2020 Şubat Anneleri

Bende duydum kimyasal vs kokusu arinsin diye çamaşır makinesine atiyorlarmis abarttilar sadece bebeği olan değil günlük kullananlarda böyle yapiyormus

Bende bolca borek saracagim ,içli köfte yapacagiz uzun süre bayatlamayan kurabiye tarifim var hem tatlı hem tuzlu oluyor yorucuda olmaz ondan yapacağım bir ay bayatlamadan kalıyor normalde. birde kuru yufka açtı annem yetmezse en kotu ihtimal tavada onunla börek yaparız diye düşündük malesef benim çok gelenim olur keşke olmasaydı ama memlekette yaşayınca böyle oluyor işte

Selam güzel anneler
Bugün e bebek’ten bayağı bir ihtiyacımı aldım beklediğimden uyguna geldi
Emzirme sütyeni almayan varsa e bebekte çok uyguna var bilginiz olsun ben 3 tane aldım ekliyorum resmini
Emzirme atleti bulamadım alanlarınız varsa nerden aldı ?

güle güle kullan canım
bende uğrayacağım ebebeğe bir ara, yeni geldim ev işlerini anca yoluna koydum. bu sütyen güzel görünüyor fiyatı da uygun alayım bende.

Eklentiler

• 9A29F080-B7A2-4F59-83E3-C2A17861E5DC.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 81
Gule gule kullan canim bende daha emzirme sutyeni almadim n11 den 2 lisini 60 tl ye emzirme atleti aldim

Bnm evimin heryeri boyle mutfak da dahilkaynanam bayilir boyle seylere

Benimde cok olur gelenim tuzlu kurabiye yapip buzluga atilan tarifin varsa payladabilirmisin bnmle

Bnm evimin heryeri boyle mutfak da dahilkaynanam bayilir boyle seylere
ay yok hiç sevemedim ben dantel vs
süslü yatak örtümü de doğumda sırf annem hevesini alsın diye serdirdim, napıyosan yap hevesini al dedim
boncuklu süslü püslü dantelli şeylerden hiç haz etmem

ay yok hiç sevemedim ben dantel vs
süslü yatak örtümü de doğumda sırf annem hevesini alsın diye serdirdim, napıyosan yap hevesini al dedim
boncuklu süslü püslü dantelli şeylerden hiç haz etmem
Aynı ben
Çocukluğumuzda bunlara nasıl maruz kalmışsak soğumuşuz.
Sonuçta rafları,televizyonu, sandalyeyi dahi dantelle örten bi milletin çocuklarıyız
Ben çocukken kapı örtüsü bile gördüm

bilinçaltımızda nasıl kötü bir yer edinmişse artık
ay hatırlıyorum hele o tv üstündeki dantel

annem havlu yaptırdı bir sürü evlenirken, bazanın altında sararmaya mahkum ettim onları. yok diyorum kullanamam elimde değil gözüm kanıyor resmen

yine üzülmesin diye mevlidde falan çıkar demiştim ne istiyosan kullan, bir daha anca ikinci çocuğun mevlidinde kullanırım demiştim, o güne de az kaldı şaka maka

Kızlar istanbulda olanlarınız eminönünde havuzlu hana gidebilir, ben oradan %100 pamuk sabahlıklı lohusa pijamasını 150 liraya indirimden aldım, etiketinde 360 lira yazıyordu. internetten de çok bakmıştım 300 liradan aşağı sabahlıklı olanları pek yok.

bebek eşyaları da a’dan z’ye var, kaliteli ve fiyatları uygun bulabiliyorsunuz.

Sütyeni geçen hafta 15 e lohusa sepetinden aldım. 2 tane de gecelik aldım. Biri aqua biri mecit baya güzeller. Emzirme atleti lcw den 2 tane aldım tanesi 20 tl ydi geçen cuma.

aynen katiliyorum sana canim ben hugges yeni dogan havlu islak mendilini kullaniyorum oglum 4 yasinda hala alirim pahali ama cok kaliteli
Sarip dolaba hic atmadim tadi degismiyo dimi
Hayir canim degismiyor

Nasıl canım pijamalar hamile pijaması almıştın de mi
Yok ben hamile pijaması değil siyah biyeli olandan almıştım pudra rengi biyeleri var çok memnun kaldım bedenide tam oldu oturdu doğumdan sonrada rahat rahat giyerim diye düşündüm iyiki almışım çünkü açık renk aldiklarimla hiç rahat etmeyeceğimi biliyordum evde birileri varkende esofman giymedigim zamanlarda rahat rahat giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…