2020 Şubat Anneleri

Şimdilik gözlem amaçlı ama böyle giderse yarın öğlen sezaryene alırmış. Şimdi geldi görüştük.
Sancılar 80 civarı çıkıyor.
Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşaAllah iyiye gider durumunda birazcık daha kalır bebeğin

İkibuçuk kilo çocukla napcaz diyo, ultrasonda yanılma olabilme ihtimalini henüz söylemedim ki korkudan çıldırmasın kendini 2buçuğa hazırlamış
Benim son kontrolde 50 cm 3 kg olcmustu dr.
Ayni muayenede suyun kritik seviye altina düştüğünü de gorunce beni doplere yollamisti. Ve acil sezeryan karari vermisti çıkan sonuc sebebiyle.
Neyse iste 2825 gr 47 cm dogdu yani aslinda cok da büyük fark olmadi usg olcumune gore yine de. Seninki de yakin cikar. Kilosu az olan bebekler doğduktan sonra cok kilo kaybi yasamiyor avantaji bu. Benim kizim sadece 25 gr cik vermisti düşün

İ
İnşallah yekta çok teşekkür ederim. Sen nasıl hissediyosun?
Sancım oluyo benimde ama sürekli nidicard kullandığım için o hafifletiyor. Grip olarak daha iyiyim çok şükür inşaAllah bi kaç güne geçer. Bende çantamı bugün itibari ile tamamladım sadece ekstradan yanımızda zemzem hurma ve kayısı kompostosu götüreceğiz. Dün eşimle arkadaşı Bebişin dolabını kurmuştu heves ettiğim için 2 çekmecesini kendim yerleştirdim ama yoruldum ve sancı oldu hemen yattım şimdi daha iyiyim

Hayırlısı olsun bizi haberdar et.
Benim de yıkandı temiz hepsi hazır. Doğmaya kesin niyetliyse biz genel olarak hazırız.
Kişisel temizliğimde birtakım pürüzler vardı şimdi burda beklerken hallettim. İnsanın çok vakti oluyomuş
Ne hissediyorum bilemiyorum heyecanlıyım. Aslında hemen kavuşmayı istiyorum ama sağlık açısından bi hafta bari dursa iyi olur

Kizlar yarın kontrolüm var gitmeye korkuyorum yemin ederim az önce Alisden yazmış oda kontrole gitmiş yatış vermişler ödüm kopuyor bende kaç tatil geçti eşime hadi valiz hazırlayalım diyorum hiç yardımcı olmuyor tek basima hiç içimden gelmiyor elim gitmiyor.İsten gelsinde yine ne anlaticaklar birikti üstüne bile değiştirmeye fırsat vermiyim

Acele et bebekler coming

Yorma kendini. Ben de belim beni zorladığı için oturamıyorum yatamıyorum sürekli yürüyodum doktor yürüme artık tetiklersin dedi.
İnşallah sancıların da grip de iyiye gider.

O zaman insallah 1 hafta daha durur.

INŞALLAH.

Allah yâr ve yardımcın olsun canım.

Habersiz bırakma burayı.

Aklımız sende olacak mütemadiyen.

insallah en hafif sekilde atlatiriz sekerim ,akilli bizim kuzularimiz

İyi ki yazdın ya benim bunları kayınvalideme görev vermem lazım bir de nar suyu
Yeğenlerime doğar doğmaz nar suyu damlatrık hiç bazı olmadı bağısakları açtığı için kızım direkt topun bakımda kaldığı için ona yapjlmadı deli gibi gazla uğraştım

Kızlar benim kontrol güzel geçti şükürler olsun. 2650 gr olmuş kuzucum ve her şey yolunda. karında bir yere toplanıp sertleşme durumu yalancı kasılma ve günde 8-10 kez olması normal dedi.

artık aşağı doğru çok baskı yapacak ağrıların olur bol bol dinlen dedi. sürekli uzan dedi. artık yormucaksın kendini dedi ama nerdeeee. çıktık hastaneden okuldan aradılar kızımın yine ateşi çıkmış, iyiydi iki gündür birden kötüleşti hastaneye getirdik şimdi 39,5 olmuş doktor serum verdi yatıyoruz şimdi. gribal enfeksiyon gibi. boğaz da kızarmış. çocuk servisi ana baba günü. inşallah ben de burdan kapmam hastalık

nstde çok sıra vardı doktor geç saatte gel çektir sonucu bana at dedi. daha bu gece onu halletmem lazım da nasıl olacak bakalım. şu an serumun bitmesini bekliyoruz inşallah tahlillerde de sorun çıkmaz da gideriz evimize

Kendin yap canım valla bebekler aceleci

Geçmiş olsun canım şu sıra salgın var dikkat et kendine

Nar suyu nasıl canım anlatır mısın biz zemzem damlatıp hurma yalatıyoruz

Ben de hala hazırlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…