2020 Şubat Anneleri

Kızlar bugün eşimle avmye gittik. Adam beni birden Atasay’a soktu. Küpe bakalım dedi. Tek taş küpe baktık ama ben sallantılı küpeleri seviyorum beğenemedim. baget yüzük bak dedi. Bende baget yüzük hiç sevmiyorum. Onu da beğenmedim eşim şaşırıp kaldı bileklik getirdiler yok dedim. Altın bilezik getirdiler almadım. Alma modumda değilim dedim. Tek taş yüzüğüm beş taş yüzüğüm var kolyem var küpem yoktu. Pırlanta istemiyorum dedim. Zaten çocuklardan dolayı takamıcam. Saat alıyım dedi. İphonenin saatini. Onu alırsan diğerlerini hiç takmam dedim. Bişey alma dedim. Oltu taşı set alıyım bari demez mi. Çocuklarımın rızkını elime koluma takamadım bana ne oluyor

mümkünse onlar hazırlıklı gelsin ben çay demlerim
şaka bi yana ilk bebeğimde annem kayınvalidem yapmıştı kimin tarafı gelirse o getirmişti belki şimdi de böyle olur yani inşallah
Benim de yemek işi kayınvalidemde. Sağ olsun o halleder. Zaten ocakta taşınacağız. Börekle falan uğraşamam Yavaş yavaş başlayayım bari eşya toplamaya.
Kizlar bugun tam 29 hafta olduk benim karnim hala cok buyumus degil xs kazagimi bu sekilde giyebiliyorum sizin gobusler ne durumda
Beni gören yarın doğuma gircem sanır kocaman bir karnım var oğlanda da öyleydi
Geçen gün onu düşündüm ben de. Benim ilk hamileliğimle aynı karnım öne doğru sivri. İlki erkekti bu kız

Aynen bende de durum aynı, doğuma az kalmış heralde dediler ya.. yooo daha 2 aydan fazla var dedim :)

Bendede durum aynı , genel olarak şişman durmuyorum ama karnım okadar büyükki anlatamam , ilk kızımda da böyleydi , ikizmi diye sorarlardı , vücut yapısıyla alakalı sanırım

Niye nazlandınki okadar hiç affetmez seçerdim valla ne almak ıstıyosa

Kocan bu bonkörlük dersini saati kaçtan verir benimkine acaba

Niye nazlandınki okadar hiç affetmez seçerdim valla ne almak ıstıyosa
Birgün önce atışmıştık ona kırgındım moralim bozuktu biraz. Almış olmak için alacaktım içimde hiç heves yoktu. Oda şaşırdı sanırım çocuk sahibi olmak beni olgunlaştırdı eskiden hep bana derdim. O duramaz bişey alır

Kocan bu bonkörlük dersini saati kaçtan verir benimkine acaba
Tanıştığım günden beri böyle çok cömert bir insan. Sonradan dersle olur mu bilmiyorum .Etrafındaki insanlar eşlerine hediye alırken eşime danışır. Birde ben öyle alıştırdım onu hep alttan mesaj verip aldırırdım Adam şimdi bu kadın niye istemiyor diye şaşırıyor. 2 yıl daha çalışmayacağım. Evde takıyı tokayı ne yapayım diye düşünüyorum. Çoğu zaman çocuk çizilir diye takmıyorum bile.

yeb4 güzel haberler bekliyoruz :)
Canan_Ela

bu sefer güzel haberlerle geldim kızlar

çok şükür her şey yolunda. beyindeki koroid pleksus kisti yok olmuş gitmiş doktor 28. haftalarda gider demişti zaten çok endişeliydim ama dediği gibi oldu şükürler olsun.

tek problemimiz kordondaki tek arter durumu o da şu an sıkıntı yaratmıyor, gelişim geriliği yok. haftasıyla uyumlu, 30+2 bugün, kilosu 1650 gram. her şeyi normal, gayet sağlıklı dedi

kan ve idrar kültürü istedi tekrar verdim.
20 gün sonra çağırdı artık, nst başlıcakmış bir dahaki gidişimde.
çok rahatladım ya çok mutluyum şu kist geçti ya ohh ❤

Kv. Kız yükü tuz yükü gibi ağır olur diyor . Haklı galiba bu hamilelik çok zor geçiyor aniden tekme atıyor yolda çığlık atacak oluyorum. Karnım hep sert eğilemiyorum. Şimdiden ördek gibi yürümeye başladım

Gozun aydin canimm

Hep bana demek değilki bence arada jest yapsınlar bizler hakedıyoruz

Oh çok şükür yaa vallahı rahatladım hafifledim

Gozun aydin canimm
sağol canım
Oh çok şükür yaa vallahı rahatladım hafifledim

sağol canım benim, ay bi görsen nasıl gergindim ya, önce tansiyon ölçüyolar ya hafif yüksek çıktı gerginlikten.
ama şükür güzel haberler aldım, hepimiz hep güzel haberler alalım inşallah

bu arada duş alırken daha bi dikkatli inceledim gerçekten karnım inanılmaz sivrileşti, yanlar bomboş öne doğru kocaman. gerçekten cinsiyet etkiliyo olabilir kızımda yusyuvarlaktı.

Gözün aydın çok sevindim

Mesajı bende veriyorum ama sinyal yok sanırım bizimkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…