2020 Şubat Anneleri

Biberon u filan bilmem de Ne güzel eş o ya

G GULCIN_87 canım kaç gündür yazmıyorsun nasılsınız naptınız

Canım ben iyiyim şükür bebeğim de iyi olacak inşallah. Yoğun bakımda hala. Emme refleksi gelişmemiş bu yüzden hortum ile besleniyor. Basta kilo verdi şimdi şimdi 10 ar g şeklinde alıyor. Ben sütümü sağıyorum götürüyoruz ama görüş günlerimiz sadece hafta içi pzt cars cuma o da 1 er dakika. Çok zor ama sonu iyi olacak inşallah dua edin kızlar çok ihtiyacımız var buna.

Canım Allah’ın izniyle sağ Salim eve de gelecektir bak kiloda alıyor herşey güzel olucak

İnşallah hemen toparlar evinize gidersiniz canım

Kızlar çok çok sağolun endişelendiniz hepiniz. Doktoruma yazmıştım sizden sora bende hastaneye geçiyorum 9.30 gibi gel dedi. Gittik ama hastane aşırı yoğundu 3 doğum vardı normal muayene için hastalar vardı biz nst ye geçtik cihazlar sıkıntılı doğru ölçmüyolar orda baya oyalandık hemşireleri bekledik sora ancak muayene oldum. Alttan baktı tekrardan açıklığın yok güzel dedi korkma dedi kolay gelmez dedi bebek duvar kalınmış. Bebek hareketlerinde yavaşlık olmadıkça endişelenme dedi baya rahatladım. Bida haftaya kontrole gitcem extrem bir durum olmazsa

Kızlar çok çok sağolun endişelendiniz hepiniz. Doktoruma yazmıştım sizden sora bende hastaneye geçiyorum 9.30 gibi gel dedi. Gittik ama hastane aşırı yoğundu 3 doğum vardı normal muayene için hastalar vardı biz nst ye geçtik cihazlar sıkıntılı doğru ölçmüyolar orda baya oyalandık hemşireleri bekledik sora ancak muayene oldum. Alttan baktı tekrardan açıklığın yok güzel dedi korkma dedi kolay gelmez dedi bebek duvar kalınmış. Bebek hareketlerinde yavaşlık olmadıkça endişelenme dedi baya rahatladım. Bida haftaya kontrole gitcem extrem bir durum olmazsa
Ay iyi bari ya kiz hepimiz dogurdun sandik valla

Neden o kadar sık gelmis peki sancilarin canim ?

Ben nolur nolmaz ihtiyaç olursa diye kaşık biberon ve normal biberonlu bi set aldım. Süt olmazsa, süt gelene kadar biberon emziğine alışmasın diye ağzı kaşık şeklinde olan biberondan içirirsin dediler. Hazır sterilize edilmiş kutusunda satılıyor. Hastane çantasına koyacam. Anasına çeker hiç memeden emmezse diye de avent yenidoğan biberon seti de aldım indirimdeydi, bulunsun. :)

İyi hadi aklım sende kaldı

15 ocak elanin dogumgunu yinede kayinvalidenle fln konus ogun evde olsunlar cantan kapida olsun , birkac taksi duragi numarasi hazirda bulunsun sekerim ne olur ne olmaz

Gözünaydın cnm muayenenin iyi geçmesine çok sevindim benim bebişte 1 ay öncesinde daha hızlı kilo alıyordu 2-3 haftadır az az alıyor Rabbim acilinden şifasını bersin tombişcik olsun biran önce sağlıcakla kavuştursun sizi inşaAllah.
Neden o kadar sık gelmis peki sancilarin canim ?

Doktorda ilacı kessek zaten doğuracaksın diyor günde 3 olan ilacı 4-5-6 ya kadar çıkarmamıza rağmen oluyor öyle tutuyoz bebişi bazen iyi hissettiğimde dozu azaltıyorum. Birde bebeğin başı çok baskı yapıyor vajinaya. Oda sancı yapıyor sanırım.

Alemlere ibret için gönderildim. Hazırlanın bakayım hepiniz
Bende dün zemzem aldım buakşamda çikiletalarımızı sipariş verdik bebişin dolabı felanda yerleştirdim yatak odasındada eşime iiler yaptırdım şifonyerin en üst çekmecesini boşalttık bebişe ayırdık orayıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…