- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
Uçak için rapor Alman gerekiyor biliyorsun değil miUçakla gelicem o kadar yolu arabayla gelemem ki ailem Keçiören de oturuyor ben Keçiören doğumluyum
Benim de yemek işi kayınvalidemde. Sağ olsun o halleder. Zaten ocakta taşınacağız. Börekle falan uğraşamammümkünse onlar hazırlıklı gelsin ben çay demlerim
şaka bi yana ilk bebeğimde annem kayınvalidem yapmıştı kimin tarafı gelirse o getirmişti belki şimdi de böyle olur yani inşallah
Beni gören yarın doğuma gircem sanır kocaman bir karnım var oğlanda da öyleydiKizlar bugun tam 29 hafta olduk benim karnim hala cok buyumus degil xs kazagimi bu sekilde giyebiliyorum sizin gobusler ne durumda
Geçen gün onu düşündüm ben de. Benim ilk hamileliğimle aynı karnım öne doğru sivri. İlki erkekti bu kızKız ve erkek cocugunda annenın vücudu gercekten farklı oluyor ona bende ınanıyorum , dısardan bır hamıle gorsem anlıyorum karnının ve vücudunun yapısından mesela bak senınkıde erkege dönmüş
Cıkınca yazarsın canım mutlaka
Benim de yemek işi kayınvalidemde. Sağ olsun o halleder. Zaten ocakta taşınacağız. Börekle falan uğraşamamYavaş yavaş başlayayım bari eşya toplamaya.
of bende toplanmam gerek eski bebe eşyalaır çıkardım boya badana oda değişikliği nasıl yapacağım bilemyiroum
Aynen bende de durum aynı, doğuma az kalmış heralde dediler ya.. yooo daha 2 aydan fazla var dedim :)
Bir bende belli olmuyor sanırımşişman olduğum için karnım normal göbek gibi oluyor şişmanlığımdan sanıyorlar
Aynen bende de durum aynı, doğuma az kalmış heralde dediler ya.. yooo daha 2 aydan fazla var dedim :)
Kızlar bugün eşimle avmye gittik. Adam beni birden Atasay’a soktu. Küpe bakalım dedi. Tek taş küpe baktık ama ben sallantılı küpeleri seviyorum beğenemedim. baget yüzük bak dedi. Bende baget yüzük hiç sevmiyorum. Onu da beğenmedim eşim şaşırıp kaldı bileklik getirdiler yok dedim. Altın bilezik getirdiler almadım. Alma modumda değilim dedim. Tek taş yüzüğüm beş taş yüzüğüm var kolyem var küpem yoktu. Pırlanta istemiyorum dedim. Zaten çocuklardan dolayı takamıcam. Saat alıyım dedi. İphonenin saatini. Onu alırsan diğerlerini hiç takmam dedim. Bişey alma dedim. Oltu taşı set alıyım bari demez mi.Çocuklarımın rızkını elime koluma takamadım bana ne oluyor
İnşallahEmzirme faslı bitsin verirsin kiloları
Kocan bu bonkörlük dersini saati kaçtan verir benimkine acabaKızlar bugün eşimle avmye gittik. Adam beni birden Atasay’a soktu. Küpe bakalım dedi. Tek taş küpe baktık ama ben sallantılı küpeleri seviyorum beğenemedim. baget yüzük bak dedi. Bende baget yüzük hiç sevmiyorum. Onu da beğenmedim eşim şaşırıp kaldı bileklik getirdiler yok dedim. Altın bilezik getirdiler almadım. Alma modumda değilim dedim. Tek taş yüzüğüm beş taş yüzüğüm var kolyem var küpem yoktu. Pırlanta istemiyorum dedim. Zaten çocuklardan dolayı takamıcam. Saat alıyım dedi. İphonenin saatini. Onu alırsan diğerlerini hiç takmam dedim. Bişey alma dedim. Oltu taşı set alıyım bari demez mi.Çocuklarımın rızkını elime koluma takamadım bana ne oluyor
Birgün önce atışmıştık ona kırgındım moralim bozuktu biraz. Almış olmak için alacaktım içimde hiç heves yoktu. Oda şaşırdı sanırım çocuk sahibi olmak beni olgunlaştırdı eskiden hep bana derdim. O duramaz bişey alırNiye nazlandınki okadarhiç affetmez seçerdim valla ne almak ıstıyosa
Tanıştığım günden beri böyle çok cömert bir insan. Sonradan dersle olur mu bilmiyorumKocan bu bonkörlük dersini saati kaçtan verir benimkine acaba
yeb4 güzel haberler bekliyoruz :)
Kv. Kız yükü tuz yükü gibi ağır olur diyor . Haklı galiba bu hamilelik çok zor geçiyor aniden tekme atıyor yolda çığlık atacak oluyorum. Karnım hep sert eğilemiyorum. Şimdiden ördek gibi yürümeye başladımBenim de yemek işi kayınvalidemde. Sağ olsun o halleder. Zaten ocakta taşınacağız. Börekle falan uğraşamamYavaş yavaş başlayayım bari eşya toplamaya.
Beni gören yarın doğuma gircem sanır kocaman bir karnım var oğlanda da öyleydi
Geçen gün onu düşündüm ben de. Benim ilk hamileliğimle aynı karnım öne doğru sivri. İlki erkekti bu kız
Gozun aydin canimmCanan_Ela
bu sefer güzel haberlerle geldim kızlar
çok şükür her şey yolunda. beyindeki koroid pleksus kisti yok olmuş gitmişdoktor 28. haftalarda gider demişti zaten çok endişeliydim ama dediği gibi oldu şükürler olsun.
tek problemimiz kordondaki tek arter durumu o da şu an sıkıntı yaratmıyor, gelişim geriliği yok. haftasıyla uyumlu, 30+2 bugün, kilosu 1650 gram. her şeyi normal, gayet sağlıklı dedi
kan ve idrar kültürü istedi tekrar verdim.
20 gün sonra çağırdı artık, nst başlıcakmış bir dahaki gidişimde.
çok rahatladım ya çok mutluyum şu kist geçti ya ohh ❤
Birgün önce atışmıştık ona kırgındım moralim bozuktu biraz. Almış olmak için alacaktım içimde hiç heves yoktu. Oda şaşırdı sanırım çocuk sahibi olmak beni olgunlaştırdı eskiden hep bana derdim. O duramaz bişey alır
Tanıştığım günden beri böyle çok cömert bir insan. Sonradan dersle olur mu bilmiyorum.Etrafındaki insanlar eşlerine hediye alırken eşime danışır. Birde ben öyle alıştırdım onu hep alttan mesaj verip aldırırdım Adam şimdi bu kadın niye istemiyor diye şaşırıyor. 2 yıl daha çalışmayacağım. Evde takıyı tokayı ne yapayım diye düşünüyorum. Çoğu zaman çocuk çizilir diye takmıyorum bile.
Canan_Ela
çok şükür her şey yolunda. beyindeki koroid pleksus kisti yok olmuş gitmişdoktor 28. haftalarda gider demişti zaten çok endişeliydim ama dediği gibi oldu şükürler olsun.
tek problemimiz kordondaki tek arter durumu o da şu an sıkıntı yaratmıyor, gelişim geriliği yok. haftasıyla uyumlu, 30+2 bugün, kilosu 1650 gram. her şeyi normal, gayet sağlıklı dedi
sağol canımGozun aydin canimm
Oh çok şükür yaa vallahı rahatladım hafifledim
Gözün aydın çok sevindimCanan_Ela
Mesajı bende veriyorum ama sinyal yok sanırım bizimkindeBirgün önce atışmıştık ona kırgındım moralim bozuktu biraz. Almış olmak için alacaktım içimde hiç heves yoktu. Oda şaşırdı sanırım çocuk sahibi olmak beni olgunlaştırdı eskiden hep bana derdim. O duramaz bişey alır
Tanıştığım günden beri böyle çok cömert bir insan. Sonradan dersle olur mu bilmiyorum.Etrafındaki insanlar eşlerine hediye alırken eşime danışır. Birde ben öyle alıştırdım onu hep alttan mesaj verip aldırırdım Adam şimdi bu kadın niye istemiyor diye şaşırıyor. 2 yıl daha çalışmayacağım. Evde takıyı tokayı ne yapayım diye düşünüyorum. Çoğu zaman çocuk çizilir diye takmıyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?