- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Çok mantıklıymış ama ya o hastaneye gitmeden acil başla yere filan gidilirse . Ben konuşmuştum takipli hastalarımıza yardımcımoluyoruz zam yansıtmıyoruz dediler inşallah öyle de olurKızlar ocakta hastane ücretlerine zam gelecek ya hiç konuştunuz mu doktorunuzla ya da hastaneyle ücret konusunu
Biz 30unda bugün ödesek diye bir sorcaz kabul ederler inş.
Çok uygunmuş canımKızlar suwende online a özel indirim var aynı indirim trendyolda da var. Lohusa takımı pijama gecelik ihtiyacı olanlar bir baksın. Ben bu gecelikle pijama takımını aldım ama trendyol üzerinden hem kargo parası vermemek için hemde lohusa iç çamaşırıda aldım daha önce şahinlerden 1 tane denemek için almıştım memnun kaldım 2 tane daha sipariş verdim.. Umarım bebiş doğmadan elime ulaşırlar :)
Erkek bebiş annesi olacam ama pijama mavi beğenmedim pembe hoşuma gitti bende pembe aldım gecelikte pembe kalmamıştı ikisini 85 tl ye aldım
Kızlar mustelanin hangi şampuanını alacağız foto atabilir misiniz, saç ve vücut şampuanı olacak dimi
Evet ya çok zor oluyor gerçekten tamam hareketleri hissediyoruz ama yinede görmek istiyoruz sağlıcakla kucağımıza almamız nasip olsun meleklerimizi inşallahAnladım canım ben de artık gel dese de demese de giricem, hem belki zaman öyle daha çabuk geçerçok özlüyorum böyle ayda bir giderken
Kızlar bu şampuan ne kadar gider sizce? Az az kullanılcakya bana bi sene kullanırız gibi geliyobu cnm
Canım inşallah birkaç hafta daha dayanır bebeğinGünaydın kızlar. Hepinize güzel haftasonları diliyorum.
Bende dün akşam muayene oldum. Doktor çok iyi şeyler söylemedi. Muayene sırasında karnım yine çok sertti. Sancınvar senin dedi nst istedi. Nst de de sancı çıktı. Hiç belli olmaz suyun heran gelebilir dedi. Zaten aşağıya doğru çok baskı hissediyorum. Tekar idrar verdim enfeksiyon çok azalmış ama çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum dedim. Bebek baskı yapıyor gelmeye çalışıyor dedi:s Eğer suyun gelirse hemen haber edip hastaneye gelirsiniz dedi. Kullandığım ilaçlara devam. İyi olan tek şey bebeğimin durumu. İnşaAllah bir kaç hafta daha atlatabilirim
Azdan kastin mesela saydin mi canim hareketlerini ? Gun icinde ne yaptin cok ayakta kaldiysan , surekli hareket halindeysen de az hissediyosun. Tatli seyler ye ve soluna uzan bakalim tepki verecek miKızlar bugün bebeğim çok az hareket etti çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim sizce
Azdan kastin mesela saydin mi canim hareketlerini ? Gun icinde ne yaptin cok ayakta kaldiysan , surekli hareket halindeysen de az hissediyosun. Tatli seyler ye ve soluna uzan bakalim tepki verecek mi
Seker mi vardi pardon haklisin o zamanŞekerden dolayı yiyemiyorum ki. Uzanıyorum bayadır tık yok belli belirsiz oldu gibi anlayamadım da
Canım inşallah birkaç hafta daha dayanır bebeğinBnde bgn kontrole gttim enfeksyn azalmaya başlamış ama erkn doğum riskim devam edyrmş bu kasılma sertlik ara ara oluyr yani senn de oluyor mu bilmem vajinada batma acımada yaşıyrm tuhaf bşey...
Bizde 32+1 olduk doktrm 4 hafta daha dayanablrsek süper olucak dyor fazla ayakta kalmıyrsn dedi dkkt edyrsn dedi inş dayanır bebeklerimiz cnmSana da çok geçmiş olsun
Amin cnm inşaAllah. Şikayetlerimiz aynı ama benim baskı ve ağrı ciddi şekilde zaten yapmak istesemde bişey ağrıdan yapamıyorum. Yatıyorum sürekli 3 hafta daha bi atlatabilsek
İnşallah canım atlatrz ağrı çekmek çok zor oluyrAmin cnm inşaAllah. Şikayetlerimiz aynı ama benim baskı ve ağrı ciddi şekilde zaten yapmak istesemde bişey ağrıdan yapamıyorum. Yatıyorum sürekli 3 hafta daha bi atlatabilsek
Ah canım benim yaaa inşallah sen de ben de erken doğum riski taşıyan tüm arkadaşlarımız dayanır. Yarın 33 artı 4 olacak. Ben de ha bire kendi kendime içimden 3 hafta en az 3 hafta daha Allahım diye dua ediyorum. Zaman geçmek bilmiyor. Gün saydıkça hele hiç geçmiyor.
İnşallah canım atlatrz ağrı çekmek çok zor oluyrbnde yatyrm devamlı sadece dr a gdyrm o kadar gerisi evde ymk yemeye wc ye öyleym, az bşey otruyrm çay içerkn hemen kasılıyrm sertlk oluyr karnım acıyor korkuyrm byle oluncada. Sen tam olarak kaç haftalıksn cnm ?
Bugün ben de biraz endişelendim, karnıma bi darbe aldım bebek de hareketsizdi, oturup süt içtim hıçkırmaya başladı :)Kızlar bugün bebeğim çok az hareket etti çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim sizce
bende geçen 1 buçuk gün boyunca çok az hissettim belli belirsiz, stres yaptıkça o stres hormonundan dolayı da ya çok hareket eder ya da etmezlermiş. doktora gittim dayanamadım, her şey yolundaymış. ama doktorum belirgin bir azalma hissedersen gel dedi bu haftalarda önemli bu durumlar.Şekerden dolayı yiyemiyorum ki. Uzanıyorum bayadır tık yok belli belirsiz oldu gibi anlayamadım da
ayy ilk kez böyle bir görüntü gördüm harika yaTeyseleerrrr bana bakinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?