- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Sağol canım benimİyi bari ya cok sevindim hadi tekrardan gecmis olsun
Benimde öyle uzun uzun sık sık hıçkırıyo ama bugün sakin emme refleksi de gelişiyomuş aynı zamandaKızlar benim oğluşum son bi kaç gündür çok hıçkırmaya başladı, bugün sabahtan beri dördüncü hıçkırığı ve minimum beş dakika sürüyo, netten baktığımda göre amniyotik sıvıdan veya ciğerleri geliştiği için oluyomuş ama tırsıyorum haftaya cuma randevum
Bende aynı durumdayım bu 3. bebişim ama hiç böyle bişey olmazdı,bebeklerin hıçkırdığını bugün öğrendim netten çok acayip bende endişelendim ama ciğerleri geliştiği içinmiş öyle yazıyo benimde kontrolum salı bende sorucam bakalımKızlar benim oğluşum son bi kaç gündür çok hıçkırmaya başladı, bugün sabahtan beri dördüncü hıçkırığı ve minimum beş dakika sürüyo, netten baktığımda göre amniyotik sıvıdan veya ciğerleri geliştiği için oluyomuş ama tırsıyorum haftaya cuma randevum
Maşallah canım benim nefes teknikleri yapıyo içerde bebişin, ciğerleri artık daha hızlı gelişiyo daha sık şahit olacaksın hıklamalarınaKızlar benim oğluşum son bi kaç gündür çok hıçkırmaya başladı, bugün sabahtan beri dördüncü hıçkırığı ve minimum beş dakika sürüyo, netten baktığımda göre amniyotik sıvıdan veya ciğerleri geliştiği için oluyomuş ama tırsıyorum haftaya cuma randevum
Demekki tek tuhaflaşan ben değilim oh şükürBurun tıkanıklığı bende de var son 3 aydır. Hapşırık da var günde 3-4 defa düzenli olarak o da gebeliğin başından beri. Doktoruma diyorum çocuk bende alerji yaptı zaar. Evet hormonel çünkü diyo. :)
Ve bence de bazen koltuk daha rahat :)
Benimde öyle uzun uzun sık sık hıçkırıyo ama bugün sakin emme refleksi de gelişiyomuş aynı zamanda
Bende aynı durumdayım bu 3. bebişim ama hiç böyle bişey olmazdı,bebeklerin hıçkırdığını bugün öğrendim netten çok acayip bende endişelendim ama ciğerleri geliştiği içinmiş öyle yazıyo benimde kontrolum salı bende sorucam bakalım
Sizden de duyunca içim rahatladı güzel anneler teşekkür ederimMaşallah canım benim nefes teknikleri yapıyo içerde bebişin, ciğerleri artık daha hızlı gelişiyo daha sık şahit olacaksın hıklamalarına
Benimki geçen hafta yukardaydı, kontrolden birgün önce aşağıda hıçkırığını hissettim, dün yine yukarda Hıçkırdı, sabah kahvaltı ederken aşağıdaydı yine fıldır fıldır dönüyo içerde
Dr a söyledim dönsün son zamanları artık yeri kalmayacak dedi
Maşallah canım benim nefes teknikleri yapıyo içerde bebişin, ciğerleri artık daha hızlı gelişiyo daha sık şahit olacaksın hıklamalarına
Benimki geçen hafta yukardaydı, kontrolden birgün önce aşağıda hıçkırığını hissettim, dün yine yukarda Hıçkırdı, sabah kahvaltı ederken aşağıdaydı yine fıldır fıldır dönüyo içerde
Dr a söyledim dönsün son zamanları artık yeri kalmayacak dedi
Ben de hep aşağıda hissediyorum pıt pıthıçkırmaya başlayınca deli oluyo o da hemen tekmeler yumruklar kıpır kıpır kıyamam yavruma
Benimde hıçkırıyor sık sık ve uzun sürüyor demekki son ay hoçkırık ayıDemekki tek tuhaflaşan ben değilim oh şükürşu son ayıda bi atlatsak valla
Bende hep kasigimin sol tarafinda hissediyorum her gun hickiriyo nerdeyse ve uzun suruyo insaAllah nette yazan bilgiler dogrudur ve dogduklarinda emme refleksleri guclenmis olurBenimde hıçkırıyor sık sık ve uzun sürüyor demekki son ay hoçkırık ayı
benimki başaşağı ozisyonda rahimde bazen altta hissediyorum
Benimde hıçkırıyor sık sık ve uzun sürüyor demekki son ay hoçkırık ayı
benimki başaşağı ozisyonda rahimde bazen altta hissediyorum
Ben de hep altta hissediyorumBende hep kasigimin sol tarafinda hissediyorum her gun hickiriyo nerdeyse ve uzun suruyo insaAllah nette yazan bilgiler dogrudur ve dogduklarinda emme refleksleri guclenmis olur
Kızlar dün gece ve bugün aşırı sancım var ama suyum felan gelmedi doktora gitmelimiyim? Gitmezsem bebeğe birşey olurmu ama sancıda baya zorluyor?
Bence bi git açılmana falan bakılsınKızlar dün gece ve bugün aşırı sancım var ama suyum felan gelmedi doktora gitmelimiyim? Gitmezsem bebeğe birşey olurmu ama sancıda baya zorluyor?
Ne kadar sıklıkta giriyor? Gidin bence belki açılma da başlamıştır.
Bence bi git açılmana falan bakılsın
senin durumun riskli ya sen bence git canım. doktorunun zaten 3-4 günde bir çağırması lazım seni.Kızlar dün gece ve bugün aşırı sancım var ama suyum felan gelmedi doktora gitmelimiyim? Gitmezsem bebeğe birşey olurmu ama sancıda baya zorluyor?
Evet ya. 3 hafta deyince üzüldüm ben de
Ya bu grip beni mahvetti oğlanla sabaha kadar öksürük yarışı yaptık resmen. Kendi halim fena. Bi de onun o halini görünce daha kötü oluyorum. Allah eşime güç kuvvet versin 2 gündür hasta bakıyor yazık.
2 3 dk cok ciddi bir sure ve artti diyosun canim bence git hastaneye acilman olmus olabilir bi muayene olsık sık oluyor 2-3 dk da bir vuruyor dün gece baya kıvrandırdı ilaç içtim Hemen etki edemedi öyle kıvranırken uyuya kalmışım bugünde yine öğleden sora tekrar vurmaya başladı şimdilerde iyice arttı duşta adım ama rahatlatmadı doktoruma yazdım bakayım bişey dicekmi
asiri sancim var diyosan doktorunla bir gorus istersenKızlar dün gece ve bugün aşırı sancım var ama suyum felan gelmedi doktora gitmelimiyim? Gitmezsem bebeğe birşey olurmu ama sancıda baya zorluyor?
Selam canimmm@KARABATAK_ Bugün kontrolün varsı güzel haberler bekliyorum senden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?