- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
Çok şükür ..Günaydınlar
Doktor randevusuna geldim, sekreter nst ye gireceksin önce dedi, nst sırası bekliyorum, doktor dememişti dedik rutin oluyor artık dedi
Bakalım nasıl bir şeymiş bu nst
@selozy çok sevindim, artık yorma kendini, evi de eşin temizlesin hemen
P Prensescann bundan sonra her şey çok güzel olur artık şükür gelmişsiniz evinize, ne güzel bebek kokmuştur mis gibi eviniz
Çok şükür canım , sezaryen acım tam geçmedi ama daha iyiyimNasil sevindim anlatamam.
Cok şükür, bin şükür.
Sezeryan acin gecti mi?
Sen nasilsin?
Canım sezeryan da da hemen doğum sonrası gelip ebeler sıkça alttan kontrol etti benimKızlar benim 3 adet lohusa pijamam vardı ve gecelik almamistim.
Normal doğum için gecelik şart mı almak zorundamiyim ne diyorsunuz hiç istemiyorum giymeyi
Rabbim. Yardımcısı olsun inşallah Ya Şafi ismiyle sifa versin canımKızlar eşimi ameliyata alıyorlar şu an dualarınıza talibiz
Bende istemiyodum ama mecbur aldim normal dusunuyosan dogumunu surekli acikligina bakilacak dogum olana kadar pijamayi indir kaldir yapmak cok zor olur dediler ama dogum yapacagin hastaneyle konus bazilari hasta onlugu giydiriyolar belki gerek kalmaz o zaman gecelik almanaKızlar benim 3 adet lohusa pijamam vardı ve gecelik almamistim.
Normal doğum için gecelik şart mı almak zorundamiyim ne diyorsunuz hiç istemiyorum giymeyi
Canım merhabaÇok şükür canım , sezaryen acım tam geçmedi ama daha iyiyim
Kızlar benim 3 adet lohusa pijamam vardı ve gecelik almamistim.
Kızlar bende normal düşünüyorum ve gecelik alma dediler benim doğum yapcagm hastanede de önlük gibi elbise giydiriyolar yatış yapılınca.Bende istemiyodum ama mecbur aldim normal dusunuyosan dogumunu surekli acikligina bakilacak dogum olana kadar pijamayi indir kaldir yapmak cok zor olur dediler ama dogum yapacagin hastaneyle konus bazilari hasta onlugu giydiriyolar belki gerek kalmaz o zaman gecelik almana
Bizimde öyle olcak galiba bizde ocakla birlikte başladık bebişleri karşılamayaBizim ocak analarının çogu aralıkta dogurunca şubat annelerine bir goz atayim dedim. Hayirli dogumlariniz olsun hanimlar.Gününde saglikla alin kucaginiza ins
Hastaneden hastaneye degisiyo canim bu durumKızlar bende normal düşünüyorum ve gecelik alma dediler benim doğum yapcagm hastanede de önlük gibi elbise giydiriyolar yatış yapılınca.
O yüzden almadm 3 takım önden düğmeli pijamam var yeter
Hayir daha yapmadim büyük ihtimal p.tesi yapicam. Dualarinizi eksik etmeyinBizimde öyle olcak galiba bizde ocakla birlikte başladık bebişleri karşılamayasizde doğum yaptınız heraldeee sağ salim büyütün inşallahhh analı babalı :)
@selozy son durum nedir acaba iyi misin? inşallah bir iki hafta daha dayanır bebiş ya çok güzel olur ❤
P Prensescann çok sevindim gerçekten artık tadını çıkarma vakti, geçti kötü günler
inşallah G GULCIN_87 den de güzel haberler alırız, çok merak ediyorum.
Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Hadi hayirlisi canim sorunsuz atlatirsiniz insaAllah
Allah yardımcısı olsun sağ sağlim inşallah
Rabbim. Yardımcısı olsun inşallah Ya Şafi ismiyle sifa versin canım
Sağolun arkadaşlar Doktoru iyi geçti demiş yanında da değilim ki içim içimi yiyor birazdan kendi de çıkacakmış uyandırmadaymışKirmizi pabuc eşine geçmiş olsun canım ameliyatı güzel geçsin inşallah allah şifa versin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinSağolun arkadaşlar Doktoru iyi geçti demiş yanında da değilim ki içim içimi yiyor birazdan kendi de çıkacakmış uyandırmadaymış
Tebrik ederim canım, hayırlı uğurlu olsun, sıhhatle büyüsün bebişBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Sağol canım aminGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Cok sukur canim sizde yakinda cikacaksiniz evinize gideceksiniz saglikla insaAllahMerhaba canım. Bebeğim yoğun bakımda bugün 1 hafta oluyor. Solunumu kendi yapiyor şükürler olsun. Beslenmesi hortumla mideye veriliyor. Emme refleksi gelişmemiş bu yüzden kazanana kadar sanıyorum gözlem altında olacak bi süre daha. Iki gündür de kilo almaya başladı 2 kilo nun üzerine cıktı. Şükürler olsun... Dua edin kızlar sağlıkla evimize getirdiğimiz günler yakın olsun.
Sezeryan ağrılarım kısmen azaldı. Bugün daha iyiyim. Kilom da 50 ye düştü. 57 ile hamile kalmıştım. Biliyorsunuz hamilelikte erimiştim almak yerine. Şükürler olsun bebeğim almış. Her şeye şükürler olsun..
Gözün aydın canım. Allah anali babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah. Tebrik ediyorum.
Cok sukur canimSağolun arkadaşlar Doktoru iyi geçti demiş yanında da değilim ki içim içimi yiyor birazdan kendi de çıkacakmış uyandırmadaymış
Tansiyonum yükselmiş beklerken yaCok sukur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?