- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Sezeryannolduğu içinnplanlınolacak canım bir sıkıntın olmazsa en geç 24 Ocakgirmezsin cnm destekcin var merak etme onlar cok abartmislar oyuncak bebek deilki oyna sev koy haliyle zorluklarida olacak ama elbet düzene girer hersey
Maşallah canim benden once dogum olur sanirim 3 subat dedi bana da
Benim de sezeryan cnm sanki erken dogacak gibi 2 gundur sanci cekiom ya idrar dan yada baska birsey korkuyorum aksam hastaneye gideceğim umarim sadece usutmeyle alakalidirSezeryannolduğu içinnplanlınolacak canım bir sıkıntın olmazsa en geç 24 Ocak
Kizzz o kilo neKızlar kontrolden geliyorum bebek normal doğum pozisyonuna geçmişboy 44 cm kilo 3300
Ayyy yanlış okumuşum bende bi anda şok oldum dedim noluyorKizzz o kilo nene yiyip iciyorsun :)) artik diyete gir :))
Gözün aydın. 3300 müKızlar kontrolden geliyorum bebek normal doğum pozisyonuna geçmişboy 44 cm kilo 3300
Yanlış yazmışım bende şok oldum bianda 2300 yanlış olmuşGözün aydın. 3300 mü
aynen oyle kolikti vs herhangi bir saglik sorunu olmasin gerisini hallederiz evelallahevet ya tatlım hele şu kolik mevzusu, neler yaşadığını en iyi ben anlarım sanırım. ikinciler de böyle olursa ikimiz de o derece afallamayız ama buna eminim. inşallah öyle olmasınlar tabii
kolik sorunu olmasın yeter, diğer şeyler gözümü pek korkutmuyor. he tabii bir de kızların kıskanma durumu, bak onda tecrübesiziz bakalım napıcaz
insan daha bi akıllanıyor di mi, bende öyle yapmayı düşünüyorum
teşekkür ederim canım ☺
öyle tabiiki, bunun bilincinde olunca insan her zorluğun üstesinden gelir. bilmemiz gereken en önemli şey de bu dönemin geçeceği. çok zor ya da nispeten daha kolay geçirmek biraz bizim elimizde.
içine de atma tabii canıminsan rahatsız olduğu her şeyi uygun bir dille söylemeli kendi annesi bile olsa.
kanala girme mevzusundan bahsedince söyleyeyim dedim canım madem sende normal doğum düşünüyorsun.
bende kızımda 40 haftayı geçmesine rağmen kanala girmeyince çok stres olmuştum, neden hala doğum kanalında değil sanırım ben doğuramıcam bile demiştim. ama daha doğumdan iki gün önce bile kanalda değildi, doğacakları gün bile kanala girebiliyorlar yani aklında olsun ki çok erken bekleme bu durumu
aa bende house u cok izledim hatta bu uyarlamayi gorunce cok zorlama olmustur diye dusundum zaten orjinal bir dizimiz bile yok hepsi uyarlama ,orjinalini izleyince cok basit geliyor bunlarkızlar House m.d uyarlaması başladı ya geçenlerde, orjinalini üç kez baştan sona yıllarca izlemiş ve inanılmaz fanatik bir izleyicisi olarak tabiiki türk uyarlamasını hiç sevmemiştimama dün aşı karşıtlığıyla ilgili bir sahnesine denk geldim, çok hoşuma gitti.
bu düşüncedeki ailelere çok güzel giydirmişler. giydirmişler diyorum çünkü karakterin tavrı buorjinal House daha fena şeyler söylerdi hatta
Kontrole gittin mi bugun gorucem diyodun ?Lohusalığı boşverin size mutlu bişey söyliyim. Bu kız artık gerçekten de içerlere sığamıyo,hep günlüğümde amniyotik sıvının oranı artık azalıyo hareketleri netleşecek diyodu öyle de oldu. Aha poposu aha bu dirsek diyebiliyosun. Çak bile yapıyoruz yani
İnşallah iyi kilo alıyodur, bugün görücem
Oyyyhh maşallahTeyzoşlar 3 kg bir tosun bırakıyorum buraya
Sezeryan tarihimiz 25 ocak
Ben yine kilo almamışım toplamda 9 oldu
Herşey Yolunda pazartesi izne ayrılıyorum
Hafif sancı çıktı nst de sorun yokmuş ama Eki Görüntüle 2569002
canım ben sancıyla gitmedim doğuma ve epidural olduğu için çok da bilmiyorum o sancıyı. tam olarak neresi ağrıyor? ben çok yorulunca kasığım ve bacak içleri çok ağrıyor yürütmüyor. senin de belki öyledir, bu akşam dinlen eğer yarına geçmezse git istersen.Kizlar bu arada benim dunden beri alt tarafimda sanci var bole yurutmuyor sabah yokdu oglen gene basladiyeb4 senin normal sence bu durum normal midir yoksa bi gitmelimiyim ya bilemedimm
her dizi uyarlanırdı da bu dizi asla uyarlanamazdı duyunca şok oldum. düşünsene herkesle dalga geçen, aşırı huysuz, toplum kurallarına asla uymayan, hastalara kötü davranan, ateist ve devlet düşmanı, ilaç ve hayat kadını bağımlısı bir karakteri her şeyiyle uyarlasalar dizide daha birinci bölümde onu hasta yakınları linç eder ve dizi final yaparaa bende house u cok izledim hatta bu uyarlamayi gorunce cok zorlama olmustur diye dusundum zaten orjinal bir dizimiz bile yok hepsi uyarlama ,orjinalini izleyince cok basit geliyor bunlar
son donemde aşi karşiti ciddi bir kitle olustu demekki ona dikkat cekmek icin dizide yer vermisler,
Bende yaklaşık 10 gündür öyleyim çok zor oluyor son haftalardaBeeeeen kaç gündür mide bulantısı var ilkbaşlar gibi
Karnimin alti alt tarafim da bole agridan yurutmuyor dun aksam basladi sabah yokdu ama oglen gene basladi birazdan hastaneye gidecegim yacanım ben sancıyla gitmedim doğuma ve epidural olduğu için çok da bilmiyorum o sancıyı. tam olarak neresi ağrıyor? ben çok yorulunca kasığım ve bacak içleri çok ağrıyor yürütmüyor. senin de belki öyledir, bu akşam dinlen eğer yarına geçmezse git istersen.
her dizi uyarlanırdı da bu dizi asla uyarlanamazdı duyunca şok oldum. düşünsene herkesle dalga geçen, aşırı huysuz, toplum kurallarına asla uymayan, hastalara kötü davranan, ateist ve devlet düşmanı, ilaç ve hayat kadını bağımlısı bir karakteri her şeyiyle uyarlasalar dizide daha birinci bölümde onu hasta yakınları linç eder ve dizi final yapar
o yüzden sanırım karakteri bayağı yumuşatmışlar. neyse dediğin gibi en azından mafyalı dizileri izlemektense insanlar böyle şeyler izlese daha iyi, en azından bazı konularda duyarlılık gösterip bilgilendirir.
Benimde ilk 3-4 ay mide bulantısı ile geçti tam rahatladım derken yeniden başladı 10 gündür sabahları bayağı mide bulantım oluyor ilk haftalar gibi.Benim 8 aydir var hic gecmedi suan bile yataktan kalkamadim bulantidan bi ara cikacak gibi oldu
Benim başta bayağı kötüydü başımı kaldıramıyordum bulantıdan 5. Aydan sonra iyiydim ama yeniden başladı bulantılarım.Benim başta hiç olmadı 6.ayda başladı ve her sabah kusuyorum ilaç içmezsem
Yastığımın altında zofer var uyanır uyanmaz içiyorum hemenBenim başta bayağı kötüydü başımı kaldıramıyordum bulantıdan 5. Aydan sonra iyiydim ama yeniden başladı bulantılarım.
Allah kolaylık versin canım benim okadar yoğun değil ama bulantı hep var artıkBende yaklaşık 10 gündür öyleyim çok zor oluyor son haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?