2020 Şubat Anneleri

Bende 2.5 yıl önce ms atağı geçirmiştim sol gözüm de bulanık görme olmuştu hastanede filan yatmıştım. O ağrıyla bağırmayla bişey olur diye korkuyorlar
Hmm eger boyle bir saglik sorunun varsa o zaman doktorunla gorusup ondan bilgi alman daha dogru olur canim durumun farkli cunku

Hmm eger boyle bir saglik sorunun varsa o zaman doktorunla gorusup ondan bilgi alman daha dogru olur canim durumun farkli cunku
Bir daha bişey olmadı bir süre sonra tekrar mr çektirip nöroloji doktoruma gösterdim ms yok şuan sende plak filan kalmamış demişti.
Ama özellikle annem çok korkuyor
Ama bende normal doğum istiyorum o yüzden epidural mantıklı geliyor sadece ıkınacaksın sonuçta

Nasılsın bugün canım? Umarım geçmiştir sancıların, ben rahatlayınca fosur fosur uyumuşum öğlene kadar

Aynen hamileliktenmidir bilmiyorum normalde iyileşirdim 1-2 günü kötü geçirdikten sonra, giderek kötüleşiyorum şimdi. Salı sabahına randevumuz vardı öncesi için sordum doluymuş, bir iki gün daha sabredeceğim bakalım.

Geçmiş olsun canım bende de var gebelik şekeri ama insülin gerektirmiyor şimdilik. Sınav zamanı çok stres yapmamaya çalış, şekeri hemen etkiliyor. Doktorun sezaryen mi önerdi peki yoksa suniyle mi başlatacak doğumu?

Eve portakalları zencefilleri depoladım az önce bal şekerimi çok yükseltmesin diye sütlü çaya karıştırıp balla zencefili chai tea latte deneyeceğim bakalım şimdi

Benim esimde sezaryen videolarini izledikten sonra kesinlikle normal yap diyo
Benimkidr sen yapamıcan normal diyip duruyor yahu diyorum görecen çatır çatır doğurucamama geçende nst de yan odada biri doğuruyordu sancı çekiyordu tırsmadım değil

Yani evet ama dedigim gibi bu konuyu dr la konus bence o ne diyecek bakalim bir sakincasi olur muymus

bu karari doktorunla konusup vermen en sagliklisi , herkesin dogum hikayesi cok farkli oluyor ,kimisi sezeryani rahat gecirir kimisi haftalarca yerinden kalkamaz mesela buradaki yeb arkadasimiz epidural normal dogumu cok rahat gecirmis ama benim yakin arkadasim uyusuk oldugu icin bir turlu ikinamadigini ,dogumun oyuzden cok uzun surdugunu soyluyor ,kisacasi herkesin vucut yapisi psikolojisi bebegin gelis sekli kilosu farkli oldugundan dogumda yasadigi tecruberde farkli oluyor

Kızlar hangi bezi almayı düşünüyorsunuz en uygun e bebekte prima gözüküyor gibi bi türlü karar veremedim,molfix kullanmıştım kızlarımda ama kafan karıştı onda indirim yok,sleepy olanlarda adetleri az gibi prima alsam aynı hesap olcak gibi siz ne düşünüyorsunuz

Yani evet ama dedigim gibi bu konuyu dr la konus bence o ne diyecek bakalim bir sakincasi olur muymus
Aynen çok haklısınız bakalım vücut yapım normale uygun bulunacak mı daha bişey kesin değil sonuçta hakkımızda hayırlısı sağlıklı doğsunlar da

Ben ilk etapta denemek icin molfix aldim memnun kalirsak devam ederim pisik,tasma olayi vs yasarsak baska markalarla devam

Ben 2 paket prima 2 paket de e bebek in bezini aldım memnun kalırsam devam ederim kalmazsam değiştiririm her bebek farklı malum

Bende sadece 70li prima pure serisinden aldım ıslak mendilide aynı markadan aldım eğer sıkıntı olursa duruma göre değişeceğim. Oyüzden fazla almadım

Benim eşimde işyerindekilerden patronundan çok etkilenmiş özel hastaneler hep sezeryan yapıyor son dk gol atıyor sanada sezeryan yaptırırlar normal yap devlet hastanesindemi yapsak vs vs kafamı yedi

Benimde sancım vardı dün ama brokoli yemiştim gaz sancısıdır diye üstünde durmadım
Bebeğin hareketleri azaldı kıpır kıpırdı karnım sürekli şimdi arada sırada dönüyor 1 2 defa tekmeliyor suyum çok ödemde var doktor acil bir durum olursa gel dedi
Cuma günü randevum var öğlende tansiyon 12/7 çıktı şimdi düştü doktor 14-15 olunca stresten mi yoksa doğma hazırlık mı hiç anlamıyorum

çok sancı olsa duramam herhalde diyorum ama acı eşliğim yüksek benim anlamayabilirim

Bendebugün biraz çantamı hazırladım kuaför işlerini de haftaya hallederim herhalde sonra 3 hafta kalıyor bu arada işe gidip geliyorum en büyük korkum okulda olmadı ev ile okul arası yarım saat çünkü Hepimiz gönlümüzce sorunsuz doğururuz inşallah

sizce acil durum ne olabilir

Benim eşimde işyerindekilerden patronundan çok etkilenmiş özel hastaneler hep sezeryan yapıyor son dk gol atıyor sanada sezeryan yaptırırlar normal yap devlet hastanesindemi yapsak vs vs kafamı yedi
Cogu oyle yapiyo ama dogru demisler buradaki devlet hastanesinin dogum sistemi cok guzel ama guvenebilecek doktor yok cogunun hakkinda olumsuz seyler duydum normal diye gidersin bi aksilik cikar son anda sezaryene alinmak zorunda kalirsin ihtimalleri oldugu icin doktorlarina da guvenmedigim ve doktor sıkıntısıda yasanildigi icin yine mecbur ozelde yapacagim ama ozelinde yenidogan bakimi yok bebekte bir sorun olursa devlete yonlendiriyo o da sıkıntı ben anlayacaginiz Allah a emanet bir dogum yapacagim umarim bende bebegimde saglikli oluruz da yogun bakima falan ihtiyac duyulmaz.
Sen nasil oldun dunden beri sancilarin var mi hala ?

tam yazacaktım sen benim diyeceklerimi zaten demişsin canım.

askzor evet Canan’a katılıyorum, özel durumunu bence de önce doktoruna danış. epidural normal doğum yaptım ben çok güzeldi ama unutmaki herkesin tecrübesi farklı. bazısı da çok zorlanabiliyor. aynı hastane ve doktorda arkadaşım benim kadar kolay yaşamadı mesela, acıları hissettiğini söyledi. herkesin vücudu, vereceği tepki farklı. biraz bilinmez bir şey doğum süreci. o yüzden ben güzel yaşasam da kesinlikle şöyle yapın diye kimseye öneride bulunmam doğru olmaz.

Amin cnm inşaAllah sorunsuz sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin hepimize Rabbim. Çok şükür bugün daha iyiyim

başınız sağolsun canım allah sabır versin
kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama artık yavaştan başla, son haftalar insan daha çok yoruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…