2020 Şubat Anneleri

Kasık ağrısıyla uyandım bende gecemi zorladım acaba kendimi 2 gündürde ishalim ondan mı acaba
Bide ben geceleri çok tıkanıyorum boğazıma su kaçıyo gibi olur ya öyle oluyo öksür öksür gözümden yaşlar geliyo nefes alamıyorum

Benimde burnum tıkalı nefes alamıyorum horluyorum valla yatakta dönmek işkence gibi tek yastık alçak kalıyo iki yastık yüksek oluyo bide yeni bi huy çıkardım 3 gecedir odamızda değil misafir gibi oturma odasında koltuğu açıp yatıyoz daha rahat geliyo burası bana kocalar bizi boşamadan doğursak bari

Bendede var horlama Ama tıkanmak kötü boğulma hissi oluyo astım başlangıcı vardı bende o mu tetikliyo acaba anlamadım
Ayy ben koltukta yatamıyorum yatsam kalkamıyorum alçakve çok yumuşak içine gömülü veriyorum
Eşim rahat yatıyım diye salonda yattı bi süre ama 2 haftadır yanıma geliyo yakında kovucam ama az kaldı

Burun tıkanıklığı hep vardı boğazda balgam sanki . Kuru havadan ve hamileliğin karışımı herhalde kaliferin üstüne su koyuyorum o iyi geliyor

Bunlar daha fragman canım

Acaba eskiden kadınlar böylemiy miş ya hepimiz çürük elma gibiyiz
Ben biraz kullanıyorum biraz da abartıyorum birazda gerçek
Bence başka türlü çekilmez bu haller hamileyken şımarayım azcık ama çoğu gerçek yanlış anlaşılmasın

Kızlar eğer süt gelmezse doğumdan sonra bebek hep emiyor gelsin diye sağım yapınca geliyor mu hiç gelmeme durumu oluyor mu bide böyle olunca mecburen mama mı veriliyor kaşıkla ne zamandan sonra nasıl oluyor

Kızlar eğer süt gelmezse doğumdan sonra bebek hep emiyor gelsin diye sağım yapınca geliyor mu hiç gelmeme durumu oluyor mu bide böyle olunca mecburen mama mı veriliyor kaşıkla ne zamandan sonra nasıl oluyor
Evet cnm cocuk aglar ve susmazsa az kasikla mama veriosun ama emzirmekden de vazgecmiosun biraz duzelince yani benim 2. Gunu gelmisdi mama isi olmuyo yani azcik birsey veriyoruz

Günaydın kızlar, 32+5 olduk, iki gündür bebişim hareket ettikçe aşağıya doğru baskı oluyor iğne batar gibi ağrı oluyor anlık, kontrolüm pazartesi ama korktum normal mi sizce

Hiç gelmeme durumu yok canım yani çok çok nadir annenin süt bezlerinin filan olmaması lazım gelmemesi için yoksa muhakkak geliyor.gelmeyince mama bazı yerler verdiriyor bazınyerler verdirmiyor ama gelmezse ben veririm çok da kasmaya gerek yok sonuçta gelecek ve emzirecepiz ama sık sık emzirmekmlazım süt gelmesi için ilk andan kaşıkla verilebiliyor biz çay kaşığıyla vermiştik ya da enjektör de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…