Bendede var horlama Ama tıkanmak kötü boğulma hissi oluyo astım başlangıcı vardı bende o mu tetikliyo acaba anlamadım
Ayy ben koltukta yatamıyorum yatsam kalkamıyorum alçakve çok yumuşak içine gömülü veriyorum
Eşim rahat yatıyım diye salonda yattı bi süre ama 2 haftadır yanıma geliyo yakında kovucam ama az kaldı
cocuk dogunca babanin yatagi salondaki koltuk oluyor bu kacinilmaz
ilk kizimi kendi yatagina alistirdim ama esim 4yillik aliskanlik bazen hala salonda uyuyakaliyor
Kızlar eğer süt gelmezse doğumdan sonra bebek hep emiyor gelsin diye sağım yapınca geliyor mu hiç gelmeme durumu oluyor mu bide böyle olunca mecburen mama mı veriliyor kaşıkla ne zamandan sonra nasıl oluyor
sut meselesini sakin takinti yapma canim ,dogdugu andan itibaren hep emzir ,geliyorsa sikinti yok gelmiyorsa ki dusuk bir ihtimal ozaman hemsireler yonlendirir seni ama benim tavsiyem sakin sut gelmiyor diye birakmamak
Gunaydin kizlarr mutlu hafta sonlarimiz olsun insaAllahh gece sacma sapan ruyalar gormekten cok sıkıldım yaa uyuyabilsem bi dert uyuyamasam ayri bir dert. Her gun ayni seyleri yapmaktanda cok bunaldim ayy ben tukenmislik sendromuna girdim sanirim hicbir sey yapmadan yatasim var sadece
EVet cnm ayniyizbnm kac gunum var bilmiyorum aslinda bn normal dogum beklemek istiyorum ama kasintidan dolayi ptesi bidaha kan vercem cikan sonuca gore belli olcak sanirim nezman olacagim
EVet cnm ayniyizbnm kac gunum var bilmiyorum aslinda bn normal dogum beklemek istiyorum ama kasintidan dolayi ptesi bidaha kan vercem cikan sonuca gore belli olcak sanirim nezman olacagim
Görmedim sanırım canım daha iyi ayaklanmış dedemden hatıra kalan bir baston vardı onu sahiplendi koridorlarda dolaşıyor onunla telefondan görebiliyoruz ancak
Bn en son persembe gttim 2650 olmustu kilosu bnde buyusun istyorum durmasini cok ama eger gebelik kolestaziysa 37 en fazla 38 de alirim en ufak risk görürsem birakmam dedi dr
Görmedim sanırım canım daha iyi ayaklanmış dedemden hatıra kalan bir baston vardı onu sahiplendi koridorlarda dolaşıyor onunla telefondan görebiliyoruz ancak
Bn en son persembe gttim 2650 olmustu kilosu bnde buyusun istyorum durmasini cok ama eger gebelik kolestaziysa 37 en fazla 38 de alirim en ufak risk görürsem birakmam dedi dr
Bendede var horlama Ama tıkanmak kötü boğulma hissi oluyo astım başlangıcı vardı bende o mu tetikliyo acaba anlamadım
Ayy ben koltukta yatamıyorum yatsam kalkamıyorum alçakve çok yumuşak içine gömülü veriyorum
Eşim rahat yatıyım diye salonda yattı bi süre ama 2 haftadır yanıma geliyo yakında kovucam ama az kaldı
Bende verdim çikolatayıda ne olur ne olmaz diye bide açacak mağnet yaptırdım yanına 30 tane istemiyodum ama 60 tl tutuyodu bişey değil diye verdim haftaya gelir heralde
Kapı süsüde pazartesi kargoya vericekmiş çok beğendim yaa zaman geçsin hemen doğsun istiyorum yaaa