2020 Şubat Anneleri

Kızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum
Kipkirmizidan kasit kan mi yoksa idrarinin rengi mi cok koyuydu ? İdrar rengiyse eger ve bugun az su ictiysen ondan olabilir ya da yedigin seylerden kaynakli guzel haberlerle dön insaAllah

Tmm canim insallah dile getirecegim. Zamaninda dogsunda sonradan gerekirse ücretsiz iznede ayrılırım.

Evet oluyor canım benim annem Doğum yapınca bu çocuk nerden geldi demişlerdi hiç karnınyoktu benim de fazla çıkmıyor karnım pek kimse anlamıyor hamile olduğumu

Ne guzel işte karninda hic catlak olusmaz ve dogumdan sonrada sarkmaz :) benimde cok buyumedi ama catladi

Ne guzel işte karninda hic catlak olusmaz ve dogumdan sonrada sarkmaz :) benimde cok buyumedi ama catladi

Sorma. Daha yeni çatlak kremi almıştım. Boşuna almışım hiç çatlamıyor göbek yok ki catlasın kilo da yok. Ileriye gidecekken geriye gidiyorum. Kilo alacakken kilo veriyorum. Nasıl bir terslikse.. Daha hamile kıyafeti almadım kendime. O derecedeyim.

Ne yapacan kiloyu acaba göbeği de öyle.. bebişin sağlıklıysa kilosu yerindeyse sana gerisi yükten başka bişiy değil ki; )

Ne yapacan kiloyu acaba göbeği de öyle.. bebişin sağlıklıysa kilosu yerindeyse sana gerisi yükten başka bişiy değil ki; )

Normal zamanda olsa tabiki ama insan böyle de hamile hissetmiyor kendini. Bir de bebeği aldıklarında bir deri bir kemik kalacağım. Inşallah ikimiz de sağlıklı oluruz. Önemli olan bu.

Canım bu konuyu ihmal etme korkutmak istemem ama arkadaşım böyle Erken doğum yaptı. Enfeksiyonu ne yaptılarsa geçmemiş 35. Haftada doğum yaptı. Antibiyotik neden kullanmadın. Kendi tercihin mi doktor mu vermedi.
doktor vermedi cnm istememe rağmen hep tek kullanımlık verdi

Normal zamanda olsa tabiki ama insan böyle de hamile hissetmiyor kendini. Bir de bebeği aldıklarında bir deri bir kemik kalacağım. Inşallah ikimiz de sağlıklı oluruz. Önemli olan bu.
Aynen öyle önemli olan sağlığınız. Bebişin kilosu nasıl normalse gelişimi, sıkıntı edip üzme kendini diye dedim. İnşallah sağlıkla zamanında gelsinler bebişler..

Toplamda 3 kilo aldım.
Hamile kıyafetine ihtiyacim olmadi,
Tum kiyafetlerimi giyebiliyorum cunku.
Ic camasirlarda dahil.
Beden olarak sadece karnimdan kilo aldim o da top gibi birsey.
Kiminde belli olmaz kiminde asiri belli olur kimi az kilo kimi 30 kilo alir. Kisi hep oteki örneğe ozenir vs vs bu boyle sürer canim benim
Sağlıklı ve haftasiyla uyumlu ilerlediği surece yasadigin o duyguların bi önemi kalmiyor.

Bu arada sana, aklima sen geldikçe hep aklima gelen bir soruyu sormak istiyorum. Çünkü sana ben kalpten üzülüyorum haybeye degil ve cidden yaşadıkların hamilelikle daha da zor.
Rabbim seni mukafatlandirsin INŞALLAH.

Sorum şu: hamilelik suresince yaşadıklarını hamile kalmadan once bilseydin yine de hamilelik düşünür muydun?
Cevabin evetse, 2.çocuk düşünüyor musunuz?

Kızlar biz de kontrolden ciktik çok şükür prensesim 1400 gr olmuş.29+1 olduk .Dr.a diğer çocuklarım 3600gr doğmuşlardı kilosunda var mı sıkıntı diyince adam merak etme bu gidişle 4 kilo çıkarırsın sen bu çocuğu dedi. Çok şükür sağlıklı.Bas asagi pozisyonda mi dedim evet dedi sen zaten benden tecrubelisin diyor her gidisimde.Kaburgalarima doğru her gün tekmelerini yiyince insan anliyor Bi de 3.hamilelik olunca 3 hafta sonra gidip çalışabilir raporu alacağım hayırlısıyla. Inşallah herkesin kontrolleri güzel geçer.

Cok saol paylastigin icin. Bende boyle yapayim bir hafta. Bakalim nasil benim degerler. Cunku ben demosanin mesajina kadar yemekten sonra 2.saat olcum yapiyordum hep. Yanlis yaptigimi ogrenim 32.haftada. bundan sonra en azindan daha cok dikkat ederim.
doktor vermedi cnm istememe rağmen hep tek kullanımlık verdi
Ya canim şimdi ayni dr a gidiyoruz ve ben tavsiye ettim sonucta. Lakin memnun değilsen ki oyle anliyorum mesajindan(ben olsam ben de sen gibi hissederdim yazdıklarına göre) dr u değiştirmeyi düşünüyor musun? Ben memnunum simdiye kadar sorun yaşamadim ama yasarsam degistirebilirim sonucta insan dr una kosulsuz guvenmek ister. Aksam eski hastanedeki dr una gideceksin, orada mi devam edeceksin bundan boyle.
60 larda olan enfeksiyon degeriyle gunler gecirmen normal degil, ihmalkarlik var burda dr gore gore bile bile bunu nasil yapar aklim almiyor. Tanidigim bildiğim Serap hanimla bagdastiramadim bu onemsemeyisi gercekten. Alisten yazmis ben yazmak istemedim moral bozmamak adina ama bu enfeksiyon ciddi bi durum, yuksem degerler icin lafim.

Inşallah bugun verilen ilaclarla değerin düştükten sonra tekrarlamaz doguma kadar

Numune vermek için yaptığım idrarın rengi gayet normal. O kan rahimden mi gelmiştir? Eve gittiğimde size yazıcam sarjım az ve yalnızım. Hepinize teşekkür ederim
Canım dilerim sorun yoktur haber ver mutlaka
Akşam ne yedin pancar falan yedin mi pancar idrar rengini kıpkırmızı yapıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…