2020 Şubat Anneleri

Hey maşşallah geçmişler olsun

Gözün aydın canım ne de güzel haberlerle gelmişsin. Çok şükür

Benimkisi erkek ama tam bir kiz karni kalca ve yanlar var gobekte bugun resmini attigim kadar iste ufacik

Bugun dustan sonra ilk defa rahmimde agri hissettim ozellikle suyun cok sicak olmamasina dikkat ettim ama cok korktum uzandim 1 saat kadar gecti sukur sizde de boyle oluyo mu kizlar sicaktan mi etkilendi acaba

Yaa benim de ilk hamileliğimde 40 hafta hiç ağrım sızım olmamıştı. Bu sefer ağır gidiyor. Yere bir şey düşünce sinir oluyorum eğilip alamıyorum diye

Bugun dustan sonra ilk defa rahmimde agri hissettim ozellikle suyun cok sicak olmamasina dikkat ettim ama cok korktum uzandim 1 saat kadar gecti sukur sizde de boyle oluyo mu kizlar sicaktan mi etkilendi acaba
Sanmıyorum ama çok sıcak suyla duş alma tabi.
Rahimde ağrı derken böyle adet sancısı gibi mi?

Yaa benim de ilk hamileliğimde 40 hafta hiç ağrım sızım olmamıştı. Bu sefer ağır gidiyor. Yere bir şey düşünce sinir oluyorum eğilip alamıyorum diye
Ben eğilip alabiliyorum ama açıyı iyi ayarlayamazsam kalkıp ayarlama yapıp baştan eğilmem gerekiyo olduğum yerde sağ sol yapamıyorum çünkü,eğildiğimde göbeğim görüş alanımı kapatıyo

Beni çok sarstı bu hamilelik kızım duymasın Oğlan ne rahatmış bunda nefes nefeseyim sürekli tuvalete gidiyorum. Yoruluyorum bacaklarım ağrıyor. Zamanın çabucak geçmesini istiyorum. Cumartesi gününü iple çekiyorum kontrol var inş. Herşey yolundadır.

Gözün aydın çok sevindim
Hey maşşallah geçmişler olsun
Gözün aydın canım ne de güzel haberlerle gelmişsin. Çok şükür
hepinize çok teşekkürler ve kocaman öpücükler

Benimkisi erkek ama tam bir kiz karni kalca ve yanlar var gobekte bugun resmini attigim kadar iste ufacik
belli olmuyo bence o ya, insanın yapısıyla alakalı bence diyodum da kızımda farklı oğlumda farklı karnım oldu onu da anlamadım

bu arada bu haftalardan itibaren vajinaya kramp girmesi gibi ağrılar olabilir hepsi normal.

Bende de bacak ağrıları uyutmaz oldu bu haftalar. Birde bebeğimin hareketleri azaldı eskisi gibi kıpır kıpır değil bu aralar acaba neden haftadan dolayı mı ? Herkes güzel haberler alır inşallah bende 16sında randevum rapor alaacam çalışabilir diye. Tabi herşey yolundaysa kilo almıştır inşallah bebişim Suyum azalıştır inşallah sağ sağlım kucağımıza alırız meleklerimizi inşallah

Bende erkenciyimm aynen 32 de hazirlarim cantayi 4 hafta sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…