordum. Bunu da İş yerinde 50 kusur yaşında bir abla vardı ona anlattım. Oda beni bir güzel paraladı . Sakıncasından bahsetti. daha masaj da dahil belime hiçbir yapmadım.
evet artık bu haftalardan sonra hareketleri genelde gerinme şeklinde olacak ki son haftalar inanılmaz rahatsız edebiliyor bu durum :)Biz de bugün 31.haftayı bitirdik 32ye girdik.
Son bikaç gündür hareketleri daha az ama daha güçlü. Kafama takmıyorum çünkü yerinin daraldığını hissediyorum. Hareketler artık daha çok gerinme şeklinde. Tekme filan atmıyo ayağını dayayıp ittiriyo artık :)
Tam ayağının olduğu yere dokununca kaydırıyo başka yere çekiyo
Şimdilik can yakıcı değil ama tabi daha çok güçlenip büyüyceklerevet artık bu haftalardan sonra hareketleri genelde gerinme şeklinde olacak ki son haftalar inanılmaz rahatsız edebiliyor bu durum :)
belli bir yere toplanıp orayı çok sertleştirebiliyorlar, bu durumdan korkmamak gerek. bazen hem ayakaları hem artık dirsek mi el mi bilemiyorum geriyolar ve karnımı yırtıp çıkacak mı acaba diyorsun o derece
Kimsenin bilgisi yok sanırımBizim de kontrol günümüzdü bugün 38 cm 1290 gr olmuş benim oğluşdönmek için uğraşıyormuş o yüzden yüzünü net göremedik .çalışabilir raporu için 31+0da çağırdı 32+0da almam gerekmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum? O zaman 36+0da mi işten ayrılmam gerekiyor?
Ben okudum ama ne yazacağımı bilemedim. Normalde tam 32+0 da çağrılır evet.Kimsenin bilgisi yok sanırım
İnşallah kontrol altına alınır allahın izniyle yaaHemde nasıl sinir bozucu. Bana doktor takip için ölç dedi bir hafta boyunca . Mecbur olcuyorum. Bugün doktor demediği halde ikinci saat de ölçtüm 210 dan 140 a düşmüş hala yüksek haftaya endokrin doktoru kontrolü var bakalım ne diyecek tarçınlı sütü bende deneyeyim. Hiç kaçamak yapmıyorum yasak denilen hiç bir şeyi ağzıma sürmüyorum o yüzden belki kontrol altına alabilirim. Aksilik bu ya her şey de canım istiyor
Belime tutuyorum genelde canım, fıtığa çok iyi geliyor sıcak. dayanılmaz oluyor yorulunca ağrılar
inşallah canım
ben çok stres yaşadım, bazen hala aklıma geldikçe geriliyorum doktora gitme zamanı yaklaştıkça özellikle. doğum yaklaştıkça bu sefer daha çok stres yapıcam gibi geliyor. bir rahat olabilsem şu konuda
Ulaşabilirim ama sanırım kontrol randevusunun günü geçmesin diye o gün gel dedi. gidince bir daha sorar hesaplatırım,olmadı bir hafta sonra yine giderim..doğum sonrası için bir hafta çok önemli zaten dönem tam kapanmıyor rapor alacaz mecbur..32+0 olmalı yani mantıkenBen okudum ama ne yazacağımı bilemedim. Normalde tam 32+0 da çağrılır evet.
Acaba yanlış mı hesapladı? Keşke sorsaydın. Telefonla ulaşabilir misin?
Inşallah canim hepberaberMaşallah
Ne mutlu canım. MaşallahHer kontrolde güzel haberler alırsın inşallah.
Seni de 2 haftada 1 çağırır artik :)Çook sevindim cnmm maşaAllah bebişinde iyimiş kontrolünde güzel geçmişBende önümüzdeki cuma değil sonraki cuma 32+0 da gideceğim kontrole biran önce geçse zaman
Artik nts li olacak canim muayenelerimiz bol bol dinlersin pıt pıtlariGozun aydin canim ne guzel haberler bunlarya bu nst ye bende girmek istiyorum cok hosuma gidiyo benim kalp atislarini sesli bi sekilde dinlemek huzur veriyoo
Saolll canimmmmGözünaydın canım
Herkes sismiyordur sanirim.Haberler çok güzel, çok sevindim
Şiştim derken nasıl? Şişme de mi oluyo? :/
çok sevindim
gözün aydın canım, harika haberler
inşallah bundan sonra da hep böyle olur
İnşallah kontrol altına alınır allahın izniyle yaaBende hiç yemiyorum beyaz ekmek tatlı vs. İnşllah sorunsuz alırız kucagımıza hepimiz
Aynen tekmeleri azaldı sanki dönme gerinme iteleme hareketi yapıyor sankiBiz de bugün 31.haftayı bitirdik 32ye girdik.
Son bikaç gündür hareketleri daha az ama daha güçlü. Kafama takmıyorum çünkü yerinin daraldığını hissediyorum. Hareketler artık daha çok gerinme şeklinde. Tekme filan atmıyo ayağını dayayıp ittiriyo artık :)
Tam ayağının olduğu yere dokununca kaydırıyo başka yere çekiyo
Bende o hafta gideceğim güzel haberlerle inşallahÇook sevindim cnmm maşaAllah bebişinde iyimiş kontrolünde güzel geçmiş❤ Bende önümüzdeki cuma değil sonraki cuma 32+0 da gideceğim kontrole biran önce geçse zaman
İnşalah değildir bazılarının göşüste oluyormuşEvet önce mor-kırmızı renkte olup sonra beyazlaşırmış.
Bende şimdilik yok, ama memelerimde mor damar gibi bişiler var incecik,kılcal damarlar mı çatlıyo neyin nesi bilmiyorum. Belki sadece damar belirginleşmesidir. 3.aydan beri öyleler. Bunu bilen var mı?
Beni 32 de çağırdı 32 bitmesi mi lazım yoksa 32 bitmeden mi rapor alacağız acabaBizim de kontrol günümüzdü bugün 38 cm 1290 gr olmuş benim oğluşdönmek için uğraşıyormuş o yüzden yüzünü net göremedik .çalışabilir raporu için 31+0da çağırdı 32+0da almam gerekmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum? O zaman 36+0da mi işten ayrılmam gerekiyor?
Ben de onu merak ediyorumBeni 32 de çağırdı 32 bitmesi mi lazım yoksa 32 bitmeden mi rapor alacağız acaba
Selam kizlar.
Pazartesi olan kontrolume bugun gittik.
Normalde c.tesileri olmuyor dr um.
Nadirde olsa geliyor ve bu firsati degerlendirelim dedik,bombostu
1 saat bile surmedi toplamda git gel :)
Herşey yolunda dedi dr
1520 gr olmuş.
Boyunu soylemedi ama fl ye gore 39 cm.
En önemlisi suyu gayet iyiymis
Yüzünü yine goremedik, resmimiz yok.
Kafasi tamamen damarin oldugu yerde oldugu icin damara bakamadı ama kordondan da anlarim dedi, sesini de dinledi kordon kan akisi gayet iyi etkilenme yok dedi
Ölçümleri de haftasiyla uyumlu kuzumun.
2 haftada 1 gel dedi bundan sonra.
Önce nts ye girip oyle yanima gelirsin doğuma kadar bu sekil ilerlicez dedi.
Ama benim aklimdaki kontrol suremi de değerlendirmek.
10 gun,15 gun seklinde ilerlersem kâr kârdir
Genel anestesi olayini konustum.
Ilk dogumda zor ayildim cok sistim narkozu atana kadar ve ayilirken asiri sacmaladim halen bakamiyorum videoma dedim.
Guldu
Spinal yapalim dedi, merak etme o esnada hafif sakinlestirici veririm heyecan yapmazsin dedi
Korkumdan bahsedince de dedi ki, bi hastam vardi panik atak hastasi 3 tane genel anestezili sezeryan sonrasi ben ona spinal uyguladim cunku geneli kaldiramazdi saglik nedeni ile dedi o bile gule oynaya olduysa sen rahat cikarsin merak etme dedi, cesaret verdi bu konusma
Kasilmalarimi sordum, surekli belli araliklarla olursa hemen gel, oteki gerdirme olaylari duzensizse korkma dedi.
Bu defa ne cabuk gecti hamileligin dedi bana :)))))))
Ben de aynen hic anlamadim ne ara 30 u gectim diye dedim.
Boyle iste kizlar.
Cok mutluyum, Allah ima şükür
Darısı kontrol gununu bekleyenlere olsun, aminnnn
genelde uyumaya çalışınca rahat bırakmıyo sıpalarŞimdilik can yakıcı değil ama tabi daha çok güçlenip büyüycekler
Geçen gün çok yorgundum baya erken yattım, gece daha yeni başlıyor diye düşünmüş olmalı ki napıp edip beni uyutmadı. İlerki haftalarda kimbilir neler yapar.
Yatmak işkence zaten, belim rahatsız, geceleri uzun süreli hareketsizlkten sonra kilitlenmeye başladım. Ama gün içinde çok iyiyim çok şükür. Sağlıkla doğuralım inşallah hepimz
evet canım mahvetti beni o adı batasıca doktor ama şu sorunlar da bi geçse stresim azalacak. 28. haftalarda beyindeki koroid pleksus kistinin büyük ihtimal geçeceğini söyledi doktorum, salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum. o geçerse tek sorun kordondaki damar eksikliği kalıyor, o geçecek bişey değilmiş zaten, gelişim geriliği olmadığı sürece de sorun olmazmış. bende senin gibi güzel haberlerle dönerim inşallah @KARABATAK_Hep ayrıntılı ultrasonu çeken doktorun yüzünden girdin bu strese , Allaha şükürki hersey yolunda gidiyor canım bu gidecegın kontrolden sonra iyice rahat edersın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?