Amin cnmÇok geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıkla alacaksın bebeğini
Bende aşırı dikkat etmedim doktora söylememe rapmen önemsemeyince heralde ben çok hassasım diye düşündümYEKTA61 yrni gördüm canım yaaa cok üzüldüm iyiki gitmişsin doktora.
Bol bol dinlen ilaçlarını düzenli iç alalhın izniyle beklicek bebiş gününü
Bende korktum valla hiç dikkat etmiyom daha dün odanın tülünü falan astım
Dinlenmemiz gerek dmekki
Sanada çok geçmiş olsum cnm özellikle idrar kültürü yaptır. Ben aile hekimliğinde kültür istediğimi söylememe rağmen idrar testi yapmışlar meğer dün doktorum tekrar kültür istedi. Bol bol su içÇok geçmiş olsunn iyiki doktora gitmişsin canım ya en azından önlemleri var buna şükür diyebiliyoruz ilaçlarını alıp dinlendikten sonra düzelicektir eminimki,
Bendede aynı şikayetler var karnımda sert çok ayakta kalmadığım için belki ağrımıyo ama bi baskı falan var enfeksiyondan mı bilemiyorum bugün bende gidicem doktora bakalım ne dicek hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimiz
sağol cnm aynen su çok önemli çarşamba idrar kültürüm çıkacak pazartesi kantahlili vereceğim aile hekimliğinde demir D ve b12 bakılacak sonuçlarımı tekrar burada paylaşırım. Bu akşamda yine kontrolüm var yeniden nst bağlanacak onuda paylaşırım.YEKTA61 geçmiş olsun. Doktor çok önemli gerçekten. Doktorunuz istemese de sık sık kan idrar tahlili verin, sonuçları burda da paylaşın. Birbirimizi uyarma imkanımız oluyo, çok önemli bişey. Mesela bana gebeliğin başından beri hiç vajinal muayene yapılmamıştı dün acil durum olunca yapıldı, enfeksiyon çok riskli olduğundan aslında 25.hafta gibi bikere rutin olarak yapıldığını duymuştum. Kaç doktor yapıyodur bilmiyorum. Şikayetimiz olmayabiliyo anlamayabiliyoruz. Ben iş yerinde mecburiyetten umumi tuvalet kullandım sürekli ama çok şükür sorun olmadı, herhalde su içmek gerçekten çok önemli bu konuda.
Amingeçmiş olsun cnm umarım vakitnde gelir bebiş dinlen
Canim aynen bende kullaniyorum ve vajinadan aliyorum. Arkadaşın dedigi gibi itebildigin kadar itip uzan. Bide bu ilac bende su gibi akıntı yapıyor. Ilaci kullaninca bi bak sendede olacak mi merak ettim. Acaba herkeste oluyor mu?
Ohh masallah canim kizina cok sevindim sıkıntı cikmamisKızlar günaydın. Kontrol olduk 2 kg. olmuş kızım herşey yolunda dedi yine yüzünü göstermedi. Karın sertliğini normal buldu eski değerlerime baktı ekstra tahlil istemedi. İdrarda yanma var mı dedi yok dedim. 2 hafta sonra gel dedi. Tahmini doğum tarihi olarak ocağın son haftası dedi. Çalışamaz raporu aldım. Oğlum ilk defa muayeneye girdi ve sorun çıkarmadı. Ama hastane koridorlarını birbirine katmadan edemedi.
Canan_Ela Peçeteye kan geldi mi demişsin ben erkenden bayılıp kalmışım şimdi okudum :)
Ayrıntı vermiş olcam ama şöyle oldu; ben taharat alıp kurulanıp hepsini klozete attıktan ve kalktıktan sonra kanı gördüm, kalktığımda sifonu çekerken farkettim durumu. Zaten göbekten aşağları pek göremediğimden bakmamıştım :) yine de acaba basur mudur diye tekrar bi baktım gerçi basurum kanamaz ama olur ya olmuştur diye, o bölgede kan yoktu. Annemle konuştuğumda son ayımda bende de bi iki kere kanama oldu dedi ne bileyim ben hiç duymamıştım. Karnımda sertlik vs de yok her şey yolunda gibi.
Gunaydin kizlar gece uykumun arasinda donmeye calisirken donemedim ve karnima bicak gibi bir agri saplandi sonra karnim agrimaya basladi karnim biraz sertti ay benimki de supriz yapmasa ya hepimize 7. Aydan sonra bir seyler olmaya basladiinsan korkuyo gercekten yarim saat sonra gecti cok sukur ama korktum hareket etmesini bekleyene kadar da uyumadim sonra tekme atinca icim rahatladi uyumusum tekrardan
Son adetine göre 32 haftamısın cnm. Çalışabilir raporu için sordumKızlar günaydın. Kontrol olduk 2 kg. olmuş kızım herşey yolunda dedi yine yüzünü göstermedi. Karın sertliğini normal buldu eski değerlerime baktı ekstra tahlil istemedi. İdrarda yanma var mı dedi yok dedim. 2 hafta sonra gel dedi. Tahmini doğum tarihi olarak ocağın son haftası dedi. Çalışamaz raporu aldım. Oğlum ilk defa muayeneye girdi ve sorun çıkarmadı. Ama hastane koridorlarını birbirine katmadan edemedi.
Maşallah canım güzel büyümüşKızlar günaydın. Kontrol olduk 2 kg. olmuş kızım herşey yolunda dedi yine yüzünü göstermedi. Karın sertliğini normal buldu eski değerlerime baktı ekstra tahlil istemedi. İdrarda yanma var mı dedi yok dedim. 2 hafta sonra gel dedi. Tahmini doğum tarihi olarak ocağın son haftası dedi. Çalışamaz raporu aldım. Oğlum ilk defa muayeneye girdi ve sorun çıkarmadı. Ama hastane koridorlarını birbirine katmadan edemedi.
Saglikla zamaninda alalim kucagimiza hepimiz bebisleri yaa boyle seyler yasayinca insan cok tedirgin oluyoDün gece aynısı bana oldu soldan sağa dönerken karnıma çok kötü bir ağrı saplandı çığlık attım resmen baya da sürdü ağrısı ama aynen bebek hareket edince rahatladım
Evet adet tarihime göre bugün tam 32.hafta rapor aldım iş yerine göndereceğim 16 hafta boyunca izinliyim artık.Son adetine göre 32 haftamısın cnm. Çalışabilir raporu için sordum
Zor demeyimde hep bi Telaş içimde oluyo insan acemiliktenAlışabildin mi nasıl oluyor zor mu :)
Gülçincim ben şöyle biliyorum protein atılımı olduğu için bebek beslenemiyo, bende de aynı risk olduğndan araştırmıştım. Ama sende direnç ya da tansiyon da yok protein neden atılıyo acaba , bunu konuştuysak da hatırlamıyorum.Bugün doktora göründüm. Malesef geçen haftaya göre kilo almamış tam 1 hafta olmuştu. Doktor bizim için ölçüt 14 gün dedi. Üzüldüm kızlar. Tek tesellim buydu biliyorsunuz. Dualarınıza ihtiyacım var inşallah haftaya yüzüm güler. Şuan 31 artı 3 üz. 1700 g dedi bebek için. Gecen haftaki gibi.
Ohh masallah canim kizina cok sevindim sıkıntı cikmamisbenim oglan da oyle ya koridorlari ayri ultrasonda ayri eziyet babasi zor zaptediyor
Maşallah canım güzel büyümüş
Canim.bence kilosu gayet iyi bende 31 deyim 1.500 grm dedi doktor carsamba gunuBugün doktora göründüm. Malesef geçen haftaya göre kilo almamış tam 1 hafta olmuştu. Doktor bizim için ölçüt 14 gün dedi. Üzüldüm kızlar. Tek tesellim buydu biliyorsunuz. Dualarınıza ihtiyacım var inşallah haftaya yüzüm güler. Şuan 31 artı 3 üz. 1700 g dedi bebek için. Gecen haftaki gibi.
Canim.bence kilosu gayet iyi bende 31 deyim 1.500 grm dedi doktor carsamba gunu
Gülçincim ben şöyle biliyorum protein atılımı olduğu için bebek beslenemiyo, bende de aynı risk olduğndan araştırmıştım. Ama sende direnç ya da tansiyon da yok protein neden atılıyo acaba , bunu konuştuysak da hatırlamıyorum.Kaizen S de aynı durumu yaşıyodu, bu hafta bebek güzel kilo aldı, onunla da konuşup fikir alışverişi yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?