2020 Şubat Anneleri

Civilden hiç alışveriş yapmadım ben kötü yorumlar gördüm, var mı aranızda kullanan daha önce ürünlerini
Soran bendim güzelse deneyeyim
Sasirdim kotu yorum yapanlar ne icin kotu yorum yapmislar canim?
Ben kullaniyorum urunlerini gayet memnunum.
Lcw ve civil karisik bizim kiyafetler

Kızlar bebek bezinde sleepy natural’den vazgeçtim sızdırma yapıyor diyen çok fazla
Prima pure’e baktım çok pahalı
Goon premium soft’a karar verdim yorumları gayet iyi prima gibi diyorlar ama yine de stok yapmıcam pişik vs olmazsa toplu alırım
Siz karar verdiniz mi?

Z zeynep serdar
Canim dr sana yatip dinlenmen gerektigini soyleyebilir doguma kadar, bu durumda kirmizi pabuc un dedigini gibi devletten rapor alirsin.
Bebegin için sonucta.
Keşke p.tesi sali izin kullanabilseydin
Çarşamba dr unun dedigine gore hareket ederdin.
Sahra nin durumu ile benziyor sanki.
Insallah sorunsuz guzelce gecireceksin sureci

Ben sleepy naturel kullaniyorum kizima.
Ogluma da bununla baslicam, yaramazsa molfix ile devam edecegim. Migrosun bezi de onerilen kimyasalsiz bezlerden.
Goon u biz denedik hic yaramadi, cok pisik yapti.
Ama tecrubeli anneler bana katilacaktir ki her bez her bebege ayni etkiyi yapmaz.
Sleepy nasil ki bizde pisik tasirma yapmadiysa bir baskasina yapabiliyor. Keza goon bize yaramadigi gibi baskasi cok memnundur.
Secimin guzel, insalah pisik yapmaz da goonla devam edersin.

Kizlar bebek arabasi aldiniz mi hangi marka aldiniz cok karisigim fikir verin

Aynen eğer doktor yatıp dinlenmem gerektigini soylerse izne ayrılırım gitmem. Yeterki zamaninda doğsun. Kuvezde kalsa cok sıkıntı yasariz. Bebek ildeki hastahanede kalir bizim evimiz ilçede. Onu bırakıp gelmek cok zor olur düşünmek bile istemiyorum. Evde yatmaya razıyım. Bakayim eger rapor alabilirsem carsambaya kadsr alırım sonra doktorun söylediklerine göre hareket ederim. Peki sizce hastahane çantasını hazirlayayim mi?

Canim bence hazirla, hatta hepimiz hazirlikli olmaliyiz bu konuda.
Ben hafta sonu utu ve cantayi hazir edecegim.
Olasi bi aciliyette en azindan canta hazir olsun ki onu dusunmeyelim.
Inşallah carsambaya kadar rapor alabilirsin

Canımsın. Allah razı olsun gerçekten. Kendimi bu grupta sizlerle yalnız hissetmiyorum. Öyle ki bazı arkadaşlarım beni anlamıyor. Hal böyle olunca da onlarla konuşmak dahi istemiyorum. Hiç iyi gelmiyor çünkü. Hepinizden Allah bin kat razı olsun.

Bu soruyu ben de kendime çok soruyorum. Atağım olunca ve artık ağrılara dayanamayacak olduğum zamanlar benim neyime hamilelik evlat dediğim zaman çok oldu. Eşim ve ben 5 buçuk yıllık evliyiz yaza 6 bitecek. Baya bir istedik uğraştık. Tedavi gördük . Hiç bir sorun yok iken ne aşılama ne tüp bebek hiç biri tutmadı. Kaç kez denedik oysa. Hatta transfere girerken de atak geciriyordum doktor bu halde transfer yapamam diyordu. Ben lütfen yapalım diyordum. Ya da transferden sonra atak geciriyordum o zaman da kahroluyordum tutmayacak diye. En son ki tüp bebekte transfer çok rahat geçti atak geçirmedim de. Sonunda gene tutmadı. 1 ay sonra kendiliğinden mucize geldi. Eşimle çok saskindik. Allah'ın mucizesi dedik. 3. Aydan sonra ağrılarım iyice çekilmez hal aldı. En son romotologa gittiğimizde yaşlı teyzeler sırada bekliyordu muayene için. Benim çok şiddetli idi ağrılarım yerimde duramıyordum. sanıyorum 16 haftaliktim. Doktora durumumuzu söyledik öne aldı. Bekleyen yaşlı teyzeler vah vah bi de gebeymiş dediler halime acıdılar. Benim duymayacağımı sanıp öyle konuştular kendi aralarında. Allahtan her şeyin hayırlısını istemek lazım kesinlikle. Ağrılarım bitince ve kendimi iyi hissettigim zaman tüm yaşadığım acıları unutuyorum. Tesellim sağlıkla evladimi kucağıma almak olacak. Hiç hatırlamayacağım. Tek temennim bu. Allah'ım hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin. 2. Konusunda doktorum sakın düşünme dedi direk. Büyük konuşmayayım ama cesaret edemem. Allah'ım olmayanlara nasip etsin kimseyi bu konuda sınamasın. Bizlere de sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin. Iyi ki varsınız kızlar. Tekrar tekrar Allah hepinizden razı olsun.Dualarınızda olmak çok güzel.

Sen mutlaka pzt salı için rapor almaya çalış. arkadaşlar doğru söylemiş devletin acilinde bir doktora gidip derdini anlatabilirsin, mutlaka iki gün rapor verirler. hatta bence pzt sabahı aile hekimine bile gidip anlatabilirsin, iki gün raporu yazar sana nedir ki..

çantanı da mutlaka hazırla bence. bir şey olacağından değil ama bence artık hepimiz yavaştan hazırlamalıyız. bende haftaya hazırlayacağım son eksikleri alıp.

sleepy benim bir arkadaşım da kullandı mahvoldu yatak yorgan demişti, bayağı sızdırmış. ama memnun olan da var. ama tabii çoğu yorum sızdırdığı yönünde.

prima her zaman en pahalısı zaten
ben daha karar vermedim. kızımda hep prima kullandık, eşim niye düşünüyosun yine prima kullanalım diyor da araştırıyorum ben yine.

Gozlerim doldu okurken.
Annen ya da babanda var miydi?
Genetik diye okudum tesaduf bi cocuk dr u paylasmis yazi. Orada fmf (dogru yazmamis olabilirim) hastaligi işlenmişti.
Dogumdan sonra en azindan ilaclarini alacaksin ve bu kadar yipranmayacaksin ama dimi ?
Rabbim yâr ve yardimcin olsun canimm.
Suan abdest aldim ezani dinliyorum namaz sonrasi sana tum samimiyetimle dua edecegim.

Kızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum

bildiğimiz kan kırmızımı yani :S geçmiş olsun cnm umarım birşey yoktur

Hahah senın vücut ağlayan bebeleri görünce beslemem gerekıyor dıye atağa geçmiş

Kızlar bizde şimdi muayeneden geldik Bebişim çok iyiymiş şükür 1100 grm olmuş boyuda 37 santim yanlış hatırlamıyorsam. Doğum ücretini konuştuk bugün 6100 dedi. Sezeryan normal farketmiyo epidural ve bebeğin sonraki 1 ay kontrolleri içinde. Birde fotoğraf çekimi ve oda süsleme dahil bu fiyata aslında oda süsletmeyi ve fotoğraf olayını düşünmüyordum ama direk içinde fiyat söyleyince eşim de itiraz etmeyince olsun dedim bebeğimin ilk anları hatıra kalacak bize ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…