2020 Şubat Anneleri

Çok şükür ..

Kızlar benim 3 adet lohusa pijamam vardı ve gecelik almamistim.
Normal doğum için gecelik şart mı almak zorundamiyim ne diyorsunuz hiç istemiyorum giymeyi

Normal doğum için gecelik şart mı almak zorundamiyim ne diyorsunuz hiç istemiyorum giymeyi
Canım sezeryan da da hemen doğum sonrası gelip ebeler sıkça alttan kontrol etti benim
1 tane de olsa iyi olur diye düşünüyorum
O anki acıyla alt giyip öıkarmaktansa

Bende istemiyodum ama mecbur aldim normal dusunuyosan dogumunu surekli acikligina bakilacak dogum olana kadar pijamayi indir kaldir yapmak cok zor olur dediler ama dogum yapacagin hastaneyle konus bazilari hasta onlugu giydiriyolar belki gerek kalmaz o zaman gecelik almana

Kızlar bende normal düşünüyorum ve gecelik alma dediler benim doğum yapcagm hastanede de önlük gibi elbise giydiriyolar yatış yapılınca.
O yüzden almadm 3 takım önden düğmeli pijamam var yeter

Bizim ocak analarının çogu aralıkta dogurunca şubat annelerine bir goz atayim dedim. Hayirli dogumlariniz olsun hanimlar. Gününde saglikla alin kucaginiza ins
Bizimde öyle olcak galiba bizde ocakla birlikte başladık bebişleri karşılamaya sizde doğum yaptınız heraldeee sağ salim büyütün inşallahhh analı babalı :)

Merhaba canım. Bebeğim yoğun bakımda bugün 1 hafta oluyor. Solunumu kendi yapiyor şükürler olsun. Beslenmesi hortumla mideye veriliyor. Emme refleksi gelişmemiş bu yüzden kazanana kadar sanıyorum gözlem altında olacak bi süre daha. Iki gündür de kilo almaya başladı 2 kilo nun üzerine cıktı. Şükürler olsun... Dua edin kızlar sağlıkla evimize getirdiğimiz günler yakın olsun.
Sezeryan ağrılarım kısmen azaldı. Bugün daha iyiyim. Kilom da 50 ye düştü. 57 ile hamile kalmıştım. Biliyorsunuz hamilelikte erimiştim almak yerine. Şükürler olsun bebeğim almış. Her şeye şükürler olsun..

Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.

Gözün aydın canım. Allah anali babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah. Tebrik ediyorum.

Hadi hayirlisi canim sorunsuz atlatirsiniz insaAllah
Allah yardımcısı olsun sağ sağlim inşallah
Rabbim. Yardımcısı olsun inşallah Ya Şafi ismiyle sifa versin canım
Kirmizi pabuc eşine geçmiş olsun canım ameliyatı güzel geçsin inşallah allah şifa versin
Sağolun arkadaşlar Doktoru iyi geçti demiş yanında da değilim ki içim içimi yiyor birazdan kendi de çıkacakmış uyandırmadaymış

Cok sukur canim sizde yakinda cikacaksiniz evinize gideceksiniz saglikla insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…