2020 Şubat Anneleri

girmezsin cnm destekcin var merak etme onlar cok abartmislar oyuncak bebek deilki oyna sev koy haliyle zorluklarida olacak ama elbet düzene girer hersey

Maşallah canim benden once dogum olur sanirim 3 subat dedi bana da
Sezeryannolduğu içinnplanlınolacak canım bir sıkıntın olmazsa en geç 24 Ocak

Bir arkadas kanserli cocuklara umut vakfindan magnet yaptircakti. O yazdiktan sonra oyle bir siteyi kesfettim ve girdim gece. Magnet yaptirdim ama yeterli gelmezse gene yaptiririm ordan dogumdan sonra. Siteyi kurcalarken biri adina bagis yapilabilecegini gordumm. Esime surpriz yapiyim dedim cok sevindi. Boyle bir sertifika pdf gonderiyorlar isterseniz basili olarakta gonderiyorlar basiliya gerek yok dedim

Eklentiler

• B8DC41B9-19D3-40E5-8F65-3F37C09806FB.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 45
aynen oyle kolikti vs herhangi bir saglik sorunu olmasin gerisini hallederiz evelallah

aa bende house u cok izledim hatta bu uyarlamayi gorunce cok zorlama olmustur diye dusundum zaten orjinal bir dizimiz bile yok hepsi uyarlama ,orjinalini izleyince cok basit geliyor bunlar
son donemde aşi karşiti ciddi bir kitle olustu demekki ona dikkat cekmek icin dizide yer vermisler,

Kontrole gittin mi bugun gorucem diyodun ?

Oyyyhh maşallah Ağza burna bak cok tatlı Allah saklasın sağlıkla gelsin inşallah canım

Kizlar bu arada benim dunden beri alt tarafimda sanci var bole yurutmuyor sabah yokdu oglen gene basladi yeb4 senin normal sence bu durum normal midir yoksa bi gitmelimiyim ya bilemedimm
canım ben sancıyla gitmedim doğuma ve epidural olduğu için çok da bilmiyorum o sancıyı. tam olarak neresi ağrıyor? ben çok yorulunca kasığım ve bacak içleri çok ağrıyor yürütmüyor. senin de belki öyledir, bu akşam dinlen eğer yarına geçmezse git istersen.

her dizi uyarlanırdı da bu dizi asla uyarlanamazdı duyunca şok oldum. düşünsene herkesle dalga geçen, aşırı huysuz, toplum kurallarına asla uymayan, hastalara kötü davranan, ateist ve devlet düşmanı, ilaç ve hayat kadını bağımlısı bir karakteri her şeyiyle uyarlasalar dizide daha birinci bölümde onu hasta yakınları linç eder ve dizi final yapar

o yüzden sanırım karakteri bayağı yumuşatmışlar. neyse dediğin gibi en azından mafyalı dizileri izlemektense insanlar böyle şeyler izlese daha iyi, en azından bazı konularda duyarlılık gösterip bilgilendirir.

Karnimin alti alt tarafim da bole agridan yurutmuyor dun aksam basladi sabah yokdu ama oglen gene basladi birazdan hastaneye gidecegim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…