2020 Şubat Anneleri

Aldım ben en kötü su veririm diye

amin canım, kesinlikle öyle ödenir ne olursa o sorun değil. yeterki sağlıkla kucağımıza alalım, hepimiz varımızı yoğumuzu veririz elbette.
çok şükür gücümüz de var ki özel hastanelere gidiyoruz. benim sinir olduğum şey insanları sömürmeleri. ülkede isim yapmış önemli bir hastane mesela medical park, 20 günde iki kere zam geldi ama bir nst odası var görsen g.t kadar yer afedersin. iki makine var, yarım saat sürüyor ve isim yazdırıyorsun sıra için. geçen gün 2 saat beklersiniz dedi hemşire, doktorum da gece gel hastam olduğunu söyle doğumhane katında gir dedi. insan böyle şeylere sinir oluyor. o kadar para alıyorlar, bizi düşürdükleri duruma bak. hasta hakları şikayet bölümüne gidecektim ama eşim yanımdaydı, eşim hiç uğraşmaz öyle şeylerle hadi boşver eve gidelim dedi. tek başıma gideyim bi ya da telefondan falan şikayetimi yapıcam ama kurtulamazlar elimden

isim konusunda eşim Demir olsun dedi en son. bu adam sert ve soğuk isimlere takıntılı anladım :) aslında Demir ismi bana çok karizmatik gelir ama işte biraz anlamlı bir şey de olsun isterdim. neyse kaşınmayayım. daha tam netleştirmedik ama Demir’de karar kılarsa itiraz etmem muhtemelen öyle olur. ama Begüm illa Mete olsun istiyordu onu nasıl ikna ederiz bilmem

sizde bir gelişme var mı?

Çok şükür canım bu günlerimize haftan da bebeğinin son kontroldeki kilosu da gayet iyiydi seninde
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin popişlerine vurmayı unutmayalım bizi korkuttuları için

Ebrucuğum çok tatlısın ya

al canım bence, çıkarsın tabii neden çıkamayasın. ben kızımda da avent aldım, şimdi de avent aldım cam biberon. ama küçüğünü değil 1+ ay al orta boy olan. 1 aya kadar ilk günler mama bile yese kaşıkla verilir. sonrasında küçüğü çok küçük gelir. ilerde su, ıhlamur vs için de kullanmıştım. ebebekte 60 liraydı ben aldığımda en son.

evet ya ahdımız var vurulacak o popolara şöyle kucağıma sağlıkla alayım da o zaman ohh diyeceğim.

kuzum 1_2 gundur bir tik daha iyiyiz sukurler olsun ama bu haftada gondermicem okula tamamen toparlanmasi lazim malum 3 kilo verdi ,serum iyi gelmezmi ya kuzularimiz iyi olsun bizde oluruz
canim ben 64 le basladim ,suan 77yim ,80 le kapatabilirmiyim hesabi yapiyorum
sen nerene 11 kilo aldin anlamadim sekerim gecen boydan story koymussun ya hic fazladan bir kilon yok karninda cok kibar kucucuk ,cok guzel gorunuyodun

gecmis olsun democum,doktor bana mebucain pastil ve prospan oksuruk surubu verdi ,balli ihlamur fln ,hicbiri bi ise yaramadi ayri konu antibiyotik iciyorum simdi

gönderme bence de toparlasın iyice, Ela üst üste hasta olunca yıprandı tabii kıyamam.
bende pzt kontrole götürücem, salı duruma göre belki gider okula. bizimki de evde yiyor beni öyle böyle değil, sıkılınca bana çok fena sarıyor.

yok ya 80 olmazsın bence, yani bence olmayız diyeyim çünkü bende hızlandım olursak da olalım aman yaaa napalım verilir

canım evet gerçekten bacak kol vs hiç kilo almadım buralardan. ama o 11 kiloyu nereme aldım inan bilmiyorum tartı yalan söylemez kızımda da aynıydım sadece karın vardı. bunda daha da sivri bir karnım var ama kalça popo vs hiç yok, eski külotlarımı giyiyorum hala. sanırım iç karnı inanılmaz geniş olanlardanım tüm kilolar orda
teşekkür ederim ayrıca tüm hamileler çok tatlı bence

Benim gittigim hastanede 6 yatak var nst icin.
Cogu zamanda boş ya da 1-2 kisi oluyor.
O konuda sansliymisim o halde.

Timur isminin anlamı1. Demir. 2. Türk- Moğol imparatoru.

Timur yerine Demir cok isabetli olmuş.
Benim de beğendiğim bir isimdir Demir.
Hayirli olsun adı ogluşunun

Kizimdan var avent cam biberon en kucuk boyun bir büyüğü. Ama yenidoğan uc yok.
Onu alacagim sadece.
Alsam mi almasam mi duruma gore aciliyet olursa mi alsam diye kararsiz kaldim. Ama büyük ihtimal alirim gibi.

senin kuzu kurtarmis kendini cok sukur canim icin rahat olsun artik ☺
Dimi ya.
Damardi sekerdi derken yuzduk yuzduk kuyruga dogru geldik.
Sıkıntılı geçen süreçten dolayi bi tik daha evhamli oluyoruz biz

80i gecmezsem 60 a cok daha rahat donerim diye hesapliyorum
sen cok iyi gidiyosun massllah canim ki benden 3 hafta öndesin eski kulotlarim suan bana cok uzak
eger iyilestiyse cocuk evde sikilmasin tabi gondef canim bizim hem ishal kusma hem grip dedigin gibi ustuste gelince cok yiprandi cocugum gozlerinin altlari mosmor oldu ,onu besiye cekmem lazim bu hafta ,sonrasinada bakicam artik
yekta dogurmus olabilir bence icimden oyle geciyor

Vallahi yekta icin ben de oyle hissediyorum saatler ilerledikce. Ne bilim girip yazmiyor yoksa yazardi sanki.
Dualarim onunla.

evet canım Timur’un anlamı da demir zaten, onu istemesinin nedeni soyadımızla uyumlu olmasıydı zaten. ama Demir daha hoş, kesin olarak karar vermedik ama öyle olacak gibi bakalım :)

avent yenidoğan ucu 1 aylık olana kadar zaten. lazım olsa bile ilk zamanlar mama verirsem de yani kaşıkla veririm, o yüzden ben direkt orta boyunu aldım.

artık doğumdan bir süre sonra burda kilo vermek için birbirimize destek oluruz canım gider kilolar bişey olmaz :)

sen onu vitaminlere boğ bi evet alsın hemen kiloları inşallah.

yekta sanki doğurmucak ya bana öyle gelmedi inşallah da doğurmaz, çok merak ettim bende şimdi.

benim de eşimin 15 ocakta istanbulda toplantısı çıktı, ama sabah gidip akşam dönecek. inşallah doğurmam zamanım değil ama erken gelceği tutarsa. tam da o günü bulursa artık pes

Kızlar YEKTA61 ya instagramdan baktımda 2 saat önce girmiş en son
Yazdım onuda görmedi inşallah iyidir doğuruyo olmasın bu kız
İçimden bi ses banada doğuruyo diyo hastaneye geç gidiyo eşiyle normalde böyle durumlarda geç dönüyo onu farkettim ama inşallah gece falan yazar durumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…