Sevindim cnm kontrolünün iyi geçmesineBende kontrolden geliyorum herşey yolunda çok şükür suyu iyi sancı yok 2350 gram bana az gelsede doktor normal diyo idrar verdim enfeksiyon azmış
36 dan sonra her hafta çağırıyorum ama sen öyle rahat ediceksen her hafta gel dedi 1 ocakta tekrar gidicem yüzünü göstermedi kızımmhep yüzü dönük aynı pozisyonda baş geliş normal doğum için bişeyler yapmam lazım hiç yürüyüş yapmadım başlamam gerekiyo sanırım bu soğukta nasıl olucaksa
Maşallah canım sağlıcakla gelsin inşallahBende kontrolden geliyorum herşey yolunda çok şükür suyu iyi sancı yok 2350 gram bana az gelsede doktor normal diyo idrar verdim enfeksiyon azmış
36 dan sonra her hafta çağırıyorum ama sen öyle rahat ediceksen her hafta gel dedi 1 ocakta tekrar gidicem yüzünü göstermedi kızımmhep yüzü dönük aynı pozisyonda baş geliş normal doğum için bişeyler yapmam lazım hiç yürüyüş yapmadım başlamam gerekiyo sanırım bu soğukta nasıl olucaksa
Cnm gittikçe daha fazla kilo slmsya başlayacak birde direnç felan varmıydı damsrlarda oda kilo slımını yavaşlatıyoduGittim, olması gerektiğinden bi hafta kadar geri şuan, 2275 gram ölçtü.
Haftada ortalama 150 gram alıyo, az alıyo ama alıyo yani. Doktorum inatla her şey yolunda diyo,bilemiyorum. Nst ye de girdim. Kalp atışları hareketleri filan iyiydi, ben de rahatı yerinde diye düşünmek istiyorum.
@morkoltuk Suyum ve plasentam gayet iyiymiş
Bir arkadas kanserli cocuklara umut vakfindan magnet yaptircakti. O yazdiktan sonra oyle bir siteyi kesfettim ve girdim gece. Magnet yaptirdim ama yeterli gelmezse gene yaptiririm ordan dogumdan sonra. Siteyi kurcalarken biri adina bagis yapilabilecegini gordumm. Esime surpriz yapiyim dedim cok sevindi. Boyle bir sertifika pdf gonderiyorlar isterseniz basili olarakta gonderiyorlar basiliya gerek yok dedim
Amin canım Cümlemizin inşallahMaşallah canım sağlıcakla gelsin inşallahYa yürüyüş çok sıkıntı bu havalarda zaten montlar olmuyor kıyafetler zor oluyor Birde benim bu ara az ayakta kalsam da ayaklarım şişiyor e nasıl olcak anlamadım yürürsem
Ben umuyorum ki @Prensescann ve Gülçin iyiler eve çıktı fırsat bulamıyor yazmaya diye düşünüyorum
Kizlar birde karşıma sürekli bebek ilk doğduğunda gazı tamamen çıkarılmış bir kaşık maden suyu verdik hiç gaz sorunu yaşamadık diye yazanlar çıkıyor hiç deneyimleyen varmı ne olurki denesek ne kaybederiz diye düşündüm doktoru onerenler varmış
Canım sen zaten kansızsın kahveyle iyice kanın düşecek şimdi anlamaSın ama Doğumdan sonra bebek de seni emince saçlar dökülüyor halsizlik başlıyorBen deli gibi yuruyorum kizlar. Yuruyorum, yiyorum, kahve telvesi kasikliyorum. Hamileligimin son aylari boyle geciyor. Bugun 2 turk kahvesi icip telvesini kasikladim suan canim deli gibi 3.yu istiyor ama yarin yicem artik gunde biri gecmesem iyi olcak. Hamile olmasam kesinlikle 5-6 kahve telvesi kasiklardim gunde. Neden bu kadar istiyor anlamadim kafein bagimlisi mi oldum ya. Bu arada kv ve kp de yuruyuse baslattim onlara 6000 koydum adim limiti. Ben 10000 atiyorum. Kayinvalidem rapor gondermis aksambazen beraber yuruyoz aksam bugun dersim gec bitti bensiz yuruduler :)
Canım için nasıl rahat edicekse öyle haraket et gitmek istiyosan git görün tabi başka doktorada aklında kalmamış olur hem,Benim doktorumda 3 gün sonra tekrar gel demişti yrn ya da cuma kontrole gideceğimde başka bir doktora daha görünsemmi kafamda pendik medicalparkada gitmek var ordaki 1-2 doktorun adınıda çok duydum gitsem ne söyliycem doktora eğer kendi doktorumla aynı şeyleri derse kendi doktoruma devam edicem.
Ay vallahi bende anlamadım tontik oldu ayaklarımAmin canım Cümlemizin inşallah
Bende bilmiyorum valla dışarda dondum evde yanıyorum mont olmuyo önü kapanmıyoşimdiye kadar sakındımda kendimi alıştım zor valla yürüyüşte şişermi bilmiyorum belki hareket ettikçe şişmez
benimde salık kalsa şişiyo uzatınca geçiyo
Al bendende o kadar hiç mi elim bişeye gitmez yiyip içip yatıyorum dicem ama yatmıyorumKızlar bende tam şuan 30 haftalık oldummuayeneme daha 1 hafta var çok merak ediyorum bebeğimi inşllh sonrasında daha sık çağırır
Yürüme olayı konuşulmuş bende normal doğum istiyorum ve bunun için hareket etmek de lazım biliyorum ama bilin bakalım ben napıyorum bütün gün yatıyorumTam 4 gündür kapı dışarı çıkmadım markete bile gitmedim günlük attığım adım 300 500ü geçmez oysaki evimin çok yakınında park var şu muayeneyi de geçireyim de başlıcam ama yürümeye bende karar verdim sizi okuyunca
Benim normalde de saclarim asiri dokulur. Hamilelikte hormonlardan hic dokulmuyor gurlestiler de. Bu guzel gunler dogumdan sonra fitil fitil gelcek burnumdan biliyorum. evde adim attigim yer sac olurdu normalde hergun supururdu esim evi simdi haftada iki supurge yetiyor. Valla inan bu kahve askimi durduramiyorum kahve icmek degil de telvesini yemek. On gundur falan basladi hergun yiyorumCanım sen zaten kansızsın kahveyle iyice kanın düşecek şimdi anlamaSın ama Doğumdan sonra bebek de seni emince saçlar dökülüyor halsizlik başlıyor
Valla ben yurudugumden sanirim asiri kemiklerim agriyor bir haftadir inanilmaz. Bence haftaya gore normal heralde.Son sorum da şu
Bacaklarımı birleştiremiyorum bacak aramda kemik ağrısı çekiyorum pzt kontrolüm var doktora acil gidilecek bişi mi bilmiyorum yaşayan var mı bu ağrıyı başka
Uzat mümkün olduğunca çok farkediyo gerçekten bazen banada öyle geliyo ama düzeliyoAy vallahi bende anlamadım tontik oldu ayaklarımşu günlerimizi güzelce geçirip sağlıcakla aksak kucağımıza bebeklerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?