- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
İnşallah acilden rapor alabilirsinBen bu sene yeni atandım. 1 sene dolmadan izin hakkım yok. O yüzden izin alamadim malesef. Mazeret iznim vardi onuda taşınırken kullandim. Son 2 gününüde simdi kullandim persembe ve cuma günleri için
Sasirdim kotu yorum yapanlar ne icin kotu yorum yapmislar canim?Civilden hiç alışveriş yapmadım ben kötü yorumlar gördüm, var mı aranızda kullanan daha önce ürünlerini
Soran bendim güzelse deneyeyim
Ben sleepy naturel kullaniyorum kizima.Kızlar bebek bezinde sleepy natural’den vazgeçtim sızdırma yapıyor diyen çok fazla
Prima pure’e baktım çok pahalı
Goon premium soft’a karar verdim yorumları gayet iyi prima gibi diyorlar ama yine de stok yapmıcam pişik vs olmazsa toplu alırım
Siz karar verdiniz mi?
Aynen eğer doktor yatıp dinlenmem gerektigini soylerse izne ayrılırım gitmem. Yeterki zamaninda doğsun. Kuvezde kalsa cok sıkıntı yasariz. Bebek ildeki hastahanede kalir bizim evimiz ilçede. Onu bırakıp gelmek cok zor olur düşünmek bile istemiyorum. Evde yatmaya razıyım. Bakayim eger rapor alabilirsem carsambaya kadsr alırım sonra doktorun söylediklerine göre hareket ederim. Peki sizce hastahane çantasını hazirlayayim mi?Z zeynep serdar
Canim dr sana yatip dinlenmen gerektigini soyleyebilir doguma kadar, bu durumda kirmizi pabuc un dedigini gibi devletten rapor alirsin.
Bebegin için sonucta.
Keşke p.tesi sali izin kullanabilseydin
Çarşamba dr unun dedigine gore hareket ederdin.
Sahra nin durumu ile benziyor sanki.
Insallah sorunsuz guzelce gecireceksin sureci
Canim bence hazirla, hatta hepimiz hazirlikli olmaliyiz bu konuda.Aynen eğer doktor yatıp dinlenmem gerektigini soylerse izne ayrılırım gitmem. Yeterki zamaninda doğsun. Kuvezde kalsa cok sıkıntı yasariz. Bebek ildeki hastahanede kalir bizim evimiz ilçede. Onu bırakıp gelmek cok zor olur düşünmek bile istemiyorum. Evde yatmaya razıyım. Bakayim eger rapor alabilirsem carsambaya kadsr alırım sonra doktorun söylediklerine göre hareket ederim. Peki sizce hastahane çantasını hazirlayayim mi?
chıcco duo best friendsKizlar bebek arabasi aldiniz mi hangi marka aldiniz cok karisigim fikir verin
Toplamda 3 kilo aldım.
Hamile kıyafetine ihtiyacim olmadi,
Tum kiyafetlerimi giyebiliyorum cunku.
Ic camasirlarda dahil.
Beden olarak sadece karnimdan kilo aldim o da top gibi birsey.
Kiminde belli olmaz kiminde asiri belli olur kimi az kilo kimi 30 kilo alir. Kisi hep oteki örneğe ozenir vs vs bu boyle sürer canim benim
Sağlıklı ve haftasiyla uyumlu ilerlediği surece yasadigin o duyguların bi önemi kalmiyor.
Bu arada sana, aklima sen geldikçe hep aklima gelen bir soruyu sormak istiyorum. Çünkü sana ben kalpten üzülüyorum haybeye degil ve cidden yaşadıkların hamilelikle daha da zor.
Rabbim seni mukafatlandirsin INŞALLAH.
Sorum şu: hamilelik suresince yaşadıklarını hamile kalmadan once bilseydin yine de hamilelik düşünür muydun?
Cevabin evetse, 2.çocuk düşünüyor musunuz?
Sen mutlaka pzt salı için rapor almaya çalış. arkadaşlar doğru söylemiş devletin acilinde bir doktora gidip derdini anlatabilirsin, mutlaka iki gün rapor verirler. hatta bence pzt sabahı aile hekimine bile gidip anlatabilirsin, iki gün raporu yazar sana nedir ki..Aynen eğer doktor yatıp dinlenmem gerektigini soylerse izne ayrılırım gitmem. Yeterki zamaninda doğsun. Kuvezde kalsa cok sıkıntı yasariz. Bebek ildeki hastahanede kalir bizim evimiz ilçede. Onu bırakıp gelmek cok zor olur düşünmek bile istemiyorum. Evde yatmaya razıyım. Bakayim eger rapor alabilirsem carsambaya kadsr alırım sonra doktorun söylediklerine göre hareket ederim. Peki sizce hastahane çantasını hazirlayayim mi?
sleepy benim bir arkadaşım da kullandı mahvoldu yatak yorgan demişti, bayağı sızdırmış. ama memnun olan da var. ama tabii çoğu yorum sızdırdığı yönünde.Kızlar bebek bezinde sleepy natural’den vazgeçtim sızdırma yapıyor diyen çok fazla
Prima pure’e baktım çok pahalı
Goon premium soft’a karar verdim yorumları gayet iyi prima gibi diyorlar ama yine de stok yapmıcam pişik vs olmazsa toplu alırım
Siz karar verdiniz mi?
normal bir durum olduğunu bilsek de insan bi şaşırır gerçekten :) inşallah doğumdan sonra da böyle bol bol gelir aminValla canım bende şaşırdım , çünkü bayag bir gelmişti ama sadece sol göğüsten gelmiş ,
Gozlerim doldu okurken.Canımsın. Allah razı olsun gerçekten. Kendimi bu grupta sizlerle yalnız hissetmiyorum. Öyle ki bazı arkadaşlarım beni anlamıyor. Hal böyle olunca da onlarla konuşmak dahi istemiyorum. Hiç iyi gelmiyor çünkü. Hepinizden Allah bin kat razı olsun.
Bu soruyu ben de kendime çok soruyorum. Atağım olunca ve artık ağrılara dayanamayacak olduğum zamanlar benim neyime hamilelik evlat dediğim zaman çok oldu. Eşim ve ben 5 buçuk yıllık evliyiz yaza 6 bitecek. Baya bir istedik uğraştık. Tedavi gördük . Hiç bir sorun yok iken ne aşılama ne tüp bebek hiç biri tutmadı. Kaç kez denedik oysa. Hatta transfere girerken de atak geciriyordum doktor bu halde transfer yapamam diyordu. Ben lütfen yapalım diyordum. Ya da transferden sonra atak geciriyordum o zaman da kahroluyordum tutmayacak diye. En son ki tüp bebekte transfer çok rahat geçti atak geçirmedim de. Sonunda gene tutmadı. 1 ay sonra kendiliğinden mucize geldi. Eşimle çok saskindik. Allah'ın mucizesi dedik. 3. Aydan sonra ağrılarım iyice çekilmez hal aldı. En son romotologa gittiğimizde yaşlı teyzeler sırada bekliyordu muayene için. Benim çok şiddetli idi ağrılarım yerimde duramıyordum. sanıyorum 16 haftaliktim. Doktora durumumuzu söyledik öne aldı. Bekleyen yaşlı teyzeler vah vah bi de gebeymiş dediler halime acıdılar. Benim duymayacağımı sanıp öyle konuştular kendi aralarında. Allahtan her şeyin hayırlısını istemek lazım kesinlikle. Ağrılarım bitince ve kendimi iyi hissettigim zaman tüm yaşadığım acıları unutuyorum. Tesellim sağlıkla evladimi kucağıma almak olacak. Hiç hatırlamayacağım. Tek temennim bu. Allah'ım hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin. 2. Konusunda doktorum sakın düşünme dedi direk. Büyük konuşmayayım ama cesaret edemem. Allah'ım olmayanlara nasip etsin kimseyi bu konuda sınamasın. Bizlere de sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin. Iyi ki varsınız kızlar. Tekrar tekrar Allah hepinizden razı olsun.Dualarınızda olmak çok güzel.
Kızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum
Opo kimleri görüyorumYaaa bişeyin kalmamış masallah duygulandimmm 31 haftalık olmuşsunuz kuzum yaaa
Hahah senın vücut ağlayan bebeleri görünce beslemem gerekıyor dıye atağa geçmişAa gerçektende :) olabilir demişlerdi de bu kadar erken beklemiyordum
Canım hiç moralini bozma Vücudunun düzgün sağlayamadığı bir hormonu dışarıdan alıyorsun sadece, daha da düzenleyecekse hiç çekinmeden alabilirsin. Bir de ben kan ölçümünde bir şey farkettim elimde yemek, tatlı hatta kolonya bulaşığı varsa ölçtüğüm yerde 200 üstü çıkabiliyordu değer yanlıştır bu diyerek elimi yıkayıp hemen ölçtüğümde 140 altı çıkıyordu. Açlık ve tokluk diğer ölçümlerin normal gibi belki seninde eline bir şey bulaşmıştır ölçümden önce. Ya da ölçüme çok yakın yemeye devam ettiysen de yüksek çıkabiliyor, ölçüm yapacağın zaman hemencecik bitirmeye çalış yemeğini :)
Hiç uğraşma bence orayla, kesin yakınlarında başka bir sağlık ocağı daha vardır. Doktorunu başka bir doktorla değiştirmek istediğini söyle sağlık merkezine onlar yardımcı oluyorlar.
Aynı gece aynı şeyleri yaşamışız canımGece yatmadan doktorların doğum videolarına bakıyordum instagramdan, ağlayıp meme arayan bebişler paylaşmışlar birde çok tatlı, kesin rüyama girdi hormonlarım coştu diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?