2020 Şubat Anneleri

Kizlar ben cok hizli sekilde kilo aliyorum ilk gebeligim meger benim ic karnim falan hic genis degilmis cunku karnim kocaman olduuu esimin montlarjni giyiyorum kapatmak icin.
kaç kilo aldın?
fotoğrafta hiç aşırı şişmişsin gibi durmuyor. bence sana öyle geliyor gayet iyisin, kaç aylık hamileyiz onu göz önüne al, minnacık karnımız olmayacak artık :) minik karnı olanlar da var ama o yapısal bir şey.
benim kuzenimin eşi var benden 3 hafta önde şu an. 4 aylıkken bile benim şu anki halim gibiydi. hele sen şu an onu görsen nutkun tutulur muhtemelen

Ya geçen onu düşündüm. Erkeğin temizliği kolay ama kız için çok tedirginim nasıl yapıcam diye

kızlara da anlattım bugün, en önemlisi yukardan aşağı doğru silmek her zaman. ve vajinanın içini açıp temizleyeceğim diye çok kurcalamamak. kakada uzun süre kalmadıkları sürece sıkıntı olmuyor ama tabii erkeklere göre daha açıklar mikrop kapmaya.

Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir minik .

Kızlar şimdi eve geldim progestan verdide onu hemen kullan demişti reçetesinde vajinal yazıyor ama kullanma talimatında ağızdan diyor nasıl kullanacam ben bunu kullanan arkadaşlarımız vardı bilgilendirirseniz çok memnun olurum

canım ağızdan ve vajinal olan progestan aynıdır. günde kaç kez verdi sana?

şimdi kullanacaksan yatarken vajinandan içeri doğru itebildiğin kadar parmağınla it, çok da zorlama tabii. sonra ayağa kalkma yat. günde iki kezse sabah da aynı şekilde kullanıp tekrar yat uzan.

tuvalette bir kısmı çıkabilir merak etme önemli değil. bir de süt kesiği gibi akıntın olabilir hepsi normal. tansiyonunu da düşürebilir, o yüzden ani hareketlerden kaçın. bol bol dinlen.

Günde 2 kere verdi cnm doktorda öyle söyledi tansiyonun düşebilir dikkat et dedi. Şimdi aldım yarında alcam. Yrn akşam tekrar doktora gidicem hem iğne olcam hem nst ye bağlıcak :s tekrardan

Yenidoğan sünnetini bizde düşünüyoruz canım inşallah

Reçetem ve nst sonucum kızlar

Eklentiler

• C57D7816-BF9A-4339-BF74-EB3A6D363ACE.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 55
  • CC0BEC19-2E50-4E14-9DA2-8E7D5D668B9A.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 61
Tecrubeli anneler bu kafa sekillendirici yastiktan almak gerekli mi yoksa yatagina yastiksiz duz bir sekilde mi yatiricaz bebikleri
2 yaşına kadar yastıksız bir şeklde bir sağa bir sola yatırdım ben canım

Ah canım yaaa sen de iyi ki doktorunu değişirmişsin. Inşallah her şey güzel olacak. Önlemlerle ve sıkı takiple zamanında alacaksın inşallah bebeğini Allahın izniyle.
Amin cnm inşaAllah hepimiz ben bu kadar durumun ciddi olduğunun farkında değildim. Ayaktayken ve yürürken çok zorlanıyordum.
Dün gece yazmama rağmen hemn çağırmaması zaten çok enteresan Bana yazdığı aynen Augmentin veya pyeloseptil antibiyotik kullanmak gerekir.
Bende cvp olarak
Eczaneden alabilirmiyim reçetesiz birde mg önemlimi?

Pyeloseptili alabilirsiniz muhtemelen vermezlerse aile hekiminiz veya biz yazarız
Yani ben muayeneye gitmesem de direk antibiyotiğe başlasam hiç bişeyden haberdar olmayacaktım:s
Bi anda su gelebilirmiş şokunuda atlatmış değilim hala şaka gibi
Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir minik .

amin cnm hepimizin inşaAllah

Çok çok geçmiş olsun
bu gebeliğimde 3 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum bende ikisinde tek kullanımlık toz şaseden içtim 3. Yü de olunca artık 10 günlük ağızdan içilen tablet şeklinde antibiyotik yazdı dr, o kadar da su içiyorum hergün wc yi yıkıyorum dışarda asla oturmam tuvaletlere nasıl böyle oluyor anlamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20191207-002310027_1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 19

9 kilo aldim canimmm suanakadar 69dan 78 e geldim ama daha alirim 28. Hafta bitti yeni

Sağol cnm ben çok su içebilen biri değilim birazda ondan kaynaklı hamilelik öncesi hiç su içemezdim hamilelikte zorluyorum 2 zor oluyor 3-4 arası içmem berektiğini söyledi sende içmeye çalış cnm sakın aksatma

Bende idrar enfeksiyonu olmustumm 17-18. Haftalarda bir kere gece tuvalete kalktim ama oturamadim sanki karnimi kesiyorlar gibi birsey. Dr tek kullanimlik ilac vermisti tekrarladi. Sonra hap yutamiom deyince bol su ic dedi. Gunde 4 litre su iciyorum oyle attim heralde zaten cok su icerdim 2-3 litreydi 4 yaptim resmen.

biz narkoz almasin demistik ama doktor saglikli olmasi icin sart dedi kipirdamamasi lazim dedi ama oglumu da damar yoluyla deilde havayla uyuttular o yuzden gec kaldik biz malesef simdiki aklm olsa dogar doğmaz yaptirirdim
aynen canim ya zor oldu 3 gün ama 4.gun şükür iyiydik
Kizlar ben cok hizli sekilde kilo aliyorum ilk gebeligim meger benim ic karnim falan hic genis degilmis cunku karnim kocaman olduuu esimin montlarjni giyiyorum kapatmak icin.
bende saka maka 10 almisim neremde hic anlamadm dorusu ya
cok gecmis olsun canim rabbim bi an once sifa versin insallah hersey yoluna girer bir an once

Amin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…