Hmm eger boyle bir saglik sorunun varsa o zaman doktorunla gorusup ondan bilgi alman daha dogru olur canim durumun farkli cunkuBende 2.5 yıl önce ms atağı geçirmiştim sol gözüm de bulanık görme olmuştu hastanede filan yatmıştım. O ağrıyla bağırmayla bişey olur diye korkuyorlar
Bir daha bişey olmadı bir süre sonra tekrar mr çektirip nöroloji doktoruma gösterdim ms yok şuan sende plak filan kalmamış demişti.Hmm eger boyle bir saglik sorunun varsa o zaman doktorunla gorusup ondan bilgi alman daha dogru olur canim durumun farkli cunku
Uykudan uyandıran sancı gitti canım o yok ama etkikendim mi ne yaptım sancım olucak mış gibi hissediyorum şuan bekliyorum bendekorkmuştum ana biraz rahatladım uzandım bakalım uyuyabilirsem tekrarlarsa mutlaka gidicem doktorum Allaha emanet ya ulaşamam nöbetci değildir sanırım hastaneye giderim
masallah size canim ya vala dogumu yaptin bitirdin kenariya koydun suan iyilesme durumundasin en kisa suredede ayaga kalkarsin da rahatlarsiniz
herseyin guzel.gitmesine sevindim canim kilonuzda gayet iy ohh sevindim sona yaklasiyoruz ve bitiyor artik şükürinsallah hep böyle devam eder
Hic ihmal.etmeden doktora git 15 gundur grip ve oksurekle ugrasiyorum ilac almadan atlatayim diye süründum evde ama aptallık ettim p.tesi geri gitcem antibiyotik isticem oksurmekden ameliyat yerim cok kotu aciyor yuruyemiyorum o dereceye geldim gece uykusu gunduz desen ayri bir dert
Merhaba kızlar çoktandır giremedim gruba Doğum yapanlara sağlıklı analı babalı ömür diliyorum. Benim de şeker iki öğün insüline rağmen hala yüksek o yüzden doktor 37 sonu 38 başına çekti doğumu 20-25 ocak arası tam tarih belli değil. Şeker yüksek olunca ciğer iğnesi de yapamayız dedi. Ama 37 görürse küvezzde kalma süresi kısalır dedi. Dua edin. Bir de 35 yaşında tekrar üniversite okuyunca pazartesi finaller başlıyor 16 ocakta bitiyor. Ona da ayrıca dua edin
ay az kalmış doğum gününe kutlayacaksınız değil mi? doğum olmadan önce güzel bir kutlama iyi olur onun için ❤
tabii önlemlerimi alırım, görümcemde de araba var. söylerim artık o gün evde olsunlar. olmazsa da dolmuşa atlar giderim çok yakın hastane, bizim burda taksi bulmak dolmuş bulmaktan zorilk doğumuma öyle gitmiştim ama doğum olacağını bilmiyodum tabii
neyse bunlar ihtimaller tabii sanmıyorum o güne denk geleceğini.
doktor bana günde 3-4 tane pastil de alabilirsin demişti. sen kendini vitamine boğ ama geçmezse mutlaka git yine :)
Benimkidr sen yapamıcan normal diyip duruyor yahu diyorum görecen çatır çatır doğurucamBenim esimde sezaryen videolarini izledikten sonra kesinlikle normal yap diyo
Yani evet ama dedigim gibi bu konuyu dr la konus bence o ne diyecek bakalim bir sakincasi olur muymusBir daha bişey olmadı bir süre sonra tekrar mr çektirip nöroloji doktoruma gösterdim ms yok şuan sende plak filan kalmamış demişti.
Ama özellikle annem çok korkuyor
Ama bende normal doğum istiyorum o yüzden epidural mantıklı geliyor sadece ıkınacaksın sonuçta
bu karari doktorunla konusup vermen en sagliklisi , herkesin dogum hikayesi cok farkli oluyor ,kimisi sezeryani rahat gecirir kimisi haftalarca yerinden kalkamaz mesela buradaki yeb arkadasimiz epidural normal dogumu cok rahat gecirmis ama benim yakin arkadasim uyusuk oldugu icin bir turlu ikinamadigini ,dogumun oyuzden cok uzun surdugunu soyluyor ,kisacasi herkesin vucut yapisi psikolojisi bebegin gelis sekli kilosu farkli oldugundan dogumda yasadigi tecruberde farkli oluyorBir daha bişey olmadı bir süre sonra tekrar mr çektirip nöroloji doktoruma gösterdim ms yok şuan sende plak filan kalmamış demişti.
Ama özellikle annem çok korkuyor
Ama bende normal doğum istiyorum o yüzden epidural mantıklı geliyor sadece ıkınacaksın sonuçta
Elbet zorlugu var ama bebis cikana kadar sonrasi rahatlikBenimkidr sen yapamıcan normal diyip duruyor yahu diyorum görecen çatır çatır doğurucamama geçende nst de yan odada biri doğuruyordu sancı çekiyordu tırsmadım değil
Yani evet ama dedigim gibi bu konuyu dr la konus bence o ne diyecek bakalim bir sakincasi olur muymus
Aynen çok haklısınız bakalım vücut yapım normale uygun bulunacak mı daha bişey kesin değil sonuçta hakkımızda hayırlısı sağlıklı doğsunlar dabu karari doktorunla konusup vermen en sagliklisi , herkesin dogum hikayesi cok farkli oluyor ,kimisi sezeryani rahat gecirir kimisi haftalarca yerinden kalkamaz mesela buradaki yeb arkadasimiz epidural normal dogumu cok rahat gecirmis ama benim yakin arkadasim uyusuk oldugu icin bir turlu ikinamadigini ,dogumun oyuzden cok uzun surdugunu soyluyor ,kisacasi herkesin vucut yapisi psikolojisi bebegin gelis sekli kilosu farkli oldugundan dogumda yasadigi tecruberde farkli oluyor
Ben ilk etapta denemek icin molfix aldim memnun kalirsak devam ederim pisik,tasma olayi vs yasarsak baska markalarla devamKızlar hangi bezi almayı düşünüyorsunuz en uygun e bebekte prima gözüküyor gibi bi türlü karar veremedim,molfix kullanmıştım kızlarımda ama kafan karıştı onda indirim yok,sleepy olanlarda adetleri az gibi prima alsam aynı hesap olcak gibi siz ne düşünüyorsunuz
Ben 2 paket prima 2 paket de e bebek in bezini aldım memnun kalırsam devam ederim kalmazsam değiştiririm her bebek farklı malumKızlar hangi bezi almayı düşünüyorsunuz en uygun e bebekte prima gözüküyor gibi bi türlü karar veremedim,molfix kullanmıştım kızlarımda ama kafan karıştı onda indirim yok,sleepy olanlarda adetleri az gibi prima alsam aynı hesap olcak gibi siz ne düşünüyorsunuz
Cogu oyle yapiyo ama dogru demislerBenim eşimde işyerindekilerden patronundan çok etkilenmiş özel hastaneler hep sezeryan yapıyor son dk gol atıyor sanada sezeryan yaptırırlar normal yap devlet hastanesindemi yapsak vs vs kafamı yedi
tam yazacaktım sen benim diyeceklerimi zaten demişsin canım.bu karari doktorunla konusup vermen en sagliklisi , herkesin dogum hikayesi cok farkli oluyor ,kimisi sezeryani rahat gecirir kimisi haftalarca yerinden kalkamaz mesela buradaki yeb arkadasimiz epidural normal dogumu cok rahat gecirmis ama benim yakin arkadasim uyusuk oldugu icin bir turlu ikinamadigini ,dogumun oyuzden cok uzun surdugunu soyluyor ,kisacasi herkesin vucut yapisi psikolojisi bebegin gelis sekli kilosu farkli oldugundan dogumda yasadigi tecruberde farkli oluyor
Sağol canım Allah razı olsunAa bn vefati kacirmisim canim basiniz sagolsun
Amin cnm inşaAllah sorunsuz sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin hepimize Rabbim. Çok şükür bugün daha iyiyimCogu oyle yapiyo ama dogru demislerburadaki devlet hastanesinin dogum sistemi cok guzel ama guvenebilecek doktor yok cogunun hakkinda olumsuz seyler duydum normal diye gidersin bi aksilik cikar son anda sezaryene alinmak zorunda kalirsin ihtimalleri oldugu icin doktorlarina da guvenmedigim ve doktor sıkıntısıda yasanildigi icin yine mecbur ozelde yapacagim ama ozelinde yenidogan bakimi yok bebekte bir sorun olursa devlete yonlendiriyo o da sıkıntı ben anlayacaginiz Allah a emanet bir dogum yapacagim umarim bende bebegimde saglikli oluruz da yogun bakima falan ihtiyac duyulmaz.
Sen nasil oldun dunden beri sancilarin var mi hala ?
Amin amin insaAllahAmin cnm inşaAllah sorunsuz sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin hepimize Rabbim. Çok şükür bugün daha iyiyim
başınız sağolsun canım allah sabır versinGünaydın güzel annelerMutlu pazarlar hekese
Buradaki sancı ve doğum hikayelerini okuyunca beni de bi korku sarıyo, daha hiç birşeyimiz hazır değilodası beşiği arabası yıkaması ütüsü oyy çok iş var Kayınpederin vefatı alt üst etti bütün planları ne yapalım böyle olması gerekiyormuş diyorum dua edelim hep vaktinde gelsin bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?