hayırlı olsun canım aman sen doğurmadan evlenmesinlerKızlae nabersiniz günlerdir yazamadım kız kardeşimin nişanı var bugun bir haftadır hazırlıklar falan mahvolduk
Gelinin kız kardeşi olmak zor gelinin hamile kız kardeşi olmak dahada zor
Neyseki herşey bitti sadece birazdan süslenip makyajımızı yapıp oğluşumla gidicez
@Canan_Ela evinize hırsız girmiş cok geçmiş olsun canım kitli kapıdan girmelerine şok oldum allah fırsat vermesin bu ne ya
@GULCIN_87 sende haasstanedeymişsin inşallah bebişin bi kaç hafta daha dayanır gününü bekler canım cok geçmiş olsun
YEKTA61 erken doğum riskin devam ediyor sanırım inşallah seninkide en azından 37 i falan bekler canım ya.
Beyazıd beyimizin acelesi var gelmek istiyor
Bizde 35+3 te gideceğiz bi daha doktorumuza daha 2 hafta var
Ne durumda acaba bende cok meraktayım .
Şaka maka günlerimiz yaklaşıyor kızlartakvimde 34 yazdıgına inanamıyorum
Dogumunu normal dusunen anneler doktorunuzla bu konuyu konusup fikrinizi soylediniz mi ? Dr nuz cati muayenesi yapacagini soyledi mi soylediyse kacinci haftanizda olacaksiniz biliyor musunuz ? Doktorum bana dogumla ilgili hic bir sey soylemedi ve sormadi bu zamana kadar ayrintili usg yi ceken doktor,asm deki hemsire bile sordu kendi doktorum hic girmedi bu konuya sadece ilk zamanlar konusu acilmisti tek dedigi sey 38. Haftanda cati muayenesi yapacagim ona gore karar veririz demek oldu
Kızlar ocakta hastane ücretlerine zam gelecek ya hiç konuştunuz mu doktorunuzla ya da hastaneyle ücret konusunu
Biz 30unda bugün ödesek diye bir sorcaz kabul ederler inş.
İste canim anlatmaya calistigimda buydu tam olarak ne guzel oncesinden konusmussunuz dogum icin tebrik ettim doktorunu. İnsaAllah her sey yolunda gider ve istedigin olur canimBana doktorum 36. hafta muayenesinde konuşacağımızı, o zamana kadar düşünmemizi söyledi (sezaryen vs normal) 37. haftadan önce doğum başlar durdurulamazsa bebeği riske atmamak için zaten sezaryen olacağını söyledi. Ayrıca doğumu en geç 40. haftada başlatacağını söyledi (şekerle alakalı) Bizde düşüneceğiz 3 hafta ama herhangi bir sorun yoksa normal istediğimi söyleyeceğim34. Hafta muayenesi bu salı yapılacak herşey yolundadır umarım..
Dogumunu normal dusunen anneler doktorunuzla bu konuyu konusup fikrinizi soylediniz mi ? Dr nuz cati muayenesi yapacagini soyledi mi soylediyse kacinci haftanizda olacaksiniz biliyor musunuz ? Doktorum bana dogumla ilgili hic bir sey soylemedi ve sormadi bu zamana kadar ayrintili usg yi ceken doktor,asm deki hemsire bile sordu kendi doktorum hic girmedi bu konuya sadece ilk zamanlar konusu acilmisti tek dedigi sey 38. Haftanda cati muayenesi yapacagim ona gore karar veririz demek oldu
Dr kontrolum p.tesi canim asm deki hemsireye sordugumda normal demisti oyle aman aman akmiyo ama ozellikle gece uyurken sutyenime bulasiyo akiyo yani damla damla da olsaSelam kızlar
G gamzeli_bebis hayırlı olsun
Zeyf doktoruna sordun mu bu kadar süt gelmesi normal miymiş 32. Haftada
Bana gaz verin lütfen daha hiçbişi hazır değil
Kendime pijama almam bebeğe hastane çıkışı almam gerek birkaç parça daha eksik var çanta hazırlamam bebeğin kıyafetlerini yıkamam gerek ama benim yapacak hiç enerjim yok.
30u sabah gitcem ben de umudumu görmeye 10 koca gün var.
Biz hic konusmadikKızlar ocakta hastane ücretlerine zam gelecek ya hiç konuştunuz mu doktorunuzla ya da hastaneyle ücret konusunu
Kızlae nabersiniz günlerdir yazamadım kız kardeşimin nişanı var bugun bir haftadır hazırlıklar falan mahvolduk
Gelinin kız kardeşi olmak zor gelinin hamile kız kardeşi olmak dahada zor
Neyseki herşey bitti sadece birazdan süslenip makyajımızı yapıp oğluşumla gidicez
@Canan_Ela evinize hırsız girmiş cok geçmiş olsun canım kitli kapıdan girmelerine şok oldum allah fırsat vermesin bu ne ya
@GULCIN_87 sende haasstanedeymişsin inşallah bebişin bi kaç hafta daha dayanır gününü bekler canım cok geçmiş olsun
YEKTA61 erken doğum riskin devam ediyor sanırım inşallah seninkide en azından 37 i falan bekler canım ya.
Beyazıd beyimizin acelesi var gelmek istiyor
Bizde 35+3 te gideceğiz bi daha doktorumuza daha 2 hafta var
Ne durumda acaba bende cok meraktayım .
Şaka maka günlerimiz yaklaşıyor kızlartakvimde 34 yazdıgına inanamıyorum
oyy yerim ben onuTeyseleerrrr bana bakinn
Yuzunu gostermeyen sipam benimoyy yerim ben onu
Benimde 2 haftaya düştü canım 28 de gittim 30 da şimdi 32 de gidicem aÇok teşekkür ederim herkese
Biz de konuşmadık daha pazartesi gitmeyi düşünüyoruz gittiğimizde konuşucaz, bildiğim kadar gittiğimiz doktor bu konularda yardımcı oluyomuş ama bakalım konuşunca görücez inşallah kabul ederlerKızlar ocakta hastane ücretlerine zam gelecek ya hiç konuştunuz mu doktorunuzla ya da hastaneyle ücret konusunu
Evett 4 hafta beklemek çok uzun geliyo insana iki hafta tam kararında bence deinsan merak ediyor bugün çok tekme attı, ya da hiç tekme atmadı ne oldu bi şeyimi var die
Anladım canım ben de artık gel dese de demese de giricem, hem belki zaman öyle daha çabuk geçerBenimde 2 haftaya düştü canım 28 de gittim 30 da şimdi 32 de gidicem a
Ocak anneleri grubuna bak heyecan basar başlarsın işlere millet doğuruyorSelam kızlar
G gamzeli_bebis hayırlı olsun
Zeyf doktoruna sordun mu bu kadar süt gelmesi normal miymiş 32. Haftada
Bana gaz verin lütfen daha hiçbişi hazır değil
Kendime pijama almam bebeğe hastane çıkışı almam gerek birkaç parça daha eksik var çanta hazırlamam bebeğin kıyafetlerini yıkamam gerek ama benim yapacak hiç enerjim yok.
30u sabah gitcem ben de umudumu görmeye 10 koca gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?