Sende cayciydin hatirladim benim gibi, bende az acik günde 2 tane iciyorum tiksinmedimde eskisi gibi keyifli degil tabi :))ya ben de valla, çok seçici oldum her şeyi yiyemiyorum kokuyor midem bulanıyor peynir zeytin yoğurtlu şeyler.. işte köfteden biraz şundan azıcık derken vermişim işte. vitamin alıyorum onu akşamları iç dedi o da kokuyo dediğimde :)
bebişler iyi olsun da. acayip çay tiryakisiydim çay içemiyorum bir bardak belki o da limonlu
evet evet tam tiryaki, ama tiksindim işte:)Sende cayciydin hatirladim benim gibi, bende az acik günde 2 tane iciyorum tiksinmedimde eskisi gibi keyifli degil tabi :))
Özele gidiyorum canım. Yaşım 30 ilk gebeliğim. Eşim istemedi aldırmayı düşünmüyoruz gerek yok dedi. Ultrasonda burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıp rahatlattı zaten bizi.Hayırlı olsun bebiş iyiymişş:) istemiyorum dediğinde bişey dedi mi özel mi dr.un. bir de yaşın kaçtı canım?
Ben de yaştan dolayı bakılsın istemiyorum da doktoruma dediğimde tepkiden çekiniyorum sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine baksanız mi desemÖzele gidiyorum canım. Yaşım 30 ilk gebeliğim. Eşim istemedi aldırmayı düşünmüyoruz gerek yok dedi. Ultrasonda burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıp rahatlattı zaten bizi.
bende çok kilo almaktan korkuyorum, ilkinde 14 kilo aldım çok dikkat etmeme rağmen. bunda da dikkat ediyorum ya ama canımın çok çektiğini de yerim artık napayımyeb4 inşallah sıkıntı olmaz canım ya. kilo benimde en çok korktuğum şey ama şuan pek dikkat etmiyorum, mideme ne iyi gelirse onu yiyorum. ilkinde 20 kilo almıştım bakalım bunu kaçla kapatacağız :)
Biz direkt istemiyoruz dedik canım ayrıntılı ultrason yaptiracağıZ dedikBen de yaştan dolayı bakılsın istemiyorum da doktoruma dediğimde tepkiden çekiniyorum sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine baksanız mi desemcumartesi ayrılırken 24ünde gelirsin ikili testi de yaparız demiştii.
2 bebenin arasi az olunca tamamlamaya zaman yetmediaşılarını keşke ilk hamilelikte tamamlasaydın canım. ben öyle yaptım şimdi rahatım.
Esimde ve bende troid sorunu olmamasina ragmen kizimda hipotroidi var.evet genlerde olunca daha yüksek risk tabiiki. annemde, dayımda var
ilerde inşallah bizde ya da çocuklarımızda olmaz, insanın en önemli organlarından biri troid bezleri.
çok ani kilo vermişsin ya, boşver şimdi al o kadar da olur hamileyiz sonuçta
Merhaba. 14.hafta bitmek üzere daha yeni yeni kendime gelemeye başladım. Hala istahım yok. Midem ozellikle geceleri kotü oluyor. Ama 2_3 hafta öncesine göre iyiyim. Biraz daha sabredin. Çok kötü olursanız acil de serum taktirmanizi tavsiye ederim. Çok iyi geliyor. Keşke ilk zamanlar bile gitseymisim diyorumHerkese merhaba ,
11 haftalık hamileyim,34 yaşındayım.
Canım hiç bişey yemek istemiyor,midem bulanıyor, herşeyden tiksiniyorum ve sürekli yorgunum 24 saat yatmak istiyorum,hergün oksapar iğne oluyorum,mutsuzum.
Bu dönemi geçiren arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.Siz nasılsınız? 9 ayın böyle geçme ihtimali olduğunu düşündükçe daha da kötü oluyorum.
Bende acı ekşi yiyorum .hemoroid oldum bileDanalar gibi yiyorum
tüm gün onu mu yesem bunu mu yesem diye gönül gezdiriyorum
Acıya inanılmaz aşerdim kilo kilo acı biber yiyorum
annem artık bi dur hemoroid olacaksın dedi biraz dikkat etmeye çalışıyorum
O kişilerden biri bendim canım. Burada baya bi dile getirmiştim. Benim de 0.15ti. Ihmal etmemen gereken bi durum. Troit hamilelikte bebeğin gelişimi acısından önemli. Hamilelikte de gorulebiliyormus. Doktor bana ilaç vermemişti ama. 1 ay bekleyelim ve sonrasında tekrar kontrol edelim demişti. Şükür şimdi normal değer aralığına girmiş.Kızlar TSH değeriyle ilgili bir şey sormak istiyorum size ya.
Ben daha yeni gidebildim aile hekimime evimde yoktum diye neyse hemen rutin kan testi yaptılar. doktor troid bezin hızlı çalışıyor dedi.
TSH değeri en az 0.35 olması gerekirken 0,14 çıkmış. bunu kadın doğum uzmanına göster dedi. aciliyeti var mı dedim bu ay sonu gidicem dedim, o zaman gösterirsin dedi ama mutlaka söyle dedi.
bu durumu yaşayan var mı? konuşuyordu bir kaç kişi çünkü hatırlamıyorum ama kimler olduğunu. hamilelikten kısa süre önce tüm değerlerime baktırmıştım hiç böyle bir şey çıkmamıştı.
kolesterol de biraz yüksek çıkmış, hamilelikte olurmuş. beslenmene dikkat et dedi. zaten bayağı dikkat ediyorum etmesem demek ne olacak
şu troid durumu aklımı kurcaladı ya. sizce hemen gitmeli miyim doktoruma?
İlk 12 .haftada %90 kız dediBende acı ekşi yiyorum .hemoroid oldum bileDoktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu? Bana kız demişti.
İlk kızımda da 11.haftada kız demiştiBende acı ekşi yiyorum .hemoroid oldum bileDoktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu? Bana kız demişti.
evet şimdi hatırladım canım.O kişilerden biri bendim canım. Burada baya bi dile getirmiştim. Benim de 0.15ti. Ihmal etmemen gereken bi durum. Troit hamilelikte bebeğin gelişimi acısından önemli. Hamilelikte de gorulebiliyormus. Doktor bana ilaç vermemişti ama. 1 ay bekleyelim ve sonrasında tekrar kontrol edelim demişti. Şükür şimdi normal değer aralığına girmiş.
Tabi ben önemsemeyip doktora sonucu hala göstermedim. Ama yine de tekrardan kontrolüne gidicem. Sen de kesinlikle ihmal etme
yaa geçmiş olsun kuzuya. inşallah bırakır ilacı, zor bir durum ya allah kolaylık versin. evlatlarımız hep sağlıklı olsun inşallah2 bebenin arasi az olunca tamamlamaya zaman yetmedi
Esimde ve bende troid sorunu olmamasina ragmen kizimda hipotroidi var.
Sene basinda genetik test yapildi, temiz cikti.
3 yasinda birakacak ilaci görünürde.
Slm. Sat ayni ikimizin. Bebek mi onden gidiyor?Beni de listeye ekler misiniz yaş 38 Kocaeli sat 1 Mayıs kilo 85
Ne zorluklar yasadim ahhhh ahh.yaa geçmiş olsun kuzuya. inşallah bırakır ilacı, zor bir durum ya allah kolaylık versin. evlatlarımız hep sağlıklı olsun inşallah
Canım benim değerim de yüksek cıkmıştı 2.49 falan, dr her sabah ac karnına ilaç verdi onu kullanıyorum bir ay sonra yarıya düştü değerim 1.20 falan olmuştu dr korkma ilacı içtiğin sürece bir şey olmaz dedi..Kızlar TSH değeriyle ilgili bir şey sormak istiyorum size ya.
Ben daha yeni gidebildim aile hekimime evimde yoktum diye neyse hemen rutin kan testi yaptılar. doktor troid bezin hızlı çalışıyor dedi.
TSH değeri en az 0.35 olması gerekirken 0,14 çıkmış. bunu kadın doğum uzmanına göster dedi. aciliyeti var mı dedim bu ay sonu gidicem dedim, o zaman gösterirsin dedi ama mutlaka söyle dedi.
bu durumu yaşayan var mı? konuşuyordu bir kaç kişi çünkü hatırlamıyorum ama kimler olduğunu. hamilelikten kısa süre önce tüm değerlerime baktırmıştım hiç böyle bir şey çıkmamıştı.
kolesterol de biraz yüksek çıkmış, hamilelikte olurmuş. beslenmene dikkat et dedi. zaten bayağı dikkat ediyorum etmesem demek ne olacak
şu troid durumu aklımı kurcaladı ya. sizce hemen gitmeli miyim doktoruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?