2020 Şubat Anneleri

düşüncelerimiz çok benziyormus bende erkek olursa aybars düşünüyorum. kız olursa meva. ama kızım Esma istiyor o ayrı bi konu tabi henüz 3.5 yaşında çabuk ikna olur herhalde isim konusunda
Aaa valla eşim Aybarsda takılı ama ben Atlası da beğeniyorum aman sağlıkla gelsinler de inşallah

Bende hissetmiyorum valla canım sağlıklı olsunlar da herşeye razıyım

Çok saçma hiç bir sıkıntısı olmayan bebeği küvöze mi alıyorlar. Ben 33 haftalık doğum yapmıştım mecburen almışlardı küvöze.
Malesef orda öyle bir durum var. Bebeği hemen vermiyorlar iki arkadaş aynı şeyi yaşadı biri sarılık oldu. Çok uğraştı aile geçirmek için.

11+2 deyim

Selam kizlar nasılsınız bebisler nasil. Siz de benim gibi dümdüz yatınca bebeği görebiliyormusunuz. Ben düz yattığımda kasigimin sağ tarafı kubbe gibi sisiyor ama çok yamuk
Merhaba canım şükür iyiyiz aa hiç dikkat etmedim karnın şiştimi peki

Canım merhaba.Bu ne güzel haber böyle.İnşallah hamilesindir ve devam ediyordur gebeliğin.Kulüpte takip ettiğim annelerdensin.Uzun zamandır yazmamışsın, merak ettim.Lütfen bizi haberdar et.Rabbim yavruna sağ salim kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…