2020 Şubat Anneleri

benim doktorum kafein konusunda cok kati, kahveye asla izin vermiyor,çay max 3 bardak gunde, kafeinsiz nescafe aldim arada bir onu yapiyorum ,sütte bana cok gaz yaptigi icin cok icemiyorum sutlu kahve zaten

Seni icime sokasim geldi google bni kanser ettiya bn annemi cok yakin zamanda kaybettim ins uzuntuden ve catlamadandir ins bnde guzel sonclar alirim ins snn gbidir bnmde bnm ellerimde kollarimda yk kasinti gobegimde boslugumda totomda ve ayaklarimda
yedigin seylerde kasinti yapiyor olabilir, vucut kuru kaldiysa oda kasinti yapar ,tabiki strestende kasiniyor olabilirsin, yumurta domates vs alerji yapicak seylerden biraz uzak durup duştan sonra hafif islakken bolca nemlendir vucudunu rahatlatir,tabi ayri bir saglik sorunun varsa bilemem

Canim ben sancilarimi hissetmedigim icin bir sey diyemeyecegim tek anlayabildigim karnimi incelerken bazen tas gibi olmasi benimde p.tesi kesin yine cikacak sancilarim ama eminim bundan sende dr na bir haber et istersen kontrolun ne zaman ?
Yediklerin gaz yapmis olabilirmi canim ya insallah birsey yoktur eger kafana takilirsa acil den git bi gorun icin rahat eder hem

şimdi biraz daha iyiyim sanki, kasılma gibi değil de böyle gerginlikten çatlayacak gibi. rahim büyüdükçe olabiliyormuş bu. yarına geçmezse bi sorucam doktoruma tabii sağolun kızlar. 2 ocakta randevum normalde.

benim doktorum kafein konusunda cok kati, kahveye asla izin vermiyor,çay max 3 bardak gunde, kafeinsiz nescafe aldim arada bir onu yapiyorum ,sütte bana cok gaz yaptigi icin cok icemiyorum sutlu kahve zaten
1 kahve fincanindaki kafein miktari 50 mg mis ama 1 fincan nescafe 200 mg kafein iceriyomus o yuzden turk kahvesi haricindekiler yasak ama turk kahvesindeki az oldugu icin hemsire bana gunde 1 bardak icebilirsin demisti

Karnım patlayacak gibi ya nefesim daralıyor kızlar taş gibi oldu napıyor bu oğlan içerde anlamadım. kendini kasıyor sanki böyle acayip bi his anlatamıyorum
acaba dogum pozisyonunami giriyor ,hareketler sureklimi ara arami ?

1 kahve fincanindaki kafein miktari 50 mg mis ama 1 fincan nescafe 200 mg kafein iceriyomus o yuzden turk kahvesi haricindekiler yasak ama turk kahvesindeki az oldugu icin hemsire bana gunde 1 bardak icebilirsin demisti
evet genelde cogu doktor gunde 1 fincan kahveye izin veriyor ama benimkinden izin cikmayinca ictigimde icim rahat etmiyor

Karnım patlayacak gibi ya nefesim daralıyor kızlar e taş gibi oldu napıyor bu oğlan içerde anlamadım. kendini kasıyor sanki böyle acayip bi his anlatamıyorum
Bu bana sürekli oluyor merak etme baya bi zamandır yaşıyorum dr um 5 den fazlamı oluyor günde dedi evt dedim yani baya oluyo salı günü kontrolum vardı nst ye bağladı bir ihtimal ve birşey çıkmadı şuan artık o durumu çokça yaşıycaz

Sertleşme bendede oluyor karnım taş gibi oluyor nefesim kesiliyor ara ara oldu bu şekilde ama ben bunu hep büyüme evresi olarak düşündüm ve yordum her bu sıkıntıyı cektigimde gerçekten karnım büyüdü ara arada burdan yazdım.Ama şuana kadar hiç öyle ağrı vs hissetmedim doğum yaklaşması vs belirtisi olarak düşünmüyor ve gormuyorum.son yasadigimda grip başlangıcımdi inanın pijama bile giyemedim evde elbiseyle dolandım oturamadim kalkamadım

acaba dogum pozisyonunami giriyor ,hareketler sureklimi ara arami ?
zaten baş aşağı yani doğum pozisyonunda duruyordu canım.
muhtemelen bu haftalardan sonra sık yaşayacağız bunu. yeri daraldığı için oluyor herhalde. akşam 8den beri böyleydim şimdi biraz daha rahatladım.

bence de artık içerde yer kalmadığı için sık olacak bu durum. kızımdaki son haftalarımı hatırladım da karnımı yırtıp çıkacak sanırdım o derece.

YEKTA61 nasılsın canım yazdınmı bugun göremedim varmı ağrın
YEKTA61 bende merak ediyorum seni
YEKTA61 Bu akşam doktora gidecektin sen canım, hiç de yazmadın merak ettim umarım iyisindir

Gün içinde durumum aynıydı sürekli yattım. 45 dk önce geldik hastaneden biraz mesafe olduğu için zaman alabiliyor. Karında yine sertlik var nst çektirdik ilki düzgün olmadı ikincisinde yine sancılar vardı ama 50-30 o civarlarda böyle nereye kadar gitcek dedi bende 36 yı en azından atlatsak dedim 2 hafta daha. alttan açıklığa bakmak istedi bir sorakinde bakalım dedim. Hastaneye mesafemizi geliş gidişimizi sordu bebeğin kordonuna baktı yrn yine gel durumuna göre yatış olabilir dedi tabi bizböyle bişeyde beklemiyorduk o şaşkınlıkla doğum içinmi gözlem içinmi tam konuşamadık bide biz 2 . Nstye gittiğimizde yeni hastalar geldi bekleyenler vardı kapıda konuştuk. Ne yapacağımızı şaşırdık gözlem içinde olsa geceliği 500 tlymiş 5 gece kalsak en az 2500 tl normal doğum 1750 sezeryan 1950 ymiş başka hastaneye gidicez hem haftasonuna denk geldik hem kafamız karışmasın diye vazgeçmiştim başka doktora görünmekten çoğu iyi doktorlarında randevuları full dolu gözüküyordu devlettekilerde aynı şekilde 2 hafta soralara sıra ancak vardı. Yalovada halam var Başhemşirelik ve yakın zamanda il sağlık müdürü yardımcılığı yaptı onu aradım Ordaki doktorları tanıyor ona durumu anlattım yrn muayenemi olucam gözlem amaçlı ise yatış istemicem ona göre halama haber edicem haftaiçine randevu ayarlayacak ordaki iyi bir doktora görüneceğim.

Hastanelerede doktorlarada tam güvenemiyoruzki özeller kazanç kapısı olarak görüyorlar devlete gitsek iyi bir doktora denk gelirsek ne ala oda çok nadir

Çok geçmiş olsun canım ama yatın mutlaka git ihmal etme erteleme stresdende uzak dur pozitif güzel şeyler düşün bence gözlem amaçlıdır. Ama mutlaka git güzel haberlerle gel inşallah

Hastanelerede doktorlarada tam güvenemiyoruzki özeller kazanç kapısı olarak görüyorlar devlete gitsek iyi bir doktora denk gelirsek ne ala oda çok nadir
Aynen öyle güvenemiyorum insan. Bizde aman bişey olmasın diye bazen mecbur kalıyoruz ve Bunu çoğu özel hastane kullanıyor ne yazık ki

Bugun kasiniyorum dedim diye 450 tl bayildik kan vercem sabah ac karnina gel dedi Ne deseler he diyoruz yeterki sonucumuz guzel olsunAllah yrdimcimiz olsun sonclarim bnmde ptesi cikcakmis

Geçmiş olsum cnm Allah şifa versin.
Karnım patlayacak gibi ya nefesim daralıyor kızlar taş gibi oldu napıyor bu oğlan içerde anlamadım. kendini kasıyor sanki böyle acayip bi his anlatamıyorum
Canım dinlenmen kazım ayakta durma yat arada pozisyon değiştir benim genelde son zamanlar hariç dinlenince sabah uyandığımda şişlik
Bugun kasiniyorum dedim diye 450 tl bayildik kan vercem sabah ac karnina gel dedi Ne deseler he diyoruz yeterki sonucumuz guzel olsunAllah yrdimcimiz olsun sonclarim bnmde ptesi cikcakmis

hemen her söylenene fırsat kollar gibi test istiyolar bence birşey yoktur ama işte içimiz rahat etmiyor e devlettede her testi hemen yaptıramıyoruz. En azından için rahat olur cnm

Çok sağol canım amin inş sana da çok geçmiş olsun inş sıkıntısız bir şekilde atlatabilirsin bu süreyi bebişin zamanında ve sağlıkla gelir inşllh

Sonuc iyi ciksa hiiic umrumda degil verdigim para onlara guzel hayat yasatmak icin calisiyoruz saglikli olsun zamaninda gelsin ins meleklerimizKeyfi yerinde haftasiyla uyumlu dedi sonra kursagimda kaldi kasintidan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…