- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
İdrar da + 3 e kadar olabiliyor gebelikte canım benim dr öyle demiştinSelam kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.
Dün idrar tahlilinde + protein çıktı oldukça canım skıldı tahlili tekrr ettk ama dr um da biri poztf biri negatf çkmasını gvenilir bulamadı , 24 saatlik idrar toplama tahlili yaptıracağız, byle olan var mı idrarın da az da olsa protein çıkan nasıl bir yol izlednz varsa ? Ya da böyle sorunu olup sorunsuz devam eden yakınlarınız oldu mu ?
Riskli gebelik geçirdiğim için dr um takip edelim dedi korktum keşke hiç çkmasaydı da napalım takipte kalalım tansynm çok önmliymş devamlı ölçüyrm inş skntsz atlatrm cnmİdrar da + 3 e kadar olabiliyor gebelikte canım benim dr öyle demiştin
Yok canını sıkma sen takip et tabi zaten 24 saatlikmidrar daha güvenilir ama o kadarmüzülecwk bir durum değilRiskli gebelik geçirdiğim için dr um takip edelim dedi korktum keşke hiç çkmasaydı da napalım takipte kalalım tansynm çok önmliymş devamlı ölçüyrm inş skntsz atlatrm cnmHepimiz sağlıkla kavuşalm yavrularımıza
Kızlarrr benim zilliyi görmeye gittik 2.5 kilo olmuş nst filan çekmedi Ocak ortası son kontrol sonra Doğum dedi hiç öyle iki haftada filan çağırmadı çok mu rahat ki benim dr
Evet sezeryan biraz rahat sanırım beni drHaftamız seninle neredeyse aynı sanırım. Ben normal doğum istediğimi söyledim, şu an kanala girmemiş ama baş aşağı pozisyonda uygun dedi dünki randevumda, sonraki randevum 2 hafta sonra ve sonrakiler doğum kadar birer hafta arayla yapılacakmış. Her bir randevumdan önce nst çekileceğim. Sezaryenmiydi senin ki?
evet ya tatlım hele şu kolik mevzusu, neler yaşadığını en iyi ben anlarım sanırım. ikinciler de böyle olursa ikimiz de o derece afallamayız ama buna eminim. inşallah öyle olmasınlar tabiiseninle bircok seyi ayni yasamisiz kuzum kolikten tut yanliz kalinca afallamasina kadar☺
yazdiklarinin hepsine katiliyorun
insan daha bi akıllanıyor di mi, bende öyle yapmayı düşünüyorumValla ben ikincinde deneyimli olup öyle yaptım yedim içtim bebekle ilgilendim dinlendim hiç bir şeye elimi dahi sürmedim
teşekkür ederim canım ☺Canım ne kadar güzel şeyler yazmışsınben okumadım aralık annelerini moralimi bozmaya hiç niyetim yok. Ama ben bebişimi 16 ay bekledim, 16 ay boyunca o çift çizgiyi görmek için ne dualar ettim ne gözyaşları döktüm ben biliyorum. Bebeklerimiz gerçekten birer mucize Allahın bize emaneti tabiki lohusalık da zordur ama çok kötü şeyler yazacak kadar olmadığını düşünüyorum
Benim kayınvalimde de çok evhamlıdır temizlik konusunda falan çok konuşur karışır ama o dönemde bebeğime konsantre olucam ve onu kafama takmıycam. İnş o da abartmaz tabiabartırsa da gereken cevabı veririm vallahi napıyım içime atayım da bana mı dert olsun
kanala girme mevzusundan bahsedince söyleyeyim dedim canım madem sende normal doğum düşünüyorsun.Haftamız seninle neredeyse aynı sanırım. Ben normal doğum istediğimi söyledim, şu an kanala girmemiş ama baş aşağı pozisyonda uygun dedi dünki randevumda, sonraki randevum 2 hafta sonra ve sonrakiler doğum kadar birer hafta arayla yapılacakmış. Her bir randevumdan önce nst çekileceğim. Sezaryenmiydi senin ki?
İnşallah canım sağolasın :)Yok canını sıkma sen takip et tabi zaten 24 saatlikmidrar daha güvenilir ama o kadarmüzülecwk bir durum değil
evet ya tatlım hele şu kolik mevzusu, neler yaşadığını en iyi ben anlarım sanırım. ikinciler de böyle olursa ikimiz de o derece afallamayız ama buna eminim. inşallah öyle olmasınlar tabii
kolik sorunu olmasın yeter, diğer şeyler gözümü pek korkutmuyor. he tabii bir de kızların kıskanma durumu, bak onda tecrübesiziz bakalım napıcaz
insan daha bi akıllanıyor di mi, bende öyle yapmayı düşünüyorum
teşekkür ederim canım ☺
öyle tabiiki, bunun bilincinde olunca insan her zorluğun üstesinden gelir. bilmemiz gereken en önemli şey de bu dönemin geçeceği. çok zor ya da nispeten daha kolay geçirmek biraz bizim elimizde.
içine de atma tabii canıminsan rahatsız olduğu her şeyi uygun bir dille söylemeli kendi annesi bile olsa.
kanala girme mevzusundan bahsedince söyleyeyim dedim canım madem sende normal doğum düşünüyorsun.
bende kızımda 40 haftayı geçmesine rağmen kanala girmeyince çok stres olmuştum, neden hala doğum kanalında değil sanırım ben doğuramıcam bile demiştim. ama daha doğumdan iki gün önce bile kanalda değildi, doğacakları gün bile kanala girebiliyorlar yani aklında olsun ki çok erken bekleme bu durumu
eğer bir sorun yoksa, sık kontrol altında olmak şartıyla 42. hafta bitimine kadar beklememizde bir sakınca yok demişti bana doktorum ve ben 41+2 de doğum yapmıştım.Gerçekten mi, ben bir iki haftaya girer kanala diye düşünüyordumo halde doktorum doğum için 40. haftayı geçirmeyiz dediğine göre sezaryen durumunu mu demek istedi acaba kanala girmemesi durumunda, ben suni sancı verir heralde diye düşünmüştüm.
maşallahTeyzoşlar 3 kg bir tosun bırakıyorum buraya
Sezeryan tarihimiz 25 ocak
Ben yine kilo almamışım toplamda 9 oldu
Herşey Yolunda pazartesi izne ayrılıyorum
Hafif sancı çıktı nst de sorun yokmuş ama Eki Görüntüle 2569002
Bende merak ediyorum inşallah daha iyi olmuşlardır. Rabbim şifa versinYa arkadaşlar ben @GULCIN_87 arkadaşımızı çok merak ediyorum yazardı normalde her gün bi kaç gündür yazmıyo iyilerdir inşallah aklım onda valla
Maşallah bebişine cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallahTeyzoşlar 3 kg bir tosun bırakıyorum buraya
Sezeryan tarihimiz 25 ocak
Ben yine kilo almamışım toplamda 9 oldu
Herşey Yolunda pazartesi izne ayrılıyorum
Hafif sancı çıktı nst de sorun yokmuş ama Eki Görüntüle 2569002
Bebeğim hala yoğun bakımda,Ben umuyorum ki P Prensescann ve Gülçin iyiler eve çıktı fırsat bulamıyor yazmaya diye düşünüyorum
Kizlar birde karşıma sürekli bebek ilk doğduğunda gazı tamamen çıkarılmış bir kaşık maden suyu verdik hiç gaz sorunu yaşamadık diye yazanlar çıkıyor hiç deneyimleyen varmı ne olurki denesek ne kaybederiz diye düşündüm doktoru onerenler varmış
Hepimiz inşallah canımMaşallah bebişine cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Dularım seninle canımBebeğim hala yoğun bakımda,
Durumu iyiye gidiyor çok şükür .....
eve çıkartırsam bilgi vereceğim arkadaşlar
Dualarınıza talibiz...
girmezsin cnm destekcin var merak etme onlar cok abartmislar oyuncak bebek deilki oyna sev koy haliyle zorluklarida olacak ama elbet düzene girer herseybana da o yazilar biraz garip geldi bu kadar mi ya aglamalar dikisler fln dedim evde hickimseyi istememeler benm iki annemde hergun bende olcak insalalh o pskolojiue girmem kimse olmasij evde pskolojisine.
Maşallah canim benden once dogum olur sanirim 3 subat dedi bana daKızlarrr benim zilliyi görmeye gittik 2.5 kilo olmuş nst filan çekmedi Ocak ortası son kontrol sonra Doğum dedi hiç öyle iki haftada filan çağırmadı çok mu rahat ki benim dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?