2020 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım aman sen doğurmadan evlenmesinler erken gerçi o kadar kısa sürede olmaz herhalde

benim erkek kardeşim de biriyle görüşüyor beni de tanıştırdı istanbuldayken. dedim ki doğurmadan ne tanışma ne söz seni öldürürüm hatta yazdan önce asla izin vermiyorum aynı şehirde olsam neyse de.

şimdiden iyi eğlenceler size o zaman

Bana doktorum 36. hafta muayenesinde konuşacağımızı, o zamana kadar düşünmemizi söyledi (sezaryen vs normal) 37. haftadan önce doğum başlar durdurulamazsa bebeği riske atmamak için zaten sezaryen olacağını söyledi. Ayrıca doğumu en geç 40. haftada başlatacağını söyledi (şekerle alakalı) Bizde düşüneceğiz 3 hafta ama herhangi bir sorun yoksa normal istediğimi söyleyeceğim 34. Hafta muayenesi bu salı yapılacak herşey yolundadır umarım..

Selam kızlar
G gamzeli_bebis hayırlı olsun
Zeyf doktoruna sordun mu bu kadar süt gelmesi normal miymiş 32. Haftada

Bana gaz verin lütfen daha hiçbişi hazır değil
Kendime pijama almam bebeğe hastane çıkışı almam gerek birkaç parça daha eksik var çanta hazırlamam bebeğin kıyafetlerini yıkamam gerek ama benim yapacak hiç enerjim yok.
30u sabah gitcem ben de umudumu görmeye 10 koca gün var.

Kızlar suwende online a özel indirim var aynı indirim trendyolda da var. Lohusa takımı pijama gecelik ihtiyacı olanlar bir baksın. Ben bu gecelikle pijama takımını aldım ama trendyol üzerinden hem kargo parası vermemek için hemde lohusa iç çamaşırıda aldım daha önce şahinlerden 1 tane denemek için almıştım memnun kaldım 2 tane daha sipariş verdim.. Umarım bebiş doğmadan elime ulaşırlar :)
Erkek bebiş annesi olacam ama pijama mavi beğenmedim pembe hoşuma gitti bende pembe aldım gecelikte pembe kalmamıştı ikisini 85 tl ye aldım

Eklentiler

• pijma.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 43
  • gecelik.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar ocakta hastane ücretlerine zam gelecek ya hiç konuştunuz mu doktorunuzla ya da hastaneyle ücret konusunu
Biz 30unda bugün ödesek diye bir sorcaz kabul ederler inş.

ben doktorumu değişmeden önce eski hastaneyle konuştuğumda şuan bir şey yapamayız demişlerdi.

İste canim anlatmaya calistigimda buydu tam olarak ne guzel oncesinden konusmussunuz dogum icin tebrik ettim doktorunu. İnsaAllah her sey yolunda gider ve istedigin olur canim

bizde hastaneye giderken eşimle acaba doğuma gelecekmi başka hastanedemi yapcaz vs nasıl olcak diye konuştuk neyse gidince doktora sorarız dedik. Doktr daha ultrasonla bebeğe bakarken eşim pat diye doktota hepsini sordu çekinme sende aklında ne varsa sor cnm soru işareti bırakma kafanda hatta önceden sorularını not al unutmazsın

Dr kontrolum p.tesi canim asm deki hemsireye sordugumda normal demisti oyle aman aman akmiyo ama ozellikle gece uyurken sutyenime bulasiyo akiyo yani damla damla da olsa genelde de hep sol tarafimda oluyo soluma yattigim icin gece baski altina kaliyo sanirim gogsum damliyo sonrada

hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin. Çok yorma kendini

Kızlar ocakta hastane ücretlerine zam gelecek ya hiç konuştunuz mu doktorunuzla ya da hastaneyle ücret konusunu
Biz 30unda bugün ödesek diye bir sorcaz kabul ederler inş.
Biz de konuşmadık daha pazartesi gitmeyi düşünüyoruz gittiğimizde konuşucaz, bildiğim kadar gittiğimiz doktor bu konularda yardımcı oluyomuş ama bakalım konuşunca görücez inşallah kabul ederler

Benimde 2 haftaya düştü canım 28 de gittim 30 da şimdi 32 de gidicem a
Anladım canım ben de artık gel dese de demese de giricem, hem belki zaman öyle daha çabuk geçer çok özlüyorum böyle ayda bir giderken
[/QUOTE]
Evet ya çok zor oluyor gerçekten tamam hareketleri hissediyoruz ama yinede görmek istiyoruz sağlıcakla kucağımıza almamız nasip olsun meleklerimizi inşallah

Ocak anneleri grubuna bak heyecan basar başlarsın işlere millet doğuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…