2020 Şubat Anneleri

Karnimin alti alt tarafim da bole agridan yurutmuyor dun aksam basladi sabah yokdu ama oglen gene basladi birazdan hastaneye gidecegim ya
Cnm git doktora ihmal etme umarım geçicidir karnında da sertlik oluyormu? Haberdar et yine cnm bizi

Bulantıdan bahsetmişsiniz kızlar benimde oluyor özellikle akşamları

Kontrole gittin mi bugun gorucem diyodun ?
selozy gittin mi nasıl suyu seli
Gittim, olması gerektiğinden bi hafta kadar geri şuan, 2275 gram ölçtü.
Haftada ortalama 150 gram alıyo, az alıyo ama alıyo yani. Doktorum inatla her şey yolunda diyo,bilemiyorum. Nst ye de girdim. Kalp atışları hareketleri filan iyiydi, ben de rahatı yerinde diye düşünmek istiyorum.
morkoltuk Suyum ve plasentam gayet iyiymiş

Bizimki de haftada 200 Gr alıyor heralde 3200 filan dogacak buycuy valla 3300 görünce dogursa bari daha beklemese dedim
morkoltuk senin bu bebekte boylu poslu olacak anlaşılan hiç yenidoğan almasaydin kıyafeti
Arkadaşımin bebeği 5,5 kilo olmuş 3200 doğmuştu 2 numaralı beze geçtim dedi diğeri sikiyor bacaklarini birer kere giydi sadece sıra gelmedi giymeye dedi.Halbuki ne çok kıyafet almıştı pahalı pahalı misafir gelen giden olur giydiririm diye hediyeleri çabası.
Bize hiç hediye gelmedi valla doğumdan sonra verecekler demekki

Benim de 34 haftada 2100 du. Benimki de herşey yolunda diyor. Nst ye giriyorum benim de hareketleri ve kalp atışı iyi. Ben her hafta gidiyorum ve her gittiğimde nstye giriyorum. Sen ne sıklıkta gidiyorsun doktora benim ki daha zayıf

Kilo alımı nasıl? 2 haftada bir çağırıyo. Ama ben geçen hafta da gittim. Mesela 9 Ocak'ta gel son muayeneyi ve sezaryen öncesi tahlilleri yapalım dedi. 17 Ocak'ta doğum zaten.
O rahat ama ben gelişimi yavaşladığı için uzun süre bekleyemiyorum.
Ha bu arada ben 31.haftada doktor değiştirdim. Eski doktor kilosunu taa o zaman 2200 ölçmüştü. Bi hafta sonra yeni doktora gittim 1950 dedi. Makineden makineye fark eder derlerdi bu kadarını beklemiyodum. Eski doktoruma gitsem şimdi 3kilo filan ölçücek herhalde.

Benim de su biraz azalmış ama son haftalarda olur dedi

Ben bir hafta gittiğimde kilosu aynıydı sonraki hafta 300 Gr almış doktor her hafta kilo ölçümü hata payı verir demişti o zaman buna takılma diye. Bana da gelişimi iyi giderse 20 Ocakda sezeryan tarihi verdi. İki ultrason arasında bayağı fark varmis senin. senin de direnç vardı değil mi benim ki geçmişti ama yine de gelişimi zayıfladı.

Canım kızımda da aynı oldu oda 4500 ve 55cm doğdu
Sadece 3 hastane çıkışı aldım ben diğerleri kızkardeşimin bebeğinden geldi
Yeni pek bişey almadım yani

Süper iyi diyorsa iyidir sevindim canım

Evet çift taraflı direnç vardı. Önce sağ sonra sol normale dönmüştü,ama farketmedi dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…