- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
İnsana sanki prima hep en iyisi gibi geliyorşimdi mühendisinoğlu sayfasına bakarken yıldızlar listesinde görünce aklıma geldi neden molfix düşünmedim dedim ya. cidden haklısın ben ondan alayım. eğer memnun kalmazsam başka bişey düşünürüz.
yok yok iyi yapmışsın başka doktora gitmekle, öyle saçmalık mı olur. son haftalarda ufacık da olsa kanama göz ardı edilecek bir şikayet değil.
bu saatten sonra hastane ve doktor değiştirmek de zor belki ama iyi yanından bakarsan daha sonra sorun yaşamaktansa çok geç olmadan görmüş oldun.
bende molfix alayım bir paket yeni doğduğunda bi deneyeyim bakalım. memnun kalmazsam bende artık düşünücem.
kızımda ilk molfix yenidoğan kullanmıştım, hatta göbek bağı oyuntusu vardı. şikayetim de yoktu ama sonraki paketleri eşim prima alınca öyle devam etmiştik.
Yalnız değilmişim bizde 27+1 gunluguzBiz sizden çok küçüğüz27+1 im daha bugün 30lardan sonra benide belki 2 haftada bir çağırır. Sırt üstü yatmak bana da zor geliyo yan daha rahat ediyorum. Ama birkaç gündür sol tarafıma yattığımda belimde ağrı oluyo onu da sordum bugün bebişin başı o taraftaymış belki ondan oluyordur dedi
inşallah evladında çıkmaz canım, gerçekten anlattıklarını okuyunca çok üzülüyorum. allah sana dayanma gücü versin ve kucağına sağlıklı bir şekilde al evladını. yaşadığın tüm acıları unutturacak sana inşallah o duyguAnnem ve babamda yok galiba onlar taşıyıcı. Yani hastalık bulguları yok onlarda. Ben, ablamda ve ablamın eşinde var. Karı koca fmf li olunca ne yazik ki yeğenlerimde de var. Benim çocuğumda da olabilir. Bunu dünyaya gelince genetik test ile anlayacağız. Inşallah olmaz. Insan kendi çektiği acının küçük bedende olmasını istemiyor. Yeğenlerim için çok üzülüyorum onlar da ağır atlatıyor. Allah razı olsun canım. Çok çok teşekkür ederim. Evlatlarına sana eşine sağlık versin inşallah. Iyi ki varsın.
Canım benim çok teşekkür ederim. Sizlerden güç alıyorum. Iyi ki varsınız. Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebislerimizi.
eskiden gelen alışkanlık canım, bilinçaltımıza işlemişİnsana sanki prima hep en iyisi gibi geliyorben de primadan başka marka alınca annem burun kıvırıyor bunu mu takıyorsun çocuğa diye
Erkek tabiki daha kolaydır bence ben de 2 erkekten sonra kız tecrübe edeceğim evet çok güzel çiş fışkırtıyorlar ilk oğlum Doğumda karnıma işemişerkek annesi kızlara soruyorum, temizliği kız bebeklere göre daha mı kolay daha mı zor acaba? sanki bana daha kolay olur gibi geliyor çünkü kız bebekte vajinaya kaka bulaştırmamaya çalışıyorsun, içini temizlemek daha sıkıntılı. daha hassas özel bölgeleri sanki.
erkeklerin tabii alt açınca çiş fırlatma olayını çok duydum, bakalım bize olacak mı
bir de ben yenidoğan sünneti düşünüyorum eğer bir aksilik olmazsa, sağlıkla sıkıntısız bir şekilde gelirse inşallah. annem burdayken 20 günlükken falan doktor da onay verirse yaptırmayı düşünüyorum.
ay nasıl yani doğar doğmaz karnına mı işediErkek tabiki daha kolaydır bence ben de 2 erkekten sonra kız tecrübe edeceğim evet çok güzel çiş fışkırtıyorlar ilk oğlum Doğumda karnıma işemiş
Evet 40 haftayı geçip doğmayyınca karnımda da hep hıçkırırdı demek ki sindirim sistemi çoktan çalışmaya başlamış bunda da geçen gittiğimizde dr idrar torbasında çiş gördüay nasıl yani doğar doğmaz karnına mı işedivay yaramaza bak sen
ya bende kakadan çişten çok tiksinirim ya. insanın evladıdır tiksinilmez derler ya, hadi anne sütüyle beslendiği zamanlarda tiksinmiyorsun da ek gıdadan sonra oy çok fena
kız bebeklerde her zaman vajinanın üstünden alta doğru temizlemek gerekiyor.
ve kesinlikle vajinanın içini açıp temizleyeyim diye çok kurcalamamak gerekiyor. zaten sık sık yıkanıyorlar, saf su orayı yeterince temizliyor. kendimiz için de aynı şey geçerli, orayı sabun vs ile temizlemek doğal dengesini bozuyormuş, çok sağlıklı değil.
Bu haftasonu bende hazirlayayim o zaman. Gerci daha eksiklerim var. Zaman var diye herseyi tam almamistimCanim bence hazirla, hatta hepimiz hazirlikli olmaliyiz bu konuda.
Ben hafta sonu utu ve cantayi hazir edecegim.
Olasi bi aciliyette en azindan canta hazir olsun ki onu dusunmeyelim.
Inşallah carsambaya kadar rapor alabilirsin
Acile gidip şansımı deneyecegim olmadi aile hekimine giderim artık. Keske önceden alisverislerimi tamamlasaydim. Şimdi çarşıda gidip gezememdeSen mutlaka pzt salı için rapor almaya çalış. arkadaşlar doğru söylemiş devletin acilinde bir doktora gidip derdini anlatabilirsin, mutlaka iki gün rapor verirler. hatta bence pzt sabahı aile hekimine bile gidip anlatabilirsin, iki gün raporu yazar sana nedir ki..
çantanı da mutlaka hazırla bence. bir şey olacağından değil ama bence artık hepimiz yavaştan hazırlamalıyız. bende haftaya hazırlayacağım son eksikleri alıp.
Eksiklerini nettende tamamlayabilirsin canimAcile gidip şansımı deneyecegim olmadi aile hekimine giderim artık. Keske önceden alisverislerimi tamamlasaydim. Şimdi çarşıda gidip gezememdeevde olanlarla hazirlayayim simdilik daha sonra eksikleri alinca tamamlarim çantayı olmadı
Aynen netten tamamlarim artıkEksiklerini nettende tamamlayabilirsin canim
Aa ne güzelYalnız değilmişim bizde 27+1 gunluguz
aynen öyleAa ne güzelbiz biraz geriden takipteyiz herkesi o zaman
Oyy kuzum benim hatırlarmış daa :) valla ne zaman bu siteye girsem kendimi gebelik topiklerinde buluyorum ister istemez takıntı oluyor bende birazcık kaybolayım dedimOpo kimleri görüyorum
Evet az kaldı canım yaaa sen neler yapıyosun allahım tez zamanda sanada nasip etsin inşallah ya
ben kizima ve ogluma hep civil ve lcw den aldm yenidogan kiyafetleri hepsi civilden hic kalitesiz deil 10 cocuk buyutur yani benim aldiklarim ole ucuz almadim yenidogan takimlarina 70 80 90 odedim hep cnmCivilden hiç alışveriş yapmadım ben kötü yorumlar gördüm, var mı aranızda kullanan daha önce ürünlerini
Soran bendim güzelse deneyeyim
kiz bebekde cok tecrubesizim ya nasil olacak bilmiyorum acikcasi bende de bir heyecan var erkekler altini acinca buyuk cisini bile firlatio canimerkek annesi kızlara soruyorum, temizliği kız bebeklere göre daha mı kolay daha mı zor acaba? sanki bana daha kolay olur gibi geliyor çünkü kız bebekte vajinaya kaka bulaştırmamaya çalışıyorsun, içini temizlemek daha sıkıntılı. daha hassas özel bölgeleri sanki.
erkeklerin tabii alt açınca çiş fırlatma olayını çok duydum, bakalım bize olacak mı
bir de ben yenidoğan sünneti düşünüyorum eğer bir aksilik olmazsa, sağlıkla sıkıntısız bir şekilde gelirse inşallah. annem burdayken 20 günlükken falan doktor da onay verirse yaptırmayı düşünüyorum.
Ben hiç almadımTecrubeli anneler bu kafa sekillendirici yastiktan almak gerekli mi yoksa yatagina yastiksiz duz bir sekilde mi yatiricaz bebikleri
öğretmen arkadaşlar İzmir de olan varsa kitap okuma yarışması için verilen kitapları bulamıyorum nereden bulabilirim acaba yardımcı olabilecek var mı 2. Sınıf oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?