2020 Şubat Anneleri

İnsana sanki prima hep en iyisi gibi geliyor ben de primadan başka marka alınca annem burun kıvırıyor bunu mu takıyorsun çocuğa diye

Daha onceden canbebe kullanan oldu mu onunda icerigi temizmis. Arkadasim kullaniyo cok memnun fiyatida gayet makul

Yalnız değilmişim bizde 27+1 gunluguz

inşallah evladında çıkmaz canım, gerçekten anlattıklarını okuyunca çok üzülüyorum. allah sana dayanma gücü versin ve kucağına sağlıklı bir şekilde al evladını. yaşadığın tüm acıları unutturacak sana inşallah o duygu

İnsana sanki prima hep en iyisi gibi geliyor ben de primadan başka marka alınca annem burun kıvırıyor bunu mu takıyorsun çocuğa diye
eskiden gelen alışkanlık canım, bilinçaltımıza işlemiş biz çocukken prima çok ulaşılmaz bir şeymiş gibi gelirdi, zenginler kullanırdı hep

erkek annesi kızlara soruyorum, temizliği kız bebeklere göre daha mı kolay daha mı zor acaba? sanki bana daha kolay olur gibi geliyor çünkü kız bebekte vajinaya kaka bulaştırmamaya çalışıyorsun, içini temizlemek daha sıkıntılı. daha hassas özel bölgeleri sanki.

erkeklerin tabii alt açınca çiş fırlatma olayını çok duydum, bakalım bize olacak mı
bir de ben yenidoğan sünneti düşünüyorum eğer bir aksilik olmazsa, sağlıkla sıkıntısız bir şekilde gelirse inşallah. annem burdayken 20 günlükken falan doktor da onay verirse yaptırmayı düşünüyorum.

Erkek tabiki daha kolaydır bence ben de 2 erkekten sonra kız tecrübe edeceğim evet çok güzel çiş fışkırtıyorlar ilk oğlum Doğumda karnıma işemiş

Erkek tabiki daha kolaydır bence ben de 2 erkekten sonra kız tecrübe edeceğim evet çok güzel çiş fışkırtıyorlar ilk oğlum Doğumda karnıma işemiş
ay nasıl yani doğar doğmaz karnına mı işedi vay yaramaza bak sen

ya bende kakadan çişten çok tiksinirim ya. insanın evladıdır tiksinilmez derler ya, hadi anne sütüyle beslendiği zamanlarda tiksinmiyorsun da ek gıdadan sonra oy çok fena

kız bebeklerde her zaman vajinanın üstünden alta doğru temizlemek gerekiyor.
ve kesinlikle vajinanın içini açıp temizleyeyim diye çok kurcalamamak gerekiyor. zaten sık sık yıkanıyorlar, saf su orayı yeterince temizliyor. kendimiz için de aynı şey geçerli, orayı sabun vs ile temizlemek doğal dengesini bozuyormuş, çok sağlıklı değil.

Evet 40 haftayı geçip doğmayyınca karnımda da hep hıçkırırdı demek ki sindirim sistemi çoktan çalışmaya başlamış bunda da geçen gittiğimizde dr idrar torbasında çiş gördü her an yine bana işeyenilir evet vajenin bir florası var bozulmaması gerekiyor ama çok zor bence ya nasıl yapacağım bilmiyoeum hele eşim hiç dokunmaz sanırım

Canim bence hazirla, hatta hepimiz hazirlikli olmaliyiz bu konuda.
Ben hafta sonu utu ve cantayi hazir edecegim.
Olasi bi aciliyette en azindan canta hazir olsun ki onu dusunmeyelim.
Inşallah carsambaya kadar rapor alabilirsin
Bu haftasonu bende hazirlayayim o zaman. Gerci daha eksiklerim var. Zaman var diye herseyi tam almamistim insallah canim cok sag ol

Acile gidip şansımı deneyecegim olmadi aile hekimine giderim artık. Keske önceden alisverislerimi tamamlasaydim. Şimdi çarşıda gidip gezememde evde olanlarla hazirlayayim simdilik daha sonra eksikleri alinca tamamlarim çantayı olmadı

Eksiklerini nettende tamamlayabilirsin canim

Tecrubeli anneler bu kafa sekillendirici yastiktan almak gerekli mi yoksa yatagina yastiksiz duz bir sekilde mi yatiricaz bebikleri

Opo kimleri görüyorum
Evet az kaldı canım yaaa sen neler yapıyosun allahım tez zamanda sanada nasip etsin inşallah ya
Oyy kuzum benim hatırlarmış daa :) valla ne zaman bu siteye girsem kendimi gebelik topiklerinde buluyorum ister istemez takıntı oluyor bende birazcık kaybolayım dedim öyle 8-10 gun de bi giriyorumm oda yemin ederim hep H E Elçin doğum yapmış mı, dogumdan sonra nasılmış, bide Kübra nasıl ki diye bakınıp sırf 2 niz için girip çıkıyorum. Iyiyim bitanem özledim siziii sen napiyosun minnosumuz nasıl :)

Civilden hiç alışveriş yapmadım ben kötü yorumlar gördüm, var mı aranızda kullanan daha önce ürünlerini
Soran bendim güzelse deneyeyim
ben kizima ve ogluma hep civil ve lcw den aldm yenidogan kiyafetleri hepsi civilden hic kalitesiz deil 10 cocuk buyutur yani benim aldiklarim ole ucuz almadim yenidogan takimlarina 70 80 90 odedim hep cnm
kiz bebekde cok tecrubesizim ya nasil olacak bilmiyorum acikcasi bende de bir heyecan var erkekler altini acinca buyuk cisini bile firlatio canim ben cok yedim oglumda saolsun bitti sanip beklerdim once kucuk sonra buyuk ve gol kabus geceler olurdu bide sunnet olayina da gelince kesinlikle bebekken yaptir ben 1 bucuk 2 yasina yakin yaptirdim ve hatirlamadigi halde orasina hoc dokundurtmadi hala cok hassas doktor gec kalmissiniz dedi esimle goturemedik kiyamadigimiz dan aglaya aglaya bir kalmisdim hastanede ya birde yesil ameliyat onluguyle baygin geldi ben koyvermisdim kendimi nasil kotuydum off hic dayanamam bole seylere cok üzülürüm

öğretmen arkadaşlar İzmir de olan varsa kitap okuma yarışması için verilen kitapları bulamıyorum nereden bulabilirim acaba yardımcı olabilecek var mı 2. Sınıf oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…