benim doktorum kafein konusunda cok kati, kahveye asla izin vermiyor,çay max 3 bardak gunde, kafeinsiz nescafe aldim arada bir onu yapiyorum ,sütte bana cok gaz yaptigi icin cok icemiyorum sutlu kahve zatenKizlar nescafe tuketiyo musunuz ? Asm deki ebe bana gunde 1 bardak turk kahvesi serbest diger kahve cesitleri yasak demisti ama bana turk kahvesi yetmiyo ya yapinca sutlu tarcinli buyuk kupada yapiyorum ya da mesela 1 hafta hic kahve icmiyorum onun yerine 1 bardak nescafe iciyorum kahveyi cok severim ve canim surekli icmek istiyo ☹
yedigin seylerde kasinti yapiyor olabilir, vucut kuru kaldiysa oda kasinti yapar ,tabiki strestende kasiniyor olabilirsin, yumurta domates vs alerji yapicak seylerden biraz uzak durup duştan sonra hafif islakken bolca nemlendir vucudunu rahatlatir,tabi ayri bir saglik sorunun varsa bilememSeni icime sokasim geldi google bni kanser ettiya bn annemi cok yakin zamanda kaybettim ins uzuntuden ve catlamadandir ins bnde guzel sonclar alirim ins snn gbidir bnmde bnm ellerimde kollarimda yk kasinti gobegimde boslugumda totomda ve ayaklarimda
Canim ben sancilarimi hissetmedigim icin bir sey diyemeyecegim tek anlayabildigim karnimi incelerken bazen tas gibi olmasi benimdep.tesi kesin yine cikacak sancilarim ama eminim bundan sende dr na bir haber et istersen kontrolun ne zaman ?
Yediklerin gaz yapmis olabilirmi canim ya insallah birsey yoktur eger kafana takilirsa acil den git bi gorun icin rahat eder hem
kizimi 37+4 de dogurdum ,direncte vardi ,gayet normaldi hersey 36. haftadan sonra endiselenmeİns dediginiz gbi olur yaCok sağolun yuregume su serptiniz
1 kahve fincanindaki kafein miktari 50 mg mis ama 1 fincan nescafe 200 mg kafein iceriyomus o yuzden turk kahvesi haricindekiler yasak ama turk kahvesindeki az oldugu icin hemsire bana gunde 1 bardak icebilirsin demistibenim doktorum kafein konusunda cok kati, kahveye asla izin vermiyor,çay max 3 bardak gunde, kafeinsiz nescafe aldim arada bir onu yapiyorum ,sütte bana cok gaz yaptigi icin cok icemiyorum sutlu kahve zaten
acaba dogum pozisyonunami giriyor ,hareketler sureklimi ara arami ?Karnım patlayacak gibi ya nefesim daralıyor kızlartaş gibi oldu napıyor bu oğlan içerde anlamadım. kendini kasıyor sanki böyle acayip bi his anlatamıyorum
evet genelde cogu doktor gunde 1 fincan kahveye izin veriyor ama benimkinden izin cikmayinca ictigimde icim rahat etmiyor1 kahve fincanindaki kafein miktari 50 mg mis ama 1 fincan nescafe 200 mg kafein iceriyomus o yuzden turk kahvesi haricindekiler yasak ama turk kahvesindeki az oldugu icin hemsire bana gunde 1 bardak icebilirsin demisti
Bu bana sürekli oluyor merak etme baya bi zamandır yaşıyorum dr um 5 den fazlamı oluyor günde dedi evt dedim yani baya oluyo salı günü kontrolum vardı nst ye bağladı bir ihtimal ve birşey çıkmadı şuan artık o durumu çokça yaşıycazKarnım patlayacak gibi ya nefesim daralıyor kızlar e taş gibi oldu napıyor bu oğlan içerde anlamadım. kendini kasıyor sanki böyle acayip bi his anlatamıyorum
zaten baş aşağı yani doğum pozisyonunda duruyordu canım.acaba dogum pozisyonunami giriyor ,hareketler sureklimi ara arami ?
bence de artık içerde yer kalmadığı için sık olacak bu durum. kızımdaki son haftalarımı hatırladım da karnımı yırtıp çıkacak sanırdım o derece.Bu bana sürekli oluyor merak etme baya bi zamandır yaşıyorum dr um 5 den fazlamı oluyor günde dedi evt dedim yani baya oluyo salı günü kontrolum vardı nst ye bağladı bir ihtimal ve birşey çıkmadı şuan artık o durumu çokça yaşıycaz
Valla bencedeBiz iyi durumdaymisiz
Ay cnm ins yakizimi 37+4 de dogurdum ,direncte vardi ,gayet normaldi hersey 36. haftadan sonra endiselenme
YEKTA61 nasılsın canım yazdınmı bugun göremedim varmı ağrın
YEKTA61 bende merak ediyorum seni
YEKTA61 Bu akşam doktora gidecektin sen canım, hiç de yazmadın merak ettim umarım iyisindir
Çok geçmiş olsun canım ama yatın mutlaka git ihmal etme erteleme stresdende uzak dur pozitif güzel şeyler düşün bence gözlem amaçlıdır. Ama mutlaka git güzel haberlerle gel inşallahGün içinde durumum aynıydı sürekli yattım. 45 dk önce geldik hastaneden biraz mesafe olduğu için zaman alabiliyor. Karında yine sertlik var nst çektirdik ilki düzgün olmadı ikincisinde yine sancılar vardı ama 50-30 o civarlarda böyle nereye kadar gitcek dedi bende 36 yı en azından atlatsak dedim 2 hafta daha. alttan açıklığa bakmak istedi bir sorakinde bakalım dedim. Hastaneye mesafemizi geliş gidişimizi sordu bebeğin kordonuna baktı yrn yine gel durumuna göre yatış olabilir dedi tabi bizböyle bişeyde beklemiyorduk o şaşkınlıkla doğum içinmi gözlem içinmi tam konuşamadık bide biz 2 . Nstye gittiğimizde yeni hastalar geldi bekleyenler vardı kapıda konuştuk. Ne yapacağımızı şaşırdık gözlem içinde olsa geceliği 500 tlymiş 5 gece kalsak en az 2500 tl normal doğum 1750 sezeryan 1950 ymiş başka hastaneye gidicez hem haftasonuna denk geldik hem kafamız karışmasın diye vazgeçmiştim başka doktora görünmekten çoğu iyi doktorlarında randevuları full dolu gözüküyordu devlettekilerde aynı şekilde 2 hafta soralara sıra ancak vardı. Yalovada halam var Başhemşirelik ve yakın zamanda il sağlık müdürü yardımcılığı yaptı onu aradım Ordaki doktorları tanıyor ona durumu anlattım yrn muayenemi olucam gözlem amaçlı ise yatış istemicem ona göre halama haber edicem haftaiçine randevu ayarlayacak ordaki iyi bir doktora görüneceğim.
Aynen öyle güvenemiyorum insan. Bizde aman bişey olmasın diye bazen mecbur kalıyoruz ve Bunu çoğu özel hastane kullanıyor ne yazık kiHastanelerede doktorlarada tam güvenemiyoruzki özeller kazanç kapısı olarak görüyorlar devlete gitsek iyi bir doktora denk gelirsek ne ala oda çok nadir
Bugun kasiniyorum dedim diye 450 tl bayildik kan vercem sabah ac karnina gel dediHastanelerede doktorlarada tam güvenemiyoruzki özeller kazanç kapısı olarak görüyorlar devlete gitsek iyi bir doktora denk gelirsek ne ala oda çok nadir
Geçmiş olsum cnm Allah şifa versin.Kızlar çok canım sıkkın moralim bozukkayınpederim 2 haftadır hasta ve sırf kendi hatasından şuan yoğun bakımda. Doktorun verdiği kan sulandırıcı ilacı içmediği için kan pıhtı atıyor bağırsağına, ameliyat oldu bağırsağın yarısı alındı tam eve çıktı iyileşecek derken dün akşm tekrar kusmayla hastaneye kaldırıldı, bu kezde böbreğinde üre çıktı ve iç organlar görevlerini yerine getiremiyormuş Hergün alkol almayı sevdiği için ilaçlarını resmen bırakmış ve şuan hepimiz üzülüyoruz, yani hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum bebeğime yoğunlaşmak istediğim şu günlerde böyle üzülmek beni yıpratıyor. İnsan kendini düşünmüyorsa evlatlarını düşünmez mi biraz, eşim kaynım hergün hastanedeler günah değil mi yani. Bebeğim için alışverişe çıkacaktık bi türlü gidemiyoruz daha hiç birşeyimiz hazır değil Allah korusun erken gelirse diye ödüm patlıyor Henüz 30. Haftadayız gerçi, öyle bir sıkıntımız da yok şimdilik ama herşeyi düşünüyorum işte. Çok üzgünüm bu aralar sizinle de dertleşmek istedim. Hamileyim diye hastaneye de götürmüyor eşim zaten yoğun bakımda gitsemde birşey yapamıyorum evde böyle çaresiz beklemek çok canımı sıkıyor Bizim içinde dua edin olur mu
Canım dinlenmen kazım ayakta durma yat arada pozisyon değiştir benim genelde son zamanlar hariç dinlenince sabah uyandığımda şişlikKarnım patlayacak gibi ya nefesim daralıyor kızlartaş gibi oldu napıyor bu oğlan içerde anlamadım. kendini kasıyor sanki böyle acayip bi his anlatamıyorum
Bugun kasiniyorum dedim diye 450 tl bayildik kan vercem sabah ac karnina gel dediNe deseler he diyoruz yeterki sonucumuz guzel olsun Allah yrdimcimiz olsun sonclarim bnmde ptesi cikcakmis
Çok sağol canım amin inşGeçmiş olsum cnm Allah şifa versin.
Canım dinlenmen kazım ayakta durma yat arada pozisyon değiştir benim genelde son zamanlar hariç dinlenince sabah uyandığımda şişlik
hemen her söylenene fırsat kollar gibi test istiyolar
Sonuc iyi ciksa hiiic umrumda degil verdigim para onlara guzel hayat yasatmak icin calisiyoruz saglikli olsun zamaninda gelsin ins meleklerimizGeçmiş olsum cnm Allah şifa versin.
Canım dinlenmen kazım ayakta durma yat arada pozisyon değiştir benim genelde son zamanlar hariç dinlenince sabah uyandığımda şişlik
hemen her söylenene fırsat kollar gibi test istiyolar bence birşey yoktur ama işte içimiz rahat etmiyor e devlettede her testi hemen yaptıramıyoruz. En azından için rahat olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?