KızlarYEKTA61 ya instagramdan baktımda 2 saat önce girmiş en son
Yazdım onuda görmedi inşallah iyidirdoğuruyo olmasın bu kız
Okudukça etkilenmeye başladım hayırlısıyla şu ayı atlatsakİçimden bi ses banada doğuruyo diyohastaneye geç gidiyo eşiyle normalde böyle durumlarda geç dönüyo onu farkettim ama inşallah gece falan yazar durumunu
Biberon u filan bilmem de Ne güzel eş o yaYa arkadaşlar alma taraftarı değildim ama biberon aldınız mı ne düşünüyorsunuz
Evde olacağım çalışmıyorum ama kızımda hastanede işime yaramıştı eve geldik hiç kullanmadım, şimdi eşim bebeği bana bırak sütünü de sağ sen dışarı çık, ilki gibi evde kalma günlerce diyor. mantıklı geliyo çünkü çok zor oluyo evde kala kala
Alsam mı acaba ya
Canım Allah’ın izniyle sağ Salim eve de gelecektir bak kiloda alıyor herşey güzel olucakCanım ben iyiyim şükür bebeğim de iyi olacak inşallah. Yoğun bakımda hala. Emme refleksi gelişmemiş bu yüzden hortum ile besleniyor. Basta kilo verdi şimdi şimdi 10 ar g şeklinde alıyor. Ben sütümü sağıyorum götürüyoruz ama görüş günlerimiz sadece hafta içi pzt cars cuma o da 1 er dakika. Çok zor ama sonu iyi olacak inşallah dua edin kızlar çok ihtiyacımız var buna.
İnşallah hemen toparlar evinize gidersiniz canımCanım ben iyiyim şükür bebeğim de iyi olacak inşallah. Yoğun bakımda hala. Emme refleksi gelişmemiş bu yüzden hortum ile besleniyor. Basta kilo verdi şimdi şimdi 10 ar g şeklinde alıyor. Ben sütümü sağıyorum götürüyoruz ama görüş günlerimiz sadece hafta içi pzt cars cuma o da 1 er dakika. Çok zor ama sonu iyi olacak inşallah dua edin kızlar çok ihtiyacımız var buna.
Neden o kadar sık gelmis peki sancilarin canim ?Kızlar çok çok sağolun endişelendiniz hepiniz. Doktoruma yazmıştım sizden sora bende hastaneye geçiyorum 9.30 gibi gel dedi. Gittik ama hastane aşırı yoğundu 3 doğum vardı normal muayene için hastalar vardı biz nst ye geçtik cihazlar sıkıntılı doğru ölçmüyolar orda baya oyalandık hemşireleri bekledik sora ancak muayene oldum. Alttan baktı tekrardan açıklığın yok güzel dedi korkma dedi kolay gelmez dedi bebek duvar kalınmış. Bebek hareketlerinde yavaşlık olmadıkça endişelenme dedi baya rahatladım. Bida haftaya kontrole gitcem extrem bir durum olmazsa
Ya arkadaşlar alma taraftarı değildim ama biberon aldınız mı ne düşünüyorsunuz
Evde olacağım çalışmıyorum ama kızımda hastanede işime yaramıştı eve geldik hiç kullanmadım, şimdi eşim bebeği bana bırak sütünü de sağ sen dışarı çık, ilki gibi evde kalma günlerce diyor. mantıklı geliyo çünkü çok zor oluyo evde kala kala
Alsam mı acaba ya
İyi hadi aklım sende kaldıKızlar çok çok sağolun endişelendiniz hepiniz. Doktoruma yazmıştım sizden sora bende hastaneye geçiyorum 9.30 gibi gel dedi. Gittik ama hastane aşırı yoğundu 3 doğum vardı normal muayene için hastalar vardı biz nst ye geçtik cihazlar sıkıntılı doğru ölçmüyolar orda baya oyalandık hemşireleri bekledik sora ancak muayene oldum. Alttan baktı tekrardan açıklığın yok güzel dedi korkma dedi kolay gelmez dedi bebek duvar kalınmış. Bebek hareketlerinde yavaşlık olmadıkça endişelenme dedi baya rahatladım. Bida haftaya kontrole gitcem extrem bir durum olmazsa
nst de fln olsa beklerken girip yazardi bencede , insallah yaniliyorumdur ama dogum yapmis olabilirVallahi yekta icin ben de oyle hissediyorum saatler ilerledikce. Ne bilim girip yazmiyor yoksa yazardi sanki.
Dualarim onunla.
evet canım Timur’un anlamı da demir zaten, onu istemesinin nedeni soyadımızla uyumlu olmasıydı zaten. ama Demir daha hoş, kesin olarak karar vermedik ama öyle olacak gibi bakalım :)
avent yenidoğan ucu 1 aylık olana kadar zaten. lazım olsa bile ilk zamanlar mama verirsem de yani kaşıkla veririm, o yüzden ben direkt orta boyunu aldım.
artık doğumdan bir süre sonra burda kilo vermek için birbirimize destek oluruz canım gider kilolar bişey olmaz :)
sen onu vitaminlere boğ bi evetalsın hemen kiloları inşallah.
yekta sanki doğurmucak ya bana öyle gelmedi inşallah da doğurmaz, çok merak ettim bende şimdi.
benim de eşimin 15 ocakta istanbulda toplantısı çıktı, ama sabah gidip akşam dönecek. inşallah doğurmam zamanım değil ama erken gelceği tutarsa. tam da o günü bulursa artık pes
Gözünaydın cnm muayenenin iyi geçmesine çok sevindim benim bebişte 1 ay öncesinde daha hızlı kilo alıyordu 2-3 haftadır az az alıyor@yeb4
Selam canimmm
Sabah 8 de sessizce ciktik evden bizim cimcime uyanmadan kactik
Eşim ilk defa Bahar olmadigi icin ekrandan rahat rahat oglani izleme sansi elde etti.
Nst de sanci cikmadi.
46 cm
2535 gr
Diğer olcumleri de haftasiyla uyumlu dedi.
En cok merak ettigim seylerde,
Suyu gayet iyiymis.
Plesentada yaslanma felan yokmuş.
10 gun kontrol suresi icinde bekliyorum dedi,
13 ocak p.tesine aldim randevuyu.
Onceki kontrolde 2 haftada 500 gr almisti,
Bu sefer 3 haftada 500 gr almasinin sebebi corasprini bırakmam mi? Hani beslenemedigi icin olabilir mi dedim. Alakasi yok, kilo alımı gayet iyi dedi. Karin olcumune göre belirleniyor kilo dedi, olcum yaparken nefes vermis olursa az,nefes almisken olcum yaparsak cok cikar kilo olarak dedi. Kucuk farklara takilmamak gerekir onemli olan sey haftasiyla uyumlu olup kilo aliyor olmasidir dedi.
Eşimde cikarken damari sordu,
Sorun yok akim iyi dedi.
60 ile basladim tartilmaya,66 geliyorum.
Cok sevindim kilo almis olmama hahahah.
68 ile doguma giderim gibi geliyor bakam :)
Rabbim acilinden şifasını bersin tombişcik olsun biran önce sağlıcakla kavuştursun sizi inşaAllah.Canım ben iyiyim şükür bebeğim de iyi olacak inşallah. Yoğun bakımda hala. Emme refleksi gelişmemiş bu yüzden hortum ile besleniyor. Basta kilo verdi şimdi şimdi 10 ar g şeklinde alıyor. Ben sütümü sağıyorum götürüyoruz ama görüş günlerimiz sadece hafta içi pzt cars cuma o da 1 er dakika. Çok zor ama sonu iyi olacak inşallah dua edin kızlar çok ihtiyacımız var buna.
Kızlar çok çok sağolun endişelendiniz hepiniz. Doktoruma yazmıştım sizden sora bende hastaneye geçiyorum 9.30 gibi gel dedi. Gittik ama hastane aşırı yoğundu 3 doğum vardı normal muayene için hastalar vardı biz nst ye geçtik cihazlar sıkıntılı doğru ölçmüyolar orda baya oyalandık hemşireleri bekledik sora ancak muayene oldum. Alttan baktı tekrardan açıklığın yok güzel dedi korkma dedi kolay gelmez dedi bebek duvar kalınmış. Bebek hareketlerinde yavaşlık olmadıkça endişelenme dedi baya rahatladım. Bida haftaya kontrole gitcem extrem bir durum olmazsa
Ay iyi bari ya kiz hepimiz dogurdun sandik valla
Neden o kadar sık gelmis peki sancilarin canim ?
Alemlere ibret için gönderildim. Hazırlanın bakayım hepinizEki Görüntüle 2572425 Eki Görüntüle 2572426
Dünselozy doğum yapınca lokum sipariş ettim geldi valla jet hızıyla şimdi
Bende dün zemzem aldım buakşamda çikiletalarımızı sipariş verdik bebişin dolabı felanda yerleştirdim yatak odasındada eşime iiler yaptırdım şifonyerin en üst çekmecesini boşalttık bebişe ayırdık orayıdaAlemlere ibret için gönderildim. Hazırlanın bakayım hepiniz
Eve gectiniz mi ? Bebis nasil sen nasilsin ?Alemlere ibret için gönderildim. Hazırlanın bakayım hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?