- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.474
- 358
Benimde çatladı alt kısım da var 29. Haftada biranda oldu ama ben kaşıdım bayağı ona bağlıyorum birde yap sürmeyi unuttum o aralar dikkat etmedimNe guzel işte karninda hic catlak olusmaz ve dogumdan sonrada sarkmaz :) benimde cok buyumedi ama catladi
Aynen Bergama dayım Bilgi ye bakalım da ne ilginç Kitaplar nette Nil’e yokBergama'da iseniz bilgi kirtasiyesiyede vardır diye düşünüyorum.
Yerim seni yaaOyy kuzum benim hatırlarmış daa :) valla ne zaman bu siteye girsem kendimi gebelik topiklerinde buluyorum ister istemez takıntı oluyor bende birazcık kaybolayım dedimöyle 8-10 gun de bi giriyorumm oda yemin ederim hep @H E Elçin doğum yapmış mı, dogumdan sonra nasılmış, bide Kübra nasıl ki diye bakınıp sırf 2 niz için girip çıkıyorum. Iyiyim bitanem özledim siziii sen napiyosun minnosumuz nasıl :)
Canım gözün Aydın sevindim senin adınaEve geldim. Ben idrar tahlinini sadece idrarla ilgili olmadığından emin olmak için istedi zannettim, insanın çişi neden koyu kırmızı olsun ki? İdrarımda tabiki hiiiçbişey çıkmadı. Doktorum o kan senden gelmemiştir dedi.
Çok şükür sifon kullanmasını biliyoruz kimden gelcekti ki? Oturduğumda tertemizdi,kalktığımda koyu kırmızı kandı. Tekrar muayene bile etmedi. Ben de o öyle deyince sinirlenip çıktım. Başka bi özel hastaneye gittim. Vajinal muayene vajinal ultrason karından ultrason yaptı. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi ve içerde taze kan yok. Kafası vajene baskı yapıyor ve bu kan önceden toplanmış birikmiş ve o an boşalmıştır dedi. Şuan sorun olabilcek hiçbşeyim yokmuş, olabilirmiş.
Bu saatten sonra doktor değiştiricem. Her işte bi hayır vardır :)
Hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun
Teşekkür ederimmCanım gözün Aydın sevindim senin adına
Teşekkür ederim, evet başka türlü rahat edemezdim.selozy canım geçmiş olsun. Için rahatlamıştır. Iyi ki başka doktora da görünmüşsün.
bende 41. haftayı geçince doğurdum ama benim kızım akıllıymış hiç yapmadı öyle şeylerEvet 40 haftayı geçip doğmayyınca karnımda da hep hıçkırırdı demek ki sindirim sistemi çoktan çalışmaya başlamış bunda da geçen gittiğimizde dr idrar torbasında çiş gördüher an yine bana işeyenilir evet vajenin bir florası var bozulmaması gerekiyor ama çok zor bence ya nasıl yapacağım bilmiyoeum hele eşim hiç dokunmaz sanırım
heyecana gerek yok ya o kadar da zor değil, anne olarak zaten elin alışık, temizlersin korkma. her zaman üstten alta doğru bunu unutma yeter :)ben kizima ve ogluma hep civil ve lcw den aldm yenidogan kiyafetleri hepsi civilden hic kalitesiz deil 10 cocuk buyutur yani benim aldiklarim ole ucuz almadim yenidogan takimlarina 70 80 90 odedim hep cnm
kiz bebekde cok tecrubesizim ya nasil olacak bilmiyorum acikcasi bende de bir heyecan var erkekler altini acinca buyuk cisini bile firlatio canimben cok yedim oglumda saolsun bitti sanip beklerdim once kucuk sonra buyuk ve gol kabus geceler olurdu bide sunnet olayina da gelince kesinlikle bebekken yaptir ben 1 bucuk 2 yasina yakin yaptirdim ve hatirlamadigi halde orasina hoc dokundurtmadi hala cok hassas doktor gec kalmissiniz dedi esimle goturemedik kiyamadigimiz dan aglaya aglaya bir kalmisdim hastanede ya birde yesil ameliyat onluguyle baygin geldi ben koyvermisdim kendimi nasil kotuydum off hic dayanamam bole seylere cok üzülürüm
Ay okuyunca bende kendimi gördüm. Oğlanı 18 aylıkken sünnet ettirdim baya etkilendi güya iki yaşından önce yaptırdım. Bizimki de dokundurmuyor. Hatta huyu suyu değişti. Banyoda bandajı açmıştık banyodan bir süre nefret etti altını açmak kabus gibiydi sürekli biz şimdi bitti oğlum diyorduk oda anne bitti bitti diyordu çocuğum. O dönem hamileymişim hiç bilmiyordum çok zorlandım. Bardak kesip onu koyuyorduk. Operasyon sonrası ağlamaktan sesi kısıldı. 3 aylıkken yaptırdı bir arkadaş hemen iyileşmiş.ben kizima ve ogluma hep civil ve lcw den aldm yenidogan kiyafetleri hepsi civilden hic kalitesiz deil 10 cocuk buyutur yani benim aldiklarim ole ucuz almadim yenidogan takimlarina 70 80 90 odedim hep cnm
kiz bebekde cok tecrubesizim ya nasil olacak bilmiyorum acikcasi bende de bir heyecan var erkekler altini acinca buyuk cisini bile firlatio canimben cok yedim oglumda saolsun bitti sanip beklerdim once kucuk sonra buyuk ve gol kabus geceler olurdu bide sunnet olayina da gelince kesinlikle bebekken yaptir ben 1 bucuk 2 yasina yakin yaptirdim ve hatirlamadigi halde orasina hoc dokundurtmadi hala cok hassas doktor gec kalmissiniz dedi esimle goturemedik kiyamadigimiz dan aglaya aglaya bir kalmisdim hastanede ya birde yesil ameliyat onluguyle baygin geldi ben koyvermisdim kendimi nasil kotuydum off hic dayanamam bole seylere cok üzülürüm
Benimde aynen biranda oldu hatta görünce şaşırdım daha bi kac gün öncesinde bişey yoktu. Bende krem sürmüyordum gerçi.Benimde çatladı alt kısım da var 29. Haftada biranda oldu ama ben kaşıdım bayağı ona bağlıyorum birde yap sürmeyi unuttum o aralar dikkat etmedim
Geçmiş olsun canım. Bir daha olmaz inşallahYok ikisi de olmamıştı. Kan koyu renkli beklemiş kandı. Doktor da içerde hiç taze kan yok dedi zaten. Bebeğin kafası baskı yapıyormuş, zaten rahatsızlık hissediyodum ama hiç kanamaya sebep olabilceğini düşünmedim tabi.
Oğluma hep prima kullandım. Bu sefer molfixe karar verdim geçen indirimden 1 paket yenidoğan aldım inşallah memnun kalırım.Molfix düşünmez misiniz arkadaşlar bildiğim kadarıyla temiz içerik hem de diğer bezlere göre bir tık kalın olmasından dolayı kalça sağlığı açısından da uygun bence
Ya geçen onu düşündüm. Erkeğin temizliği kolay ama kız için çok tedirginim nasıl yapıcam diyeerkek annesi kızlara soruyorum, temizliği kız bebeklere göre daha mı kolay daha mı zor acaba? sanki bana daha kolay olur gibi geliyor çünkü kız bebekte vajinaya kaka bulaştırmamaya çalışıyorsun, içini temizlemek daha sıkıntılı. daha hassas özel bölgeleri sanki.
erkeklerin tabii alt açınca çiş fırlatma olayını çok duydum, bakalım bize olacak mı
bir de ben yenidoğan sünneti düşünüyorum eğer bir aksilik olmazsa, sağlıkla sıkıntısız bir şekilde gelirse inşallah. annem burdayken 20 günlükken falan doktor da onay verirse yaptırmayı düşünüyorum.
Canım Tire'de Genç Kırtasiye var siparişle getirtiyor. Ordaki kırtasiyelerle bir konuş istersen.öğretmen arkadaşlar İzmir de olan varsa kitap okuma yarışması için verilen kitapları bulamıyorum nereden bulabilirim acaba yardımcı olabilecek var mı 2. Sınıf oğlum
Ben kıyamıyorum deyip 8 yaşına kadar bekledim nerdeyse askere kadar beklicekmişim heraldeAy okuyunca bende kendimi gördüm. Oğlanı 18 aylıkken sünnet ettirdim baya etkilendi güya iki yaşından önce yaptırdım. Bizimki de dokundurmuyor. Hatta huyu suyu değişti. Banyoda bandajı açmıştık banyodan bir süre nefret etti altını açmak kabus gibiydi sürekli biz şimdi bitti oğlum diyorduk oda anne bitti bitti diyordu çocuğum. O dönem hamileymişim hiç bilmiyordum çok zorlandım. Bardak kesip onu koyuyorduk. Operasyon sonrası ağlamaktan sesi kısıldı. 3 aylıkken yaptırdı bir arkadaş hemen iyileşmiş.
Her olcumden önce ellerimi yıkıyorum canım ama dengesiz doktor gün içinde hareketli olduğun için düşük dedi sabahları da hareket et dedi 6 da uyanıyorum kahvaltı hazırlanma hangi ara hareket edeceğim bilmiyorum
Hatta ben de diyordum ne güzel hiç çatlağım olmadı ama önceki günler çok kaşınmıştı bilseydim kaşımazdım olsun hatıra kalacak kızındanBenimde aynen biranda oldu hatta görünce şaşırdım daha bi kac gün öncesinde bişey yoktu. Bende krem sürmüyordum gerçi.
Kendimi cok yordugum günlerde şişiyorAyakları şişen oluyor mu kızlar benim ikinci defa böyle şiş görüyorum
Dün fazla yürüdüm herhalde bugün etki etti yoksa bugün hiç yorulmadım yattım hatta bayağıKendimi cok yordugum günlerde şişiyor
Ay yerim onun o minnoş ayaklarını maşallah kuzum:)Yerim seni yaa
Sağol teyzesi minnoşumuz iyi tekmeler atıyo
Özletme kendini yaz arada böyle
Benim şişmeye başladı hatta ayakkabı bile girmiyor bazen.Ayakları şişen oluyor mu kızlar benim ikinci defa böyle şiş görüyorum
Artık bidakine doğurmuş yakalarsın belkiAy yerim onun o minnoş ayaklarını maşallah kuzum:)
Iyi oluyor böyle de, en son cinsiyeti belli olduğunda girmiştim sonradan sana rastladıgmda baya buyumus olarak görünce daha bi güzel oluyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?