- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Oh maşallah canım gözün Aydın seninde aynı zamanlarda gidicez doktorada muhtemelenDoktor randevum çok iyi geçti benimde kıpır kıpırdı bebeğim üç hafta sonra sonra tekrar çağırdı zeka testi ve ensa kalınlığı,ikili tarama testi hepsi bir anda yapılacak şimdilik bu kadar baya yazışma olmuş birazdan okuyacagım
Evet ya çok heyecanlı benim doktor çok konuşkan bir de içeri girer girmez hava nasıl dışarıda dediOh maşallah canım gözün Aydın seninde aynı zamanlarda gidicez doktorada muhtemelenİnsan onları görünce kıpır kıpır hiç çıkmak istemiyor ultrasondan ya
Ay bende ne zaman geleyim diye özellikle sordum doktoruma bayrama kadar anca dayanabilirim diye ama bayramdan sonra gel dediEvet ya çok heyecanlı benim doktor çok konuşkan bir de içeri girer girmez hava nasıl dışarıda dedisabahtan beri gün yüzü görmemiş çok dolu... Sağlıklı görünüyor dedi fasulye gibi yatmıştı benim minik ama kıpır kıpır kalbi pır pır atıo üç hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum... dokuz ay cok uzun aslında hemencecik alsak kucağımıza değil mi?
Yaa baktım canım çıkmış ama hiç bişey anlamadım değerler yazıyor sadece bakıyorum bulamıyorum size atayım bilen yorulmasın daraldım bi andaDevlet hastanesinin sisteminden bi girip baksan ?
Tc ad soyad ile bakabiliyorum ben.
Merak ediyorum da.
Bana da bayramdan sonra gel dedi... Bir de her gitmeye tartıyor beni hocam yeter bıraksak mı şu tartı işini dedimAy bende ne zaman geleyim diye özellikle sordum doktoruma bayrama kadar anca dayanabilirim diye ama bayramdan sonra gel dediAy valla ya sağlıcakla kucağımıza alsak bir an önce keşke kokusunu içimize çeksek meleklerimizin
Canim burdaki okuduklarima dayanarak yorum yapiyorum;
Onu her muayenede bana da yapıyorlar canım tansiyon kilo bakıyorlar bende geçende demiştim tartılmasam ne olur sanki diyeBana da bayramdan sonra gel dedi... Bir de her gitmeye tartıyor beni hocam yeter bıraksak mı şu tartı işini dedimben az yesem kilo alan yapım var dedim aynı bende oyleyim su içsem yarıyor dedi komik kadın ama dikkat edeceksin zaten hantal değilsin ama ileride tansiyon şeker olmasın diye diyorum dedi... Eşim de diyor bebek aç mı kalacak doktor de dedi fasulye kadar şey ne açlığı olur onun dedi ama üç hafta çok
Aynen canım öyle olur büyük ihtimalleOnu her muayenede bana da yapıyorlar canım tansiyon kilo bakıyorlar bende geçende demiştim tartılmasam ne olur sanki diyeAma benim bu sefer biraz tansiyonum doktora göre yüksek çıktı şimdi 1 hafta ölçücem sabah akşam atıyorum doktoruma aynen biz vicdan yapıyoruz ama puan depodan besleniyorlar Mış onlar bide ben sigara içiyordum bıraktım hemen duyduğumda e tabi daha çok acıkıyorum 3 hafta nasıl dayanırız bilmem 9 gün tatil olursa zaten bayramdan sonra ki hafta ya kalıcak
Aynen öyle canım hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah Rabbim sağlıcakla da kucağımıza almayı nasip etsin peki senin bulantın kusman varmıAynen canım öyle olur büyük ihtimallehayırlısı sabır en sevdiğim şeydir sabredeceğiz
Ben de hiç bir belirti yok canım mide bulantısı çok hafif, hani ayağımızı üşütürüz hafif midemiz bulanır ya oyle oldu başka da bir ley yok... Kızımda da olmamıştıAynen öyle canım hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah Rabbim sağlıcakla da kucağımıza almayı nasip etsin peki senin bulantın kusman varmı
Yok şükürler olsun canım sadece sabah bulantılarım var bide benim ilk bebek olucak nasipse ondan bazen tedirgin oluyorumBen de hiç bir belirti yok canım mide bulantısı çok hafif, hani ayağımızı üşütürüz hafif midemiz bulanır ya oyle oldu başka da bir ley yok... Kızımda da olmamıştısenin var mı?
Ben hiç yaşamadım eminim kötüdür allahım kolaylıl versin hepimize... Benim de ilk gibi 7 sene sonra tekrar karar verdik... Herşeyi unuttuk sil baştan başlayacağız hayırlısıyla...Yok şükürler olsun canım sadece sabah bulantılarım var bide benim ilk bebek olucak nasipse ondan bazen tedirgin oluyorum
Amin canım benimde çok değil şükürBen hiç yaşamadım eminim kötüdür allahım kolaylıl versin hepimize... Benim de ilk gibi 7 sene sonra tekrar karar verdik... Herşeyi unuttuk sil baştan başlayacağız hayırlısıyla...
Bana da bayramdan sonra gel dedi... Bir de her gitmeye tartıyor beni hocam yeter bıraksak mı şu tartı işini dedimben az yesem kilo alan yapım var dedim aynı bende oyleyim su içsem yarıyor dedi komik kadın ama dikkat edeceksin zaten hantal değilsin ama ileride tansiyon şeker olmasın diye diyorum dedi... Eşim de diyor bebek aç mı kalacak doktor de dedi fasulye kadar şey ne açlığı olur onun dedi ama üç hafta çok
Hahaha insan özlüyor ya . ilk cocugumda haftasonu gelsin diye günleri sayıyorduk .her haftasonu doktorun kapısındaydık artık adam bıkmıştı bişey söylemıyodu
Şimdi de heyecan var tabi ama daha ilkine göre daha sakinimayrıca olabıldıgınce az kilo almanı tavsıye ederim. Doğum sonrasındaki iyileşme sürecinde nekadar az kilo aldıysan okadar çabuk toparlıyosun.
20 kılo almıstım ,sezeryandan sonra iyileşme sürecim biraz uzun oldu .yenı dogum yapan arkadaslarım haftasına ev süpüruyordu ben hala kamyon gibi gezıyodum
Kızlar Merhaba bu sayfayı yeni fark ettim diğer 2020 Şubat annelerindeydikbiz de bebisler 13. Hafta içine girdik bakalım haftaya salı randevu var cinsiyet belli olacak mı ? İnşallah hepimiz bebisler sağlıkla kucağımıza alırız. İlk sayfada liste vardı musait bir zamanda beni de ekleyebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?