Canim ben ilk hamileliğimde bunun hıçkırik oldugunu ogrenmistim. Iki hamileligimde de bol hickirikli gecti son ay.Bende aynı durumdayım bu 3. bebişim ama hiç böyle bişey olmazdı,bebeklerin hıçkırdığını bugün öğrendim netten çok acayip bende endişelendim ama ciğerleri geliştiği içinmiş öyle yazıyo benimde kontrolum salı bende sorucam bakalım
Canim sen bence bekleme git dr a.Kızlar dün gece ve bugün aşırı sancım var ama suyum felan gelmedi doktora gitmelimiyim? Gitmezsem bebeğe birşey olurmu ama sancıda baya zorluyor?
Bunu bilmiyodum bizim icinde guzel bir bilgi oldu :) senin adina da sevindim guzel gecmis kontrolunAlakasi yok, kilo alımı gayet iyi dedi. Karin olcumune göre belirleniyor kilo dedi, olcum yaparken nefes vermis olursa az,nefes almisken olcum yaparsak cok cikar kilo olarak dedi. Kucuk farklara takilmamak gerekir onemli olan sey haftasiyla uyumlu olup kilo aliyor olmasidir dedi.
Aslinda bu tarz teknik bilgi pek vermez kendisi ama ben hakli olarak evhamli oldugum icin bu hamilelikte sordugum sorulara mantikli cevap veresi geliyor sanirimBunu bilmiyodum bizim icinde guzel bir bilgi oldu :) senin adina da sevindim guzel gecmis kontrolun
Bnmde ptesi tahlilGenel olarak uykum olmuyo sabaha karşı ama yine başladı sabah benim el ayak kaşınmaya. Şişmeye başladığı için mi kaşınıyo bilmiyorum ama sanmam. 12sinde bi tahlil daha yaptırıcam. Belki ilacın dozunu yükseltirler.
canımm çok sevindim çok endişeleniyordun, anlıyorum seni her kontrolde yüreğimiz ağzımıza geliyor ama iyi gidiyoruz şimdilik şükür :) bu saatten sonra doğum olursa da kiloları iyi şükür. benim de birden gelişimi durma ihtimali var ya bende 2 buçuğu görsem artık korkmayacağım diyordum. şükür ikimiz de gördükyeb4
Selam canimmm
Sabah 8 de sessizce ciktik evden bizim cimcime uyanmadan kactik
Eşim ilk defa Bahar olmadigi icin ekrandan rahat rahat oglani izleme sansi elde etti.
Nst de sanci cikmadi.
46 cm
2535 gr
Diğer olcumleri de haftasiyla uyumlu dedi.
En cok merak ettigim seylerde,
Suyu gayet iyiymis.
Plesentada yaslanma felan yokmuş.
10 gun kontrol suresi icinde bekliyorum dedi,
13 ocak p.tesine aldim randevuyu.
Onceki kontrolde 2 haftada 500 gr almisti,
Bu sefer 3 haftada 500 gr almasinin sebebi corasprini bırakmam mi? Hani beslenemedigi icin olabilir mi dedim. Alakasi yok, kilo alımı gayet iyi dedi. Karin olcumune göre belirleniyor kilo dedi, olcum yaparken nefes vermis olursa az,nefes almisken olcum yaparsak cok cikar kilo olarak dedi. Kucuk farklara takilmamak gerekir onemli olan sey haftasiyla uyumlu olup kilo aliyor olmasidir dedi.
Eşimde cikarken damari sordu,
Sorun yok akim iyi dedi.
60 ile basladim tartilmaya,66 geliyorum.
Cok sevindim kilo almis olmama hahahah.
68 ile doguma giderim gibi geliyor bakam :)
Ben doğum yaptım. Solunum sıkıntısı yok yanımda, 2.5 kg doğdu. Memeyi tutabiliyo baya emiyo ama daha gelmedi tabi.
Her şey çok güzel.
Gecmis olsun. Pastil kullanan arkadaslar vardi mesajini gorunce yazarlar simdiBende hastalananlar furyasına katıldım sonundainanılmaz bir nezle başladı ve biliyorum ki 1 hafta içinde sürekli öksürüğe dönüşecek. Ihlamur dışında hamilelikte kullanabileceğimiz bir pastil veya başka bitkisel bir şey kullanan var mı öksürük için?
geçmiş olsun canım aman dikkat et geçmezse doktora git.Bende hastalananlar furyasına katıldım sonundainanılmaz bir nezle başladı ve biliyorum ki 1 hafta içinde sürekli öksürüğe dönüşecek. Ihlamur dışında hamilelikte kullanabileceğimiz bir pastil veya başka bitkisel bir şey kullanan var mı öksürük için?
İcimden bi his 4. Anne yekta olacak diyoYEKTA61 naptın ?
Ah sorma canim ya.canımm çok sevindim çok endişeleniyordun, anlıyorum seni her kontrolde yüreğimiz ağzımıza geliyor ama iyi gidiyoruz şimdilik şükür :) bu saatten sonra doğum olursa da kiloları iyi şükür. benim de birden gelişimi durma ihtimali var ya bende 2 buçuğu görsem artık korkmayacağım diyordum. şükür ikimiz de gördük ☺
bana da artık haftada bir geleceksin dedi. muayene ücretine 1 ayda iki kere zam yapmışlar, 220 lira olmuş. ayda 440 lira ücret vermiş olucaz haftada bir gidince, o yüzden bugün oğluma dedimki ablan gibi 42. haftayı bekleme sakın 38’de falan gel tamam mıyoksa batıcaz biz vallahi
kilo alımın çok iyi ya, tabiiki gebelik şekeri keşke olmasaydı ama bu sayede kilo almadın ne güzel. ben 11 kilo aldım şu an ve daha son haftalar var asıl kilo alınan
Evet buyuk ihtimal. Sancilari 100 cikmisti onun gecenlerde dimi yanlis hatirlamiyorum ? Umarim guzel haberlerle doner aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?