2020 Şubat Anneleri

Gecmis olsun cnm kotu bir şey yokmuş şükür.Bazi doktorlar ne kadar duyarsız oluyor anlamıyorum.

selozy önemli bişi olmamasına sevindim. Doktorun yaptıgıda bi tuhaf gerçekten kim olsa bozulur bi baksan ölürmüsün
Bu haftadan sonra insanı doktor değiştirmek zorunda bırakıyolar.
Arkadasım sevmiyosan yapma bu işi yapıyosanda hakkıyla yap
Neyse cok şükürki önemli bişi yokmuş

Primanın normal serisinde petrol varya o yüzden çekiniyorum birtek pure serisinde yok o da aylık 250-300₺ gibi bir masrafa denk geliyor

Geçmiş olsun canım neyseki sıkıntı yokmuş bugün vajinal muayene yada ilişki filan oldu mu benim aklıma o geldi bazen sonrasında kanama olabiliyor

Primanın normal serisinde petrol varya o yüzden çekiniyorum birtek pure serisinde yok o da aylık 250-300₺ gibi bir masrafa denk geliyor
aynen bende alırsam pure serisini alırım. oy çok fazla ya napıcaz bakalım babam bezlerini ben alıcam diyodu da onlar alacak diye de düşünmemezlik edemiyorum, fiyat ve sağlık açısından en uygununu almak istiyorum. araştıralım bakalım biraz daha

Geçmiş olsun canım neyseki sıkıntı yokmuş bugün vajinal muayene yada ilişki filan oldu mu benim aklıma o geldi bazen sonrasında kanama olabiliyor
Yok ikisi de olmamıştı. Kan koyu renkli beklemiş kandı. Doktor da içerde hiç taze kan yok dedi zaten. Bebeğin kafası baskı yapıyormuş, zaten rahatsızlık hissediyodum ama hiç kanamaya sebep olabilceğini düşünmedim tabi.

Molfix düşünmez misiniz arkadaşlar bildiğim kadarıyla temiz içerik hem de diğer bezlere göre bir tık kalın olmasından dolayı kalça sağlığı açısından da uygun bence

Geçmiş gitmiş olsun canım çok merak ettik seni

Canım gerçekten herşeyde bir hayır vardır dr değiştirme fikrine kesinlikle katılıyorum inanılır gibi değil söylediği şey
Ciddi birşey olmamasına çok sevindim, sen yine de birkaç gün çok iş yapmamaya dikkat et çok yorulma derim İnşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz

Ben de şaştım kaldım gerçekten. O kanamadan sonra hiçbişey olmamış gibi oturmalı mıydım?
Kanama şikayetim var ve bana hiç vajinal muayene yapılmamış,bi sorunum olmadığından nasıl emin olabilirsin öyle diimi? Senden gelmemiştir dedi bi de.
İnşallah ilk ve sondur, çok gerildim

Haklısın canım
Kızımda normal prima bende alerji yapıyordu bezi elime aldığım an hapşırıyordum
Birkaç bez denedikten sonra Migros’un bezine geçmiştim memnundum, o da sağlıklı içerikler arasında imiş tabii o zamanlar içeriğini bilerek almamıştım
Bakalım ya 1 paket goon alayım pişik yapmazsa devam ederim

Çok geçmiş olsun doktor resmen saçmalamış senden gelmemiştir nasıl bir cevap ya

Molfix düşünmez misiniz arkadaşlar bildiğim kadarıyla temiz içerik hem de diğer bezlere göre bir tık kalın olmasından dolayı kalça sağlığı açısından da uygun bence
Molfix denemiştim ama çok şiş kalkıyordu kızım bez 1-2 çişde aşırı şişiyordu tabii 2-3 sene önce şimdi içeriği de temizlenmiş goon pişik yaparsa onu deniyim bakalım

Çok geçmiş olsun doktor resmen saçmalamış senden gelmemiştir nasıl bir cevap ya
Olay evimde yaşanıyo, umumi tuvalette değil.
Kimden gelebilir ki?
Zaten kanlı idrar öyle olmaz, baya tüm klozet koyu kırmızıydı.
Neyse inşallah her şey yolundadır, ben bidaha yaşamam siz de hiç yaşamazsınız

şimdi mühendisinoğlu sayfasına bakarken yıldızlar listesinde görünce aklıma geldi neden molfix düşünmedim dedim ya. cidden haklısın ben ondan alayım. eğer memnun kalmazsam başka bişey düşünürüz.

yok yok iyi yapmışsın başka doktora gitmekle, öyle saçmalık mı olur. son haftalarda ufacık da olsa kanama göz ardı edilecek bir şikayet değil.
bu saatten sonra hastane ve doktor değiştirmek de zor belki ama iyi yanından bakarsan daha sonra sorun yaşamaktansa çok geç olmadan görmüş oldun.

bende molfix alayım bir paket yeni doğduğunda bi deneyeyim bakalım. memnun kalmazsam bende artık düşünücem.
kızımda ilk molfix yenidoğan kullanmıştım, hatta göbek bağı oyuntusu vardı. şikayetim de yoktu ama sonraki paketleri eşim prima alınca öyle devam etmiştik.

Annem ve babamda yok galiba onlar taşıyıcı. Yani hastalık bulguları yok onlarda. Ben, ablamda ve ablamın eşinde var. Karı koca fmf li olunca ne yazik ki yeğenlerimde de var. Benim çocuğumda da olabilir. Bunu dünyaya gelince genetik test ile anlayacağız. Inşallah olmaz. Insan kendi çektiği acının küçük bedende olmasını istemiyor. Yeğenlerim için çok üzülüyorum onlar da ağır atlatıyor. Allah razı olsun canım. Çok çok teşekkür ederim. Evlatlarına sana eşine sağlık versin inşallah. Iyi ki varsın.

Canım benim çok teşekkür ederim. Sizlerden güç alıyorum. Iyi ki varsınız. Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebislerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…