Sen hep bnm saatlerde uyaniksin kasintidanmiSakin ol şampiyon
Bnmde bacaklarim ve gobek olucem kasirken esim uyuyo yanimda innlmz kiskaniyorumBenim de her yerim kaşındı
Cilt kuruyor sanırım artık kalktım mustela setindeki losyondan sürdüm rahatlattı biraz
Acaba eskiden kadınlar böylemiy miş ya hepimiz çürük elma gibiyizSen hep bnm saatlerde uyaniksin kasintidanmivalla bu aralar yaklasmayin yakarim modundayim
Nasıl tatlı tatlı kaşınıyordur benim de memeler kalınmaktan parçalanacaklar artıkBnmde bacaklarim ve gobek olucem kasirken esim uyuyo yanimda innlmz kiskaniyorumsipa gelmeden uykusuz birakti bni
Geçmiş olsun canım Allah şifa versn biran evvel iyi olsunSağolun arkadaşlar Doktoru iyi geçti demiş yanında da değilim ki içim içimi yiyor birazdan kendi de çıkacakmış uyandırmadaymış
Benimde burnum tıkalı nefes alamıyorum horluyorum vallaKasık ağrısıyla uyandım bende gecemi zorladım acaba kendimi 2 gündürde ishalim ondan mı acaba
Bide ben geceleri çok tıkanıyorum boğazıma su kaçıyo gibi olur ya öyle oluyo öksür öksür gözümden yaşlar geliyo nefes alamıyorum
Canim konusabildin mi esinle nasil hissediyormus kendini ?Sağolun arkadaşlar Doktoru iyi geçti demiş yanında da değilim ki içim içimi yiyor birazdan kendi de çıkacakmış uyandırmadaymış
Bendede var horlamaBenimde burnum tıkalı nefes alamıyorum horluyorum vallayatakta dönmek işkence gibi tek yastık alçak kalıyo iki yastık yüksek oluyo bide yeni bi huy çıkardım 3 gecedir odamızda değil misafir gibi oturma odasında koltuğu açıp yatıyoz daha rahat geliyo burası bana kocalar bizi boşamadan doğursak bari
Burun tıkanıklığı hep vardı boğazda balgam sanki . Kuru havadan ve hamileliğin karışımı herhalde kaliferin üstüne su koyuyorum o iyi geliyorBenimde burnum tıkalı nefes alamıyorum horluyorum vallayatakta dönmek işkence gibi tek yastık alçak kalıyo iki yastık yüksek oluyo bide yeni bi huy çıkardım 3 gecedir odamızda değil misafir gibi oturma odasında koltuğu açıp yatıyoz daha rahat geliyo burası bana kocalar bizi boşamadan doğursak bari
Aynen öyleBebek diyaframa baskı yapıyor çünkü
Derin iç çekiyorum bende sık sık uzaklarda birilerini özlemiş gibi
Bunlar daha fragman canımBenimde burnum tıkalı nefes alamıyorum horluyorum vallayatakta dönmek işkence gibi tek yastık alçak kalıyo iki yastık yüksek oluyo bide yeni bi huy çıkardım 3 gecedir odamızda değil misafir gibi oturma odasında koltuğu açıp yatıyoz daha rahat geliyo burası bana kocalar bizi boşamadan doğursak bari
Ben biraz kullanıyorum biraz da abartıyorum birazda gerçekAcaba eskiden kadınlar böylemiy miş ya hepimiz çürük elma gibiyiz
Evet cnm cocuk aglar ve susmazsa az kasikla mama veriosun ama emzirmekden de vazgecmiosun biraz duzelince yani benim 2. Gunu gelmisdi mama isi olmuyo yani azcik birsey veriyoruzKızlar eğer süt gelmezse doğumdan sonra bebek hep emiyor gelsin diye sağım yapınca geliyor mu hiç gelmeme durumu oluyor mu bide böyle olunca mecburen mama mı veriliyor kaşıkla ne zamandan sonra nasıl oluyor
Hiç gelmeme durumu yok canım yani çok çok nadir annenin süt bezlerinin filan olmaması lazım gelmemesi için yoksa muhakkak geliyor.gelmeyince mama bazı yerler verdiriyor bazınyerler verdirmiyor ama gelmezse ben veririm çok da kasmaya gerek yok sonuçta gelecek ve emzirecepiz ama sık sık emzirmekmlazım süt gelmesi için ilk andan kaşıkla verilebiliyor biz çay kaşığıyla vermiştik ya da enjektör de olurKızlar eğer süt gelmezse doğumdan sonra bebek hep emiyor gelsin diye sağım yapınca geliyor mu hiç gelmeme durumu oluyor mu bide böyle olunca mecburen mama mı veriliyor kaşıkla ne zamandan sonra nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?