2020 Şubat Anneleri

Kızlar ocakta hastane ücretlerine zam gelecek ya hiç konuştunuz mu doktorunuzla ya da hastaneyle ücret konusunu
Biz 30unda bugün ödesek diye bir sorcaz kabul ederler inş.
Çok mantıklıymış ama ya o hastaneye gitmeden acil başla yere filan gidilirse . Ben konuşmuştum takipli hastalarımıza yardımcımoluyoruz zam yansıtmıyoruz dediler inşallah öyle de olur

Çok uygunmuş canım

Kızlar mustelanin hangi şampuanını alacağız foto atabilir misiniz, saç ve vücut şampuanı olacak dimi

Anladım canım ben de artık gel dese de demese de giricem, hem belki zaman öyle daha çabuk geçer çok özlüyorum böyle ayda bir giderken
Evet ya çok zor oluyor gerçekten tamam hareketleri hissediyoruz ama yinede görmek istiyoruz sağlıcakla kucağımıza almamız nasip olsun meleklerimizi inşallah
[/QUOTE]
Aamiiin inşallah

Canım inşallah birkaç hafta daha dayanır bebeğin Bnde bgn kontrole gttim enfeksyn azalmaya başlamış ama erkn doğum riskim devam edyrmş bu kasılma sertlik ara ara oluyr yani senn de oluyor mu bilmem vajinada batma acımada yaşıyrm tuhaf bşey...
Bizde 32+1 olduk doktrm 4 hafta daha dayanablrsek süper olucak dyor fazla ayakta kalmıyrsn dedi dkkt edyrsn dedi inş dayanır bebeklerimiz cnmSana da çok geçmiş olsun

Kızlar bugün bebeğim çok az hareket etti çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim sizce
Azdan kastin mesela saydin mi canim hareketlerini ? Gun icinde ne yaptin cok ayakta kaldiysan , surekli hareket halindeysen de az hissediyosun. Tatli seyler ye ve soluna uzan bakalim tepki verecek mi

Azdan kastin mesela saydin mi canim hareketlerini ? Gun icinde ne yaptin cok ayakta kaldiysan , surekli hareket halindeysen de az hissediyosun. Tatli seyler ye ve soluna uzan bakalim tepki verecek mi

Şekerden dolayı yiyemiyorum ki. Uzanıyorum bayadır tık yok belli belirsiz oldu gibi anlayamadım da

Şekerden dolayı yiyemiyorum ki. Uzanıyorum bayadır tık yok belli belirsiz oldu gibi anlayamadım da
Seker mi vardi pardon haklisin o zaman yani kotu dusunme bazen bende cok az hissediyorum ozellikle kendimi yorunca ve cok ayakta kalinca ama gercekten bariz bir sekilde hissetmiyosan icinin rahatlamasi icin bi git istersen

Amin cnm inşaAllah. Şikayetlerimiz aynı ama benim baskı ve ağrı ciddi şekilde zaten yapmak istesemde bişey ağrıdan yapamıyorum. Yatıyorum sürekli 3 hafta daha bi atlatabilsek

Amin cnm inşaAllah. Şikayetlerimiz aynı ama benim baskı ve ağrı ciddi şekilde zaten yapmak istesemde bişey ağrıdan yapamıyorum. Yatıyorum sürekli 3 hafta daha bi atlatabilsek

Ah canım benim yaaa inşallah sen de ben de erken doğum riski taşıyan tüm arkadaşlarımız dayanır. Yarın 33 artı 4 olacak. Ben de ha bire kendi kendime içimden 3 hafta en az 3 hafta daha Allahım diye dua ediyorum. Zaman geçmek bilmiyor. Gün saydıkça hele hiç geçmiyor.

İnşallah canım atlatrz ağrı çekmek çok zor oluyr bnde yatyrm devamlı sadece dr a gdyrm o kadar gerisi evde ymk yemeye wc ye öyleym, az bşey otruyrm çay içerkn hemen kasılıyrm sertlk oluyr karnım acıyor korkuyrm byle oluncada. Sen tam olarak kaç haftalıksn cnm ?

Hiç böyle birşey beklemiyorduk hayallerimiz vardı Rabbim mutlu sonlandırsın inşaAllah

33+1 im cnm

Kızlar bugün bebeğim çok az hareket etti çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim sizce
Bugün ben de biraz endişelendim, karnıma bi darbe aldım bebek de hareketsizdi, oturup süt içtim hıçkırmaya başladı :)
Şekerli şeyler yemene gerek yok süt içebilirsin hem faydalı da :)
Bazen öyle yapar bebekler içini ferah tut

bende geçen 1 buçuk gün boyunca çok az hissettim belli belirsiz, stres yaptıkça o stres hormonundan dolayı da ya çok hareket eder ya da etmezlermiş. doktora gittim dayanamadım, her şey yolundaymış. ama doktorum belirgin bir azalma hissedersen gel dedi bu haftalarda önemli bu durumlar.

sen şimdi sakin olmaya çalış bak bakalım düzelecek mi, düzelmezse bi git doktora için rahatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…