2020 Şubat Anneleri

Maşallah size de canim insallah en kisa surede toparlarda evine getirirsin bebisini rabbim guc kuvvet sabir versin sana uzme kendini hersey gececek 1 haftaya cikar belkide bakmissin kilo alimi da baslamis bak ne guzel

Ölçümler hatalı olabiliyor moralini bozma canım hiç

Kızlar benim 3 adet lohusa pijamam vardı ve gecelik almamistim.
Normal doğum için gecelik şart mı almak zorundamiyim ne diyorsunuz hiç istemiyorum giymeyi
zorunlu degil tabi canim tercih meselesi ama sezeryanda sonda fln takiyorlar idrar icin ,epidural sezeryandi benim ,hemen yuruyemedigim icin sonda aksama kadar kalmisti , dikisler fln ilk gun gecelikle rahat etmistim .2.gun normal pijama takimi giymistim,

kilo aliyorsa super ya cok sukur insallah hemencecik annesinin koynuna gelir kuzucugun

Sayfaları artık okuyamıyorum eskisi kadar kızlar ama inşallah hepiniz iyisinizdir. Eşleri ameliyatta olanlar Allahım sağlıkla çıkmayı nasip etsin. Gelmis geçmiş olsun.
Ben de inşallah güzel haberler veririm sizlere. Aktif olamasam da dualarım sizinle. Sağlıkla vaktiyle alın yavrularınızı kucağınıza. Dışarda 10 g alınca bile mutluluktan uçuyorsun. O yüzden anne karnında büyüsün kuzular durabildikleri kadar dursunlar büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…