Bende eşime dedim zemzem damlatcam sakın öyle bişey yapma diyorYok hiçbişey yapmadık ondan mı acaba böyle ağlak oldu
Çok güzel ama çok ağır sorumlulukmuş. Çişe gidemiyorum derlerdi gerçekten gidip gelene kadar meraktan ölüyorum.
Biz hazırlıksız yakalanınca sağolsun güzel dostlarımız ikramlık bişeylerle gelmişler tatlı içinde kaldık. Kapı süsümüzü bile başkaları yaptı,eve bi geldik daire kapısını da süslemişler
Duygu seli üstüne duygu seli. Ben de saldım gözyaşlarımı rahatladım :)
Ben de tansiyon ilacına başladım artık vatana millete hayırlı olsun
Sağol canım benim tansiyon öbür gebelikte de vardı zaten bunda da Sınırlarda geziyorduBende eşime dedim zemzem damlatcam sakın öyle bişey yapma diyorne belli zemzem olduğu öikrop olur felan diyor ozmn nar damlatcam dedi önce tmm o olur dedi sora yok onuda yapma diyo
geçmiş olsun cnm ben yaşamadım tansiyon sıkıntısı çok şükür aksine doktorum birazcık tuzlu yememi tavsiye etti kullandığım ilaçtan dolayı tansiyonu düşürdüğü için bi kaç kez baş dönmesi yaşadım zaten :s
Kızımdan biliyor da tırsıyorBiberon u filan bilmem de Ne güzel eş o ya
Benimde yarin 9.45Hala çantam hazır değill haftaya inşallah yapabilirimdepend aldım internetten o gelecek. Biberon alıcaz bugun
Bide bebişin kıyafetlerini ayrı koymak için tül kese alıcam hepsini toparlayıp önümüzde hafta artık bu işi bitirmeliyim
Pazartesi randevumuz var hemen yarın olaa keşke kaç kg oldu acaba tosunum
Bazen deprem oluyo gibi zangır zangr sallıyo karnımı inşallah dönmemiştirrr ters pozisyona gerien son başı aşağıdaydı
Olmuştur canımBenimde yarin 9.45bende bu cuma fln hazirlicam cantamii. En son 29+2 1466 ydi simdi 32+2 2kg olmustur dimi
Aa bn vefati kacirmisim canim basiniz sagolsunGünaydın güzel annelerMutlu pazarlar hekese
Buradaki sancı ve doğum hikayelerini okuyunca beni de bi korku sarıyo, daha hiç birşeyimiz hazır değilodası beşiği arabası yıkaması ütüsü oyy çok iş var Kayınpederin vefatı alt üst etti bütün planları ne yapalım böyle olması gerekiyormuş diyorum dua edelim hep vaktinde gelsin bebişlerimiz
Ay çok hoşsun ne güzel rüyaymış o öyle kizzzzO ruyalar bende de var her gece farkli bi sacmalik goruyorumbu gece de 100 e yakin kadin konferans salonu gibi bi yerde hepimiz ayni anda dogum yapiyoduk oglumu dogurdum bende yine hicbir sey hissetmiyorum ama ne agri ne sanci insaAllah gercegide oyle olur cok amin eve gelmisiz ben uyumusum ertesi gun 11 falan olmus aaa ben gece 2 saatte bir kalkip bebegi emzircektim uyumusum yaa diyorum gidiyorum besiginin yanina cocuk 1 gecede kocaman olmus esim sagolsun ben ustumu acsamda hep orter gece ustumu girtlagima kadar totomun acik kalma ihtimali de yok ama ruyalar hep boyle sacmaa
Hic sorma canim yenidogan bebegi oglene kadar ac birakmisimAy çok hoşsun ne güzel rüyaymış o öyle kizzzz
Ben dogumumu sancilarimi cekerek ve disaridan hicbir mudahale olmadan atlatmak istiyorum canim ama eger aci agri esigin dusukse dayanamam o an dersen doktorunla konusabilirsin bu sekilde istiyorum diye o an ki agrilari hissetmiyosun diye biliyorum bende uyusuk oldugun icinKızlar epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz? Mantıklı geliyor bana ama araştırma yapmadım henüz
Dayanırım gibi geliyor ama korkuyorum da bi yandanBen dogumumu sancilarimi cekerek ve disaridan hicbir mudahale olmadan atlatmak istiyorum canim ama eger aci agri esigin dusukse dayanamam o an dersen doktorunla konusabilirsin bu sekilde istiyorum diye o an ki agrilari hissetmiyosun diye biliyorum bende uyusuk oldugun icin
Benim eşim normal doğum yapmamı istemiyor normal doğum diyince rengi değişiyor adamınDayanırım gibi geliyor ama korkuyorum da bi yandanailem de istemiyor normal doğum yapmamı
Neden istemiyor eşinBenim eşim normal doğum yapmamı istemiyor normal doğum diyince rengi değişiyor adamın
Korkuyor bişey olacak diyeNeden istemiyor eşin
Aa neden ki ?Dayanırım gibi geliyor ama korkuyorum da bi yandanailem de istemiyor normal doğum yapmamı
Bende 2.5 yıl önce ms atağı geçirmiştim sol gözüm de bulanık görme olmuştu hastanede filan yatmıştım. O ağrıyla bağırmayla bişey olur diye korkuyorlarKorkuyor bişey olacak diye
Benim esimde sezaryen videolarini izledikten sonra kesinlikle normal yap diyoBenim eşim normal doğum yapmamı istemiyor normal doğum diyince rengi değişiyor adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?