Bende günde 1 bazen 2 türk kahvesi içiyorum.Kizlar nescafe tuketiyo musunuz ? Asm deki ebe bana gunde 1 bardak turk kahvesi serbest diger kahve cesitleri yasak demisti ama bana turk kahvesi yetmiyo ya yapinca sutlu tarcinli buyuk kupada yapiyorum ya da mesela 1 hafta hic kahve icmiyorum onun yerine 1 bardak nescafe iciyorum kahveyi cok severim ve canim surekli icmek istiyo ☹
İcince buyuk olcak kucuk bardaklar beni kesmiyo yaaBende günde 1 bazen 2 türk kahvesi içiyorum.
Nescafe normaldede sevmem o yüzdne içmiyorum
Arada da starbucks lattesini içiyorum şekersiz
Canım bende türk kahvesi pek içmiyorum nescafeyi daha çok seviyorum ama onu da 3ü1 arada şeklinde değilde süt+azkahve+şeker olarak içiyorumKizlar nescafe tuketiyo musunuz ? Asm deki ebe bana gunde 1 bardak turk kahvesi serbest diger kahve cesitleri yasak demisti ama bana turk kahvesi yetmiyo ya yapinca sutlu tarcinli buyuk kupada yapiyorum ya da mesela 1 hafta hic kahve icmiyorum onun yerine 1 bardak nescafe iciyorum kahveyi cok severim ve canim surekli icmek istiyo ☹
Benimkide öyle ya 7 ay oldu bende dalga geçiyorum onunla en son bebek olmuş bırakmışız resmen dedimBenim esim pskolojik olarak hic cinsellige yanasmiyor kizlar sizinde boyle mi acaba haftalar oldu :) bugun konustum cinsellik bebege zarar vermez normal dogumu kolaylastirirmis diye bana ben kendimi degisik hissediyorumm utaniyorum dedi
Benim doktorumda hemen yaptırdı ast üst değerine baktılar sanırım dedi eğer çıkarsa ilaç kullanıcaz hemen başlıcaz dedi valla kuzum benimde kollarım ayaklarım ellerim kaşınıyordu ama şükürki çıkmadı Ha bu arada kalçamda kaşınıyordu ama sonra bir baktım ki çatlamışım hiç kötü düşünme Allah’ın izniyle herşey güzel olucakAyyy ins cnm ya hafta ilerledi diye hic ilactan bahsetmedi 37 de almamiz gerekir bebegi dedisenin nerelerde kasinti vardi nasildi yaa umut oldun ins oyle olur bnm de melegim zamaninda gelir
Seni icime sokasim geldi google bni kanser ettiBenim doktorumda hemen yaptırdı ast üst değerine baktılar sanırım dedi eğer çıkarsa ilaç kullanıcaz hemen başlıcaz dedi valla kuzum benimde kollarım ayaklarım ellerim kaşınıyordu ama şükürki çıkmadı Ha bu arada kalçamda kaşınıyordu ama sonra bir baktım ki çatlamışım hiç kötü düşünme Allah’ın izniyle herşey güzel olucak
Ah bu Google’a göre şuan hayatta olmamız lazımdı kuzum doktorda bana öyle demişti araştırma diye net yazmadım demişti sen gönlünü ferah tut canım Allah’ın izniyle temiz çıkacak sonuçların yaptırdın dimi?Bende yediğim birşeye yordum canım .Bu arada başın sağolsun Rabbim yerinde dinlendirsin anneciğini inşallahSeni icime sokasim geldi google bni kanser ettiya bn annemi cok yakin zamanda kaybettim ins uzuntuden ve catlamadandir ins bnde guzel sonclar alirim ins snn gbidir bnmde bnm ellerimde kollarimda yk kasinti gobegimde boslugumda totomda ve ayaklarimda
Korkma canım çoğu gebede oluyor 37. Hafta prametüre bile sayılmıyorSanirim ondan suphelendi cnm
Ben 36+5 de Doğum yaptım tansiyon sebebiyle erken alındı 5 saat yoğun bakımda kaldı sonra yanıma geldi bebek bir gün bile kalmadı yani tansiyondan dolayı minik doğmuştu hem deSanirim ondan suphelendi cnm
Ben arada gold içiyorumKizlar nescafe tuketiyo musunuz ? Asm deki ebe bana gunde 1 bardak turk kahvesi serbest diger kahve cesitleri yasak demisti ama bana turk kahvesi yetmiyo ya yapinca sutlu tarcinli buyuk kupada yapiyorum ya da mesela 1 hafta hic kahve icmiyorum onun yerine 1 bardak nescafe iciyorum kahveyi cok severim ve canim surekli icmek istiyo ☹
1000de 1yaziyo netteKorkma canım çoğu gebede oluyor 37. Hafta prametüre bile sayılmıyor
İns dediginiz gbi olur yaBen 36+5 de Doğum yaptım tansiyon sebebiyle erken alındı 5 saat yoğun bakımda kaldı sonra yanıma geldi bebek bir gün bile kalmadı yani tansiyondan dolayı minik doğmuştu hem de
İnternetten okuma canım 37 . Hafta çok iyi başka sıkıntı vermesin Allah1000de 1yaziyo nette
Canim ben sancilarimi hissetmedigim icin bir sey diyemeyecegim tek anlayabildigim karnimi incelerken bazen tas gibi olmasi benimdeKarnım patlayacak gibi ya nefesim daralıyor kızlartaş gibi oldu napıyor bu oğlan içerde anlamadım. kendini kasıyor sanki böyle acayip bi his anlatamıyorum
Yediklerin gaz yapmis olabilirmi canim ya insallah birsey yoktur eger kafana takilirsa acil den git bi gorun icin rahat eder hemKarnım patlayacak gibi ya nefesim daralıyor kızlartaş gibi oldu napıyor bu oğlan içerde anlamadım. kendini kasıyor sanki böyle acayip bi his anlatamıyorum
Benim damak tadim degsiti. Kahve icerken kesinlikle anlamiyorum. Sade turk kahvesi su gibi geliyor tadini almiyorum. O yuzden telvesini kasikliyorum ben. Ordan aliyorum biraz kahve tadi. O da bana sekerli gibi geliyor cok farkli birsey ya. Asla aci gelmiyorİcince buyuk olcak kucuk bardaklar beni kesmiyo yaao yuzden turk kahvesini kucuk bardakta hic yapmam
Biz iyi durumdaymisizBenimkide öyle ya 7 ay oldu bende dalga geçiyorum onunla en son bebek olmuş bırakmışız resmen dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?