2020 Şubat Anneleri

günaydın kızlarr :)
ikili test ve nifty testi verenlerin sonuçları temiz çıksın inşallah :)
isim konuşulmuş kız olursa hazırdi defne veya idil olcaktı :)
erkekte demir ismini ali ismini yusuf ismini seviyorum.
ama şuan erkek olursa ilk seçeneğim oğuz :) çünkü soyadımız topuz :)
kafiyeli birşeyler olsun istiyorum :)

bakalım kısmettt kız olursa kafiye falan düşünmeden defne veya idil :)

Oğlumun adı Deniz . Kızım olursa defne ,derya duru , öykü , Ayça , Hale,lale bu eksende döneriz oğlan olursa yeni bir çalışma içine girerim artık.

biz isim konusunda hala muallaktayız sanırım çocuğum isimsiz doğacak

sen niye doktora tahmin sormadın :)
ben parti yapmıcak olsam tahmin almadan cıkmazdım o odadan

doktorum sormadı bende söylemedim çünkü hem yanılma payı çok yüksek hem de önümüz bayram milletin laflarını dinlemek istemedim yok kız olsaydı yok erkek olsaydı böyle kafa daha rahat

doktorum sormadı bende söylemedim çünkü hem yanılma payı çok yüksek hem de önümüz bayram milletin laflarını dinlemek istemedim yok kız olsaydı yok erkek olsaydı böyle kafa daha rahat
iyi bakalım oda doğru yanılma olabiliyo :)
bnde ayın24 ünde öğrencem kısmetse.

Kaç haftada gördün kuzum ben dün gittim doktor görülmez falan yaptı sonra baktı minik bi kesecik var dedi kapattı betam 3178 çıktı
Merhaba canim gorulmez deyip baktgnda alttan vajinal ultrasonla mi bakti size. Benm doktorum henuz 317yken sonrasinda 960ken gormek isteyip goremeyince strese kiyduda beni Yarin bidaha gidicez bakalim insallah gorururz

Günaydın kızlar iyisinizdir umarım

biz kızımın ismini doğuma 10 gün kala karar verdik, bakalım bu nasıl olur cinsiyet kesinleşsin de.

bugün sata göre 13+1 im ama doktor hep 2 gün önde ölçüyor.
bir dahaki randevum 16. haftamda yani bu ayın sonuna doğru. o zaman cinsiyet kesinleşir herhalde. bekle bekleyebilirsen artık

Canım tahminde bulundular mı?

ben de haftaya cmt günü gideceğim doktora. 15+5 olmuş olacağım. Doktor bir önceki randevuda kıza benziyor demişti fakat benim içime erkek gibi doğuyor. Bakalım içime doğan doğru çıkacak mı :)

Gunler gecmiyor ya esimde 20.haftayi bekle diye tutturdu sinir oluyorum artik ama onu dinlemeyi düşünmüyorum ay sonuna randevu alcam

Merhaba kızlar yarın kontrolümüz var. Bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz. Gerçi daha erken ama belli olmaz. Yarın olsun bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…