2020 Şubat Anneleri

Civilden hiç alışveriş yapmadım ben kötü yorumlar gördüm, var mı aranızda kullanan daha önce ürünlerini
Soran bendim güzelse deneyeyim
Valla canım 2 sene üstüste giydirdiğim esorfmanları bile var elanın tüylenme bile olmadı taş gibiler , ben memnunum ordan aldıklarımdan

Oh masallah.
Bugun ne kadar cok kontrole giden var grupta.
Cok da mutlu haberlerle senlendi burasi sayenizde.
Sonraki kontrol ne zaman dedi sana?

Benimde kafam karışık canım aslında serap hanımın tecrübesine güvenmiştim ama sanırım daha çok tüp bebek üzerine yoğunlaşmış durumda birde muayeneleri kalabalık olunca dikkat etmedi heralde bilemedim. Akşam bir eski doktoruma gideyim bakalım o nediyecek nasıl davranacak. yine memnun kalmazsam serap hanımdan devam etmeye çalışıcam birdaha hastane ve doktor değişmek çok zor zaten az bir zman kaldı

Oh masallah.
Bugun ne kadar cok kontrole giden var grupta.
Cok da mutlu haberlerle senlendi burasi sayenizde.
Sonraki kontrol ne zaman dedi sana?
Evet herkesin muayeneleri çok güzel geçmiş çok sevindim bende, inş hepimiz hep güzel haberler alırız sağlıkla dünyaya getiririz bebişlerimizi bizim şimdi 10 gün ücretsiz muayene hakkımız var birde benden bugün kan tahlili istedi onları yaptırıp gidersem 10 gün içinde bir dahaki tarihi o zaman söyler ama gitmeyip watsapptn atarsam sonuçları ay sonunda gel dedi genelde 3 haftada 1 çağırıyor hep

Her olcumden önce ellerimi yıkıyorum canım ama dengesiz doktor gün içinde hareketli olduğun için düşük dedi sabahları da hareket et dedi 6 da uyanıyorum kahvaltı hazırlanma hangi ara hareket edeceğim bilmiyorum

Sen cok guclu bir annesin kuzun cok sansli Rabbim zamani geldiginde yavrunu kucagina saglikla almayi nasip etsin eminim ki dogunca yasadigin tum bu sıkıntıları unutacaksin sana bebisin cok iyi gelecek yolu yariladik hatta sona yaklasiyoruz artik biraz daha dayan sonu cok guzel olacak

Anladim canim.
Beni hep ayda 1 cagirmisti.
30+3 de gittim en son,
Artik 2 haftada 1 gidecekmisim.
Once nts sonra muayene seklinde ilerlicez.
Su nts yi de hic sevmiyorum ya ben,
Duz yatmak cok rahatsiz ediyordu kizimda da,
Birde oyle bos bos yatmasi cok sıkıcı.

en rahat sırt üstü yatıyorum ben ama sırf bebiş için mecbur yan dönüyorum

en rahat sırt üstü yatıyorum ben ama sırf bebiş için mecbur yan dönüyorum
Ben normal hayatimda da hep yan yatan biriyimdir, belki ondan sevmiyorum sirt üstü.
Ama yüz üstü yatmayi cooookkkk ozledim.
Masaji pek severim, esime de sık yaptırırım.
Ama hamileyken oturarak hic keyf vermiyor.

Eve geldim. Ben idrar tahlinini sadece idrarla ilgili olmadığından emin olmak için istedi zannettim, insanın çişi neden koyu kırmızı olsun ki? İdrarımda tabiki hiiiçbişey çıkmadı. Doktorum o kan senden gelmemiştir dedi.
Çok şükür sifon kullanmasını biliyoruz kimden gelcekti ki? Oturduğumda tertemizdi,kalktığımda koyu kırmızı kandı. Tekrar muayene bile etmedi. Ben de o öyle deyince sinirlenip çıktım. Başka bi özel hastaneye gittim. Vajinal muayene vajinal ultrason karından ultrason yaptı. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi ve içerde taze kan yok. Kafası vajene baskı yapıyor ve bu kan önceden toplanmış birikmiş ve o an boşalmıştır dedi. Şuan sorun olabilcek hiçbşeyim yokmuş, olabilirmiş.
Bu saatten sonra doktor değiştiricem. Her işte bi hayır vardır :)
Hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun

Biz sizden çok küçüğüz 27+1 im daha bugün 30lardan sonra benide belki 2 haftada bir çağırır. Sırt üstü yatmak bana da zor geliyo yan daha rahat ediyorum. Ama birkaç gündür sol tarafıma yattığımda belimde ağrı oluyo onu da sordum bugün bebişin başı o taraftaymış belki ondan oluyordur dedi

Canım önemli birşey çıkmamasına çok sevindim. İnş bir daha yaşamazsın böyle birşey

sevindim canım en azından için daha rahat etmiştir. İşte doktor tavrından tavrına çok fark var gerçekten

kanlı idrar yaptım dedin ve seni muayene bile etmedi öyle mi?
boşver iyi olmuş anlamışsın biraz geç de olsa doktor değiştirmen gerektiğini. gerçekten her işte var bir hayır.
çok şükür sıkıntı olmamasına çok sevindim canım.
kızımda son haftalar baskıdan dolayı benim de ufak bir kanamam olmuştu, demek senin içerde birikmiş ve idrarla boşalmış bir anda. normalmiş zaten bana da öyle demişti ama arayınca hemen gel nstye gir demişti ve sonra vajinal muayene etmişti. olması gereken bu zaten. senin doktora şaştım kaldım vallahi.

Cok sukur dr degistirmende iyi olmus bu ne vurdumduymazlik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…