Evet ben ıstedım sezeryanı, cok yürüme bence canım bol bol yatAynen dogun kanalina dayanmış başı dedi. Benimde vajinamda ağrı oluyor yürürken acaba o yüzden mi? Siz isteyerek mi sezeryan oldunuz?
Valla canım 2 sene üstüste giydirdiğim esorfmanları bile var elanın tüylenme bile olmadı taş gibiler , ben memnunum ordan aldıklarımdanCivilden hiç alışveriş yapmadım ben kötü yorumlar gördüm, var mı aranızda kullanan daha önce ürünlerini
Soran bendim güzelse deneyeyim
Oh masallah.Kızlar bizde şimdi muayeneden geldikBebişim çok iyiymiş şükür 1100 grm olmuş boyuda 37 santim yanlış hatırlamıyorsam. Doğum ücretini konuştuk bugün 6100 dedi. Sezeryan normal farketmiyo epidural ve bebeğin sonraki 1 ay kontrolleri içinde. Birde fotoğraf çekimi ve oda süsleme dahil bu fiyata aslında oda süsletmeyi ve fotoğraf olayını düşünmüyordum ama direk içinde fiyat söyleyince eşim de itiraz etmeyince olsun dedim bebeğimin ilk anları hatıra kalacak bize ne de olsa ❤
Cok saol paylastigin icin. Bende boyle yapayim bir hafta. Bakalim nasil benim degerler. Cunku ben demosanin mesajina kadar yemekten sonra 2.saat olcum yapiyordum hep. Yanlis yaptigimi ogrenim 32.haftada. bundan sonra en azindan daha cok dikkat ederim.
Ya canim şimdi ayni dr a gidiyoruz ve ben tavsiye ettim sonucta. Lakin memnun değilsen ki oyle anliyorum mesajindan(ben olsam ben de sen gibi hissederdim yazdıklarına göre) dr u değiştirmeyi düşünüyor musun? Ben memnunum simdiye kadar sorun yaşamadim ama yasarsam degistirebilirim sonucta insan dr una kosulsuz guvenmek ister. Aksam eski hastanedeki dr una gideceksin, orada mi devam edeceksin bundan boyle.
60 larda olan enfeksiyon degeriyle gunler gecirmen normal degil, ihmalkarlik var burda dr gore gore bile bile bunu nasil yapar aklim almiyor. Tanidigim bildiğim Serap hanimla bagdastiramadim bu onemsemeyisi gercekten. Alisten yazmis ben yazmak istemedim moral bozmamak adina ama bu enfeksiyon ciddi bi durum, yuksem degerler icin lafim.
Inşallah bugun verilen ilaclarla değerin düştükten sonra tekrarlamaz doguma kadar ♥♥
selozy habire girip rumuzuna tikliyorum geldin mi girdin mi diye.
Cok merak ettim seni yaa.
Hemen yaz.
Evet herkesin muayeneleri çok güzel geçmiş çok sevindim bende, inş hepimiz hep güzel haberler alırız sağlıkla dünyaya getiririz bebişlerimiziOh masallah.
Bugun ne kadar cok kontrole giden var grupta.
Cok da mutlu haberlerle senlendi burasi sayenizde.
Sonraki kontrol ne zaman dedi sana?
Aa gerçektende :) olabilir demişlerdi de bu kadar erken beklemiyordum
Canım hiç moralini bozma Vücudunun düzgün sağlayamadığı bir hormonu dışarıdan alıyorsun sadece, daha da düzenleyecekse hiç çekinmeden alabilirsin. Bir de ben kan ölçümünde bir şey farkettim elimde yemek, tatlı hatta kolonya bulaşığı varsa ölçtüğüm yerde 200 üstü çıkabiliyordu değer yanlıştır bu diyerek elimi yıkayıp hemen ölçtüğümde 140 altı çıkıyordu. Açlık ve tokluk diğer ölçümlerin normal gibi belki seninde eline bir şey bulaşmıştır ölçümden önce. Ya da ölçüme çok yakın yemeye devam ettiysen de yüksek çıkabiliyor, ölçüm yapacağın zaman hemencecik bitirmeye çalış yemeğini :)
Hiç uğraşma bence orayla, kesin yakınlarında başka bir sağlık ocağı daha vardır. Doktorunu başka bir doktorla değiştirmek istediğini söyle sağlık merkezine onlar yardımcı oluyorlar.
Aynı gece aynı şeyleri yaşamışız canımGece yatmadan doktorların doğum videolarına bakıyordum instagramdan, ağlayıp meme arayan bebişler paylaşmışlar birde çok tatlı, kesin rüyama girdi hormonlarım coştu diye düşündüm
Sen cok guclu bir annesin kuzun cok sansliCanımsın. Allah razı olsun gerçekten. Kendimi bu grupta sizlerle yalnız hissetmiyorum. Öyle ki bazı arkadaşlarım beni anlamıyor. Hal böyle olunca da onlarla konuşmak dahi istemiyorum. Hiç iyi gelmiyor çünkü. Hepinizden Allah bin kat razı olsun.
Bu soruyu ben de kendime çok soruyorum. Atağım olunca ve artık ağrılara dayanamayacak olduğum zamanlar benim neyime hamilelik evlat dediğim zaman çok oldu. Eşim ve ben 5 buçuk yıllık evliyiz yaza 6 bitecek. Baya bir istedik uğraştık. Tedavi gördük . Hiç bir sorun yok iken ne aşılama ne tüp bebek hiç biri tutmadı. Kaç kez denedik oysa. Hatta transfere girerken de atak geciriyordum doktor bu halde transfer yapamam diyordu. Ben lütfen yapalım diyordum. Ya da transferden sonra atak geciriyordum o zaman da kahroluyordum tutmayacak diye. En son ki tüp bebekte transfer çok rahat geçti atak geçirmedim de. Sonunda gene tutmadı. 1 ay sonra kendiliğinden mucize geldi. Eşimle çok saskindik. Allah'ın mucizesi dedik. 3. Aydan sonra ağrılarım iyice çekilmez hal aldı. En son romotologa gittiğimizde yaşlı teyzeler sırada bekliyordu muayene için. Benim çok şiddetli idi ağrılarım yerimde duramıyordum. sanıyorum 16 haftaliktim. Doktora durumumuzu söyledik öne aldı. Bekleyen yaşlı teyzeler vah vah bi de gebeymiş dediler halime acıdılar. Benim duymayacağımı sanıp öyle konuştular kendi aralarında. Allahtan her şeyin hayırlısını istemek lazım kesinlikle. Ağrılarım bitince ve kendimi iyi hissettigim zaman tüm yaşadığım acıları unutuyorum. Tesellim sağlıkla evladimi kucağıma almak olacak. Hiç hatırlamayacağım. Tek temennim bu. Allah'ım hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin. 2. Konusunda doktorum sakın düşünme dedi direk. Büyük konuşmayayım ama cesaret edemem. Allah'ım olmayanlara nasip etsin kimseyi bu konuda sınamasın. Bizlere de sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin. Iyi ki varsınız kızlar. Tekrar tekrar Allah hepinizden razı olsun.Dualarınızda olmak çok güzel.
Anladim canim.Evet herkesin muayeneleri çok güzel geçmiş çok sevindim bende, inş hepimiz hep güzel haberler alırız sağlıkla dünyaya getiririz bebişlerimizibizim şimdi 10 gün ücretsiz muayene hakkımız var birde benden bugün kan tahlili istedi onları yaptırıp gidersem 10 gün içinde bir dahaki tarihi o zaman söyler ama gitmeyip watsapptn atarsam sonuçları ay sonunda gel dedi genelde 3 haftada 1 çağırıyor hep
Anladim canim.
Beni hep ayda 1 cagirmisti.
30+3 de gittim en son,
Artik 2 haftada 1 gidecekmisim.
Once nts sonra muayene seklinde ilerlicez.
Su nts yi de hic sevmiyorum ya ben,
Duz yatmak cok rahatsiz ediyordu kizimda da,
Birde oyle bos bos yatmasi cok sıkıcı.
Ben normal hayatimda da hep yan yatan biriyimdir, belki ondan sevmiyorum sirt üstü.en rahat sırt üstü yatıyorum benama sırf bebiş için mecbur yan dönüyorum
Biz sizden çok küçüğüzAnladim canim.
Beni hep ayda 1 cagirmisti.
30+3 de gittim en son,
Artik 2 haftada 1 gidecekmisim.
Once nts sonra muayene seklinde ilerlicez.
Su nts yi de hic sevmiyorum ya ben,
Duz yatmak cok rahatsiz ediyordu kizimda da,
Birde oyle bos bos yatmasi cok sıkıcı.
Canım önemli birşey çıkmamasına çok sevindim. İnş bir daha yaşamazsın böyle birşeyEve geldim. Ben idrar tahlinini sadece idrarla ilgili olmadığından emin olmak için istedi zannettim, insanın çişi neden koyu kırmızı olsun ki? İdrarımda tabiki hiiiçbişey çıkmadı. Doktorum o kan senden gelmemiştir dedi.
Çok şükür sifon kullanmasını biliyoruz kimden gelcekti ki? Oturduğumda tertemizdi,kalktığımda koyu kırmızı kandı. Tekrar muayene bile etmedi. Ben de o öyle deyince sinirlenip çıktım. Başka bi özel hastaneye gittim. Vajinal muayene vajinal ultrason karından ultrason yaptı. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi ve içerde taze kan yok. Kafası vajene baskı yapıyor ve bu kan önceden toplanmış birikmiş ve o an boşalmıştır dedi. Şuan sorun olabilcek hiçbşeyim yokmuş, olabilirmiş.
Bu saatten sonra doktor değiştiricem. Her işte bi hayır vardır :)
Hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun
Eve geldim. Ben idrar tahlinini sadece idrarla ilgili olmadığından emin olmak için istedi zannettim, insanın çişi neden koyu kırmızı olsun ki? İdrarımda tabiki hiiiçbişey çıkmadı. Doktorum o kan senden gelmemiştir dedi.
Çok şükür sifon kullanmasını biliyoruz kimden gelcekti ki? Oturduğumda tertemizdi,kalktığımda koyu kırmızı kandı. Tekrar muayene bile etmedi. Ben de o öyle deyince sinirlenip çıktım. Başka bi özel hastaneye gittim. Vajinal muayene vajinal ultrason karından ultrason yaptı. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi ve içerde taze kan yok. Kafası vajene baskı yapıyor ve bu kan önceden toplanmış birikmiş ve o an boşalmıştır dedi. Şuan sorun olabilcek hiçbşeyim yokmuş, olabilirmiş.
kanlı idrar yaptım dedin ve seni muayene bile etmedi öyle mi?Eve geldim. Ben idrar tahlinini sadece idrarla ilgili olmadığından emin olmak için istedi zannettim, insanın çişi neden koyu kırmızı olsun ki? İdrarımda tabiki hiiiçbişey çıkmadı. Doktorum o kan senden gelmemiştir dedi.
Cok sukurEve geldim. Ben idrar tahlinini sadece idrarla ilgili olmadığından emin olmak için istedi zannettim, insanın çişi neden koyu kırmızı olsun ki? İdrarımda tabiki hiiiçbişey çıkmadı. Doktorum o kan senden gelmemiştir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?