2020 Şubat Anneleri

Senin bebişin için en hayırlısı olsun canim dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Rabbim yardımcın olsun canım gözetim altında olman daha iyi

bak yaaa hala iş dusunuyo deli :)ıs bıtmez bosver keyfıne bak hazır agrın sancın yokken

Allah seni yaa otur oturdun yerde dogurcan hala is dusunuon

normalde de çok aktif ve iş yapıyor muydun canım? sancını vs bu sebepten ötürü anlayamamış olabilir misin? benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu çünkü, çok iş yapıyordum.. birde erken gelme sebeplerinden birisi miymiş peki?

Kızlar bende geldim kontrolden bebiş 2800 olmuş ayaklar mideye dönük
Ama yine suyum fazla ve ödemim tatlı ve tuzludan uzak dur diyor diyete girecem
Nst de sancım çıkmadı
Bundan sonra haftada 1 geleceksin dedi bu suyun fazla olmasından mı yoksa böyle mi yapıyor doktorlar gerçi 4 hafta kaldı

Söylediğim şakaydı tabi ama aktifim diyebilirim. İzne ayrıldığımdan beri birikmiş birsürü hazırlık vardı yoğundum,ama hepiniz kadar yorulmuşumdur.
Ben de erken doğmuşum , genetik kısmı da olabilir.
Stresten de olabilir,son hafta ailevi sıkıntılar da oldu. Hepsinden olabilir

Baya sancım çıktı. Doktor muayene etti açılmam da varmış. Ben hiçbişey hissetmiyorum. Yatışım yapıldı
Geçmiş olsun cnm sancıların kaç çıktı birde yatış gözlem amaçlımı?

Bebeler büyüyo karabatakçım
Cok isim vardi anca bitirdim ama neler olmus boyleeeee. Evet büyüyorlar ve geliyorlar
Gözün aydınn.. ben nst deyken de sürekli biri doğuruyo
Benim gittigim hastanede nts odasi hastane giris katinda ve ne kizimda ne bu defa oyle bi olayla karsilasmadim. Insan etkileniyor bi sekilde.
Ay canim okurken abowwww dedim sesli hemde. Kızımda taklitci o da abogggg diyo :)))
Inşallah hayirlisi olsun hakkinda ve sag salim kucagina alasin. Riske atmamak adina yarin alabilirse de dr un artik sorun olmaz zaten sende biliyorsun.

CANTA HAZIRLAMAYAN BEN GIBILERE DE DERS OLSUN. ARTIK CANTALAR HAZIRLANSINNNNN HATUNLARRRRRR

1 aydir hazir ve nazir bekliyoruzz

Çantam hazırdı kırışmasın diye kıyafetleri yerleştirmedim ama hepsini çekmecelere dizmiştim. Tarif ettim bavula yerleştirip getiricekler. Diğer ihtiyaçlar bavuldaydı.
Ev hiç hazır değil eşim sürekli evrene mesaj gönderme erken hazırlanmak iyi değil diyip durdu,beşik bile kurulu değil. Gerçi beş dakikada kurar artık canımız sağ olsun da.
Hala da telefonda yok öyle şey ne doğurması diyo bana deli midir nedir

Dogurup kucagina koymadan anlamicak sanirim seninki evren de ona guzel bir mesj cakcak

Ben de esime yazdim simdi, senin dedikodunu yapiyoz
Karnim acaip sert ve yumusamiyor benim de.
Gezindim oturdum duzelmiyor.
Aksama duzelmezse bi giderim diyordum ben de. Vajinaya da boyle bicak gibi anlik saniyelik bisey oluyor ama bu birkac gundur olan bisey.
Ama karnim asiri sert, hayırlısi neyse o olsun.

Bu arada besik tamamen hazir benim.
Üzerine carsaf orttuk toz olmasib diye.
Reflu yatagi,emzirme yastigini bile hazirlamistim dün.
Kiyafetlerde carsafa bohca yaptimdi duruyor.
Kv gelecek yarin, bavul getircek de yerlestircem bakam.

Ne hissediyorsun?
Yarina dair?

Şimdilik gözlem amaçlı ama böyle giderse yarın öğlen sezaryene alırmış. Şimdi geldi görüştük.
Sancılar 80 civarı çıkıyor.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, gözlem altında olman çok iyi olmuş inşallah bebeğin ve senin için en iyisi neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…