Öyle bi sancıyla uyandım ki ilk kez yaşıyorum nasıl korktum ishal likte var kalktım tuvalete çıktım şuan oturmuş bebegin hareket etmesini bekliyorumSanki devam edicek gibi bi sancı sıkışma gibi birden girdi uzunda sürdü hayrolsun
Bende de ishal durumu var 2-3 gündğr normal mü acabaBende aynı sanki içten bi sancı var hissetmiyomuşum gibi geliyo şuanishallik 2 3 gündür var benide uyku tutmadı ya yatmaya korkuyorum
Ya tabikide öyle ama sezeryanla çabuk toparlayanlarda var tabi bi sıkıntı olmadıkça yine en iyisi doğal olan Aman sağlıkla gelsinler de doğurcazElbet zorlugu var ama bebis cikana kadar sonrasi rahatlik
Ben şimdilik sleepy aldım ilk onu denicem canım çokda almadım 1 pket aldım attım çantaya gidişata göre bakıcamKızlar hangi bezi almayı düşünüyorsunuz en uygun e bebekte prima gözüküyor gibi bi türlü karar veremedim,molfix kullanmıştım kızlarımda ama kafan karıştı onda indirim yok,sleepy olanlarda adetleri az gibi prima alsam aynı hesap olcak gibi siz ne düşünüyorsunuz
Benim kv dem 3 normal dogum yasamis biri olarak şiddetle sezeryani tavsiye eden bi hatundu. Ha benim ilk dogumum mecburi sezeryan olmasaysi kesinlikle normali tecrube etmeden direk sezeryani secmezdim. Evet agri esigin düşük ve buyuk bir aci cekiliyor ama yillardir birsekilde doğumlar oluyor.Dayanırım gibi geliyor ama korkuyorum da bi yandanailem de istemiyor normal doğum yapmamı
Sağol canım Allah razı olsunbaşınız sağolsun canım allah sabır versin
kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama artık yavaştan başla, son haftalar insan daha çok yoruluyor.
Doğru söylüyorsun çatı muayenesi olmuş muyduntam yazacaktım sen benim diyeceklerimi zaten demişsin canım.
askzor evet Canan’a katılıyorum, özel durumunu bence de önce doktoruna danış. epidural normal doğum yaptım ben çok güzeldi ama unutmaki herkesin tecrübesi farklı. bazısı da çok zorlanabiliyor. aynı hastane ve doktorda arkadaşım benim kadar kolay yaşamadı mesela, acıları hissettiğini söyledi. herkesin vücudu, vereceği tepki farklı. biraz bilinmez bir şey doğum süreci. o yüzden ben güzel yaşasam da kesinlikle şöyle yapın diye kimseye öneride bulunmam doğru olmaz.
Hiç korse kullanmadım ilkinde sanırım bunda da kullanmam ne göbek kaldı bemde ne birşey bu konuda rahatımGünaydın kızlar herkese güzel bir pazar diliyorum. Sezeryan olan ve olacak arkadaşlar ne kadar süre sonra korse takmayı düşünüyorsunuz
Ah evet çok fazla çekmiş eskilerBenim kv dem 3 normal dogum yasamis biri olarak şiddetle sezeryani tavsiye eden bi hatundu. Ha benim ilk dogumum mecburi sezeryan olmasaysi kesinlikle normali tecrube etmeden direk sezeryani secmezdim. Evet agri esigin düşük ve buyuk bir aci cekiliyor ama yillardir birsekilde doğumlar oluyor.
Kv; sezeryan gibi bi ameliyat olmus kendince ikisini mukayese ediyor sanirim. Normal dogumda kadin saatlerce aci cekiyor, oturamiyor wc sikinti diyor. bence 30-40 sene onceki sartlarla simdiki zaman arasindaki sartlar farklidir diye düşünüyorum. Mesela o zamanlar kesi yapilmadan kontrolsüz yirtiklar olup daha cok dikis atiliyormustu. Simdi kesi atilip daha az dikisle bitiyor is. Eskiler her anlamda cok cekmisler bazen anlatiyor da, lohusayken daha 1 haftaligim disarda kar yagiyor ben dışarda legende hastanedeki kanli kıyafetlerimi yikardim vs vs diye anlatmisti cok üzülmüştüm.
İçiyor musun vajınal mı kullanıyorsun kuzumBu progestani kullanan arkadaslar sizde de halsizlik,yorgunluk,surekli bir uyku hali var mi 2 haftadir cok kotuyum ya elim kolum kalkmiyo
yok olmadım, benim doktorum yapmıyor çatı muayenesi.Doğru söylüyorsun çatı muayenesi olmuş muydun
ağızdan mı yoksa vajinal mi alıyorsun canım?Bu progestani kullanan arkadaslar sizde de halsizlik,yorgunluk,surekli bir uyku hali var mi 2 haftadir cok kotuyum ya elim kolum kalkmiyo
Vajinal icince hic kaldiramiyorum basimi ama vajinal de pek bi farki yok yine gosteriyo yan etkisini sarhos gibiyim vallaİçiyor musun vajınal mı kullanıyorsun kuzum
Oofff evet yaa ama 2 turlu de yan etki yapiyo gercekten cok berbat bir ilac vajinal kullanmama ragmen cok kotu yapiyo su sancilardan sonra verdiyok olmadım, benim doktorum yapmıyor çatı muayenesi.
ağızdan mı yoksa vajinal mi alıyorsun canım?
ilk aylar ağızdan 2 ay kullandım, gözlerimi açamıyordum.
5. aylarda vajinal kullandım, o daha az sersemleştiriyor ama yine de kötü ediyor. tansiyonumu aşırı düşürmüştü ve bayılmıştım. dikkat et yani insanı mahvediyor o ilaç, nefret etmiştim
evet gerçekten çok fena ediyo insanı ama ihmal etme. benim plasentam rahim ağzındaydı onu verdi doktor kullanınca yukarı çıktı bir hafta sonra.Oofff evet yaa ama 2 turlu de yan etki yapiyo gercekten cok berbat bir ilac vajinal kullanmama ragmen cok kotu yapiyo su sancilardan sonra verdi
tam hatırlamıyorum ama 1 ay sonra ben eski kot pantolonumu giymiştim. 14 kilo almıştım, bunda bir iki kilo daha fazla alacak gibiyim. karnımı bir şeyle sıkmıştım ilk zamanlar ama sonra daraldım bıraktım vallayeb4 canim senin ilk dogumundan sonra karnin ne kadar surede indi ? Dogum olduktan sonra ne kadar suruyo o siskinligin inmesi merak ediyorum
Bu gece aynı şeyi ben de yaşadım. Uykumdan resmen aa diye bağırarak uyandım. Sesime eşim kalktı korktu. Karnım inanılmaz sertti ve normaldeki rahatsızlık hissinden öte bi can yakma durumu oldu. Korktum. Sonra eşim masaj yaparken uyuyakalmışım.Öyle bi sancıyla uyandım ki ilk kez yaşıyorum nasıl korktum ishal likte var kalktım tuvalete çıktım şuan oturmuş bebegin hareket etmesini bekliyorumSanki devam edicek gibi bi sancı sıkışma gibi birden girdi uzunda sürdü hayrolsun
Bende korse alsam mi diye dusunuyorum belki daha cabuk toparlanir karnim 10 kg hedefimi gecmisim maalesef doguma kadar 2 3 kg daha alirim gibi duruyo bu gidisle 12 13 kg falan almis olurum toplam heraldeevet gerçekten çok fena ediyo insanı ama ihmal etme. benim plasentam rahim ağzındaydı onu verdi doktor kullanınca yukarı çıktı bir hafta sonra.
tam hatırlamıyorum ama 1 ay sonra ben eski kot pantolonumu giymiştim. 14 kilo almıştım, bunda bir iki kilo daha fazla alacak gibiyim. karnımı bir şeyle sıkmıştım ilk zamanlar ama sonra daraldım bıraktım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?