çok zormuş cidden allah ikinci evladında yaşatmasın inşallah canım.Ne zorluklar yasadim ahhhh ahh.
15 günlük bebegi sabah en az 3 saat ac bırakıp ilaci binbir zorlukla verip arkasindan da 45 dk ac birakmak.... zaten o yüzden benim kizim sallanmaya alisti. Tek yolu carsafa koyup esimle sallamakti. Herkes yasadigini bilir.
sende hamilelikten önce böyle bir sorun var mıydı canım? çok geçmiş olsun, düşmüş allahtan.Canım benim değerim de yüksek cıkmıştı 2.49 falan, dr her sabah ac karnına ilaç verdi onu kullanıyorum bir ay sonra yarıya düştü değerim 1.20 falan olmuştu dr korkma ilacı içtiğin sürece bir şey olmaz dedi..
Sanırım içmeyince zeka geriliği oluyormuş
ahh ya anlarım o acı ihtiyacını inan 1 litrelik acılı şalgam suyunu geçenlerde kafama diktim, eşim elimden zor aldıDanalar gibi yiyorum
tüm gün onu mu yesem bunu mu yesem diye gönül gezdiriyorum
Acıya inanılmaz aşerdim kilo kilo acı biber yiyorum
annem artık bi dur hemoroid olacaksın dedi biraz dikkat etmeye çalışıyorum
Onceden tatli ceker miydi peki canin?ahh ya anlarım o acı ihtiyacını inan 1 litrelik acılı şalgam suyunu geçenlerde kafama diktim, eşim elimden zor aldı
tatlı asla istemiyo canım, hep tuzlu acı şeyler. sonra da midem alev alev yanıyor. ama bir kilo turşuyu yine oturur yerim özellikle suyunu dikerim kafama. akıllanmıyorumki bi de hemoroid problemim var
Tatlı tuzlu farketmiyor amaahh ya anlarım o acı ihtiyacını inan 1 litrelik acılı şalgam suyunu geçenlerde kafama diktim, eşim elimden zor aldı
tatlı asla istemiyo canım, hep tuzlu acı şeyler. sonra da midem alev alev yanıyor. ama bir kilo turşuyu yine oturur yerim özellikle suyunu dikerim kafama. akıllanmıyorumki bi de hemoroid problemim var
Afiyet şifa olsunOnceden tatli ceker miydi peki canin?
Ya su tatliya olan buyuk askim neden benim azalmiyor kiiiiii ayyyy ayyyyy
Bu arada aci biber tursusu yiyorum ben de aksam yemeklerinde.
Valla rahat bi 10 tane yiyorumdur en az, cok seviyorum umarim sikinti yaşamam ben de.
Kizim ne yaptıysam emzik almadi, bu sefer yine denicem insallah 2.numara alir cunku bazi noktalarda kurtarici hele gece tekrar dalmasi icin uykuya. Bakalim bu sefer basarabilecek miyim : Dçok zormuş cidden allah ikinci evladında yaşatmasın inşallah canım.
aynen öyle insan böyle yapmam şöyle yapmam diyor ama yeter ki iyi olsun diye her şeyi yapıyorsun..
Hayır canım hatta ramazandan önce ben tahlil yaptırmıştım oruç tutacağım için tüm değerlerim normaldı tsh değerim de hamilelik tetiklemiş öyle söyledi dr hani hamilelikde şeker,tansiyon cıkar ya bende de bu çıktı işte şans evet çok şükür düştü ama ilaca devam ediyorum... Hatta korktum baya doktor ilacı kullanmazsan kork dedi kullandığın sürece sorun olmaz dedi bakalım sağlıkla alsam bebeği kucağıma başka bir şey istemem inşallah sağlıkla doğar bebeğimsende hamilelikten önce böyle bir sorun var mıydı canım? çok geçmiş olsun, düşmüş allahtan.
benimki normalmiş, ilaçlık bir durum değilmiş. ilk 3 ay hamilelik hormonlarından dolayı tsh düşermiş, yani troid bezleri hızlı çalışırmış.
bi dahaki kontrolde bakar muhtemelen, bakmazsa da ben dahiliye uzmanına gider baktırırım mutlaka.
Benim kızım da ne yaptıysam almadı emzikKizim ne yaptıysam emzik almadi, bu sefer yine denicem insallah 2.numara alir cunku bazi noktalarda kurtarici hele gece tekrar dalmasi icin uykuya. Bakalim bu sefer basarabilecek miyim : D
DuymadımKızlar beyruha çatlak kremini hiç duydunuz mu? Kullanıp memnun kalan var mi? Tamamen doğal ve helal bir ürünmüş.
Ne yedin ne içtin de o kadar kilo aldıDuymadım
Biraz genetik bence çatlama işi
İlk kızım 4.5 kg doğdu ,hiç çatlama olmadı esnek cildim ,sanırım onunla alakalı hiçbir şey kullanmadım çatlamadım umarım bunda da olmaz
MaşallahDuymadım
İlk kızım 4.5 kg doğdu ,hiç çatlama olmadı esnek cildim ,sanırım onunla alakalı hiçbir şey kullanmadım çatlamadım umarım bunda da olmaz
Al benden de o kadarBenim kızım da ne yaptıysam almadı emzikne zor büyüdü... Ben verirdim o teperdi geri... Almadı ama beni yalancı emzik gibi bir güzel kullandı
Masallah masallah.Duymadım
acı sağlıktır ya boşver ye. işte sadece mide alev alev yanıyor bi de tuvalette zor oluyor tabiiOnceden tatli ceker miydi peki canin?
Ya su tatliya olan buyuk askim neden benim azalmiyor kiiiiii ayyyy ayyyyy
Bu arada aci biber tursusu yiyorum ben de aksam yemeklerinde.
Valla rahat bi 10 tane yiyorumdur en az, cok seviyorum umarim sikinti yaşamam ben de.
dene canım pes etme.ilk 20 günden sonra verdim ben. huysuz bebeydi zaten emzik olmasa napardım bilmem. bence büyük kurtarıcı. inşallah alır ikincilerKizim ne yaptıysam emzik almadi, bu sefer yine denicem insallah 2.numara alir cunku bazi noktalarda kurtarici hele gece tekrar dalmasi icin uykuya. Bakalim bu sefer basarabilecek miyim : D
allahtan ilacı var çözümü var canım ya..Hayır canım hatta ramazandan önce ben tahlil yaptırmıştım oruç tutacağım için tüm değerlerim normaldı tsh değerim de hamilelik tetiklemiş öyle söyledi dr hani hamilelikde şeker,tansiyon cıkar ya bende de bu çıktı işte şans evet çok şükür düştü ama ilaca devam ediyorum... Hatta korktum baya doktor ilacı kullanmazsan kork dedi kullandığın sürece sorun olmaz dedi bakalım sağlıkla alsam bebeği kucağıma başka bir şey istemem inşallah sağlıkla doğar bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?