gözün aydın canım nerdeyse 0 risk :) ne kadar verdiniz 2li teste?Kızlar günaydın bu arada, herkes daha iyidir ins
Dün ikili test için öğlen 11:30 gibi vermiştim kanı, akşam 16:50 gibi çıkmış sonucum. 2-3 günde çıkar diyorlardı verirken kanı. Reklam olmasın ama düzen lab.da yaptırıyorum testlerimi çok hızlılar ve baya iyiler işlerinde ankarada olanlar ihtiyaç halinde düşünebilir belki :)
Çok şükür sonuçlarım iyi çıktı. Hem değerler var, hem yorum kısmı. Belki bazı arkadaşların işine yarayabilir diye fotoğraf olarak ekliyorum sonucu. Bir de 50den fazla çıkınca kız diyordunuz bir değer için ama o tutmadı sanırım bende
gözün aydın canım nerdeyse 0 risk :) ne kadar verdiniz 2li teste?
Gunaydn cnm aynen bende cok korkuyorum oglumda 69 la kaldm 85 girdm sonra sıkı bir sekilde 65 e dusmustum bundada bulantidan dolayi 60 a düştüm ama yemeye baslayinca hizla alicam 5 kiloyu sonrasinda dikkat edicem cok almak hic iyi olmuyo son aylarda hareket edemiosun zorlaniyordum ben boyum uzun ama 1 sene hic bi kıyafetime girememisdmgünaydın kızlar
bende çok kilo almaktan korkuyorum
zaten hali hazırda kendi kilolarım vardı
69la hamile kaldım boyumda kısa
12 kilo vermiştim hamile kalmadan önce Allahtan :)
bakalım inşallah az alırız
bence ilkinde çok iyi almışsın canım 16 kilo kötünün iyisi :))Gunaydn cnm aynen bende cok korkuyorum oglumda 69 la kaldm 85 girdm sonra sıkı bir sekilde 65 e dusmustum bundada bulantidan dolayi 60 a düştüm ama yemeye baslayinca hizla alicam 5 kiloyu sonrasinda dikkat edicem cok almak hic iyi olmuyo son aylarda hareket edemiosun zorlaniyordum ben boyum uzun ama 1 sene hic bi kıyafetime girememisdmsuan tek derdim bulantilardan kurtulmak bugun ustunr birde grip oldum oglumdan gecti iyice fenalardayim
amiinn canım.. ne şans valla maşallah:)Tesekkür ederim kuzum darısı tüm bekleyenlerin basınaben ücreti bilmiyorum esimin is yeriyle anlasmalı oldgu için ücretsiz yapıyorlar :/ ama ararsanız hemen söylerler çok yardımcılar.
Çok iyi çıkmış :)Kızlar kızlar günaydın bilen raporum çıktı bi bakın yarın doktora gidecem
Aldim cnm ondada 6 ay kustum 3 ay hakkinj fazlasiyla vermisim tartida gördümbence ilkinde çok iyi almışsın canım 16 kilo kötünün iyisi :))
bende 82ye falan çıksam razıyım valla
kilo almaya aşırı müsait bi yapım var su içsem yarıyo cinsindenim
çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine parol falan kullanıyomusun
ben hiç kullanmak istemiyodum ama bi ara başım çok ağrıdı mecbur kullandım
yanında biri kalıyomu senin ev işine çocuğa bakma işine yardım eden biri varmı
olmayıncada olmuyo bu işler
Bana ve cocuga bakacak kimsede yok yanimda canim kardeşim okuo ablalarm desen hepsinin bir cocugu var yani kisaca tek basimayimbence ilkinde çok iyi almışsın canım 16 kilo kötünün iyisi :))
bende 82ye falan çıksam razıyım valla
kilo almaya aşırı müsait bi yapım var su içsem yarıyo cinsindenim
çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine parol falan kullanıyomusun
ben hiç kullanmak istemiyodum ama bi ara başım çok ağrıdı mecbur kullandım
yanında biri kalıyomu senin ev işine çocuğa bakma işine yardım eden biri varmı
olmayıncada olmuyo bu işler
Kilo sonrası için sıkıntı olabiliyor gebelik şekeri ve tansiyonu gibi. Ben önce çok kilo veriyorum 54 ile hamile kaldım sonra 47 kiloya düştüm aşırı zayıfladım neyseki şimdi 50 kiloyum. Sonrasında aşırı kilo Almak istemiyorum diyetisyen ile görüşen sağlıklı kilo alan aynı zamanda bebeği güzel kilo alan arkadaşlarım vardı.günaydın kızlar
bende çok kilo almaktan korkuyorum
zaten hali hazırda kendi kilolarım vardı
69la hamile kaldım boyumda kısa
12 kilo vermiştim hamile kalmadan önce Allahtan :)
bakalım inşallah az alırız
Kızlar Merhaba bu sayfayı yeni fark ettim diğer 2020 Şubat annelerindeydikbiz de bebisler 13. Hafta içine girdik bakalım haftaya salı randevu var cinsiyet belli olacak mı ? İnşallah hepimiz bebisler sağlıkla kucağımıza alırız. İlk sayfada liste vardı musait bir zamanda beni de ekleyebilir misiniz?
Mrb canım hoşgeldin sayfamızabaşka sayfa olduğunu bilmiyordum biz hep buradayız bilgilerini at ekleyim tabloya
mustela mı canımcım? bi kaç kişi mustela yazmıştık.Kızlar daha bugün çatlaklar için konuştunuz ya bir kremi aradım geçmiş sayfaları bi türlü bulamıyorum
neydi o kremin adı yani en çok önerilen? kullanıp memnun kalan?
bilemedimki canımmustela mı canımcım? bi kaç kişi mustela yazmıştık.
Kızlar kızlar günaydın bilen raporum çıktı bi bakın yarın doktora gidecem
Kızlar günaydın bu arada, herkes daha iyidir ins
Dün ikili test için öğlen 11:30 gibi vermiştim kanı, akşam 16:50 gibi çıkmış sonucum. 2-3 günde çıkar diyorlardı verirken kanı. Reklam olmasın ama düzen lab.da yaptırıyorum testlerimi çok hızlılar ve baya iyiler işlerinde ankarada olanlar ihtiyaç halinde düşünebilir belki :)
Çok şükür sonuçlarım iyi çıktı. Hem değerler var, hem yorum kısmı. Belki bazı arkadaşların işine yarayabilir diye fotoğraf olarak ekliyorum sonucu. Bir de 50den fazla çıkınca kız diyordunuz bir değer için ama o tutmadı sanırım bende
sana cok guldum canim yaa kamyon gibi bnde oleydim
bilemedimki canımama siz araştırdınız sanırım en iyi yorumlar hangisiyse onu alayım bende.
buycuy canım senin paylaştığın yağ değil mi? yağ sürmekten nefret ediyorum ya o hissi hiç sevmiyorum
krem gibi sürülen iyi bir şey var mıdır?
O hissi bende hiç sevmiyorumbilemedimki canımama siz araştırdınız sanırım en iyi yorumlar hangisiyse onu alayım bende.
buycuy canım senin paylaştığın yağ değil mi? yağ sürmekten nefret ediyorum ya o hissi hiç sevmiyorum
krem gibi sürülen iyi bir şey var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?