2020 Şubat Anneleri

Canim ben ilk hamileliğimde bunun hıçkırik oldugunu ogrenmistim. Iki hamileligimde de bol hickirikli gecti son ay.
Kızlar dün gece ve bugün aşırı sancım var ama suyum felan gelmedi doktora gitmelimiyim? Gitmezsem bebeğe birşey olurmu ama sancıda baya zorluyor?
Canim sen bence bekleme git dr a.
Dr un yoksa dahi devlete acile gitsen de bi baksalar. Hareketleri nasildi gun icinde?

Bunu bilmiyodum bizim icinde guzel bir bilgi oldu :) senin adina da sevindim guzel gecmis kontrolun

Bunu bilmiyodum bizim icinde guzel bir bilgi oldu :) senin adina da sevindim guzel gecmis kontrolun
Aslinda bu tarz teknik bilgi pek vermez kendisi ama ben hakli olarak evhamli oldugum icin bu hamilelikte sordugum sorulara mantikli cevap veresi geliyor sanirim

canımm çok sevindim çok endişeleniyordun, anlıyorum seni her kontrolde yüreğimiz ağzımıza geliyor ama iyi gidiyoruz şimdilik şükür :) bu saatten sonra doğum olursa da kiloları iyi şükür. benim de birden gelişimi durma ihtimali var ya bende 2 buçuğu görsem artık korkmayacağım diyordum. şükür ikimiz de gördük

bana da artık haftada bir geleceksin dedi. muayene ücretine 1 ayda iki kere zam yapmışlar, 220 lira olmuş. ayda 440 lira ücret vermiş olucaz haftada bir gidince, o yüzden bugün oğluma dedimki ablan gibi 42. haftayı bekleme sakın 38’de falan gel tamam mı yoksa batıcaz biz vallahi

kilo alımın çok iyi ya, tabiiki gebelik şekeri keşke olmasaydı ama bu sayede kilo almadın ne güzel. ben 11 kilo aldım şu an ve daha son haftalar var asıl kilo alınan

Canan_Ela canım nasıl oldunuz daha iyi misiniz? bizim kıza serum çok iyi geldi ya başladı haylazlıklara

bu arada sen kaç kilodan gidiyorsun şu an? ben son günlerde biraz abarttım 11 kilo almışım

Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.

Canım gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına mutlulukla sağlıkla büyüsün, darısı başımıza.
Ciğer geliştiriciyi kaç doz ve doğumdan ne kadar önce yaptılar? Ara ara banada kasılma geliyor bugün ama aralıkları düzensiz diye gitmeyi düşünmüyorum daha.

Bende hastalananlar furyasına katıldım sonunda inanılmaz bir nezle başladı ve biliyorum ki 1 hafta içinde sürekli öksürüğe dönüşecek. Ihlamur dışında hamilelikte kullanabileceğimiz bir pastil veya başka bitkisel bir şey kullanan var mı öksürük için?

Gecmis olsun. Pastil kullanan arkadaslar vardi mesajini gorunce yazarlar simdi

geçmiş olsun canım aman dikkat et geçmezse doktora git.
bir yemek kaşığı bala bir tatlı kaşığı toz zencefil ya da kuru zencefili rendeleyip karıştır, günde 1 kaşık ye. zencefil ve bal öksürüğe çok iyi geliyor.

Ah sorma canim ya.
Bugun zamli tarife odedik bizde.
130 yla basladik, 150 olmuştu.
Bugun itibariyle 165 tl olmuş.
Nst de ucretli zaten.
Tuzla kart indirimi ile ikisine 170 tl odedik gerci.
Kontrol sonrası bilgi isleme gittik.
Fiyat ogrenmek icin.
Gorevli,ocak ayi icinde yeni fiyat guncellenecek eger guncellenme olmadan once olursa dogum 2019 fiyati uygulanabilinirmis sadece. 3.5 sezeryan, 3 zorunlu sezeryan eski fiyat. Yani kabaca yeni fiyata %10 gelse zam kart indirimi de %15 bizim, tahmini 3.5 civari fiyat oderiz diger masraflarla birlikte totelde.
Allah saglikli bi sekilde sag salim kavusmayi nasio etsin bizlere, para odenir ne yapak.

Isim isi nolduuuu???

Ya arkadaşlar alma taraftarı değildim ama biberon aldınız mı ne düşünüyorsunuz
Evde olacağım çalışmıyorum ama kızımda hastanede işime yaramıştı eve geldik hiç kullanmadım, şimdi eşim bebeği bana bırak sütünü de sağ sen dışarı çık, ilki gibi evde kalma günlerce diyor. mantıklı geliyo çünkü çok zor oluyo evde kala kala
Alsam mı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…