2020 Şubat Anneleri

ay doğru aslında sancı da belden geliyo sonuçta kızım çok geç doğmuştu bu da öyle olursa bari bunu deneyeyim

evet artık bu haftalardan sonra hareketleri genelde gerinme şeklinde olacak ki son haftalar inanılmaz rahatsız edebiliyor bu durum :)
belli bir yere toplanıp orayı çok sertleştirebiliyorlar, bu durumdan korkmamak gerek. bazen hem ayakaları hem artık dirsek mi el mi bilemiyorum geriyolar ve karnımı yırtıp çıkacak mı acaba diyorsun o derece

Göğüs kremi kullanmaya başlayan var mı? Kuru benim de deri dökülüyor. Şimdiden kullansam mı acaba diye düşünüşüyorum.

Şimdilik can yakıcı değil ama tabi daha çok güçlenip büyüycekler
Geçen gün çok yorgundum baya erken yattım, gece daha yeni başlıyor diye düşünmüş olmalı ki napıp edip beni uyutmadı. İlerki haftalarda kimbilir neler yapar.
Yatmak işkence zaten, belim rahatsız, geceleri uzun süreli hareketsizlkten sonra kilitlenmeye başladım. Ama gün içinde çok iyiyim çok şükür. Sağlıkla doğuralım inşallah hepimz

Kimsenin bilgisi yok sanırım

İnşallah kontrol altına alınır allahın izniyle yaa Bende hiç yemiyorum beyaz ekmek tatlı vs. İnşllah sorunsuz alırız kucagımıza hepimiz

Hep ayrıntılı ultrasonu çeken doktorun yüzünden girdin bu strese , Allaha şükürki hersey yolunda gidiyor canım bu gidecegın kontrolden sonra iyice rahat edersın insallah

Ben okudum ama ne yazacağımı bilemedim. Normalde tam 32+0 da çağrılır evet.
Acaba yanlış mı hesapladı? Keşke sorsaydın. Telefonla ulaşabilir misin?
Ulaşabilirim ama sanırım kontrol randevusunun günü geçmesin diye o gün gel dedi. gidince bir daha sorar hesaplatırım,olmadı bir hafta sonra yine giderim..doğum sonrası için bir hafta çok önemli zaten dönem tam kapanmıyor rapor alacaz mecbur..32+0 olmalı yani mantıken

Maşallah

Ne mutlu canım. Maşallah Her kontrolde güzel haberler alırsın inşallah.
Inşallah canim hepberaber
Çook sevindim cnmm maşaAllah bebişinde iyimiş kontrolünde güzel geçmiş Bende önümüzdeki cuma değil sonraki cuma 32+0 da gideceğim kontrole biran önce geçse zaman
Seni de 2 haftada 1 çağırır artik :)
Gozun aydin canim ne guzel haberler bunlar ya bu nst ye bende girmek istiyorum cok hosuma gidiyo benim kalp atislarini sesli bi sekilde dinlemek huzur veriyoo
Artik nts li olacak canim muayenelerimiz bol bol dinlersin pıt pıtlari
Gözünaydın canım
Saolll canimmmm
Haberler çok güzel, çok sevindim
Şiştim derken nasıl? Şişme de mi oluyo? :/
Herkes sismiyordur sanirim.
Narkozu atmam uzun sürdü, 10 gun surdu ayaklarimdaki ödemler. Ki ben hamilelik boyunca gram odem yasamamistim.
spinalde olmuyormus bakalim ama daha tam kararimi vermedim
çok sevindim
gözün aydın canım, harika haberler
inşallah bundan sonra da hep böyle olur

Insallah be canim insallah.
Seninde sali gunu randevun boyle gececek ve gule gule cikacaksin odadan

Kızlar, bugün misafirlerim vardi.
Yenice gitiler.
Kızımı uyuttum, ve artik dinlenme vakti.
Cok yorucu ama cokta keyifli bir gündü arkadaşım geldigi için. Kızı 10 yasinda, Bahar ile bayağı ilgilendi sagolsun. 1.cocuk buyuk olunca 2.cocukla oyun oynamasi acisindan buyuk rahatlikmis gördüm bugün

Aynen tekmeleri azaldı sanki dönme gerinme iteleme hareketi yapıyor sanki Maşallah

Çook sevindim cnmm maşaAllah bebişinde iyimiş kontrolünde güzel geçmiş❤ Bende önümüzdeki cuma değil sonraki cuma 32+0 da gideceğim kontrole biran önce geçse zaman
Bende o hafta gideceğim güzel haberlerle inşallah önce nst ye girmek gerek demi

İnşalah değildir bazılarının göşüste oluyormuş

Beni 32 de çağırdı 32 bitmesi mi lazım yoksa 32 bitmeden mi rapor alacağız acaba

Çok sevindim canım iyi geçmesine, ne tatlı doktorun varmış :) Doktorunmu önerdi sezaryeni, senin seçimin mi?

genelde uyumaya çalışınca rahat bırakmıyo sıpalar
son haftalar gerçekten zor oluyor gece uyumak, tam dalacaksın çişin geliyor. sağdan sola dönmek 1 dakika sürüyor. gerçi ben 42 hafta hamilelik yaşadım ondan da olabilir, 38. haftalarımda o kadar fena değildim :))
sende de bel sorunu var ama en geç 38. haftanda doğum yapacaksın allahtan, inşallah çok zorlanmadan atlatırsın bu süreci canım.

Hep ayrıntılı ultrasonu çeken doktorun yüzünden girdin bu strese , Allaha şükürki hersey yolunda gidiyor canım bu gidecegın kontrolden sonra iyice rahat edersın insallah
evet canım mahvetti beni o adı batasıca doktor ama şu sorunlar da bi geçse stresim azalacak. 28. haftalarda beyindeki koroid pleksus kistinin büyük ihtimal geçeceğini söyledi doktorum, salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum. o geçerse tek sorun kordondaki damar eksikliği kalıyor, o geçecek bişey değilmiş zaten, gelişim geriliği olmadığı sürece de sorun olmazmış. bende senin gibi güzel haberlerle dönerim inşallah @KARABATAK_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…