Gecmis olsun cnm kotu bir şey yokmuş şükür.Bazi doktorlar ne kadar duyarsız oluyor anlamıyorum.Eve geldim. Ben idrar tahlinini sadece idrarla ilgili olmadığından emin olmak için istedi zannettim, insanın çişi neden koyu kırmızı olsun ki? İdrarımda tabiki hiiiçbişey çıkmadı. Doktorum o kan senden gelmemiştir dedi.
Çok şükür sifon kullanmasını biliyoruz kimden gelcekti ki? Oturduğumda tertemizdi,kalktığımda koyu kırmızı kandı. Tekrar muayene bile etmedi. Ben de o öyle deyince sinirlenip çıktım. Başka bi özel hastaneye gittim. Vajinal muayene vajinal ultrason karından ultrason yaptı. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi ve içerde taze kan yok. Kafası vajene baskı yapıyor ve bu kan önceden toplanmış birikmiş ve o an boşalmıştır dedi. Şuan sorun olabilcek hiçbşeyim yokmuş, olabilirmiş.
Bu saatten sonra doktor değiştiricem. Her işte bi hayır vardır :)
Hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun
Primanın normal serisinde petrol varya o yüzden çekiniyorum birtek pure serisinde yok o da aylık 250-300₺ gibi bir masrafa denk geliyorsleepy benim bir arkadaşım da kullandı mahvoldu yatak yorgan demişti, bayağı sızdırmış. ama memnun olan da var. ama tabii çoğu yorum sızdırdığı yönünde.
prima her zaman en pahalısı zaten
ben daha karar vermedim. kızımda hep prima kullandık, eşim niye düşünüyosun yine prima kullanalım diyor da araştırıyorum ben yine.
Geçmiş olsun canım neyseki sıkıntı yokmuş bugün vajinal muayene yada ilişki filan oldu mu benim aklıma o geldi bazen sonrasında kanama olabiliyorEve geldim. Ben idrar tahlinini sadece idrarla ilgili olmadığından emin olmak için istedi zannettim, insanın çişi neden koyu kırmızı olsun ki? İdrarımda tabiki hiiiçbişey çıkmadı. Doktorum o kan senden gelmemiştir dedi.
Çok şükür sifon kullanmasını biliyoruz kimden gelcekti ki? Oturduğumda tertemizdi,kalktığımda koyu kırmızı kandı. Tekrar muayene bile etmedi. Ben de o öyle deyince sinirlenip çıktım. Başka bi özel hastaneye gittim. Vajinal muayene vajinal ultrason karından ultrason yaptı. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi ve içerde taze kan yok. Kafası vajene baskı yapıyor ve bu kan önceden toplanmış birikmiş ve o an boşalmıştır dedi. Şuan sorun olabilcek hiçbşeyim yokmuş, olabilirmiş.
aynen bende alırsam pure serisini alırım. oy çok fazla ya napıcaz bakalımPrimanın normal serisinde petrol varya o yüzden çekiniyorum birtek pure serisinde yok o da aylık 250-300₺ gibi bir masrafa denk geliyor
Yok ikisi de olmamıştı. Kan koyu renkli beklemiş kandı. Doktor da içerde hiç taze kan yok dedi zaten. Bebeğin kafası baskı yapıyormuş, zaten rahatsızlık hissediyodum ama hiç kanamaya sebep olabilceğini düşünmedim tabi.Geçmiş olsun canım neyseki sıkıntı yokmuş bugün vajinal muayene yada ilişki filan oldu mu benim aklıma o geldi bazen sonrasında kanama olabiliyor
Molfix düşünmez misiniz arkadaşlar bildiğim kadarıyla temiz içerik hem de diğer bezlere göre bir tık kalın olmasından dolayı kalça sağlığı açısından da uygun benceaynen bende alırsam pure serisini alırım. oy çok fazla ya napıcaz bakalımbabam bezlerini ben alıcam diyodu da onlar alacak diye de düşünmemezlik edemiyorum, fiyat ve sağlık açısından en uygununu almak istiyorum. araştıralım bakalım biraz daha
Ben ilk etapta molfixle baslamayi dusunuyorum eger memnun kalmazsak o zaman digerlerini deneyecegimMolfix düşünmez misiniz arkadaşlar bildiğim kadarıyla temiz içerik hem de diğer bezlere göre bir tık kalın olmasından dolayı kalça sağlığı açısından da uygun bence
Geçmiş gitmiş olsun canım çok merak ettik seniYok ikisi de olmamıştı. Kan koyu renkli beklemiş kandı. Doktor da içerde hiç taze kan yok dedi zaten. Bebeğin kafası baskı yapıyormuş, zaten rahatsızlık hissediyodum ama hiç kanamaya sebep olabilceğini düşünmedim tabi.
normal bir durum olduğunu bilsek de insan bi şaşırır gerçekten :) inşallah doğumdan sonra da böyle bol bol gelir amin
Canım gerçekten herşeyde bir hayır vardır dr değiştirme fikrine kesinlikle katılıyorum inanılır gibi değil söylediği şeyEve geldim. Ben idrar tahlinini sadece idrarla ilgili olmadığından emin olmak için istedi zannettim, insanın çişi neden koyu kırmızı olsun ki? İdrarımda tabiki hiiiçbişey çıkmadı. Doktorum o kan senden gelmemiştir dedi.
Fiyat da uygun geliyor bana geçen indirimden 5 numarayı tanesi 75 kuruşa aldım 2 ay idare eder benim sıpayıBen ilk etapta molfixle baslamayi dusunuyorum eger memnun kalmazsak o zaman digerlerini deneyecegim
Ben de şaştım kaldım gerçekten. O kanamadan sonra hiçbişey olmamış gibi oturmalı mıydım?kanlı idrar yaptım dedin ve seni muayene bile etmedi öyle mi?
boşver iyi olmuş anlamışsın biraz geç de olsa doktor değiştirmen gerektiğini. gerçekten her işte var bir hayır.
çok şükür sıkıntı olmamasına çok sevindim canım.
kızımda son haftalar baskıdan dolayı benim de ufak bir kanamam olmuştu, demek senin içerde birikmiş ve idrarla boşalmış bir anda. normalmiş zaten bana da öyle demişti ama arayınca hemen gel nstye gir demişti ve sonra vajinal muayene etmişti. olması gereken bu zaten. senin doktora şaştım kaldım vallahi.
Haklısın canımaynen bende alırsam pure serisini alırım. oy çok fazla ya napıcaz bakalımbabam bezlerini ben alıcam diyodu da onlar alacak diye de düşünmemezlik edemiyorum, fiyat ve sağlık açısından en uygununu almak istiyorum. araştıralım bakalım biraz daha
Eve geldim. Ben idrar tahlinini sadece idrarla ilgili olmadığından emin olmak için istedi zannettim, insanın çişi neden koyu kırmızı olsun ki? İdrarımda tabiki hiiiçbişey çıkmadı. Doktorum o kan senden gelmemiştir dedi.
Molfix denemiştim ama çok şiş kalkıyordu kızım bez 1-2 çişde aşırı şişiyordu tabii 2-3 sene önce şimdi içeriği de temizlenmiş goon pişik yaparsa onu deniyim bakalımMolfix düşünmez misiniz arkadaşlar bildiğim kadarıyla temiz içerik hem de diğer bezlere göre bir tık kalın olmasından dolayı kalça sağlığı açısından da uygun bence
Olay evimde yaşanıyo, umumi tuvalette değil.Çok geçmiş olsun doktor resmen saçmalamış senden gelmemiştir nasıl bir cevap ya
şimdi mühendisinoğlu sayfasına bakarken yıldızlar listesinde görünce aklıma geldi neden molfix düşünmedim dedim ya. cidden haklısın ben ondan alayım. eğer memnun kalmazsam başka bişey düşünürüz.Molfix düşünmez misiniz arkadaşlar bildiğim kadarıyla temiz içerik hem de diğer bezlere göre bir tık kalın olmasından dolayı kalça sağlığı açısından da uygun bence
yok yok iyi yapmışsın başka doktora gitmekle, öyle saçmalık mı olur. son haftalarda ufacık da olsa kanama göz ardı edilecek bir şikayet değil.Ben de şaştım kaldım gerçekten. O kanamadan sonra hiçbişey olmamış gibi oturmalı mıydım?
Kanama şikayetim var ve bana hiç vajinal muayene yapılmamış,bi sorunum olmadığından nasıl emin olabilirsin öyle diimi? Senden gelmemiştir dedi bi de.
İnşallah ilk ve sondur, çok gerildim
bende molfix alayım bir paket yeni doğduğunda bi deneyeyim bakalım. memnun kalmazsam bende artık düşünücem.Haklısın canım
Kızımda normal prima bende alerji yapıyordu bezi elime aldığım an hapşırıyordum
Birkaç bez denedikten sonra Migros’un bezine geçmiştim memnundum, o da sağlıklı içerikler arasında imiş tabii o zamanlar içeriğini bilerek almamıştım
Bakalım ya 1 paket goon alayım pişik yapmazsa devam ederim
Gozlerim doldu okurken.
Annen ya da babanda var miydi?
Genetik diye okudum tesaduf bi cocuk dr u paylasmis yazi. Orada fmf (dogru yazmamis olabilirim) hastaligi işlenmişti.
Dogumdan sonra en azindan ilaclarini alacaksin ve bu kadar yipranmayacaksin ama dimi ?
Rabbim yâr ve yardimcin olsun canimm.
Suan abdest aldim ezani dinliyorum namaz sonrasi sana tum samimiyetimle dua edecegim.
Sen cok guclu bir annesin kuzun cok sansli ❤ Rabbim zamani geldiginde yavrunu kucagina saglikla almayi nasip etsin eminim ki dogunca yasadigin tum bu sıkıntıları unutacaksin sana bebisin cok iyi gelecek yolu yariladik hatta sona yaklasiyoruz artik biraz daha dayan sonu cok guzel olacak
Goon yan bantları bir değişik bizde hep sızdırdıMolfix denemiştim ama çok şiş kalkıyordu kızım bez 1-2 çişde aşırı şişiyordu tabii 2-3 sene önce şimdi içeriği de temizlenmiş goon pişik yaparsa onu deniyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?