2020 Şubat Anneleri

Sende cayciydin hatirladim benim gibi, bende az acik günde 2 tane iciyorum tiksinmedimde eskisi gibi keyifli degil tabi :))

yeb4 inşallah sıkıntı olmaz canım ya. kilo benimde en çok korktuğum şey ama şuan pek dikkat etmiyorum, mideme ne iyi gelirse onu yiyorum. ilkinde 20 kilo almıştım bakalım bunu kaçla kapatacağız :)

Hayırlı olsun bebiş iyiymişş:) istemiyorum dediğinde bişey dedi mi özel mi dr.un. bir de yaşın kaçtı canım?
Özele gidiyorum canım. Yaşım 30 ilk gebeliğim. Eşim istemedi aldırmayı düşünmüyoruz gerek yok dedi. Ultrasonda burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıp rahatlattı zaten bizi.

Özele gidiyorum canım. Yaşım 30 ilk gebeliğim. Eşim istemedi aldırmayı düşünmüyoruz gerek yok dedi. Ultrasonda burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıp rahatlattı zaten bizi.
Ben de yaştan dolayı bakılsın istemiyorum da doktoruma dediğimde tepkiden çekiniyorum sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine baksanız mi desem cumartesi ayrılırken 24ünde gelirsin ikili testi de yaparız demiştii.

bende çok kilo almaktan korkuyorum, ilkinde 14 kilo aldım çok dikkat etmeme rağmen. bunda da dikkat ediyorum ya ama canımın çok çektiğini de yerim artık napayım
bence bizde iki çocukla kilo pek kalmaz sonrasında

Biz direkt istemiyoruz dedik canım ayrıntılı ultrason yaptiracağıZ dedik

aşılarını keşke ilk hamilelikte tamamlasaydın canım. ben öyle yaptım şimdi rahatım.
2 bebenin arasi az olunca tamamlamaya zaman yetmedi
Esimde ve bende troid sorunu olmamasina ragmen kizimda hipotroidi var.
Sene basinda genetik test yapildi, temiz cikti.
3 yasinda birakacak ilaci görünürde.

Merhaba. 14.hafta bitmek üzere daha yeni yeni kendime gelemeye başladım. Hala istahım yok. Midem ozellikle geceleri kotü oluyor. Ama 2_3 hafta öncesine göre iyiyim. Biraz daha sabredin. Çok kötü olursanız acil de serum taktirmanizi tavsiye ederim. Çok iyi geliyor. Keşke ilk zamanlar bile gitseymisim diyorum

Danalar gibi yiyorum
tüm gün onu mu yesem bunu mu yesem diye gönül gezdiriyorum
Acıya inanılmaz aşerdim kilo kilo acı biber yiyorum
annem artık bi dur hemoroid olacaksın dedi biraz dikkat etmeye çalışıyorum

Danalar gibi yiyorum
tüm gün onu mu yesem bunu mu yesem diye gönül gezdiriyorum
Acıya inanılmaz aşerdim kilo kilo acı biber yiyorum
annem artık bi dur hemoroid olacaksın dedi biraz dikkat etmeye çalışıyorum
Bende acı ekşi yiyorum .hemoroid oldum bile Doktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu? Bana kız demişti.

O kişilerden biri bendim canım. Burada baya bi dile getirmiştim. Benim de 0.15ti. Ihmal etmemen gereken bi durum. Troit hamilelikte bebeğin gelişimi acısından önemli. Hamilelikte de gorulebiliyormus. Doktor bana ilaç vermemişti ama. 1 ay bekleyelim ve sonrasında tekrar kontrol edelim demişti. Şükür şimdi normal değer aralığına girmiş.
Tabi ben önemsemeyip doktora sonucu hala göstermedim. Ama yine de tekrardan kontrolüne gidicem. Sen de kesinlikle ihmal etme

Bende acı ekşi yiyorum .hemoroid oldum bile Doktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu? Bana kız demişti.
İlk 12 .haftada %90 kız dedi
Sonra 13 de bacak arası boş yine büyük olasılık kız dedi şu an 15deyim ayın 19unda bayram sonrasına randevum var
Bu ikinci kızım olacak kısmetse ilk kızım 8yaşında
Geçmiş olsun bu arada kantaron özlü krem koymak iyi geliyor pamuğa bolca sürüp

evet şimdi hatırladım canım.
gittim doktora diğer serbet t4 değeri var, o normal sınırda, o yüzden bunun bi anlamı yok dedi. yani olabilir dedi sıkıntı yokmuş. bir dahaki gidişimde tekrar bakar sanırım.

evet önemli bir durum hamilelikte, bende o yüzden endişe edip hemen gittim.

2 bebenin arasi az olunca tamamlamaya zaman yetmedi

Esimde ve bende troid sorunu olmamasina ragmen kizimda hipotroidi var.
Sene basinda genetik test yapildi, temiz cikti.
3 yasinda birakacak ilaci görünürde.
yaa geçmiş olsun kuzuya. inşallah bırakır ilacı, zor bir durum ya allah kolaylık versin. evlatlarımız hep sağlıklı olsun inşallah

yaa geçmiş olsun kuzuya. inşallah bırakır ilacı, zor bir durum ya allah kolaylık versin. evlatlarımız hep sağlıklı olsun inşallah
Ne zorluklar yasadim ahhhh ahh.
15 günlük bebegi sabah en az 3 saat ac bırakıp ilaci binbir zorlukla verip arkasindan da 45 dk ac birakmak.... zaten o yüzden benim kizim sallanmaya alisti. Tek yolu carsafa koyup esimle sallamakti. Herkes yasadigini bilir.

Canım benim değerim de yüksek cıkmıştı 2.49 falan, dr her sabah ac karnına ilaç verdi onu kullanıyorum bir ay sonra yarıya düştü değerim 1.20 falan olmuştu dr korkma ilacı içtiğin sürece bir şey olmaz dedi..
Sanırım içmeyince zeka geriliği oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…