masallah bol bol emsin yarasin kuzuyaEmiyor şükür , 2060 kg
Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin oğluna.Günaydın hanımlar benim oğlanda gece ateşlendi doktordan geldik şimdi bir sürü ilacımız olduçocuklarımız iyleşsin bi an önce yaaa inşallah bu kafayla doğuma hqzırlanamıyorum
Şok oldum tek kelime ile.Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Mesajları cok gec okuyabildim.Bugün canım ameliyata gitti .şu an yanında da değilim büyük bir boşluktayım sanki
Detayliyi yapan dr radyoloji uzmani mi periodontoloji dr umuydu?Kızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım
Allah şifa versin, kacirmisim ameliyat olacagini sanirim.Kızlar eşimi ameliyata alıyorlar şu an dualarınıza talibiz
Allah başınızdan eksik etmesin cnm safi ismiyle şifasını versin
Allahımm maşallah ikinize deBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Sağol canım alfamet aldım bir tane daha iyiGeçmiş olsun, Rabbim şifa versin oğluna.
Şok oldum tek kelime ile.
Allah im anali babalı büyütmeyi nasip etsin.
Hoşgeldi Deniz kızımız
Tebrik ediyorum canimmm
Mesajları cok gec okuyabildim.
Tansiyonun suan nasil?
Esin iyi mi?
Allah şifa versin canim
Detayliyi yapan dr radyoloji uzmani mi periodontoloji dr umuydu?
Inşallah sorun yoktur, aglamasaydin keske uzun uzun. Hissediyor bebekler canim.
Sen gönlünü ferah tut inşallah genetiktir.
Gerci aylardir takiptsin, sorun olsa illaki kendi dr un soylerdi ya.
Hayirli haberlerle gel p.tesi
Allah şifa versin, kacirmisim ameliyat olacagini sanirim.
Insallah esin iyidir simdi canim.
Gecmis olsun.
bazen olabiliyor kuzum öyle şeyler bende öyleyim trip atmalarım çok bu ara ama nabalım yani hormonlardan sen yinede kitleme kendini odaya .Bu sıra çok zor bi yerde sabit oturmamız sırtlar beller hemen ağrıyor benimde geçen bir muhabbet oldu eşimin hala oğlunun Nişanı var Kocaeli’de Şubat In başında tabi kaynanam da ne yapçanız siz nişana sen gelirsin Hilal kalır evde demiş çünkü bir kaç kere daha önce ben gitmek istemediğimi söylemiştim eevde olcakmış nişan kızın ve benzaten yarım saatte bir lavobadayım kaldıki son aylarım olucak eşimde yok öyle birşey ben nasıl bırakıp geleyim onu demiş son zamanlarında ya dedim bu kadarmı düşüncesiz bi annen var yaselozy bebeginin iyi olmasina cokkk sevindimmm kilosuda cok guzel masallah al sana surpriz.
Bende asiri gerginimmm ya hormonlarim tavan. Esim eve geldi guler yuz gostermiyor benim ihtiyacim olan sey guleryuzzz sinirden kendimi odaya kilitledim ona da bir daha yzuumu gorm diye mesaj attim.
Hosgeldin ergenligim.
Bu gece misafir odasinda uyuyacagim ☹
bence hergun mutlu olmaliii bana uzgun oldugunu yansitmamali hamileyim ben...
Hem isle ilgili bir durumda yok gayet iyiydi isleri.
Eltimlere gittik oturmaya kv ve kp de geldi sonra ben 7de gitmistimm 11 de kalkal eve gidelim dedim diye yapiyor bence oturmak istyordu benimde sirtim agiryordu napayim
Valla hamileyiz biz idare edecekler haklıyız yada haksızız ,zor durymdayız yarımız .Simdiden tuvaletim geldi daha fazla kilitli kalamicam galibaaagercekten kararliyim ben ona surat yapicam artikk. Hic gulmucem ona !
Bebek diyaframa baskı yapıyor çünküKızlar bende iç sıkıntısı başladı böyle iç çekerek nefes alıyorum nefes darlığı sanırım böyle için sıkılır iç çekersin ya öyle tuhaf şeyler oluyor ☺
Stres mi yaptım acaba yazılanlardan mı son ayın verdiği bir stres mi acaba ? Sizde var mı?
Sinirden uyku tutmadi beni ya. Cok sinirliyimmm. Bence de idare etmeleri grek bir de surat yapiyorlar.Valla hamileyiz biz idare edecekler haklıyız yada haksızız ,zor durymdayız yarımız .
Ben 38 yaşındayım bi daha hamile mi kalcam deyip bütün kredilerimi kullanıyorum
Bi kaç kez tramwayda hamile kısmına oturanları "ablacım orası hamileler için kalkar mısın oturcam hamileyim "deyip kaldırdım
Gibi gibi ...hamilelik özel güzel ama sonları zor bir dönem
Ay bnde bu aksam tripteydim sanirim hormonlardan isten geldi erken bn yaparim yemek sen dinlen dedi sonrada yok bnun kapagini neden kapatmadin kiriyodum yok cezveye yapışmış bi sudan gecirseydin sinir oldum baktim evi siliyo dedim bosuna yapiyosun bn yarin yapcam ztn hem temzlik ypma diyosun hemde sana kalinca suratin düşüyo butun aksam trip attim bide ayaklarim kasiniyo diye ağladımSimdiden tuvaletim geldi daha fazla kilitli kalamicam galibaaagercekten kararliyim ben ona surat yapicam artikk. Hic gulmucem ona !
Ay bnde bu aksam tripteydim sanirim hormonlardan isten geldi erken bn yaparim yemek sen dinlen dedi sonrada yok bnun kapagini neden kapatmadin kiriyodum yok cezveye yapışmış bi sudan gecirseydin sinir oldum baktim evi siliyo dedim bosuna yapiyosun bn yarin yapcam ztn hem temzlik ypma diyosun hemde sana kalinca suratin düşüyo butun aksam trip attim bide ayaklarim kasiniyo diye ağladımsonra gel yag sureyim onu yapiim bunu yapiim diyo sanirim hormonlardan hpmz ayniyiz
Mesajların hepsini okuyamıyorum malum.
Dün gece 12den sonra tedbiren bana hiçbişey yedirmediler. Sezaryen sonrası da akşam 6 ya kadar yemek içmek, kalkmak yasaktı. 6dan beri ayaktayım çok katlanılmayacak bi ağrı değil iyiyim. Deniz de gayet iyi kontrollerini yaptılar.
İlk defa sezaryen olacakların gözü hiç korkmasın. Gerçekten onu görünce bişey hissedilmiyomuş. Bugün bikere kustu tıkanınca korktum tabi acemiyim, bebek bakım odasına koşarak gitmişim dikişler sonrdan aklıma geldi
Ameliyattan çıktığımda daha başlamadık mı yoksa bitti mi ayırt edemedim. Eşimi gördüm "Deniz çok güzel" dedi ah dedim demek bitmiş
İki gündür hiç uyumamış olmak dışında hiç derdim yok, hala uyku hissetmiyorum. Bitek ameliyat olurken uyudum
Sütüm henüz gelmedi, sağma makinesini de kullanıyorum. Süt olmasa bile göğsümde durduğunda mutlu oluyo. Keşke hemen gelse.Yaa yerim ben senin Deniz'ini.
Meme ucun, sütün ne durumda onu de bana
Benim spinal sezaryen olacak gibi ama tırsmalı mıyım tırsmamalı mıyım hiçbi fikrim yok henüz.
Şu an planlanandan da erken doğacak diye tırsıyorum buraları okudukça o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?