Sütyeni geçen hafta 15 e lohusa sepetinden aldım. 2 tane de gecelik aldım. Biri aqua biri mecit baya güzeller. Emzirme atleti lcw den 2 tane aldım tanesi 20 tl ydi geçen cuma.
Ben lcw den bir alana bir bedava ile 29 a almistim geldi ama tek gönderip para iadesi yapmışlar 90 beden almıştım rahat ederim diye okadar buyukki afedersiniz kürek gibi onu iade edeceğim dışarda görsem 120 beden zannederim
Yok ben hamile pijaması değil siyah biyeli olandan almıştım pudra rengi biyeleri var çok memnun kaldım bedenide tam oldu oturdu doğumdan sonrada rahat rahat giyerim diye düşündüm iyiki almışım çünkü açık renk aldiklarimla hiç rahat etmeyeceğimi biliyordum evde birileri varkende esofman giymedigim zamanlarda rahat rahat giyerim
Ben lcw den bir alana bir bedava ile 29 a almistim geldi ama tek gönderip para iadesi yapmışlar 90 beden almıştım rahat ederim diye okadar buyukki afedersiniz kürek gibi onu iade edeceğim dışarda görsem 120 beden zannederim
canım sende çalışmıyorsun ya biberonu sadece dışarı çıkman gerektiği için mi alacaksın? arada bir içtiklerinde de gaz problemi olmaz diye düşündüm ne bileyim. çalışsak ve hep biberon kullansalar bende yeni bişeyler bakardım ama kızımdan kalan avent biberon var, başlık alıcam sadece ona sanırım.
kızlar ne büyük dondurucularınız var sizin demekki maşallah
ben zaten yazdan bezelye, fasülye vs gibi şeyler koydum bi çekmecesi doldu, bi çekmecede de et ürünleri var, artık kıyıya köşeye ne kadar börek koyabilirsem bakalım
Sütyeni geçen hafta 15 e lohusa sepetinden aldım. 2 tane de gecelik aldım. Biri aqua biri mecit baya güzeller. Emzirme atleti lcw den 2 tane aldım tanesi 20 tl ydi geçen cuma.
canım sende çalışmıyorsun ya biberonu sadece dışarı çıkman gerektiği için mi alacaksın? arada bir içtiklerinde de gaz problemi olmaz diye düşündüm ne bileyim. çalışsak ve hep biberon kullansalar bende yeni bişeyler bakardım ama kızımdan kalan avent biberon var, başlık alıcam sadece ona sanırım.
Kuzum ben elada gazdan okadar çok çektimki şimdi temkinli olayım dıyorum olur ya sütüm gelmez mama vermek gerekir , sagıp vermem gerekir fln diye ne olur ne olmaz 2 tane alıyım bulunsun , eladan kalma hiç biberon kalmadı, ben annelere bırakıp dışarı çok kaçarım kendimi biliyorum
ben zaten yazdan bezelye, fasülye vs gibi şeyler koydum bi çekmecesi doldu, bi çekmecede de et ürünleri var, artık kıyıya köşeye ne kadar börek koyabilirsem bakalım
Muayene de hersey normal dmisti dr ama siz fl ile 7 carpin demistiniz bnm anormal sonc cikiyo simdi nerden gordum bunu ya canim sikildine demek bu smdi
Selam güzel anneler
Bugün e bebek’ten bayağı bir ihtiyacımı aldım beklediğimden uyguna geldi
Emzirme sütyeni almayan varsa e bebekte çok uyguna var bilginiz olsun ben 3 tane aldım ekliyorum resmini
Emzirme atleti bulamadım alanlarınız varsa nerden aldı ? Eki Görüntüle 2561136
NBB indirimde şuan 30 küsurden 15 e düşmüş . Bende 2 emzirme atleti 2 emzirme sütyeni ve bir de kalıplı dışarı çıktığımda kullanmak üzere emzirme sütyeni Aldım. Hepsi 100 tl gbi bi fiyatla geldi
Muayene de hersey normal dmisti dr ama siz fl ile 7 carpin demistiniz bnm anormal sonc cikiyo simdi nerden gordum bunu ya canim sikildine demek bu smdi
Doktorun yazdığını değil de ultrason kağıdındaki oranları söyler misin ? Bpd şakak ölçümü fl uyluk kemiği ve 7 ile çarpılıyor evet ama bence sen bi tekrar bak canını sıkma
NBB indirimde şuan 30 küsurden 15 e düşmüş . Bende 2 emzirme atleti 2 emzirme sütyeni ve bir de kalıplı dışarı çıktığımda kullanmak üzere emzirme sütyeni Aldım. Hepsi 100 tl gbi bi fiyatla geldi
Benim LCW pijamalarim geldi inanılır gibi değil bulunduğum şehirdeki en kotu kargo Aras kargo olduğu halde cuma verdiğim sipariş nasıl geldi bende anlamadım