Bende öyle diyodum da kapalı dışı da kurumaz diye düşünüyorumBende sipariş vericem ama erkenmi diyorum 4 hafta var sonuçta doğumabişey olurmu bozulma falan
Evet ya. 3 hafta deyince üzüldüm ben debende 31+6 yim bugun tam ☺ masallah boyu kilosu cok guzel sekerim ,3 haftada bir cok uzun geliyor ya artik 8.aydayiz 2 haftada bir gitsek ☺
Ben hedyelik hastanede dağıtmiyim mevlütte dağıtayım diyorum o yüzden 40 ında yaptırcam allah kısmet ederse.Bende verdim çikolatayıda ne olur ne olmaz diye bide açacak mağnet yaptırdım yanına 30 tane istemiyodum ama 60 tl tutuyodu bişey değil diye verdim haftaya gelir heralde
Kapı süsüde pazartesi kargoya vericekmişçok beğendim yaa zaman geçsin hemen doğsun istiyorum yaaa
Benim oğlum içinde aynı şeyi söylemişlerdi baktı perinatolog ailesel olabilir dedi bende benim kafamda büyüktür dedim, hidrosefali bulgusu yok zaten dedi. Ve ben normal doğum yaptım o koca kafalıyi ama doğduktan sonra hiç öyle değildi çok güzel bir kafası var yatırırken çok dikkat ettim çünkü sırt üstü yatmadı hiç yarım saatte bir yatış yönünü değiştim ne kulakları kepçe oldu ne de kafası genişledi. Üzme tatlı canını yaniKızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım
BEnde senin gibi düşünüyodum canım çikolata verirken kampanya yapmışlar 100 lü metal kutuda 30 tane magnet 150 tl di bende magneti değiştirdim 160 tuttu dedim hadi oda olsun mevlütte daha iyi bişey yaptırırım artık kampanyalar akıl çeliyo dikkat etBen hedyelik hastanede dağıtmiyim mevlütte dağıtayım diyorum o yüzden 40 ında yaptırcam allah kısmet ederse.
Bi tek isimli cikolata yaptırcam onuda önümüzdeki hafta sipariş edeyim barii ne olur ne olmaz.
Kapı süsü de cok güzel olmuş prensesin yerim
İyiymiş öyle olsa benimde çelinirdiBEnde senin gibi düşünüyodum canım çikolata verirken kampanya yapmışlar 100 lü metal kutuda 30 tane magnet 150 tl di bende magneti değiştirdim 160 tuttu dedim hadi oda olsun mevlütte daha iyi bişey yaptırırım artık kampanyalar akıl çeliyo dikkat et
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün tek ayrılığınız olsun inşallahBiz iyiyiz şükürler olsun ....
Bebeğim evimizde , alışmaya çalışıyoruz ....
Darısı hepinize olsun arkadaşlarım
Geçmiş olsun şimdi nasıl atlatmışdır kuzum inşallahGünaydın hanımlar benim oğlanda gece ateşlendi doktordan geldik şimdi bir sürü ilacımız olduçocuklarımız iyleşsin bi an önce yaaa inşallah bu kafayla doğuma hqzırlanamıyorum
Gözün aydın canım, miniğimize de maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla inşallahBen doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Geçmiş olsun canım çıktı mı hastaneden durumu nasıl oldu eşininBugün canım ameliyata gitti .şu an yanında da değilim büyük bir boşluktayım sanki
Bence korkulacak bir durum çıkmayacak, doktor yanlış ölçmüştür. Hem zaten bebeklerin kafaları vücuda göre hep önden gider benim oğlumda da 2 hafta önden giderdi sorunsuz bir şekilde doğdu. Hiç korkma canım seninkine de normal diyeceklerKızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım
Kızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım
Canım benimkinin de kafası önden gidiyo ben de senin gibi korktum başta ama babasının kafası da büyük yani ona çekti büyük ihtimalKızlar merhaba. Bugün çalışabilir raporu almak için kendi doktorum dan başka bir doktora gittim. Moralleri i o kadar bozduk. Ultrason ölçümleri normal haftadan ileri. Özellikle kafa çevresi ölçümü. Başı büyük haftasına göre 4 - 5 hafta deyip durdu. Ayrıntılı ultrason sordu. Hepsi normaldi dedim. Ancak son 5 6 hafta dan beri doktoruma ölçümleri ileride diyordu dedım. Ki doktoruma biraz büyük kafalı olcak yapısal deyip üstünde durmuyordu. Bugünkü hemen bir uzman periontologa görün deyip durdu. Randevu aldım pztsi fakiltede bir prof a. Öğlenden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı. Nolur çocuğunun zekasıyla ilgili Bi sıkıntı olmasın. Dua edin arkadaşlar. Hepimizin ki sağlıkla gelsin allahım
Sağol. Canımselozy canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza
P Prensescann senin de gözün aydın canım gerçekten bebekler çok güçlü çok şükür evinize gitmişsiniz. Allah bir daha ayırmasın sizi.
G GULCIN_87 inşallah sende en kısa zamanda bebeginle birlikte evinize gidersiniz canım çok az kaldı.
Kirmizi pabuc canım geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin inşallah.
Kendisi, çocukları, yakınları hasta olan herkese acil şifalar diliyorum. Hastane işleri rahatsızlık falan yazamadım pek kusura bakmayın.
Insallah kuzularimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde tam zamanında kucağımıza alırız.
Size de geçmiş olsun canım zamansız ama ne yapalım buna da şükürMerhaba kızlar, hepinize iyi haftasonları. çok yorgunum kendime gelemedim bir türlü. geçmiş pek okuyamadım umarım iyisinizdir. bu sabah kalktığımda ayak bileğimin ağrıdığını hissettim üstüne basarken. dün yatarken hiç bişeyim yoktu anlamadım nasıl incitmiş olabilirim
Kirmizi pabuc canım eşine çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. zamansız olmuş ama iyi olsun yeterki, sende iki çocuk bir de karnın burnunda zor olacak ama.
benim eşim de yirmilik dişinden bayağı zor bi operasyon geçirecek, diş yan yatmış gömülmüş falan. tabii ameliyat sayılmaz da yine de zor bakalım inşallah kolay atlatır.
selozy bütün kızlar söylemiş zaten sen emzirmeye devam et süt mutlaka gelecektir. 3. gün sütüm gelmişti hep emzirmiştim ama mama da vermiştim tabii o 3 günde, aç kalmamalı bebek sarılık olmaması için. çay kaşığıyla mama verdirmişti doktorum.
inşallah evinize çıkarsınız ve sütün hemencik gelir :)
@KARABATAK_ Bugün kontrolün varsı güzel haberler bekliyorum senden de
Evet canım çıktı eve geldi şükürGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün tek ayrılığınız olsun inşallahbol bol kokla mis kokulumuzu
Geçmiş olsun şimdi nasıl atlatmışdır kuzum inşallah
Gözün aydın canım, miniğimize de maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla inşallah
Geçmiş olsun canım çıktı mı hastaneden durumu nasıl oldu eşinin
Bence korkulacak bir durum çıkmayacak, doktor yanlış ölçmüştür. Hem zaten bebeklerin kafaları vücuda göre hep önden gider benim oğlumda da 2 hafta önden giderdi sorunsuz bir şekilde doğdu. Hiç korkma canım seninkine de normal diyecekler
Sen hep bnm saatlerde uyaniksin kasintidanmivalla bu aralar yaklasmayin yakarim modundayim
Benimde burnum tıkalı nefes alamıyorum horluyorum vallayatakta dönmek işkence gibi tek yastık alçak kalıyo iki yastık yüksek oluyo bide yeni bi huy çıkardım 3 gecedir odamızda değil misafir gibi oturma odasında koltuğu açıp yatıyoz daha rahat geliyo burası bana kocalar bizi boşamadan doğursak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?