2020 Şubat Anneleri

gözün aydın canım nerdeyse 0 risk :) ne kadar verdiniz 2li teste?

günaydın kızlar
bende çok kilo almaktan korkuyorum
zaten hali hazırda kendi kilolarım vardı
69la hamile kaldım boyumda kısa
12 kilo vermiştim hamile kalmadan önce Allahtan :)
bakalım inşallah az alırız
Gunaydn cnm aynen bende cok korkuyorum oglumda 69 la kaldm 85 girdm sonra sıkı bir sekilde 65 e dusmustum bundada bulantidan dolayi 60 a düştüm ama yemeye baslayinca hizla alicam 5 kiloyu sonrasinda dikkat edicem cok almak hic iyi olmuyo son aylarda hareket edemiosun zorlaniyordum ben boyum uzun ama 1 sene hic bi kıyafetime girememisdm suan tek derdim bulantilardan kurtulmak bugun ustunr birde grip oldum oglumdan gecti iyice fenalardayim

bence ilkinde çok iyi almışsın canım 16 kilo kötünün iyisi :))
bende 82ye falan çıksam razıyım valla
kilo almaya aşırı müsait bi yapım var su içsem yarıyo cinsindenim
çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine parol falan kullanıyomusun
ben hiç kullanmak istemiyodum ama bi ara başım çok ağrıdı mecbur kullandım
yanında biri kalıyomu senin ev işine çocuğa bakma işine yardım eden biri varmı
olmayıncada olmuyo bu işler

Tesekkür ederim kuzum darısı tüm bekleyenlerin basına ben ücreti bilmiyorum esimin is yeriyle anlasmalı oldgu için ücretsiz yapıyorlar :/ ama ararsanız hemen söylerler çok yardımcılar.
amiinn canım.. ne şans valla maşallah:)

Kızlar kızlar günaydın bilen raporum çıktı bi bakın yarın doktora gidecem

Eklentiler

• Screenshot_20190730_094400_com.google.android.apps.docs.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20190730_095032.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 72
Aldim cnm ondada 6 ay kustum 3 ay hakkinj fazlasiyla vermisim tartida gördüm ama sonrasi pismanlik oldu neyseki spor ve diyetle eski kiloma kavusmustum bunda 75 i gecmek istemiyorum insallah almadim parol ya aksam acile gitcem oyle boyle deil grip kotu geciriyorum

Bana ve cocuga bakacak kimsede yok yanimda canim kardeşim okuo ablalarm desen hepsinin bir cocugu var yani kisaca tek basimayim

günaydın kızlar
bende çok kilo almaktan korkuyorum
zaten hali hazırda kendi kilolarım vardı
69la hamile kaldım boyumda kısa
12 kilo vermiştim hamile kalmadan önce Allahtan :)
bakalım inşallah az alırız
Kilo sonrası için sıkıntı olabiliyor gebelik şekeri ve tansiyonu gibi. Ben önce çok kilo veriyorum 54 ile hamile kaldım sonra 47 kiloya düştüm aşırı zayıfladım neyseki şimdi 50 kiloyum. Sonrasında aşırı kilo Almak istemiyorum diyetisyen ile görüşen sağlıklı kilo alan aynı zamanda bebeği güzel kilo alan arkadaşlarım vardı.

Kızlar daha bugün çatlaklar için konuştunuz ya bir kremi aradım geçmiş sayfaları bi türlü bulamıyorum

neydi o kremin adı yani en çok önerilen? kullanıp memnun kalan?
mustela mı canımcım? bi kaç kişi mustela yazmıştık.

mustela mı canımcım? bi kaç kişi mustela yazmıştık.
bilemedimki canım ama siz araştırdınız sanırım en iyi yorumlar hangisiyse onu alayım bende.
buycuy canım senin paylaştığın yağ değil mi? yağ sürmekten nefret ediyorum ya o hissi hiç sevmiyorum
krem gibi sürülen iyi bir şey var mıdır?

Gözün aydın canım. Senin de sonuçların gayet güzel.

ben çatlak öncesi yağını aldım şimdilik ama mustela'nın ürünlerinin çok güzel olduğunu duydum, çatlak öncesi kremi de var. biraz pahalı ama çok güzelmiş. ekran görüntüsü aşağıda :))

O hissi bende hiç sevmiyorum ama en iyiside yağ olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…