2020 Şubat Anneleri

Benimde öyle uzun uzun sık sık hıçkırıyo ama bugün sakin emme refleksi de gelişiyomuş aynı zamanda

Bende aynı durumdayım bu 3. bebişim ama hiç böyle bişey olmazdı,bebeklerin hıçkırdığını bugün öğrendim netten çok acayip bende endişelendim ama ciğerleri geliştiği içinmiş öyle yazıyo benimde kontrolum salı bende sorucam bakalım

Maşallah canım benim nefes teknikleri yapıyo içerde bebişin, ciğerleri artık daha hızlı gelişiyo daha sık şahit olacaksın hıklamalarına
Benimki geçen hafta yukardaydı, kontrolden birgün önce aşağıda hıçkırığını hissettim, dün yine yukarda Hıçkırdı, sabah kahvaltı ederken aşağıdaydı yine fıldır fıldır dönüyo içerde
Dr a söyledim dönsün son zamanları artık yeri kalmayacak dedi

Demekki tek tuhaflaşan ben değilim oh şükür şu son ayıda bi atlatsak valla

Benimde öyle uzun uzun sık sık hıçkırıyo ama bugün sakin emme refleksi de gelişiyomuş aynı zamanda

Sizden de duyunca içim rahatladı güzel anneler teşekkür ederim

Benimde hıçkırıyor sık sık ve uzun sürüyor demekki son ay hoçkırık ayı

benimki başaşağı ozisyonda rahimde bazen altta hissediyorum
Bende hep kasigimin sol tarafinda hissediyorum her gun hickiriyo nerdeyse ve uzun suruyo insaAllah nette yazan bilgiler dogrudur ve dogduklarinda emme refleksleri guclenmis olur

Benimde hıçkırıyor sık sık ve uzun sürüyor demekki son ay hoçkırık ayı

benimki başaşağı ozisyonda rahimde bazen altta hissediyorum
Bende hep kasigimin sol tarafinda hissediyorum her gun hickiriyo nerdeyse ve uzun suruyo insaAllah nette yazan bilgiler dogrudur ve dogduklarinda emme refleksleri guclenmis olur
Ben de hep altta hissediyorum dediğiniz gibi inşallah güzel güzel emer yavruşlarımız

Kızlar dün gece ve bugün aşırı sancım var ama suyum felan gelmedi doktora gitmelimiyim? Gitmezsem bebeğe birşey olurmu ama sancıda baya zorluyor?

Ne kadar sıklıkta giriyor? Gidin bence belki açılma da başlamıştır.
Bence bi git açılmana falan bakılsın

sık sık oluyor 2-3 dk da bir vuruyor dün gece baya kıvrandırdı ilaç içtim Hemen etki edemedi öyle kıvranırken uyuya kalmışım bugünde yine öğleden sora tekrar vurmaya başladı şimdilerde iyice arttı duşta adım ama rahatlatmadı doktoruma yazdım bakayım bişey dicekmi

Kızlar dün gece ve bugün aşırı sancım var ama suyum felan gelmedi doktora gitmelimiyim? Gitmezsem bebeğe birşey olurmu ama sancıda baya zorluyor?
senin durumun riskli ya sen bence git canım. doktorunun zaten 3-4 günde bir çağırması lazım seni.

valla 2 gundur anribiyotik verdi doktor ancak oyle azaldi oksurugum ,aklinda bulunsun gecmezse bi dahiliyeye git canim, cocuk icin daha zor yavrum 2 gram canlari var zaten

2 3 dk cok ciddi bir sure ve artti diyosun canim bence git hastaneye acilman olmus olabilir bi muayene ol

yeb4
Selam canimmm
Sabah 8 de sessizce ciktik evden bizim cimcime uyanmadan kactik
Eşim ilk defa Bahar olmadigi icin ekrandan rahat rahat oglani izleme sansi elde etti.
Nst de sanci cikmadi.
46 cm
2535 gr
Diğer olcumleri de haftasiyla uyumlu dedi.
En cok merak ettigim seylerde,
Suyu gayet iyiymis.
Plesentada yaslanma felan yokmuş.
10 gun kontrol suresi icinde bekliyorum dedi,
13 ocak p.tesine aldim randevuyu.

Onceki kontrolde 2 haftada 500 gr almisti,
Bu sefer 3 haftada 500 gr almasinin sebebi corasprini bırakmam mi? Hani beslenemedigi icin olabilir mi dedim. Alakasi yok, kilo alımı gayet iyi dedi. Karin olcumune göre belirleniyor kilo dedi, olcum yaparken nefes vermis olursa az,nefes almisken olcum yaparsak cok cikar kilo olarak dedi. Kucuk farklara takilmamak gerekir onemli olan sey haftasiyla uyumlu olup kilo aliyor olmasidir dedi.

Eşimde cikarken damari sordu,
Sorun yok akim iyi dedi.

60 ile basladim tartilmaya,66 geliyorum.
Cok sevindim kilo almis olmama hahahah.
68 ile doguma giderim gibi geliyor bakam :)

@KARABATAK_ Bugün kontrolün varsı güzel haberler bekliyorum senden de
Selam canimmm
Sabah 8 de sessizce ciktik evden bizim cimcime uyanmadan kactik
Eşim ilk defa Bahar olmadigi icin ekrandan rahat rahat oglani izleme sansi elde etti.
Nst de sanci cikmadi.
46 cm
2535 gr
Diğer olcumleri de haftasiyla uyumlu dedi.
En cok merak ettigim seylerde,
Suyu gayet iyiymis.
Plesentada yaslanma felan yokmuş.
10 gun kontrol suresi icinde bekliyorum dedi,
13 ocak p.tesine aldim randevuyu.

Onceki kontrolde 2 haftada 500 gr almisti,
Bu sefer 3 haftada 500 gr almasinin sebebi corasprini bırakmam mi? Hani beslenemedigi icin olabilir mi dedim. Alakasi yok, kilo alımı gayet iyi dedi. Karin olcumune göre belirleniyor kilo dedi, olcum yaparken nefes vermis olursa az,nefes almisken olcum yaparsak cok cikar kilo olarak dedi. Kucuk farklara takilmamak gerekir onemli olan sey haftasiyla uyumlu olup kilo aliyor olmasidir dedi.

Eşimde cikarken damari sordu,
Sorun yok akim iyi dedi.

60 ile basladim tartilmaya,66 geliyorum.
Cok sevindim kilo almis olmama hahahah.
68 ile doguma giderim gibi geliyor bakam :)
[/QUOTE]

oh super canim cok sevindim kilo aliyorsa sorun yok demektir ,gozunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…