2020 Şubat Anneleri

cocuk dogunca babanin yatagi salondaki koltuk oluyor bu kacinilmaz
ilk kizimi kendi yatagina alistirdim ama esim 4yillik aliskanlik bazen hala salonda uyuyakaliyor

Kızlar eğer süt gelmezse doğumdan sonra bebek hep emiyor gelsin diye sağım yapınca geliyor mu hiç gelmeme durumu oluyor mu bide böyle olunca mecburen mama mı veriliyor kaşıkla ne zamandan sonra nasıl oluyor
sut meselesini sakin takinti yapma canim ,dogdugu andan itibaren hep emzir ,geliyorsa sikinti yok gelmiyorsa ki dusuk bir ihtimal ozaman hemsireler yonlendirir seni ama benim tavsiyem sakin sut gelmiyor diye birakmamak

Gunaydin kizlarr mutlu hafta sonlarimiz olsun insaAllahh gece sacma sapan ruyalar gormekten cok sıkıldım yaa uyuyabilsem bi dert uyuyamasam ayri bir dert. Her gun ayni seyleri yapmaktanda cok bunaldim ayy ben tukenmislik sendromuna girdim sanirim hicbir sey yapmadan yatasim var sadece

Bizimde koltuklar sert yatak daha yumuşak o yüzden koltuk daha rahat geliyo inşallah biran önce tamamlarız şu son ayı yaaa

Bende sipariş vericem ama erkenmi diyorum 4 hafta var sonuçta doğuma bişey olurmu bozulma falan
Bende verdim çikolatayıda ne olur ne olmaz diye bide açacak mağnet yaptırdım yanına 30 tane istemiyodum ama 60 tl tutuyodu bişey değil diye verdim haftaya gelir heralde
Kapı süsüde pazartesi kargoya vericekmiş çok beğendim yaa zaman geçsin hemen doğsun istiyorum yaaa

Eklentiler

• 4E525D52-294A-45FC-915E-71C52D7EDF22.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…