2020 Şubat Anneleri

Bende aynı sanki içten bi sancı var hissetmiyomuşum gibi geliyo şuan ishallik 2 3 gündür var benide uyku tutmadı ya yatmaya korkuyorum
Bende de ishal durumu var 2-3 gündğr normal mü acaba

Elbet zorlugu var ama bebis cikana kadar sonrasi rahatlik
Ya tabikide öyle ama sezeryanla çabuk toparlayanlarda var tabi bi sıkıntı olmadıkça yine en iyisi doğal olan Aman sağlıkla gelsinler de doğurcaz

Ben şimdilik sleepy aldım ilk onu denicem canım çokda almadım 1 pket aldım attım çantaya gidişata göre bakıcam

Dayanırım gibi geliyor ama korkuyorum da bi yandan ailem de istemiyor normal doğum yapmamı
Benim kv dem 3 normal dogum yasamis biri olarak şiddetle sezeryani tavsiye eden bi hatundu. Ha benim ilk dogumum mecburi sezeryan olmasaysi kesinlikle normali tecrube etmeden direk sezeryani secmezdim. Evet agri esigin düşük ve buyuk bir aci cekiliyor ama yillardir birsekilde doğumlar oluyor.
Kv; sezeryan gibi bi ameliyat olmus kendince ikisini mukayese ediyor sanirim. Normal dogumda kadin saatlerce aci cekiyor, oturamiyor wc sikinti diyor. bence 30-40 sene onceki sartlarla simdiki zaman arasindaki sartlar farklidir diye düşünüyorum. Mesela o zamanlar kesi yapilmadan kontrolsüz yirtiklar olup daha cok dikis atiliyormustu. Simdi kesi atilip daha az dikisle bitiyor is. Eskiler her anlamda cok cekmisler bazen anlatiyor da, lohusayken daha 1 haftaligim disarda kar yagiyor ben dışarda legende hastanedeki kanli kıyafetlerimi yikardim vs vs diye anlatmisti cok üzülmüştüm.

başınız sağolsun canım allah sabır versin
kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama artık yavaştan başla, son haftalar insan daha çok yoruluyor.
Sağol canım Allah razı olsun
31. Haftamdayım, gününü beklerse 7 haftamız var daha ama buradaki erken doğumları da okudukca korkmuyo değilim. Aynen salı kontrolümüz var ondan sonrada başlamam lazım hazırlığa. İşte ölüm olunca insanın eli kolu bağlanıyor canım.

Demosan bende uyumuşum canım çok şüküt bidaha olmadı 9 da uyandım geri
Temizlik yapıyolar evde ev kaçmış gidiyo şuan ben yapsam bu kadar yorulmam şöyle böyle ayaktayım hep sancım olmazsa iyi yani

Doğru söylüyorsun çatı muayenesi olmuş muydun

Bu progestani kullanan arkadaslar sizde de halsizlik,yorgunluk,surekli bir uyku hali var mi 2 haftadir cok kotuyum ya elim kolum kalkmiyo

Ah evet çok fazla çekmiş eskiler
En basiti bizim annelerimiz bile bez yıkıyolardı soğuk sıcak demeden eşler kayınvalideler filan hiç yardımcı olmuyolarmış çok zor yaaaaa

Bu progestani kullanan arkadaslar sizde de halsizlik,yorgunluk,surekli bir uyku hali var mi 2 haftadir cok kotuyum ya elim kolum kalkmiyo
İçiyor musun vajınal mı kullanıyorsun kuzum

Doğru söylüyorsun çatı muayenesi olmuş muydun
yok olmadım, benim doktorum yapmıyor çatı muayenesi.

ağızdan mı yoksa vajinal mi alıyorsun canım?
ilk aylar ağızdan 2 ay kullandım, gözlerimi açamıyordum.
5. aylarda vajinal kullandım, o daha az sersemleştiriyor ama yine de kötü ediyor. tansiyonumu aşırı düşürmüştü ve bayılmıştım. dikkat et yani insanı mahvediyor o ilaç, nefret etmiştim

kaç gündür eşime valizi dolabın üstünden indir demeyi unutuyordum, sonunda onu başardım.

şimdi onu bi güzel silicem, ona da başlamam bir kaç gün sürer herhalde. hazırlamaya başlamak da biraz sürse artık doğuma gitmeden bir gün önce hazırlayacağım sanırım

neredeyse her şeyi hallettim de şu çantayı bir türlü hazırlayamadım. alıp içine koyucam niye böyle üşendim bilmiyorum ya. bitmiyor ki işler, sıra gelmiyor bir türlü

Oofff evet yaa ama 2 turlu de yan etki yapiyo gercekten cok berbat bir ilac vajinal kullanmama ragmen cok kotu yapiyo su sancilardan sonra verdi

yeb4 canim senin ilk dogumundan sonra karnin ne kadar surede indi ? Dogum olduktan sonra ne kadar suruyo o siskinligin inmesi merak ediyorum

Oofff evet yaa ama 2 turlu de yan etki yapiyo gercekten cok berbat bir ilac vajinal kullanmama ragmen cok kotu yapiyo su sancilardan sonra verdi
evet gerçekten çok fena ediyo insanı ama ihmal etme. benim plasentam rahim ağzındaydı onu verdi doktor kullanınca yukarı çıktı bir hafta sonra.

yeb4 canim senin ilk dogumundan sonra karnin ne kadar surede indi ? Dogum olduktan sonra ne kadar suruyo o siskinligin inmesi merak ediyorum
tam hatırlamıyorum ama 1 ay sonra ben eski kot pantolonumu giymiştim. 14 kilo almıştım, bunda bir iki kilo daha fazla alacak gibiyim. karnımı bir şeyle sıkmıştım ilk zamanlar ama sonra daraldım bıraktım valla

Bu gece aynı şeyi ben de yaşadım. Uykumdan resmen aa diye bağırarak uyandım. Sesime eşim kalktı korktu. Karnım inanılmaz sertti ve normaldeki rahatsızlık hissinden öte bi can yakma durumu oldu. Korktum. Sonra eşim masaj yaparken uyuyakalmışım.
Bugün yine ara ara her zamanki gibi taş gibi karnım. Çokta hareketli. Içimden bi ses 40ları göremeyeceğimi söylüyor. Oturdum bekliyorum içimdeki ses doğru mu söyleyecek acaba diye

Kızlar utanıyorum ama sormam lazım. Benim 17 aylık oğlum var onu kucağıma aldım ve onu kucağıma aldığımdan beri özel bölgemde çok ağrı var öyle böyle bir ağrı değil. Hiç böyle ağrı yaşamadım daha önce.Hastaneye mi gideyim?korkuyorum açılma falan olmamıştır değil mi.Normal mıdır yoksa bu haftada

Bende korse alsam mi diye dusunuyorum belki daha cabuk toparlanir karnim 10 kg hedefimi gecmisim maalesef doguma kadar 2 3 kg daha alirim gibi duruyo bu gidisle 12 13 kg falan almis olurum toplam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…