2020 Şubat Anneleri

sağol cnm teşekkür ederim umarım hepimiz sorunsuz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize

Çok geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıkla alacaksın bebeğini

Herkese iyi haftasonları dilerim
Çok geçmiş olsunn iyiki doktora gitmişsin canım ya en azından önlemleri var buna şükür diyebiliyoruz ilaçlarını alıp dinlendikten sonra düzelicektir eminimki,
Bendede aynı şikayetler var karnımda sert çok ayakta kalmadığım için belki ağrımıyo ama bi baskı falan var enfeksiyondan mı bilemiyorum bugün bende gidicem doktora bakalım ne dicek hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimiz

YEKTA61 geçmiş olsun. Doktor çok önemli gerçekten. Doktorunuz istemese de sık sık kan idrar tahlili verin, sonuçları burda da paylaşın. Birbirimizi uyarma imkanımız oluyo, çok önemli bişey. Mesela bana gebeliğin başından beri hiç vajinal muayene yapılmamıştı dün acil durum olunca yapıldı, enfeksiyon çok riskli olduğundan aslında 25.hafta gibi bikere rutin olarak yapıldığını duymuştum. Kaç doktor yapıyodur bilmiyorum. Şikayetimiz olmayabiliyo anlamayabiliyoruz. Ben iş yerinde mecburiyetten umumi tuvalet kullandım sürekli ama çok şükür sorun olmadı, herhalde su içmek gerçekten çok önemli bu konuda.

geçmiş olsun cnm umarım vakitnde gelir bebiş dinlen

Günaydın herkese uzun aradan sonra ben geldim, şöyle biraz geçmişi okudum. Riskli hamişlerimize çok geçmiş olsun, bebişlerimiz akıllı uslu zamanında gelsinler inşallah.
Karın sertliğinden bahsedilmiş benim de ara sıra belli bir bölgem serleşiyor doktora sordum yalancı kasılmalar başlamıştır dedi, eğer dinlediğin zaman geçiyorsa çok önemli değil ama dinlendiğin halde geçmezse bir terslik vardır dedi. Şimdilik uzun sürmüyor dinlenince geçiyor çok şükür. Oğlumu 33+3 de doğurduğum için korkular sardı beni inşallah kızım zamanında doğar.

Canan_Ela Peçeteye kan geldi mi demişsin ben erkenden bayılıp kalmışım şimdi okudum :)
Ayrıntı vermiş olcam ama şöyle oldu; ben taharat alıp kurulanıp hepsini klozete attıktan ve kalktıktan sonra kanı gördüm, kalktığımda sifonu çekerken farkettim durumu. Zaten göbekten aşağları pek göremediğimden bakmamıştım :) yine de acaba basur mudur diye tekrar bi baktım gerçi basurum kanamaz ama olur ya olmuştur diye, o bölgede kan yoktu. Annemle konuştuğumda son ayımda bende de bi iki kere kanama oldu dedi ne bileyim ben hiç duymamıştım. Karnımda sertlik vs de yok her şey yolunda gibi.

Geçmiş olsun arkadaşlar herkes iyi şu an sanırım herkes en iyi takibini kendi yapar sağlık Ocak’ları bedava hepsini yapıyor gebe olduğumuz için de dr filan istemesine gerek yok gebeyim deyip kan almaya gidince ne isterseniz yapıyorlar idrar da aynı şekilde kendimizi iyi takip edelim

Sırtının karnına dönük olduğunu nasıl anlıyorsun peki :) ay ben bişey anlamıyorum ya

erken doğum zor bir durum gerçekten sıkıntılı dönemler hep umarım herkes vaktinde alır bebeklerini kucağına

Gunaydin kizlar gece uykumun arasinda donmeye calisirken donemedim ve karnima bicak gibi bir agri saplandi sonra karnim agrimaya basladi karnim biraz sertti ay benimki de supriz yapmasa ya hepimize 7. Aydan sonra bir seyler olmaya basladi insan korkuyo gercekten yarim saat sonra gecti cok sukur ama korktum hareket etmesini bekleyene kadar da uyumadim sonra tekme atinca icim rahatladi uyumusum tekrardan

Ben park yatak kullanmadim cnm ilk 7 8 ay elektirikli besik vardi ona sigmayinca oda takiminin besigini kullandm hala da onu kullaniyoruz 4 yasinda

Gunaydin cnm evet aynisi benimde basima geldi ama sabaha kadar gecmedi sabaha karsi dinmisti agrim ağrıdan kipirdayamiyorum cok kotu bi durum

Canim aynen bende kullaniyorum ve vajinadan aliyorum. Arkadaşın dedigi gibi itebildigin kadar itip uzan. Bide bu ilac bende su gibi akıntı yapıyor. Ilaci kullaninca bi bak sendede olacak mi merak ettim. Acaba herkeste oluyor mu?

Inşallah bu sefer vaktiyle alırsın kucağına canım. Benim de erken dogum riskim çok yüksek. Bugün 31 artı 3 olduk. Resmen 1 gün bile çok değerli benim için. Senin bebeğin doğdugunda küvöze girmiş miydi? Sağlığı nasıldı öncesinde ciğer geliştirici iğne vurmuşlar miydi? Benin yeğenim 34 artı 1 de dünyaya geldi. O küvöze girmedi ciğer iğnesi vurulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…