Kipkirmizidan kasit kan mi yoksa idrarinin rengi mi cok koyuydu ? İdrar rengiyse eger ve bugun az su ictiysen ondan olabilir ya da yedigin seylerden kaynakli guzel haberlerle dön insaAllahKızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum
Devlet aciline gidip rapor alabilirsinBen bu sene yeni atandım. 1 sene dolmadan izin hakkım yok. O yüzden izin alamadim malesef. Mazeret iznim vardi onuda taşınırken kullandim. Son 2 gününüde simdi kullandim persembe ve cuma günleri için
Tmm canim insallah dile getirecegim. Zamaninda dogsunda sonradan gerekirse ücretsiz iznede ayrılırım.Hiç riske atma canım. Benim doktorum 14. Haftada daha bu sebepten Gülçin rapor yazacağım sana dedi o günden beri heyetilyim. Zaten yeterince çalışacaksın doğumdan sonra durmayacaksın demişti. Eğer doktorun yazmıyorsa sen dile getir iste. 32 yi bekleme.
Evet oluyor canım benim annem Doğum yapınca bu çocuk nerden geldi demişlerdi hiç karnınyoktu benim de fazla çıkmıyor karnım pek kimse anlamıyor hamile olduğumuKızlar bu arada çarşamba 32 bitecek ancak malum beni biliyorsunuz hala kilo almadım. Bebek alıyor çok şükür. Hiç doğum yapacak gibi görünmüyorum göbeğim de yok. Fotoğraflardan görüyorum benim gibi haftası hatta daha düşük olanlar neredeyse göbeği baya baya doğum yapacak gibi kocaman olmuş. Öyle olunca kendimi eksik hissediyorum. Içim geniştir diyorlar öyle bir şey olabilir mi?
Evet bak bu olabilir hic aklima gelmedi acile gitmek. Teşekkür ederimDevlet aciline gidip rapor alabilirsin
Rica ederim.Evet bak bu olabilir hic aklima gelmedi acile gitmek. Teşekkür ederim
Ne guzel işte karninda hic catlak olusmaz ve dogumdan sonrada sarkmaz :) benimde cok buyumedi ama catladiKızlar bu arada çarşamba 32 bitecek ancak malum beni biliyorsunuz hala kilo almadım. Bebek alıyor çok şükür. Hiç doğum yapacak gibi görünmüyorum göbeğim de yok. Fotoğraflardan görüyorum benim gibi haftası hatta daha düşük olanlar neredeyse göbeği baya baya doğum yapacak gibi kocaman olmuş. Öyle olunca kendimi eksik hissediyorum. Içim geniştir diyorlar öyle bir şey olabilir mi?
Ne guzel işte karninda hic catlak olusmaz ve dogumdan sonrada sarkmaz :) benimde cok buyumedi ama catladi
Tekrar gittin mi canım drNumune vermek için yaptığım idrarın rengi gayet normal. O kan rahimden mi gelmiştir? Eve gittiğimde size yazıcam sarjım az ve yalnızım. Hepinize teşekkür ederim
Ne yapacan kiloyu acaba göbeği de öyle.. bebişin sağlıklıysa kilosu yerindeyse sana gerisi yükten başka bişiy değil ki; )Sorma. Daha yeni çatlak kremi almıştım. Boşuna almışım hiç çatlamıyor göbek yok ki catlasın kilo da yok. Ileriye gidecekken geriye gidiyorum. Kilo alacakken kilo veriyorum. Nasıl bir terslikse.. Daha hamile kıyafeti almadım kendime. O derecedeyim.
Ne yapacan kiloyu acaba göbeği de öyle.. bebişin sağlıklıysa kilosu yerindeyse sana gerisi yükten başka bişiy değil ki; )
doktor vermedi cnm istememe rağmen hep tek kullanımlık verdiCanım bu konuyu ihmal etme korkutmak istemem ama arkadaşım böyle Erken doğum yaptı. Enfeksiyonu ne yaptılarsa geçmemiş 35. Haftada doğum yaptı. Antibiyotik neden kullanmadın. Kendi tercihin mi doktor mu vermedi.
Aynen öyle önemli olan sağlığınız. Bebişin kilosu nasıl normalse gelişimi, sıkıntı edip üzme kendini diye dedim. İnşallah sağlıkla zamanında gelsinler bebişler..Normal zamanda olsa tabiki ama insan böyle de hamile hissetmiyor kendini. Bir de bebeği aldıklarında bir deri bir kemik kalacağım. Inşallah ikimiz de sağlıklı oluruz. Önemli olan bu.
Toplamda 3 kilo aldım.Normal zamanda olsa tabiki ama insan böyle de hamile hissetmiyor kendini. Bir de bebeği aldıklarında bir deri bir kemik kalacağım. Inşallah ikimiz de sağlıklı oluruz. Önemli olan bu.
Civilden hiç alışveriş yapmadım ben kötü yorumlar gördüm, var mı aranızda kullanan daha önce ürünleriniKızlar biriniz uzun kollu çıtçıtlı atlet soruyordu , şimdi gördüm civilin sitesinde tanesi 7 tl
Cok saol paylastigin icin. Bende boyle yapayim bir hafta. Bakalim nasil benim degerler. Cunku ben demosanin mesajina kadar yemekten sonra 2.saat olcum yapiyordum hep. Yanlis yaptigimi ogrenim 32.haftada. bundan sonra en azindan daha cok dikkat ederim.Tabi canım ekleyeyim benim basamak şeklinde olculdu
1. Gün sabah açlık 96 tokluk 138
2. Gün öğle açlık 82 tokluk 158
3. Gün akşam 90 tokluk 135
4. Gun sabah açlık 101 tokluk 210
5. Gün öğle açlık 87 tokluk 125 saat 23.00 104
6. Gün akşam açlık 102 tokluk 191
7. Gün sabah açlık 108 tokluk 174 saat 03.00 116
Bir hafta içinde saat 23.00 ve 03.00 de bir kere ölçüm istedi
Sağol canım
Ya canim şimdi ayni dr a gidiyoruz ve ben tavsiye ettim sonucta. Lakin memnun değilsen ki oyle anliyorum mesajindan(ben olsam ben de sen gibi hissederdim yazdıklarına göre) dr u değiştirmeyi düşünüyor musun? Ben memnunum simdiye kadar sorun yaşamadim ama yasarsam degistirebilirim sonucta insan dr una kosulsuz guvenmek ister. Aksam eski hastanedeki dr una gideceksin, orada mi devam edeceksin bundan boyle.doktor vermedi cnm istememe rağmen hep tek kullanımlık verdi
Canım dilerim sorun yoktur haber ver mutlakaNumune vermek için yaptığım idrarın rengi gayet normal. O kan rahimden mi gelmiştir? Eve gittiğimde size yazıcam sarjım az ve yalnızım. Hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?