2020 Şubat Anneleri

Tamam canım sağol bakarım oraya da

Canım tuvalet kagıdına kan geldımı?

Mrb . Gebelik takibi için hangi programları kullanıyorsunuz ? Benim program iki günde bir güncelleme var diye giremiyorum sinir oldum . Var mi önerebileceğiniz birşey

Be ön bugün çok ağladım . Anneme üzülmüştüm . Burnum kanamaya başladı . Eşimde baya korktu . Normalde bayılan yada kolay burnu falan kanayan biri değilim ilk defa yaşadım böyle birşey. Stres ve hamilelik birleşince böyle oluyor demek ki . Güzel annem aylardır hastanede. Çaresizce bekliyoruz . Lütfen anneme dua edin

İyi akşamlar kızlar hala hastanedeyim. Karnın çok sert hep böylemiydi evet dedim en az 1 aydır böyle ama diğer doktor bahsetmedi dedim.Nst ye bağladı doğumu gelmiş hasta gibisin. Biranda suyun gelebilir istirahat ve bol su içeceksin dedi. Pazartesinden itibaren izne ayırıyor doktor beni durumum çok riskliymiş. Bebek için geliştirici iğne yapacaklar eşim şimdi ilacını almaya gitti.

Kizlar ben cok hizli sekilde kilo aliyorum ilk gebeligim meger benim ic karnim falan hic genis degilmis cunku karnim kocaman olduuu esimin montlarjni giyiyorum kapatmak icin.

Bende eşimin montunu giyiyorum fermuarı ancak kapanıyor senın karnın normal ama ya öyle abartılcak bir durum yok

Cok gecmis olsun. Neyiniz vardı ben eski mesajları okuyamadimda

Gecmıs olsun canım , son aylar riskli artık kendımızı cok yormamamız lazım, nekadar dinlenebılırsek okadar iyi ,

Cok gecmis olsun. Neyiniz vardı ben eski mesajları okuyamadimda
Sağol cnm. Enfeksiyon vardı fazlaca. Daha önceki doktoruma belirtmiş olmama rağmen çok dikkate almadı her seferinde toz ilaç verdi hiç bir etki etmedi haliyle git gide arttı. En son dün mesj yazdığımda yine çok önemli gbi çağırmadı muayeneye bende eski doktoruma geldim. Muayenemi yaptı yeniden kültür istedi muayenede durm iyi değil karnın çok gergin ve sert dedi nst istedi. Sonucu gördüğünde yanılmadım dedi görüyormusum. Eve gidince sizede çeker atarım nst yi :s

Ah canım yaaa sen de iyi ki doktorunu değişirmişsin. Inşallah her şey güzel olacak. Önlemlerle ve sıkı takiple zamanında alacaksın inşallah bebeğini Allahın izniyle.

Allah şifasını versin cnm. Çok geçmiş olsun dikkat et sende kendine.

yaa ciddi misin iyiki doktora gitmişsin bak. son aylar artık riskli oluyor en ufak şikayetten bahsetmek lazım doktorlara. ama doktorun bu enfeksiyon durumunu nasıl önemsemedi cidden aklım almıyor ya.
sakın stres yapma. dediklerini yap bol bol dinlen. bebek çok aşağıda gibi bişey dememiş yanılmıyorsam. bol dinlenmeyle zamanında kadar içerde tutarsın bebişini inşallah hiç merak etme :)

Bol su iç ,tuzu azalt canım , olabıldıgınce uzatmaya calıs ayakları yukarı dogru
Çok tuzlu yemiyorum sadece yemeklere atıyordum aslında 2.5 litreden aşağıda su içmiyorum ama herhalde bi yerde yanlış yapıyorum buhğn de sürekli yattım halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…