2020 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıkla alacaksın bebeğini
Amin cnm
Bende aşırı dikkat etmedim doktora söylememe rapmen önemsemeyince heralde ben çok hassasım diye düşündüm
Sanada çok geçmiş olsum cnm özellikle idrar kültürü yaptır. Ben aile hekimliğinde kültür istediğimi söylememe rağmen idrar testi yapmışlar meğer dün doktorum tekrar kültür istedi. Bol bol su iç
sağol cnm aynen su çok önemli çarşamba idrar kültürüm çıkacak pazartesi kantahlili vereceğim aile hekimliğinde demir D ve b12 bakılacak sonuçlarımı tekrar burada paylaşırım. Bu akşamda yine kontrolüm var yeniden nst bağlanacak onuda paylaşırım.
geçmiş olsun cnm umarım vakitnde gelir bebiş dinlen
Amin
Canim aynen bende kullaniyorum ve vajinadan aliyorum. Arkadaşın dedigi gibi itebildigin kadar itip uzan. Bide bu ilac bende su gibi akıntı yapıyor. Ilaci kullaninca bi bak sendede olacak mi merak ettim. Acaba herkeste oluyor mu?

Aynen cnm çamaşırımı değişmeme rağmen ıslanıyor. Açıkcası acaba su mu geliyor diye de endişelenmedi değilim. Eşimin kuzeninin eşide erken doğum yapmıştı dün onu aradım onunki biraz su gelmiş sora gece boyu sızma olmuş ondan endişelendim ama biyandan da içerideki enfeksiyonuda tedavi ettiğinden akıntı olabileceğini düşündüm birde sanki doktor laf arasında bahsetmiş gibiydi ama akşam muayeneye gidince sorucam yine burayada yazarım

Kızlar günaydın. Kontrol olduk 2 kg. olmuş kızım herşey yolunda dedi yine yüzünü göstermedi. Karın sertliğini normal buldu eski değerlerime baktı ekstra tahlil istemedi. İdrarda yanma var mı dedi yok dedim. 2 hafta sonra gel dedi. Tahmini doğum tarihi olarak ocağın son haftası dedi. Çalışamaz raporu aldım. Oğlum ilk defa muayeneye girdi ve sorun çıkarmadı. Ama hastane koridorlarını birbirine katmadan edemedi.

Ohh masallah canim kizina cok sevindim sıkıntı cikmamis benim oglan da oyle ya koridorlari ayri ultrasonda ayri eziyet babasi zor zaptediyor

Anladım acaba nerden geldi diye kafam karıstı cnku ama dünkü doktor hersey yolunda demiş cok sukur , sen takipte olursun zaten bundan sonra

Dün gece aynısı bana oldu soldan sağa dönerken karnıma çok kötü bir ağrı saplandı çığlık attım resmen baya da sürdü ağrısı ama aynen bebek hareket edince rahatladım

Son adetine göre 32 haftamısın cnm. Çalışabilir raporu için sordum

Maşallah canım güzel büyümüş

Dün gece aynısı bana oldu soldan sağa dönerken karnıma çok kötü bir ağrı saplandı çığlık attım resmen baya da sürdü ağrısı ama aynen bebek hareket edince rahatladım
Saglikla zamaninda alalim kucagimiza hepimiz bebisleri yaa boyle seyler yasayinca insan cok tedirgin oluyo

Bugün doktora göründüm. Malesef geçen haftaya göre kilo almamış tam 1 hafta olmuştu. Doktor bizim için ölçüt 14 gün dedi. Üzüldüm kızlar. Tek tesellim buydu biliyorsunuz. Dualarınıza ihtiyacım var inşallah haftaya yüzüm güler. Şuan 31 artı 3 üz. 1700 g dedi bebek için. Gecen haftaki gibi.

Gülçincim ben şöyle biliyorum protein atılımı olduğu için bebek beslenemiyo, bende de aynı risk olduğndan araştırmıştım. Ama sende direnç ya da tansiyon da yok protein neden atılıyo acaba , bunu konuştuysak da hatırlamıyorum. Kaizen S de aynı durumu yaşıyodu, bu hafta bebek güzel kilo aldı, onunla da konuşup fikir alışverişi yapabilirsin.

Ohh masallah canim kizina cok sevindim sıkıntı cikmamis benim oglan da oyle ya koridorlari ayri ultrasonda ayri eziyet babasi zor zaptediyor
Maşallah canım güzel büyümüş

teşekkür ederim arkadaşlar. Bende kilosunu çok merak ediyordum. Oğlum çok zorluyor bizi. Avm filan arabasız çok zor. Ablamdan ödünç araba aldık beğenmedi beyfendi. Çıktı bağır çağır.

Canim.bence kilosu gayet iyi bende 31 deyim 1.500 grm dedi doktor carsamba gunu

Canim.bence kilosu gayet iyi bende 31 deyim 1.500 grm dedi doktor carsamba gunu

Sağol canım. Ben geçen hafta ile kiyasladigim için üzüldüm. Aynı doktor ve aynı makine olunca. Doktor bizim için ölçüt 14 gün dedi. 1 hafta ile ara ile kilo alıp almamayı dert etme dedi. Inşallah bir sorun yoktur. Senin de yavrun sağlıkla gelsin inşallah.

Benim de idrarımda yüksek protein çıkmıştı. Belki de bu yüzden doğru diyorsun. Benim tansiyon direnç yok. Evet. Ancak Fmf hastalarında protein kaçağı oluyor. Ben normalde de hamilelik öncesi 24 saatlik idrar biriktiriyordum bobreklerimin durumuna bakmak için. Bende hep bu risk var. Protein biriktikce Allah göstermesin böbrek kaybı yaşanıyor bu rahatsızlıkta. Ara ara baktırmak gerekiyor. Inşallah gelip geçici olur. Çok teşekkür ederim ilgin için. Inşallah Kaizen S de sağlıkla alır kucağına onu da ocak annelerinden takip ediyorum. Allahım vaktinde sağlıkla almayı nasip etsin yavrularımızı hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…