2020 Şubat Anneleri

Oy canım bnm Allah razı olsun

Kizlar ben cok hizli sekilde kilo aliyorum ilk gebeligim meger benim ic karnim falan hic genis degilmis cunku karnim kocaman olduuu esimin montlarjni giyiyorum kapatmak icin.
Ay benimde böyle ya sağlıklı olsun yeterki takılmıyorum ya ben o kadar çok canım

Rabbim acil şifalar versin canım inşallah

Rabbim yardımcın olsun canım zamanında gelsin meleğin inşallah

Canım ben 100 mg lık ağızdan 200 üde vajinal kullandım

Geçmiş olsun canım. Benim karnım da hep çok sert. Nefes bile alamıyorum. Bende hiç dinlenmiyorum. İlaçlarımı doğru dürüst almıyorum. Umarım ihmalkarlığım başıma iş açmaz.

Bebek nasıl hıçkırıyor karında ben de bunu çok merak ediyorum :)
Kaç hafyalıkken hissediliyor hıçkırıklar ve nasıl oluyor

Bebekken nasıl yapılıyor peki narkozsuz ?

Geçmiş olsun canım. Benim karnım da hep çok sert. Nefes bile alamıyorum. Bende hiç dinlenmiyorum. İlaçlarımı doğru dürüst almıyorum. Umarım ihmalkarlığım başıma iş açmaz.
Sağol cnm Bende düzenli içmedim cnm kan değerlerim düşük çıktı maalesef

Benim mesela vajenin florası bozuldu galiba. Çünkü neredeyse 2 ay olacak geçmeyen mantar kaşıntım var. Geçiremiyor doktorlar bir türlü. Kaç farklı fitil kaç farklı krem banamısın demiyor. Probiyotikli Bi ilaç bile koyuyorum her akşam vajinama oradaki yararlı bakterileri çoğaltsın diye demişti doktorum. Yok yine faydası yok. Bende bu durumun başıma iş açmasından korkuyorum. Artık günlük yaşam kalitemi sıfıra indirdi bu kaşıntı. Vücüdüm ilaçlara direnç gösteriyor. Hiç Bi fayda göremiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Doğuma kadar geçsin diye dua ediyorum. Yoksa doğum anında bebeğime bulaşcak

Bebek nasıl hıçkırıyor karında ben de bunu çok merak ediyorum :)
Kaç hafyalıkken hissediliyor hıçkırıklar ve nasıl oluyor

Ben 4 haftadır hissediyorum hıçkırıklarını özellikle sırtı karnıma dönük olunca :) genelde ben birşeyler yedikten veya süt içtikten sonra başlıyor. Çok tatlış bir duygu, minik bir şey pık pık ediyor içeride :)

Yektacım çok geçmiş olsun, böyle önemsemeyen doktorlara sinir oluyorum. İşin ucunda bir de hayat var nasıl umursamamazlık edebiliyorlar hiç anlamıyorum. Ayrıca antibiyotik hamilelikte kullanılabilen bir şey sonuçta, bana da ameliyatımdan sonra yazılmıştı. Ne güzel gitmişsin başka bir doktora çabucak iyileşirsin umarım canım. Enfeksiyon geçince antibiyotikle riskinde azalır belki, antibiyotik etkisini gösterene kadar bol bol dinlenmeye çalış.

Kızlar günaydın, güzel bir haftasonu olur umarım hepimiz için ☺

Yatak konusunda çok kararsız kaldık biz, bu konuda düşüncelerinizi paylaşır mısınız? İlk olarak yatağımız yanında tutacağımız bir yatak düşünüyoruz. Çileğin sallanabilen 2-3 yaşa kadar kullanılabilen beşiğiyle, bu alt değiştirmeli park yataklar arasında kaldık düşünce olarak. Kocaman alt değiştirme masalarından da alamıyoruz ama ek olarak odaya sığmadığı için. Park yatak seçersekte rahatlığını düşündürüyor, ek şilteyle bebekler rahat ediyormu içinde uyurken diye. Siz seçimlerinizi nasıl yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…