2020 Şubat Anneleri

çok zormuş cidden allah ikinci evladında yaşatmasın inşallah canım.
aynen öyle insan böyle yapmam şöyle yapmam diyor ama yeter ki iyi olsun diye her şeyi yapıyorsun..

sende hamilelikten önce böyle bir sorun var mıydı canım? çok geçmiş olsun, düşmüş allahtan.
benimki normalmiş, ilaçlık bir durum değilmiş. ilk 3 ay hamilelik hormonlarından dolayı tsh düşermiş, yani troid bezleri hızlı çalışırmış.
bi dahaki kontrolde bakar muhtemelen, bakmazsa da ben dahiliye uzmanına gider baktırırım mutlaka.

Danalar gibi yiyorum
tüm gün onu mu yesem bunu mu yesem diye gönül gezdiriyorum
Acıya inanılmaz aşerdim kilo kilo acı biber yiyorum
annem artık bi dur hemoroid olacaksın dedi biraz dikkat etmeye çalışıyorum
ahh ya anlarım o acı ihtiyacını inan 1 litrelik acılı şalgam suyunu geçenlerde kafama diktim, eşim elimden zor aldı

tatlı asla istemiyo canım, hep tuzlu acı şeyler. sonra da midem alev alev yanıyor. ama bir kilo turşuyu yine oturur yerim özellikle suyunu dikerim kafama. akıllanmıyorum ki bi de hemoroid problemim var

Onceden tatli ceker miydi peki canin?
Ya su tatliya olan buyuk askim neden benim azalmiyor kiiiiii ayyyy ayyyyy

Bu arada aci biber tursusu yiyorum ben de aksam yemeklerinde.
Valla rahat bi 10 tane yiyorumdur en az, cok seviyorum umarim sikinti yaşamam ben de.

Tatlı tuzlu farketmiyor ama
Acı yemezsem yediklerimden tat alamıyorum

çok zormuş cidden allah ikinci evladında yaşatmasın inşallah canım.
aynen öyle insan böyle yapmam şöyle yapmam diyor ama yeter ki iyi olsun diye her şeyi yapıyorsun..
Kizim ne yaptıysam emzik almadi, bu sefer yine denicem insallah 2.numara alir cunku bazi noktalarda kurtarici hele gece tekrar dalmasi icin uykuya. Bakalim bu sefer basarabilecek miyim : D

Hayır canım hatta ramazandan önce ben tahlil yaptırmıştım oruç tutacağım için tüm değerlerim normaldı tsh değerim de hamilelik tetiklemiş öyle söyledi dr hani hamilelikde şeker,tansiyon cıkar ya bende de bu çıktı işte şans evet çok şükür düştü ama ilaca devam ediyorum... Hatta korktum baya doktor ilacı kullanmazsan kork dedi kullandığın sürece sorun olmaz dedi bakalım sağlıkla alsam bebeği kucağıma başka bir şey istemem inşallah sağlıkla doğar bebeğim

Kizim ne yaptıysam emzik almadi, bu sefer yine denicem insallah 2.numara alir cunku bazi noktalarda kurtarici hele gece tekrar dalmasi icin uykuya. Bakalim bu sefer basarabilecek miyim : D
Benim kızım da ne yaptıysam almadı emzik ne zor büyüdü... Ben verirdim o teperdi geri... Almadı ama beni yalancı emzik gibi bir güzel kullandı

Benim de canım tatlı çekiyor gibi özellikle şerbetli artık azaltmaya çalıştım ama ilk zaman baya baya yemiştim.uzun zaman sonra bugün yedim ama güzel gitti... Ekşi hiç istemiyor canım yiyemiyorum... Meyve de de tatlı olanlar daha iki hafta var randevuma bayram girdi araya sinir oldum

Kızlar beyruha çatlak kremini hiç duydunuz mu? Kullanıp memnun kalan var mi? Tamamen doğal ve helal bir ürünmüş.

Eklentiler

• Screenshot_20190806-203227_Samsung Internet.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar beyruha çatlak kremini hiç duydunuz mu? Kullanıp memnun kalan var mi? Tamamen doğal ve helal bir ürünmüş.
Duymadım
Biraz genetik bence çatlama işi
İlk kızım 4.5 kg doğdu ,hiç çatlama olmadı esnek cildim ,sanırım onunla alakalı hiçbir şey kullanmadım çatlamadım umarım bunda da olmaz

Benim kızım da ne yaptıysam almadı emzik ne zor büyüdü... Ben verirdim o teperdi geri... Almadı ama beni yalancı emzik gibi bir güzel kullandı
Al benden de o kadar
26 twmmuzdan ocak sonuna kadar emekliye ayrildim. 2 sene de bu evladimi emziririm artik.
Duymadım
Biraz genetik bence çatlama işi
İlk kızım 4.5 kg doğdu ,hiç çatlama olmadı esnek cildim ,sanırım onunla alakalı hiçbir şey kullanmadım çatlamadım umarım bunda da olmaz
Masallah masallah.
Benim sezeryan ile 38+2 de 2.825 gr olarak dogdu kizim. Yani gebelik haftasi kilo ve dogum şeklinin etkisi yoksa bu catlama isine, genetik de degil cnm. Çünkü bizim sulalede sadece ben catlamadim hemde hic yok catlak.
Senin normal mi dogdu?

acı sağlıktır ya boşver ye. işte sadece mide alev alev yanıyor bi de tuvalette zor oluyor tabii

ya ben tatlıya bayılırım normalde. şerbetli ağır tatlıları çok tercih etmesem de çok severim çikolata vs. ama kızımda da ilk 4 ay tatlı koyamadım ağzıma. ama sonra çekti canım gayet güzel yedim.

dene canım pes etme.ilk 20 günden sonra verdim ben. huysuz bebeydi zaten emzik olmasa napardım bilmem. bence büyük kurtarıcı. inşallah alır ikinciler

allahtan ilacı var çözümü var canım ya..
inşallah bir daha çıkmaz.
senin durumunda ilaç kullanmak gerekiyor demekki. benim düştü değer, yani hızlı çalışıyormuş. bu da ilk üç ay normalmiş işte dediğim gibi.

ahh aynen bi sağlıkla alsak kucağımıza şu sıpaları

ben çatlaklar için bunu sipariş ettim bugün geldi. denedim, sürünce yağlı kalmıyor cilt hemen emiyor, o hissi sevmiyordum zaten o açıdan güzel.
ama tabii nasıl etki eder bilemem.
zaten ilkinde göbeğimin altı ve kalçalar biraz çatladı. çok allerji olmuştum bişey süremedim o zaman. şimdi bari daha kötü olmasın en azından. yani umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…