2020 Şubat Anneleri

Ne guzel işte karninda hic catlak olusmaz ve dogumdan sonrada sarkmaz :) benimde cok buyumedi ama catladi
Benimde çatladı alt kısım da var 29. Haftada biranda oldu ama ben kaşıdım bayağı ona bağlıyorum birde yap sürmeyi unuttum o aralar dikkat etmedim

Yerim seni yaa
Sağol teyzesi minnoşumuz iyi tekmeler atıyo
Özletme kendini yaz arada böyle

Canım gözün Aydın sevindim senin adına

bende 41. haftayı geçince doğurdum ama benim kızım akıllıymış hiç yapmadı öyle şeyler
alışırsın merak etme, bende başlarda tedirgin olmuştum ama orayı çok kurcalamadığın sürece bir şey olmaz. bebekler sık sık yıkanıyor zaten.

heyecana gerek yok ya o kadar da zor değil, anne olarak zaten elin alışık, temizlersin korkma. her zaman üstten alta doğru bunu unutma yeter :)

1 yaş bile geç canım bence de. anlamaya başladıkları an artık çok zorlaşıyor. bebekken narkoz almak zorunda da kalmıyorlar. en güzeli bebekken yaptırmak. büyüyünce çocuğa öyle bir travma yaşatmaya gerek yok zaten.

Ay okuyunca bende kendimi gördüm. Oğlanı 18 aylıkken sünnet ettirdim baya etkilendi güya iki yaşından önce yaptırdım. Bizimki de dokundurmuyor. Hatta huyu suyu değişti. Banyoda bandajı açmıştık banyodan bir süre nefret etti altını açmak kabus gibiydi sürekli biz şimdi bitti oğlum diyorduk oda anne bitti bitti diyordu çocuğum. O dönem hamileymişim hiç bilmiyordum çok zorlandım. Bardak kesip onu koyuyorduk. Operasyon sonrası ağlamaktan sesi kısıldı. 3 aylıkken yaptırdı bir arkadaş hemen iyileşmiş.

Benimde çatladı alt kısım da var 29. Haftada biranda oldu ama ben kaşıdım bayağı ona bağlıyorum birde yap sürmeyi unuttum o aralar dikkat etmedim
Benimde aynen biranda oldu hatta görünce şaşırdım daha bi kac gün öncesinde bişey yoktu. Bende krem sürmüyordum gerçi.

Geçmiş olsun canım. Bir daha olmaz inşallah bunda da vardır bir hayır doktorun değişmiş en azından.
Molfix düşünmez misiniz arkadaşlar bildiğim kadarıyla temiz içerik hem de diğer bezlere göre bir tık kalın olmasından dolayı kalça sağlığı açısından da uygun bence
Oğluma hep prima kullandım. Bu sefer molfixe karar verdim geçen indirimden 1 paket yenidoğan aldım inşallah memnun kalırım.
Ya geçen onu düşündüm. Erkeğin temizliği kolay ama kız için çok tedirginim nasıl yapıcam diye
öğretmen arkadaşlar İzmir de olan varsa kitap okuma yarışması için verilen kitapları bulamıyorum nereden bulabilirim acaba yardımcı olabilecek var mı 2. Sınıf oğlum
Canım Tire'de Genç Kırtasiye var siparişle getirtiyor. Ordaki kırtasiyelerle bir konuş istersen.
Ben kıyamıyorum deyip 8 yaşına kadar bekledim nerdeyse askere kadar beklicekmişim heralde bu yaz yaptırdık sünnette ve sonrasında hiç sıkıntı yaşamadık ağrı sızı da olmadı İzmir'deki arkadaşlara Yusuf Demircan'ı tavsiye ederim. Çok memnun kaldık. Tek sıkıntımız dokundurtmuyor sizinkilerde olduğu gibi. 2. Erkek olsaydı hemen yaptırırdım kesinlikle.

Benimde aynen biranda oldu hatta görünce şaşırdım daha bi kac gün öncesinde bişey yoktu. Bende krem sürmüyordum gerçi.
Hatta ben de diyordum ne güzel hiç çatlağım olmadı ama önceki günler çok kaşınmıştı bilseydim kaşımazdım olsun hatıra kalacak kızından
İnşallah daha da çoğalmaz

Ayakları şişen oluyor mu kızlar benim ikinci defa böyle şiş görüyorum

Yerim seni yaa
Sağol teyzesi minnoşumuz iyi tekmeler atıyo
Özletme kendini yaz arada böyle
Ay yerim onun o minnoş ayaklarını maşallah kuzum:)
Iyi oluyor böyle de, en son cinsiyeti belli olduğunda girmiştim sonradan sana rastladıgmda baya buyumus olarak görünce daha bi güzel oluyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…