Senin bebişin için en hayırlısı olsun canim dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzHepinize teşekkür ederim. Nst ye bağlıyım sabaha kadar belli aralıklarla bakılıcakmış. Açılmam da olduğu için direkt yatırdı,normal doğum yapamaz raporum da olduğu için riske atamadı. Sancıları durdurmaya çalışıcaklar ama gözetim altında olmam şartmış. Ciğer geliştirici iğne vurulucak, sancılar ve açılma artarsa yarın sezaryene alırım ama belki gerek kalmaz dedi.
Evrene mesaj göndermemek için hazırlık yapmayan kocama kızım cevabı verdi
Neyse ki ben bana düşeni yapmıştım çantam vs hazır akşam getirecekler.
Rabbim yardımcın olsun canım gözetim altında olman daha iyiHepinize teşekkür ederim. Nst ye bağlıyım sabaha kadar belli aralıklarla bakılıcakmış. Açılmam da olduğu için direkt yatırdı,normal doğum yapamaz raporum da olduğu için riske atamadı. Sancıları durdurmaya çalışıcaklar ama gözetim altında olmam şartmış. Ciğer geliştirici iğne vurulucak, sancılar ve açılma artarsa yarın sezaryene alırım ama belki gerek kalmaz dedi.
Allah yardımcın olsun canım, herşey yolunda gider inşallah, dualarımız seninleBaya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı
bak yaaa hala iş dusunuyo deli :)ıs bıtmez bosver keyfıne bak hazır agrın sancın yokkenTeşekkür ederim çok sağolun.
İlk nstde yine sancı çıktı sabaha kadar 4saatte 1 bakılacak ona göre karar verilecek.
Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozunu oldum.
Hiç ağrım yok şimdi evde olsam ne temizlik yaparım he,bisürü de iş kaldı
Allah seni yaaTeşekkür ederim çok sağolun.
İlk nstde yine sancı çıktı sabaha kadar 4saatte 1 bakılacak ona göre karar verilecek.
normalde de çok aktif ve iş yapıyor muydun canım? sancını vs bu sebepten ötürü anlayamamış olabilir misin? benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu çünkü, çok iş yapıyordum.. birde erken gelme sebeplerinden birisi miymiş peki?Teşekkür ederim çok sağolun.
Söylediğim şakaydı tabi ama aktifim diyebilirim. İzne ayrıldığımdan beri birikmiş birsürü hazırlık vardı yoğundum,ama hepiniz kadar yorulmuşumdur.normalde de çok aktif ve iş yapıyor muydun canım? sancını vs bu sebepten ötürü anlayamamış olabilir misin? benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu çünkü, çok iş yapıyordum.. birde erken gelme sebeplerinden birisi miymiş peki?
Geçmiş olsun cnm sancıların kaç çıktı birde yatış gözlem amaçlımı?Baya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı
Şimdilik gözlem amaçlı ama böyle giderse yarın öğlen sezaryene alırmış. Şimdi geldi görüştük.Geçmiş olsun cnm sancıların kaç çıktı birde yatış gözlem amaçlımı?
AA çok tatlıymış ben de çakma corocs aldım
Lohusa terliklerini burdan alıcam 2 çift 30 liraymış bi bakın
Cok isim vardi anca bitirdim ama neler olmus boyleeeee. Evet büyüyorlar ve geliyorlar
Bebeler büyüyo karabatakçım
Benim gittigim hastanede nts odasi hastane giris katinda ve ne kizimda ne bu defa oyle bi olayla karsilasmadim. Insan etkileniyor bi sekilde.Gözün aydınn.. ben nst deyken de sürekli biri doğuruyo
Ay canim okurken abowwww dedim sesli hemde. Kızımda taklitci o da abogggg diyo :)))Hepinize teşekkür ederim. Nst ye bağlıyım sabaha kadar belli aralıklarla bakılıcakmış. Açılmam da olduğu için direkt yatırdı,normal doğum yapamaz raporum da olduğu için riske atamadı. Sancıları durdurmaya çalışıcaklar ama gözetim altında olmam şartmış. Ciğer geliştirici iğne vurulucak, sancılar ve açılma artarsa yarın sezaryene alırım ama belki gerek kalmaz dedi.
1 aydir hazir ve nazir bekliyoruzzCok isim vardi anca bitirdim ama neler olmus boyleeeee. Evet büyüyorlar ve geliyorlar
Benim gittigim hastanede nts odasi hastane giris katinda ve ne kizimda ne bu defa oyle bi olayla karsilasmadim. Insan etkileniyor bi sekilde.
Ay canim okurken abowwww dedim sesli hemde. Kızımda taklitci o da abogggg diyo :)))
Inşallah hayirlisi olsun hakkinda ve sag salim kucagina alasin. Riske atmamak adina yarin alabilirse de dr un artik sorun olmaz zaten sende biliyorsun.
CANTA HAZIRLAMAYAN BEN GIBILERE DE DERS OLSUN. ARTIK CANTALAR HAZIRLANSINNNNN HATUNLARRRRRR
Çantam hazırdı kırışmasın diye kıyafetleri yerleştirmedim ama hepsini çekmecelere dizmiştim. Tarif ettim bavula yerleştirip getiricekler. Diğer ihtiyaçlar bavuldaydı.Cok isim vardi anca bitirdim ama neler olmus boyleeeee. Evet büyüyorlar ve geliyorlar
Benim gittigim hastanede nts odasi hastane giris katinda ve ne kizimda ne bu defa oyle bi olayla karsilasmadim. Insan etkileniyor bi sekilde.
Ay canim okurken abowwww dedim sesli hemde. Kızımda taklitci o da abogggg diyo :)))
Inşallah hayirlisi olsun hakkinda ve sag salim kucagina alasin. Riske atmamak adina yarin alabilirse de dr un artik sorun olmaz zaten sende biliyorsun.
CANTA HAZIRLAMAYAN BEN GIBILERE DE DERS OLSUN. ARTIK CANTALAR HAZIRLANSINNNNN HATUNLARRRRRR
Dogurup kucagina koymadan anlamicak sanirim seninkiÇantam hazırdı kırışmasın diye kıyafetleri yerleştirmedim ama hepsini çekmecelere dizmiştim. Tarif ettim bavula yerleştirip getiricekler. Diğer ihtiyaçlar bavuldaydı.
Ev hiç hazır değil eşim sürekli evrene mesaj gönderme erken hazırlanmak iyi değil diyip durdu,beşik bile kurulu değil. Gerçi beş dakikada kurar artık canımız sağ olsun da.
Hala da telefonda yok öyle şey ne doğurması diyo bana deli midir nedir
İkibuçuk kilo çocukla napcaz diyo, ultrasonda yanılma olabilme ihtimalini henüz söylemedim ki korkudan çıldırmasın kendini 2buçuğa hazırlamışDogurup kucagina koymadan anlamicak sanirim seninkievren de ona guzel bir mesj cakcak
Ben de esime yazdim simdi, senin dedikodunu yapiyozÇantam hazırdı kırışmasın diye kıyafetleri yerleştirmedim ama hepsini çekmecelere dizmiştim. Tarif ettim bavula yerleştirip getiricekler. Diğer ihtiyaçlar bavuldaydı.
Ev hiç hazır değil eşim sürekli evrene mesaj gönderme erken hazırlanmak iyi değil diyip durdu,beşik bile kurulu değil. Gerçi beş dakikada kurar artık canımız sağ olsun da.
Hala da telefonda yok öyle şey ne doğurması diyo bana deli midir nedir
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, gözlem altında olman çok iyi olmuş inşallah bebeğin ve senin için en iyisi neyse o olsunŞimdilik gözlem amaçlı ama böyle giderse yarın öğlen sezaryene alırmış. Şimdi geldi görüştük.
Sancılar 80 civarı çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?